Älskar...

... att komma hem tidigt, tända lite lampor i mörka vrår, tända ljus, fixa en kopp te, plocka lite och så jobba undan en del innan det är dagishämtning. Brukar åka till dagis direkt men just idag efter ett läkarbesök och ett intensivt möte kände jag att jag behövde lite tid för mig själv. Idag ska jag hämta två trollungar och hoppas på en pysslig  och mysig kväll med Halloween som tema. Pumpan på bilden pysslade vi med igår, den ska skrämma bort alla monster tycker barnen :)
 
Fortsätta blogga eller inte, det är frågan? Saknar det ibland och ser att många läser.... Ska fundera!  Älskar ju att skriva men det finns många forum... Varma kramar till er alla!
 

Borde blogga

Jag borde blogga mera, skrivandet gör mig klarsynt och lättare i hjärtat. Men jag orkar inte, hinner inte och har ingen ro. Mycket av det jag vill skriva om lämpar sig inte här. Vet ni hur jobbigt det är? Så många tankar och åsikter men jag gömmer dem därinne och pyser bara till de få jag litar allra mest på. Skönt med helg i alla fall och imorgon ska jag bli ompysslad av bästaste Fia. Lite ny färg i håret ska ge den här trötta mamman och fröken lite ny energi. Sköt om er och njut av helgen, stor kram!