Ronjaskriket!

Idag gjorde jag det! Med frustrerande och förvirrande tankar i bilen så skrek jag, rakt ut och högt. Blev nästan rädd för mig själv! Pratade lite med mig själv också, börjar jag bli knäpp? Jag kanske ska skaffa mig en låtsas kompis, en Molgan! Tack för tipset iaf Fiolin, det var bra!

Kram & Godnatt!

Blandade tankar om mitt liv just nu

Jag har så mycket att skriva om men ändå så lite att säga. Jag känner mig tom, ledsen, arg, förvirrad och trött ända in i själen. Jag försöker få ordning på mitt liv, det borde vara enkelt. Jag älskar, jag älskar så otroligt mycket och starkt. Jag vet vad jag vill och jag tror på det jag har men ändå är inte lyckan total. Varför? För att andra inte delar lyckan över min kärlek? För att den närhet som tidigare funnits blivit naggad i kanten? Jag vill inte välja bort något men jag har insett att det inte är så enkelt längre. Jag vet inte vad jag mer kan göra, borde göra, borde gjort annorlunda. Är det ens mitt att göra? Det finns så många fina människor runt omkring mig som alla har en speciell plats i mitt hjärta. Om vissa av de här personerna inte fungerar tillsammans så gör det ont men jag kan inget åt det göra. Jag kan inte leva någon annans liv eller ta ansvar för någon annans känslor. Men jag kommer alltid önska att saker och ting vore annorlunda.



Träffade Frida igår samt hennes goa mamma och mormor. Alltid lika kul att se dem, de ger mig energi! Önskar att jag kunde vara nära dem oftare men det är rätt många mil emellan. Skönt att se att ni verkar må bra och jag önskar er verkligen en underbar vecka på Rhodos. Vi ses på Arlanda om en vecka!



Innebandy skulle jag kunna skriva mycket om, då det upptar rätt mycket tid av mitt liv. Även där finns det problematik, om än lättare att fixa till. Det går heöt enkelt inste såbra för oss, två rätt stora och tydliga förluster. Jag har gått in med så mycket hjärta och känsla och det känns tungt då jag vet hur mycket alla  brinner för det vi gör. Vad är det som blir fel då? Inställning, fighting spirit, snack, styrning, ledning, eget ansvar? Jag kan inte svara på det just nu, känner mig tom även här. Jag är väldigt besviken över mitt eget spel och ska göra allt i min makt för att göra en bra träningsvecka. Självförtroendet är väl helt enkelt inte på topp och det blir inte bättre av att på en hel match inte få höra ett positivt ord. I egenskap av lagkapten samt lite som den person jag anser mig själv vara så peppade jag hela mathen igenom trots min storabesvikelse av att få sitta. Jag bet ihop, ropade, hejade och gjorde mitt yttersta. Men att bara ge och inte få tillbaka tar på krafterna. Jag hoppas att det ändrar sig! Jag kommer igen!



För att vända lite på de besvikelser jag känner så måste jag få skriva några rader om mitt älskade jobb. Trots tårar som kan dyka upp under dagarna, känslan av hopplöshet eller trötthet så vill jag inte vara någon annanstans. Jag har världens bästa arbetskamrater och jag har världens bästa jobb. Det finns mycket problematik inom skolans värld men att vara bland dessa underbara barn och vuxna ger mig så mycket energi. Att få en kram av en stor 9:a som ska ut på PRAO i två veckor, att få en teckning i sitt fack, ett leende då en stolt  elev lämnar in sin matteläxa eller ett fint mail från en förälder kan göra mig alldeles  varm i kroppen.



Det är full aktivitet ute på gården och jag ska söka mig utåt jag med. Jag önskar alla en toppendag med vad ni än hittar på, njut av en härlig söndag! Var rädda om er!

