Min STORA kärlek

Min underbara lilla kille


Hektisk dag

Sammanfattningsvis bestod min dag av en alldeles för tidig morgon, häng på Älvsjömässan innan de ens öppnade, grymt bra föreläsning, massor av steg inne på Skolforum, härligt möte med goa Hanna, mysig lunch med bästa kollegan M, fika med Faster på Söder, kalas hos snälla Sara med Erika och våra små killar, tårar och trötthet hos lilleman, enklaste nattningen i världen, innebandy på TV samtidigt som tvätthögen avklarades, räkningar betalade och några mail ivägskickade. Eventuellt har också ett litet extrajobb införskaffats! Nu väntar spikmattan och sängen, natti natti!

Lite bilder

Magplask på Barnens Djungel
Bus i bollhavetMina älsklingar


Blandat snicksnack

Så var det söndag igen och lilla jobbhögen ligger på vardagsrumsbordet och väntar. Den blir mindre och mindre för varje helg i alla fall. Men det är alltid något som ska förberedas eller rättas till måndagen och i vanlig ordning skjuter jag på det in i det sista. Jag vill ju också ha helg och få vara ledig. Idag har jag och Noah myst med mamma på Barnens Djungel. Det var kul men shit, vilken ljudvolym. Bilder kommer senare!

Jag har blivit bortskämd hela helgen av kärlekens matlagningskonster. Otroligt skönt att inte behöva tänka på middagen eller samla kraft till att ens komma på något. Jag gillar ju egentligen att laga mat, men det är svårt att få till det där med orken känner jag. Tack hjärtat mitt!

De har hört av sig om armbandet så nu kanske det kommer ett litet paket i lådan, jag hoppas det! De hade haft problem med sin server och bad så mycket om ursäkt. Kanske var det precis så eller så var det fasters mail med löfte om polisanmälan som gjorde susen :)

Funderar starkt på att öppna min blogg igen, men kontrollera kommentarerna. Alltså, att jag godkänner allt innan det publiceras. Vad tycker ni? Saknar ett öppet forum, att kunna länka min blogg hos andra, att kommunicera fritt och att känna en frihet.

Dags för Ensam mamma söker nu och en kopp te, puss och kram allihopa!


Snart helg igen!

Den här veckan har verkligen gått fort, snart är det helg igen! En helg utan matcher eller en massa inbokade planer. Det känns otroligt skönt. Om mamma är frisk så har vi pratat om att ta med Noah till något lekland. Kanske Barnens Djungel i Märsta. Någon som vill följa med? Det känns som om man han börjar bli så stor att han uppskattar en sån plats nu...

Precis fått veta att sidan
www.bracy.se där jag beställt ett fint smycke till Fridas 18-års dag är en riktig strulsida. Jag har förstått att det är massor som beställt där men aldrig fått sina varor. Vissa har fått, men fått vänta i upp till två månader. På hemsidan utlovades snabb service. De har redan tagit betalt och jag känner mig så lurad och förbannad. Jag har mailat dem två gånger då det är enda sättet att kontakta dem. Orkar inte kriga om allt jämt, suck! Sorry Fridolf

Det görs planer här hemma för kärlekens födelsedag som närmar sig. Det ska bli kul! Jag är så himla nöjd med min present och längtar efter att få ge den :) Nu är det dags att hoppa i säng, puss och kram!


Noahs snygga frilla


Back on track

Dags att komma igång och skriva lite oftare nu tycker jag, jag saknar bloggen och allt den gett mig. Alla fina kommentarer, all värme och alla nya vänner. Det har hänt massor den senaste tiden. Pusselbitarna börjar falla på plats. Det känns som om varje enskild händelse är värt ett eget inlägg. Kanske blir det så men måste ju skriva lite kort redan nu.

Min största lättnad och seger, jag har ÄNTLIGEN fått ensam vårdnad. Jag har ju inte velat skriva något om den här processen tidigare här i bloggen, men andra människor gjorde det och därför känner jag att jag kan nudda vid det här i alla fall. Det känns som om jag kan andas igen, med magen och med lugna andetag. Jag kan våga planera och drömma för en framtid. Jag kan fatta egna, sunda och realistiska beslut. En viss oro och rädsla kommer kanske alltid finnas där, men jag ska lära mig att hantera den. JAG HAR FÅTT MITT LIV TILLBAKA!

I torsdags var det tio år sen min älskade farmor gick bort i cancer. Denna hemska sjukdom som alltför många drabbas av. Jag följer en underbar blogg skriven av Lotta Gray 
http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman// och förundras och inspireras av hennes mod och energi till livet. Min syster skrev så fint om farmor på sin blogg, ni kan läsa här. Jag känner igen mig i precis allt hon skriver. Tänk hur annorlunda livet hade varit om farmor hade fått vara kvar. Jag kan lova att jag hade "rymt" till henne många gånger under de senaste två åren då. Vill inte skriva mer om farmor nu! Jag har en bra dag, en glad dag. Jag vill inte sakna mer just nu, bara glädjas åt allt det fina!

Jag har lite planer på gång, en del projekt. Dessa saker ger mig energi! Båda av dem har med skrivande att göra. Kanske kommer mina ord och tankar göra skillnad, i alla fall i mitt liv och för min familj? Men målet är för flera... Jag är i startskedet och vill vara hemlig, så himla kul att göra andra nyfikna.

Dags att ladda nu för syrrans innebandymatch, lägger in av mina absoluta favoritbilder på Noah. Den är från USA och alltså ett halvår gammal.

Grattis till Frida också som fyllde 18 år igår. Hoppas ni hade en toppenkväll, puss och kram!

Mammas älskling


Sjukstuga

Hemma idag, ont i hela kroppen. Känns som om jag bord e ha 40 graders feber men termometern står glatt på 36.4 i vanlig ordning. Det är ju bra egentligen men då jag inte har feber tänker jag att jag borde jobba. Men halsen river och svider och näsan bara rinner och jag orkar inte. Jag hade ju ett dygn hemma i fasters lägenhet i fredags alldeles själv och verkligen vilade. Det var nog dumt! Då fick alla baskilusker en chans att bryta ut. Suck!. Ha inte råd, lust eller tid med detta... Men ska försöka få lite annat gjort som jag aldrig hinner annars. Men först ska jag maila lektionsplaneringar till vikarien, äta frukost och vila lite. Puss & Kram!

Härlig känsla

Det är dags att hoppa i säng, i rätt bra tid för en gångs skull. Ville bara skriva att jag har en sån härlig känsla i kroppen. Jag känner mig lugn, glad och stark. Det var längesen som det kändes såhär. En av mina kollegor sa i veckan att något hänt med mig. Jag har sträckt på mig, har en annan utstrålning och verkar mer närvarande. Tro mig då jag säger, att det är som musik för mina öron att få höra det. Jag är på väg tillbaka, på riktigt! Allt gammalt skit försvinner sakta men säkert från kropp och själ och det är underbart. Godnatt på er!