DM vinst och lugn kväll!

Åhh, vi  vann idag! Tjejerna var så duktiga och vann våda matcherna, vilket betyder att vi är i DM final. Superskoj att coacha men suck vad jobbigt då man vill vara med och spela egentligen + göra alla ivriga spelsugna tonårstjejer nöjda.

- Men jag vill inte spela där, inte med henne.
- Jag brukar inte spela där.
- Min tränare säger att vi ska göra så.

osv osv :)

Efter lite snack så löste det sig och det var toppenhumör och peppning. Jag är stolt och glad!

Myskväll hemma idag, fixat pch pysslat lite. Sanna kom hit och vi har varit iväg och käkat på vårt favvo ställe i Vallentuna. Stefan börjar bli lite skeptisk till varför vi dras dit jämt. :) God mat såklart! Vi har gjort tre fina snölyktor här utanför också. Fast Sanna säger att det heter snölycktor, dessutom säger hon att min blogg är tråkig. Tur att jag skriver för min egen skull då och ingen annans :)

Måste bara få visa min härliga tisdags kväll med bubbebad. Så ska jag ha i mitt nästa hus!

Puss & Kram!

Bubbelbad


Trötter...

Är så trött och mätt i magen :) Varit ute med jobbet idag och ätit supergott, vilket härligt gäng vi är. Otroligt olika men finns ingen som jag inte tycker om. Kan passa på att säga att jag och Lia var rörande överens om att idag hade vi en kropp men inte så mycket mer... Trötta, virriga och lite off.

Kul att se att så många goa människor hittat hit till bloggen, tycker om er! Passa på att kika på Brittas fina tavlor i länken här bredvid. Så himla häftiga, jag vill ha och ska nog beställa vid tillfälle.


Dags att hoppa i säng, eller mer kanske sakta röra sig framåt och tippa över. Åh, känner mig så tung men glad i magen. Pressad potatis och lax, mmmums! Imorgon så tänker jag unna mig att åka och sola och basta på Sats.

Vet att det var något mer jag ville skriva men är för trött för att komma ihåg nu, hmmm! Jo, men just det :) Tessan, min härliga Vän ska bli mamma. Så himla häftigt! Längesen vi sågs och pratades vid men nu bara måste vi. Är så himla nyfiken och glad för hennes skull.

Kram & Godnatt!

 Sötnos!

Ny vecka och nya tag!

Så var det då dags för måndag igen, dock en lite annorlunda måndag. Inga elever på jobbet då de har studiedag och jag fick själv sätta mig i skolbänken och lyssna på en föreläsare samt arbeta vidare i workshops. Intressant dag men jag har ju så svårt att sitta still...

Andra tillfället på Feldenkraiskursen idag. Jag har inte riktigt fått kläm på den än men den fascinerar mig helt klart. Idag pratade vi en hel del om image, ideal samt skönhet förr och nu. Vi har i läxa till nästa gång att fundera på i vilka situationer vi har en kropp och i vilka vi är en kropp. Lite flummigt, jag vet men samtidigt rätt intressant. Förslag mottages tacksamt :)

Rätt rolig träning ikväll också, börjar kännas bättre och bättre. Har dock grymt ont i benhinnorna och vaderna, borde kanske gå till Niclas på Rehab igen men snålheten säger nej. Vill spara till huset i England nu och den stundande Fuertuventura resan. På sportlovet drar vi och det är bokat och klart. Jippie!

Tomt här på gården då grannarna är i Thailand. Vi är excellenta husvakter, igår bastade vi och idag ska vi bubbla lite hemma hos dem. Självklart är det för katternas skull så att de får lite extra sällskap :) Jag har världens tur också som får låna bil och tackar ödmjukast för förtroendet. Pappas kommentar idag var, då har du två bilar att ha sönder. Tack tack! Hehe...