Bildern nedan är bilder som ger mig lycka och värme. Den nedersta är från en plats jag alltid kommer minnas med massa kärlek. En natt för längesen stod jag i min framtida mans armar på just den här platsen och kände total lycka. Jag hade hittat hem! Känslorna finns kvar och är om än starkare men allt känns inte lika enkelt. Den första bilden är på min älsklingsblomma och påminner mig mycket om farmor. Henne tänker jag mycket på och jag skulle göra allt för att få sitta i hennes kök med en varm kopp te, en kaka och bara sitta och prata.

ÄlsklingsblommanUtsikt från en plats/tid jag saknar




Förvirrad

Många tankar som far idag! Hade sovmorgon imorse, borde vara pigg och glad! Ibland kan man verkligen bli "tagen på sängen". Man tror att allt är lugn och ro, frid och fröjd men någon annanstans så bubblar det och gror. Besvikelse, frustration och andra känslor skapar kaos, missförstånd och tårar. Vet egentligen inte vad jag skriva, behövde bara lätta lite på mitt hjärta. Det är ju min blogg dessutom så jag får väl skriva vad jag vill? Har inte tid att sitta här, har lektion och sen resurstid. Bara att bita ihop, le och sätta på en mask. Jag kan, jag orkar, jag vill! Förhoppningsvis så löser sig allt så småningom!

Take care!

Lite bilder...

Här kommer lite härliga höstbilder från veckan! Ballongbilden är från i lördags då det förfestades, lagades mat och blåstes ballonger samtidigt. Dags för träning nu, är lite piggare!

Kram!

Till Hannas kalas
Höstfärger
Hösteld

Snart helg!

Snart är dagsverket klart, snart är jag hemma, snart är det träning igen, snart är det helg och snart är det match. Snart är jag kanske lite piggare igen? Snart får jag se det som älsklingen fixat med där hemma, spännande!

Önskar alla en toppendag!

Snart så...

är jag hemma och kan krypa ner under täcket en liten stund. Är så otroligt trött! Var nära på att stanna hemma i morse då jag inte lyckades ta mig upp ur sängen ens. Antar att det varit mycket i huvudet ett tag, lite sömn och en del oro. Har goa elever här och goa kollegor så det är bara att kämpa på! Se vad vi hittar på ikväll, älsklingen ville ev. fiska men jag fryser så! Mysigt att vara ute, det är rätt fint höstväder men brrr, sängen lockar verkligen. Vi får se!

En stor kram till alla!

Ps. Har ett gäng fina höstbilder där hemma som jag ska lägga ut så fort jag får chansen. Det är så otroligt vackra färger ute nu, rött, gult, grönt och orange. Allt detta mot en klarblå himmel kan göra mig alldeles lycklig!

Tänd ett ljus...

... och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna
det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt vi tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus
för jordens barn


Idag brinner det ett ljus både hemma och här på mitt skrivbord på jobbet!


Det kan gå så fort!

Just nu känns innebandyförlusten, tröttheten och allt annat som ibland kan vara knas så lite värt. Det har varit en tragisk olycka med unga människor inblandade uppe i Norrland. Två liv har gått förlorade och en ung kille kämpar fortfarande för sitt. Jag har inte träffat den här killen men dock hans föräldrar en gång. Älsklingen känner dem väl och många av hans nära och kära likaså. Vi tänker på alla inblandade och jag hoppas innerligt att allt går bra. Vill i och med detta inlägg än en gång poängtera vikten av att vara rädda om varandra, alltid! Det kan gå så otroligt fort! Hur klyschigt det än må låta och hur dumt det än kan kännas då man är trött, grinig eller arg. Värt att tänka på ar att ofta tala om hur mycket du tycker om/uppskattar personer, säga hejdå, inte somna osams och kramas mycket.

Många varma kramar till alla berörda, främst just nu till den enda jag kan försöka hjälpa. Min älskling!

Var rädda om er!


Måndag

Några trötta måndagsrader! Känner mig fortfarande rätt bitter över helgens resultat, även om jag inser att gjort är gjort och det är bara att komma igen. Såg att jag inte skrev själva resultat i inlägget innan så för den som inte visste det så förlorade vi med hela 2-12. Kul att det gjordes många mål i gårdagens b - lagsmatch och att det var en hel del leenden. Vi kommer igen! Nu spelade inte jag igår då kroppen kändes alltför sargad, men ni som gjorde det. Hur orkar ni? Det är mycket innebandy och det är mycket jobb framöver, med utvecklingssamtal på kvällstid bland annat. Det gäller att vara rädd om den lediga tid man har!

Vill passa på att tacka våra underbart goa grannar som lånar ut saker, bidrar med goda idéer och alltid är hjälpsamma på alla sätt och vis. Ni är mina hjältar!

Idag drömmer jag om ett badkar, vill glida ner i ett riktigt varmt bad med lugn musik och lite lakrits att snaska på. Visst får man väl drömma? Tänk att få kliva upp sen och få massage, krypa in i en mjuk och skön morgonrock. Dricka en kopp te och äta farmors nybakade bröd. Ha sovmorgon imorgon eller rentav vara helledig med en bra bok... Keep on dreaming!

Puss & Kram

Ps: Köpte nya jeans i helgen på hjärtats arbetsplats (Skrapan). Supersköna och snygga, Killah heter dem. Längesen jag shoppade något och är superglad för dem. Mycket trevlig personal också, alltid kul då man får lite extra hjälp.


Suck!

Seriepremiären avklarad och som jag hade längtat. Superbra känsla innan, taggad till tusen! Bra start, bra fart, snyggt mål som blev bortdömt (jäkla skit) och massa publik. Men så... Vad hände? Känner mig tom och hittar inte riktigt orden. Ont i kroppen idag! Får skriva mer en annan dag!

Tack till alla som kom och hejade och tack till vännerna för en trevlig kväll igår!

Puss & Kram i solskenet!

Frida Maria Heerman

Äntligen är det dags för minsta lillesysters krönika också. Klart att det ska vara rättvist, syskon emellan och allt.

Frida Maria Tränk Heerman 911009

Så långt borta men ändå så nära. Jag kommer ihåg då det blev klart att du skulle flytta till Norge med din goa mamma Britta. Jag grät mycket och trodde att jag på sätt och vis förlorat dig. Norge kändes så himla långt bort. Ibland går det veckor utan att vi hörs och ibland flera månader utan att vi ses. Det är konstigt men man vänjer sig faktiskt! Jag vet att du finns där och jag vet att du hör av dig om det är något! Vill att du ska veta att det inte går en dag utan att jag tänker på dig!

Sån är du i mina ögon:
En otroligt stark tjej med höga mål här i livet, du vet vad du vill! Du är omtänksam och månar om dina nära och kära. Du är uppskattad i ditt fotbollslag och bland dina vänner. Du har en otroligt fin hand med barn och får alla i ett sällskap att känna sig delaktiga.

Detta kan jag sakna:
Naturligtvis så önskar jag ju att du vore nära, att du bodde här. Vill kunna komma förbi när som helst, kunna titta på en fotbollsmatch, åka förbi din skola och säga hej. Träffa dina goa småsyskon eller din mamma och säga hej. Jag tycker om er alla! Sen så önskar jag att vi trots allt pratade lite oftare, från både ditt och mitt perspektiv. Just a phonecall away!

Minnen:
Det finns många fina minnen, främst från åren då du/vi bodde på Vällsta. Alla mysiga sommardagar ute! Vi drog dig i vagnen, lekte i sandlådan, tittade på hästarna och ritade. Jag kommer aldrig att glömma bilresan till Norge för några år sedan då vi bodde hos dig. Eller då jag flög till Bergen för att vara barnvakt, då myste vi ordentligt allihopa! Jag hälsade på i din skola och fick träffa dina lärare, det var häftigt! Jag minns då vi var hos farmor och farfar och du så gärna ville tälta med farmor ute på baksidan. Ni bakade och pysslade hela dagarna. Jag kommer ihåg dina gallskrik då du inte fick som du ville, du hade en riktig envis period.