Måste bara säga också att kvällen på Ullis i lördags var toppen. Det var roligt och jag kände att jag börjar få koll på läget. Fick mycket beröm vilket aldrig är fel :)

Planerad tjejmiddag på lördag, många som inte kan komma. Var ute alldeles för sent denna gång, typiskt! En sak som är märkligt, varför är det alltid (nästan) samma människor som inte svarar eller som svarar för sent. Tänker inte bara på sånt här utan i alla situationer. Tråkigt att man lätt hamnar i fack eller i ett mönster. Jag kämpar för att bryta mitt "komma försent" mönster. Då jag var yngre var jag alltid den som var tidig och fick vänta på andra, så vet ju att jag kan.

Mycket text och ingen bild idag, ska bli bättre på att fota. Har ju en finfin kamera som jag fick i julklapp. Önskar alla en härlig vecka! Kramis från mig!

Härlig dag!

Allt känns jättebra idag! Somnade tidigt igår och har sovit som en kung :) Solen skiner och jag har varit ute och gått, städat lite och bara softat. Har dock lite dåligt samvete då Stefan är och röjer i sin gamla lägenhet med hjälp av sin mamma och styvfar. Borde kanske ha varit där jag med, men ville verkligen bara vara hemma. Ska hjälpa till imorgon och bidra med mina städkunskaper :)

Ikväll är det då som sagt dags för Ullis igen, ja Monkan det är karaoke på lördagar :) Kom dit vetja! Kul att jobba faktiskt då och höra på alla stjärnor och även de som glänser lite mindre, hehe. Blir nog mycket folk ikväll då det är löningshelg. Hoppas på bra stämning och mycket dricks!

Jag har tänkt jättemycket på farmor i några dagar nu, det gör jag i och för sig jämt men inte riktigt så här. Skickar en jättekram till henne där uppe var hon än är och gör. Jag hoppas att hon sitter med ett gott glas vin, en bra bok framför en brasa :) Saknar dig!

 Min och farmors älsklingsblomma ♥

Puss och kram till alla mina nära och kära.

"Vi kan inte ändra på vår historia men vi kan påverka vår framtid" Okänd


Äntligen fredag!

Åh, vad jag har längtat efter den här dagen. Efter en tuff men rolig vecka så träffade jag vännen Malin på Centralbadet, så himla mysigt! Vi simmade, bubblade och bastade. Sen knatade vi iväg till en mysig restaurang och åt och drack gott, borde göra det oftare. Mysigt att vara i stan också (som jag alltid skriver), trots slask och kalla vindar. Nu är jag hemma och ögonen håller på och trillar ihop. Stefan har xbox kväll och det är full fart där nere. Värsta snygga bilen står här utanför, en Audi TT, me like big time!

Imorgon blir det jobb på Ullis igen, känns skoj men samtidigt lite jobbigt. Viktigt att få några helt lediga dagar. Men jag ska inte klaga, har man tackat ja så har man... Imorgon åker familjen Westergård till Thailand (snart heter iaf alla i familjen Westergård). Är så avundsjuk men glad för deras skull! Vi kikar som bäst på resa till solen på sportlovet. Vi sjabblade bort jullovet så nu måste det bli av!

Ska lägga mig och glo lite på dumburken för en gångs skull. Önskar alla en trevlig helg, var rädda om er!

 Snart så kanske....

Vilken respons!

Tjoho, vilken respons på mitt tidigare inlägg. Kul med lite kommentarer. Igår hade jag en sån där otursdag igen. Började med förlust i DM med killarna, vi missade bussar hit och dit och fick stå ute och frysa mycket. På väg hem från jobbet på bussen pratade jag med Johan i telefon om Prison Break, skulle få låna hans usb-minne med det senaste avsnittet. Dum som jag är så åker jag förbi min hållplats och märker inte att jag är fel förrän jag är halvvägs till Vallentuna C. Hoppar av där, går in på korvmojen och köper lite pommes frites innan nästa buss går hem igen. Äntligen hemma, har hämtat usb-minnet, laddat med en kopp te och tofflor. Äntligen Prison Break igen, vad gör jag... Jo spiller ut allt te över hela tangentbordet och mina jobbpapper på skrivbordet, suck! Som tur är avslutades kvällen väl hemma hos mamma med god mat och ett varmt långt bad.

Ny dag och nya tag. Vi har extremt många sjuka på jobbet så idag har jag vikat en del och inte alls hunnit allt jag tänkt göra. Nåväl, hemma nu i alla fall och ska äta lite innan träningen. Skönt att vara inne i värmen :)

Kramis!

Dåligt med inlägg!

Gokväll alla glada :)

Oj vad trött jag är, ska snart hoppa i säng. Min "värsting" dag är snart slut, känns bra. Avslutade den med simning i Mörby med Erika
och jobbarkompisen Sara och sedan kvällsfika hos grannarna. Laddar för nytt DM skolspel imorgon (då förra veckans blev inställt). Kvällen blir lugn med Prison Break Maraton och bad hos mamsen tror jag. Får förhoppningsvis några nya avsnitt av Johan imorgon, åhh hoppas!

Måste bara få påpeka och instruera, det går att skriva inlägg och lämna någon skojsig kommentar här på sidan. Vore lite skoj! Ullis, du leder stort :) Kanske för att du är en bloggare själv!? Vet ju att det faktiskt är några som läser, finns statistik liksom... Hehe!

Nu kallar kudden, sov gott och sköt om er!

Ps: Chattade med kusin vitamin Tobbe i USA alldeles nyss. Stor kram till honom som är långt borta på lyxhotell med en massa os-medaljörer. Coolt :)

En lycka till kram till!

En kram till Malin också som ska lämna in sin j--la hemtenta imorgon. Du har slitit hårt och väl min Vän. På fredag firar vi :) Bra jobbat!

Here we go again!

Nu är det söndagkväll än en gång och humöret svajar. Jag tycker ju att det är kul på jobbet men ändå får jag lite ångest över att allt drar igång igen. Imorgon börjar kursen också, ska bli spännande. Jag har inte alls hunnit läsa allt som jag tänkt men tänker inte vara superambitiös innan jag vet mer vad det handlar om.

Idag har jag knappt varit utanför dörren, bara en kortis för att slänga sopor och tända lite ljus. Så fint med all snö :) Äntligen! En riktig slappardag alltså med pizza, mysbrallor och mycket tv-tittande. Har känt mig lite seg efter gårdagens bartendande :) Det var faktiskt superkul, träffade en del kända ansikten. Har lärt mig att blanda lite groggar och göra irish coffee också. Ingen superlön direkt men skoj med alla glada människor och att få lite tips inom mat och dryckesbranschen. Sanna lurade med mig till Farbror & Co en sväng också, jag var helt klart bland de äldsta på plats. Blev en halvtimmes dansande sen kom snälla Stefan och hämtade oss.

Sanna och jag 

På Farbror efter att ha jobbat åtta timmar :)

Nä, nu ska ja sätta mig med matteboken en stund och se om jag kan lösa några kluriga ekvationer. Inte min starka sida men värt ett försök. Stor lycka till kram till Erika som börjar på sitt nya jobb imorgon efter 3,5 års pluggande, ska tänka på dig imorgon!

Önskar alla en härlig vecka, kram!


Så skönt med helg!

Så var det då äntligen dags för helg, helt underbart! Jag var så slut efter matchen igår och mådde illa så la mig redan kl 22.00. Ändå var jag lika trött imorse, skumt! Jag har haft en bra dag på jobbet och fixade lite praktiska saker så som studentlitteratur, handlade mat + ringde några samtal innan det var dags för eftermiddagsvila. Hade söta Hanna över en sväng och vi kikade på film, Casper och jag somnade nästan. Då hon gått hem var det bara att blunda och jag somnade nog på två sekunder.