Övrigt:
Fortsätt att jobba lika hårt och ambitiöst som du gör idag med allt vad du företar dig. Du kommer att gå långt! Jag är stolt över dig och önskar dig all lycka i världen. Jag finns alltid här för dig! Älskar dig Frida!


Syskonligan
Frida


Det kom ett mail...

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för

resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå

hur du skall förhålla dig till denna person.


När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att

fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig

genom en utfordring, för att ge dig vägledning  och stöd. För att

hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.


Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör

något fel eller  på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna

person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar

slut.


Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig. Ibland provocerar de dig

och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå

är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är

utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det

är nu dags att gå vidare.


Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är

din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en

upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller

visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en

ofantlig mängd av glädje. Tro på det. Det är äkta!

Men bara för en  period.


Livslånga förhållanden lär dig livslånga  läxor, sådant du måste bygga

upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att

acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i

andra relationer och områden av ditt liv.


Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.

Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period

eller för resten av livet.


En riktig goding

Måste bara skriva... Det finns en liten blond kille i en av mina yngre klasser som är så otroligt go. Jag vet inte vad han gör, men får mitt hjärta att smälta! Alltid glad, charmig, artig men ändå en riktig cooling liksom. Dessutom otroligt duktig i ämnet, pratar som en riktig liten amerikanare. Om jag vore 12 år så skulle jag vara kär i honom!


Myskväll

Det var en lugn kväll igår med mycket pysslande ute och lite tvättning/städning. Det är så himla skönt att ha en hel kväll oplanerad och bara vara. Jag måste ha en sån kväll då och då i min hektiska tillvaro :)

Nu är det verkligen snart dags för seriepremiär, åhhh det pirrar! På lördag möter vi Råsunda kl. 13.45 i Väsbyskolan. Nu börjar det man har längtat efter hela försäsongen, det man har laddat och arbetat för. Känns superkul men samtidigt lite läskigt! Hoppas på mycket publik och bra drag, alltid roligare att spela då. Så som svar på din fråga Faster... Vi har samling redan kvart över tolv, jag hinner nog inte följa med till graven då. Vill jättegärna men det får bli på söndag i så fall.

Efter matchen på lördag så har vi bjudit hem lite folk, vänner, släkt och grannar. Grannarna är naturligtvis inte "bara" grannar utan även vänner. Ska bli kul att äta lite gott och umgås, det var alldeles för länge sedan! Hoppas på en rolig kväll!

Dags att rusa i väg på lektion!
Önskar alla en toppendag, kram!


Saknar en dörr...

Läkarbesöket igår var en upplevelse! Jag var rätt nervös och hade problem att hitta, finns så många avdelningar och korridorer och det var alldeles tomt i korridorerna. Irrade runt och blev än mer nervös! Väl på plats och på britsen med en supergullig sköterska kom tröttheten. Den slog mig med häpnad! Sköterskan provade, fixade och grejade i nästan 1 timme och jag somnade titt som tätt. Då hon ringde efter överläkaren så vaknade jag till och nervositeten kom tillbaka. Hon ville att en till skulle titta på bilderna och diagrammen, de var inte riktigt överens och gjorde nya prover. En del dragningar gjorde ont, främst över revbenen. Summa summarum så hittade de ingenting som förklarar mitt tryck över bröstet. Däremot så har jag fel på en av mina hjärtklaffar. Man ska tydligen ha tre dörrar på varje klaff och på en av mina klaffar har jag bara två. Skum känsla! Det är tydligen inget farligt men bör kollas upp om några år igen så att det inte ändrats. Man känner sig så liten i sjukhusvärlden, begrepp och ord som man aldrig har hört talas om. Det är som rena rama grekiskan!

Full fart på jobbet, har improviserat mycket idag och än så länge har det funkat. Läst lite roliga historier och gjort kluringar, kul då det uppskattas. Hade lektion med min klass nu precis, har dem inte så mycket i år. Flera av killarna stannade kvar och pratade efter, så himla mysigt! Jag gillar dem!

Dags för lunch!

Grattis till syrran och Jonas som ny köpt bil, kul!

Kramisar!