Vinst i gårdagens viktiga match och JAG FICK SPELA hela matchen. Kändes jätteskönt och viktigt för mitt psyke :) Imorgon har systeryster match så tänkte åka till Märsta och kolla. Sen bär det av till Ullis Kök och Bar där jag ska jobba lite extra under några veckor. Kusin Tobbe drar till USA imorgon för att träna brottning och jag har tänkt att hjälpa till lite och tjäna en extra slant... Känns lite pirrigt men har ju serverat i Rosers på slottet så det borde väl inte vara så svårt.

Angående studentlitteraturen... På måndag börjar jag en 5 poängskurs på LHS som heter Feldenkreismetoden. Vet egentligen inte så mycket om det men har blivit rekommenderad av en gammal kursare att gå. Om jag har förstått det hela rätt så är det en form av antistress/yoga pedagogik och det lät väldigt spännande. Hur det hela ska gå till rent praktiskt återstår att se men jag är positiv och provar mig fram. Så på måndag blir det alltså heldag på jobbet, sen direkt in till stan för tre timmars lektion, sedan tåget till träningen, lite sent dock men kan ju vara med på tvåmålet :) Jag kan nästan se mamma och faster sucka framför mig nu, hehe. Man måste ju prova eller hur!? Allt skulle underlätta om  jag fick låna en bil några måndags kvällar, någon snäll själ som erbjuder sig? Jag ska vara försiktig, jag lovar! :)

Sten StureMatchbild

Lite matchbilder från igår!

Dags att fixa lite innan det är sovdags,ska börja på en ny bok ikväll och längtar redan. Är inne i ett lässtimm :) Sov gott och trevlig helg!

Svar på tal!

>> Sanna, nä det vill jag inte för jag vet precis! Fuling där :)
>> Ullis, visst får du det, gärna de andra sen också. Perfekt till er Thailandsresa ju...

Sov gott allihopa!

Boktips!

Helt otroligt, hemma redan halv fem idag och ska inte iväg någonstans. Det händer inte ofta och det är så himla skönt. Ska plocka och fixa lite, surfa, läsa och glida runt i raggsockor och mysisar hela kvällen. Me like! Blir lite bakande snart också då Sanna kommer över, mums! Måste bara få lämna ett litet boktips, har hittat en ny favorit författare och hon heter Cecilia Ahern. Har tidigare läst ps: jag älskar dig och har nu fått låna två böcker till av samma tjej av en kollega. Riktigt bra böcker!

En annan tanke som slog mig idag... Ibland känns det som om vi på mitt jobb är så otroligt engagerade i eleverna att vi glömmer oss själva. Det kan hända att man sitter och pratar rent privat och känner att den andre inte lyssnar och så helt plötsligt börjar prata om någon elev istället. Jag vet, detta är rätt vanligt på många ställen men jag börjar tro att detta lätt kan bli ett mönster i det här yrket. Vi pratar om elever, vad de gjort, sagt osv och väldigt lite om oss själva. Det är nästan så att istället för att fråga hur en lärare mår så frågar man hur mår bla bla (typ den stökiga, ledsna, tysta, udda eleven). Märkligt och inte alltför bra, tål att tänkas på!

Kramelikram!


Många tankar

Som oftast så har kroppen och hjärnan varvat ner lagom till tisdag kväll då första dagen på jobbet samt mardrömstisdagen är avklarad. Det är verkligen alltid så! Har inte varit hemma så mycket utan flängt runt, då jag väl varit hemma har vi varit utan el :) så det har inte blivit så mycket skrivande. Lite typiskt då jag har haft mycket som jag klurat på och velat få ut... För att vara effektiv så kommer här därför ett litet kort sammandrags medley :)

Elevbråk, tårar, frustration, trötthet, innebandy, mer frustration, fler tårar, klureri, peppsnack, tv-spel, ny match, ny frustration, goa grannar, stöttande pojkvän, strömavbrott, beslutstagande, söndagsångest, goa elever, härliga vänner, kul träning, födelsedagskalas, äntligen tisdag kväll!