Grattis Hanna

Många grattis kramar till goa Hanna som fyller 5 år idag! Vill så gärna vara med på kalaset men kikar in då det finns tid. Lär vara full rulle i grannhuset idag :) Är en stressig eftermiddag idag med konferens, besök på Danderyd, möte och så träning. Imorgon blir det lugnt efter jobbet, onsdagar är heliga. Längtar redan! 

Ha det gott, puss och kram!

Pictures

Här kommer lite bilder från hemmet. Först och främst från vårt nya favvo lån, så himla mysigt! Det finns stora planer nu på att måla här hemma eller helst, sätta upp en tapetvåd bakom med något storblommigt motiv. Bara rakt upp och ner, från golv till tak. Vad tror ni? Som en inramning liksom...

Dags att sova, kram & godnatt!

Minnen
Hemma
Vardagsrum
Öppen spis

Catch up

Vilken härlig helg det har varit! Efter jobbet i fredags så åkte vi iväg allhopa för att fira av vår underbara studierektor, hon ska gå i pension. Alla (nästan iaf) var med och vi gick tipspromenad, fikade, skrattade och laddade för mat och party. Vi bodde ute på Värmdö med otroligt fina rum och grymt sköna sängar, saknade badkaret men det gick väl an ändå. Jag och Jessica busade en hel del och var garanterat snabbast på tipsrundan :) Det var många spex och mycket sång under kvällen och det var verkligen kul att se alla kollegor i sina privata roller. Supergod frukost och så hemfärd redan vid tio tiden på lördagen, skönt!

Lördagen var lugn med kalas för Marie hemma hos henne och Pappa, kul att träffa dem och de andra med. Supergod annanspaj, måste testas snarast! Fick hjälp av dem båda att klura ut bra introlåtar till innebandyn och fick sådan känsla inför den här säsongen av att bara lyssna på dem (låtarna alltså) och höra deras kloka tankar inför hur jag ska tänka, agera och känna. Svårt att förklara, men jag blev peppad!

Söndag var det äntligen sovmorgon, trodde jag! Kl. 07.10 kom det ett samtal från en nervös syster som skulle spela DM. Tur för dig att jag lyckades somna om tillslut :) Tråkigt att det inte gick bättre för er... Vi pysslade hemma med rensning i rabatterna och tvättade bilen, rätt skönt ute faktiskt. Jag gick och laddade för matchen och längtade verkligen! Johan kom med en glad överraskning. Vi har fått låna en sån där "fejk eldstad" av plåt och med ljusgelé. Så helt plötsligt krävdes det en liten ommöblering då den ska sitta på väggen. Tror att det blev bra, eller sitter den för högt upp mån tro? Suck, velpotta!

Matchen då? Jo, det började så bra men slutade så illa. Vi ledde med 2-0 och förlorade tillslut med 6-3. Total genomklappning i sista perioden, vad hände egentligen? Jag var så arg efter matchen! Vi kan ju mer, vi borde tagit i mer, mer kropp och känsla. Antar att det blir fokus på markeringsspel och försvar i veckan!? Alla måste vara supertaggade och prestera max i helgen för att det här ska gå vägen. Jag vill inte känna någon stress/press men det är ju faktiskt så. Dags att visa vad vi går för!

Imorgon ska jag till Danderyd för att göra ultraljud på mitt hjärta. Jag får ju då och då sånt tryck över bröstet, nästan sådär så att jag inte får luft. Jag har gjort en massa tester, nu senast arbets EKG. De såg då någon skillnad på min hjärtrytm mellan då jag låg på britsen och cyklade, därav detta test. Är lite nervös faktiskt, men samtidigt så är det ju bara bra att få veta om nu något ens skulle vara fel.

Detta är nog det längsta inlägg jag någonsin skrivit, förutom mina små krönikor förstås! Vet att jag har lovat en på Fridolf (systeryster) och den kommer. Inatt drömde jag en massa om Farfar också så det kommer nog en liten hyllning till den nyblivna 70 - åringen också.