Lite berg och dalbana minst sagt, men annars vore väl livet tråkigt! Imorgon blir en spännade dag med DM i innebandy för killarna på skolan. Gjorde klart för dem idag att inget annat än vinst räknas.... Sen har jag hört rykten om bakning hos mig med Sanna, vi får väl se. Chokladmuffins var önskemålet!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att sova, måste bara skriva först att i söndags då vi hade strömavbrott så la vi oss innan 22.00. Det har inte jag gjort sen jag var 12 kanske, rätt skönt!

Grattis Malin och grattis moster i efterskott!

Kramis!


 

Nytt försök!

Suck, skrev ett jättelångt inlägg och allt bara försvann. Jag var inte på gott humör då och är sannerligen inte på bättre nu. Tror att jag skippar det här och kanske skriver mer senare istället. Men bara lite, är grymt less på innebandy och vill bara SPELA. Tråkigt med förlust men ego som man är så känns det än tråkigare att bara spela en period. Jag har grym respekt för de som sitter på bänken och kämpar/hoppas/längtar. Jag lägger inte ner så här mycket tid/energi/engagemang på att inte få göra det jag älskar mest, att spela de viktiga matcherna. Suck!

Struntsamma, nu kilar jag över till grannarna och äter lite mat och hoppas att de goa barnen kan pigga upp mig lite. Så onödigt att det ska ta så mycket energi det här med innebandyn...


Back in business!

Några korta rader innan det är dags för matlagning och sedan träning. Vill gentligen bara lägga mig och sova lite, men SKA inte. Vi var och spelade match i Västerås igår och jag var inte hemma förrän kvart över tolv. Somnade som en stock och det händer inte så ofta! Trots mitt trötta sinne idag så har dagen varit lyckad, trots att jag fick vika :) Har varit hemkunskapslärare idag, var superroligt! Eleverna fick välja att göra precis  vad de ville, vi lyssnade på radio och det var så mysigt! Det bästa av allt var att jag fick smaka, hehe. Hela veckan känns faktiskt väldigt positiv och det är lite märkligt. Jag har inte alls planerat utan mest improviserat. Kanske är det så att då man som lärare kommer och och är avslappnad och rätt öppen för idéer får en bättre respons? Hmm, värt att klura på! Morgondagen blir säkert kaos nu bara för det... Ska laga lite mat nu och sedan styra upp min klädkammare, allt för att inte vila.

Kramis!

Första dagen avklarad!

Då var denna dag snart förbi och så himla farligt var det ju inte. Det var skoj att träffa alla på jobbet, till och med eleverna :) Det var skönt att se att alla lärare var mer eller mindre lika oförberedda och småtrötta. De hade VERKLIGEN varit lediga precis som jag, bra! Träningen gick också helt okej, jag var lite tung i kroppen men var definitivt inte den enda. Åkte hem till mamsen efter och tog ett långt varmt bad, så himla skönt. Sen fick lillebror fixa lite kvällsfika :)  Nu ska jag "bara" rätta klart några matteprov som ligger och skräpar sen förra terminen. De var på mig idag och tjatade om dem, dum som jag är så lovade jag innan jul att de skulle få dem tills imorgon. Så det är bara till att göra klart, suck!

Imorgon bär det av till IKEA efter jobbet. Måste handla lite förvaringslådor så jag kan få ordning på vår klädkammare. Det ser ut som tredje världskriget därinne. Passar på då Stefan är i Göteborg och jobbar, då kan jag röja hur jag vill och kanske slänga lite, hehe.

Dags att kila ner, målet är att vara i säng till tolv åtminstone. Det är en del av mitt nyårslöfte :)
Sov gott allihopa!

Snart måndag!

Nu är det inte många minuter kvar tills det är måndag och tillbaks till verkligheten. Känns lite jobbigt men även roligt och spännande, så känner väl de flesta kanske efter en längre ledighet... Har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på till morgondagens lektioner men jag får ta det då, improvisera! Någonstans inom mig så känner jag att det blir som det blir, är det möjligen det som kallas rutin och kan man få det på ett ynka år :)

Vi var och såg en supermysig film idag, The Holiday! Så som mina kära vänner redan beskrivit den, en riktig "må bra" film. Ännu en bra ska att göra oftare, mer bio!