Önskar alla en toppen dag!
Puss & Kram!

Grattis!

Många grattiskramar till Farfar som fyller 70 år idag och till Marie! Hoppas att ni får en toppendag på alla sätt och vis!? Tänker på er!

Mer info om helgens alla bravader kommer senare under dagen, är rätt mycket här på jobbet idag! Puss & Kram så länge!



Bilden är hämtad från google.se

Hoppas!

Tänk om det finns badkar på mitt rum, åhhh vad jag hoppas!
En resurstimme och en lektion till sen drar vi. See you later!

Syrran har förresten startat en blogg, äntligen! Kika där vetja!
http://josefinewiksten.blogg.se

Snart helg!

Jag har sovmorgon på fredagar och jag älskar det! Den extra timmen hemma är värd massor för min morgontrötta själ. Imorse kunde jag dock inte somna om efter att Micke åkt, men låg och drog mig och tittade på morgonnyheterna. Packat väskan för kvällens äventyr och tack vare Erika så har jag lite hum om vad jag ska ha på mig ikväll. Vågar inte skriva något om vad som händer då det är en överraskning för en person. Borde vara vattentätt att skriva här men man vet aldrig och jag vill inte bli syndabocken... Hoppas på en rolig kväll och en god frukost imorgon bitti i alla fall. Sen är det lite kalas på schemat, rättning och matchen på söndag!

Kul att lillebror och kompis Thomas hittat hit och lämnar lite goa kommentarer, det värmer!

Önskar alla en toppenhelg med en massa sol och värme!

Puss & Kram!

Äntligen lite sol igen!

Det är verkligen full rulle här på jobbet idag, men det är kul. Jag känner mig lite piggare igen, kanske beror det på solen därute? En lektion kvar idag sen är det avtackning här på eftermiddagen för vår studierektor som går i pension och så hem och ladda för träning. Jag har bakat spenat och fetaost muffins till avtackningen, de blev faktiskt jättegoda. I förrgår gjorde jag rulltårta för första gången i mitt liv, vi fikade med alla barnen. Även den blev lyckad, måste baka mera! Jag har sån tur också, jag har ett Närlivs bara några meter ifrån huset. Det heter Westergårds Livs, tänk om alla hade sån flax :)

Ikväll är det träning igen, är laddad och har längtat. Missade ju i tisdags då det var möte här på jobbet. Sista träningsmatchen/genrepet inför seriepremiären också nu på söndag , åhh det börjar pirra!

Krya på dig kramar till älsklingen som är hängig, kramar till faster som jag inte pratat med på länge och till alla andra goa och glada människor. Sköt om er i solskenet!

Kämpa på!

Nu är jag hemma en sväng innan det är dags för kvällens föräldramöte. Jag är fortfarande lika seg, känns som om jag är i en bubbla. Känner mig liksom inte sjuk utan konstig...
Mina stora öron säger mig att det är många fler som känner likadant, inte någon tröst direkt men jag känner mig i alla fall inte lika konstig. Ska vila en timme innan mötet. Lägger upp lite fler fina bilder som förhoppningsvis ger mig lite mer energi.

Många kramar till alla som berörs illa av den här dagen på ett eller annat sätt. Tänker mycket på det som hände Anna Lindh och naturligtvis allt i USA för sex år sen.
Vi måste vara rädda om varandra, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Puss & Kram!

Far & Son
Norrländsk skog
Vattenfall


Märklig dag

Det känns inte som en bra dag idag, är otroligt trött och har liksom en klump i magen. Vill bara ligga hemma idag med tända ljus och en kopp te, kramas länge! Var tog alla energi vägen som jag haft i flera dagar? Är det för att det är just den här dagen, 11:e september? Har saknat farmor väldigt mycket i en vecka också, tänker på henne mer än vanligt och det gör ont. Fick tårar i ögonen av att läsa Ullis inlägg, så fint skrivet!

Vill också ha lite ljus i min blogg idag och så hoppas jag att alla har en bra dag och att min blir bättre. Det är bara att kämpa på. Kanske har det varit för lite sömn ett tag bara? Puss & Kram till alla!