Nu är det dags att förbereda det sista och så hoppa i säng. Vill vara pigg och glad imorgon både på jobbet och på träningen. Det känns viktigt med en bra start på den här terminen samt fortsättningen av säsongen. Så, håll tummarna är ni snälla!

Det är många som är skeptiska till att jag kommer skriva här nu när jobbet drar igång igen och vad vet jag. Tror och hoppas dock att jag tar mig tid, för det är kul och jag känner att det är skönt att få ur sig lite. Jag har liksom terapi med mig själv :)

Så som avslutande ord denna gång får det bli, på återseende!





Memory Lane

Ännu en mysig dag och kväll är på väg att gå till ända. Sov gott inatt och lite för länge. Hade planer på att åka till Eds kyrka idag på förmiddagen för att höra min vän Katta spela. Jag vet inte om jag ska skylla på gårdagens vin eller bara tröttheten, kom i alla fall inte upp. Har pysslat hemma, kollat på systerysters match, "krängt" möbler till mamma och lillebror :) och så sist men inte minst, varit i stan och träffat Malin & Katta. Varje gång jag är i stan så känner jag att jag är där alldeles för sällan. Det är ju så mysigt! Först så fikade jag och Malin vid Fridhemsplan, sen när Katta kom gick vi hem till Malin för ännu mera gott te, sen körde jag hem Katta och passade på att kika in hennes och pojkvännens lägenhet på Söder. Åh, vad vi har pratat gamla minnen och åh vad vi har insett att vi inte kommer ihåg vissa saker, hehe. Det är skrämmande vad man glömt från skoltiden. Riktigt roligt var det i alla fall och som sagt mer stan måste det bara bli!

Vänner
  Katta, Johanna & Malin ♥

Nu är det söndag vilket som alltid betyder söndagsångest... Har inte alls hunnnit gjort så mycket som jag tänkt under lovet. Satt i bilen nu på väg hem och kände att det kanske bara är bra. Jag har ju VERKLIGEN varit ledig och det är väl det som det egentligen handlar om. Samla ny energi, bara vara som jag älskar att kalla det, känna sug efter att komma igång. Det ska faktiskt bli kul att börja jobba igen! Är bara rädd för de sena nätterna med rättning och förberedelser, vill inte! Ska ta mitt nyårslöfte på fullaste allvar och jobba mindre hemma. Jag vill inte på något sätt sänka mina ambitioner men ändra lite bara. Vi får se hur det går!

Dags att hoppa i säng nu tror jag... Har en härlig känsla i magen av tacksamhet för bra vänner. Har varit mycket sånt den här helgen! Ett kvitto på att man är det tycker jag är den känslan av att det kan gå ett tag mellan gångerna man hörs eller ses, det är dock alltid lika naturligt sen då man väl gör det. Även känslan av att veta att den personen alltid finns där och man vet att det bara är att höra av sig om det är något. Tack för att ni finns!

Rubriken...

Hehe, ser nu att min rubrik inte riktigt passar in. Hade tänkt skriva några rader om nedräkningen och ångesten inför att börja jobba. Glömde lite och hinner inte nu, får ta det sen. :) See you!

Nedräkning!

Godmorgon!

Känner mig ganska duktig då klockan är lite över tio, jag har duschat, tvättat och plockat med disken redan. Stefan ligger och snusar i sängen och jag försöker skriva tyst för att inte väcka honom :) Vilken härlig dag vi hade igår, det var full rulle! Efter Fyrishov så kom Stefans syster Marina över en sväng med sina söner Pontus och Linus. Det var fullt ös i vår lilla stuga med film, brotttningsmatcher, krig och tillslut lite ritstuga. Jag fick till ca 2 minuters lugn och ro tror jag :)

Ritstuga

Nu ska jag snart iväg till Räddningsskolan och hälsa på Jenny, äntligen blir det av! Alltid lika skoj att komma dit, en häftig arbetsplats med många underbara människor. Det var längesen jag var där nu så vi får se om det är som jag minns det. Får alltid en märklig känsla i magen då jag kör dit, på ett bra sätt alltså :) Ikväll blir det middag här hemma med Erika & Pontus, ska bli trevligt!

Klockan tickar, tar tid att skriva tyst :) Ska göra mig klar för att åka.
Önskar alla en toppendag! Grattis Hanna på namnsdagen idag ♥

Kramis!

Sköna dagar

Jag har haft två supersköna dagar hemma med pyssel, städning och en hel del film. Var faktiskt på gymmet och körde lite spinning idag också, skönt men jobbigt! Dags att komma igång med träningen nu, ska visa vad jag går för med den där jäkla innebandyn :) Har drömt så mycket konstigt då det gäller innebandyn. Ibland önskar jag att jag visste vad alla drömmar stod för... Ni som har hört den om den snöiga planhalvan, min del av planen såklart, kanske förstår hur jag menar, hehe. Ibland när jag hör Sanna eller Fridde prata om en träning eller om julmiddagen som jag inte var med på så känns det lite som om jag slutat, märkligt va!? På något konstigt sätt så känns det som om jag inte är en del av laget, iaf inte på samma sätt som förut. Har inte klurat ut om det beror på de två "bänkningarna" som stör mig, mitt eget val att backa lite eller att jag helt enkelt är ärligt rakt upp och ner, less. Det återstår väl att se då nästa vecka tydligen är fullspäckad med två träningar och tre matcher. Jag ska ge mig själv och det hela ett ärligt försök men jag måste medge att det är grymt svårt att få till känslan och lusten på något sätt. Vet att det inte bara är jag som känner så i laget, men jag känner så extremt mycket, mer än någonsin förut.

Imorgon bär det av till Fyrishov med de ljuvliga grannbarnen, ska bli superskoj!
Det betyder tidig morgon vilket passar alldeles utmärkt då det är dags att lära sig stiga upp igen. Blivit många sovmornar, skönt i och för sig men ack vad seg man blir. Ett annat problem är dessutom att somna sen på kvällen, har legat och läst till 02-03 nu på senaste tiden och det kommer inte att fungera nästa vecka. Finns lite tid kvar att öva på...

Imorgon fyller Faster Sussi år!

 

Vi får se när vi ses nästa gång, men finfin present ska hon få då. Hoppas att hon läser det här och blir nyfiken :) Nu vet jag att hon är på väg hem från Finland efter att ha hjälpt farfar att flytta dit. Bra jobbat och värt många stjärnor i himlen tycker jag.

Ska mysa lite i soffan nu, skriver säkert några kloka :) rader imorgon igen. Kramis!

Borta bra men hemma bäst!

Gott Nytt 2007!

Hoppas att alla har haft en härlig nyårshelg!? Min var lugn och mysig på Vindnotholmen, Åland. Nu är jag hemma igen och har en vecka till ledigt, känns otroligt skönt och lyxigt. Ska försöka nyttja de dagarna på bästa sätt med att umgås med familj och vänner och göra en massa roliga saker som ger mig positiv energi. Längtar till torsdag då vi ska åka och bada i Fyrishov med Felix och Hanna...

Jag har länge velat hyra ett hus i England och kanske att det denna sommar blir verklighet. Kika på länken nedan för att se det hus jag vill ha. Det ligger perfekt i mitten av England vilket ger möjligheter till att köra runt lite och få chansen att se MASSOR.
Det finns så många fina hus och det är svårt att välja, har sett några helt underbara vid kusten också men de kostar bra mycket mer. Är riktigt sugen! Ska prata med Stefan då han kommer hem :)


http://www.holidaylettings.co.uk/13626
 Vad tycker ni?

Dags att göra sig klar, jag ska ner till Centrum en sväng och träffa Malin. Ha en bra dag!

Lillebror får paketSystrarna Sisters

Lite julbilder på alla goa syskon! Love you ♥