Hurra hurra!

Mångra grattis kramar till Mathias som fyller 9 år idag! Orden från i helgen att "det här var minsann de bästa 24 timmarna i mitt liv" värmer fortfarande. Det var stor succé med bowling och bad på Holiday Club i Åre + god middag hos farmor och farfar hans samt finfina presenter. Tack än en gång snälla Johan för att du hjälpte till att göra hela resan möjlig.

Lite rättning kvar att göra sen hemfärd, middag och träning. Regnet öser ner därute, rätt mysigt trots allt! Hoppas att alla mår bra och lever här och nu. Har hört flera personer på kort tid prata om detta viktiga begrepp nu. Allt som finns är ju nu, måste bli bättre på att vara i nuet. Värt att tänka på!

Puss & Kram!



Höstbilder

Vi har precis kommit hem efter en helg med födelsedagsfirande i Norrland. Dags för te och lite kvällsmat hos grannarna, så gulligt! Vill bara passa på att lägga ut lite fina bilder från helgen. Jag har hittat en ny favoritplats som jag gärna vill besöka igen, Åre! Oj, nu måste jag skynda mig tydligen... Skriver mer imorgon!
Stor kram!

Höstbild
Åre
Ristafallet

Fullt upp

Vilket märkligt väder, först kallt som attan, lite regn och så nu sol och värme. Vi har haft stafett med hela skolan idag och jag var med min klass och sprang. Vilken kick det var, men oj vad snabba de små liven är och oj vad långsam jag kände mig. Jag tog i för kung och fosterland i början (för där stod många elever) men sen de sista 200 metrarna var det tungt. 

Nu är det dags att åka hem för att äta lite mat och sen iväg på match borta i Vendelsö. Jag missar helgens träningsmatch för vi åker upp till Norrland för att fira Mathias så ikväll vill jag göra mål... Imorgon ska vi kika på presenter till lilleman, förslag till en soon to be 9:åring mottages gärna.

Imorgon är det lönesamtal, spännande. Jag har ju verkligen valt ett yrke där man kan klättra lönemässigt så jag förväntar mig många tusenlappar :)

Mycket i huvudet nu, planeringar som borde göras klart, hemsida som ska fixas, samtal jag vill ha ro att ringa, texter som ska skrivas, tvätt som ska vikas. Jag tror jag åker hem och laddar inför matchen med Stieg Larsson och några kapitel i soffan :)

Kramis!

Jag är tillbaka!

Äntligen på benen igen och tillbaks på jobbet. Var lite trött idag men så skönt att se alla igen, barn som vuxna. Jag blev glatt överraskad av ett paket på mitt skrivbord. Mina gulliga kollegor har köpt en förlovningspresent, så gulligt! Jag fick äran att öppna på stört även om presenten såklart var till oss båda. Visst är det en fin ljuslykta?

Den andra bilden är från altanen imorse vid sjutiden, så otroligt vackert!

Om ni inte redan sett den fina dikten under de senaste kommentarerna från min faster, gå in och läs. Jag gillar den verkligen! Det känns extra fint då hon sa att hon tänkte på lilla mig då hon först såg den *sträcker på mig*.

Nä, nu måste jag hoppa i säng, är så otroligt skönt trött. Skickar många stora kramar till alla nära och kära, hoppas att ni sover gott och får en toppendag imorgon. Jag hoppas på en lika vacker morgon som imorse!



Förlovningspresent
Höstbild



Sjuk

Ligger hemma med feber och förkylning och tycker synd om mig själv. Är sugen på nyponsoppa med biskiver och glass, se en bra kärleksfilm och bli ompysslad. Idag har jag knappt varit uppe ur sängen, sovit i 14 timmar. Jag som aldrig brukar vara sjuk, gillar inte att vara det! Men då både Micke varit hängig och många i laget i helgen då vi delat stuga och allt så var det väl oundvikligt...

Vi som ska på spa ikväll med laget. Tråkigt då man har varit med och ordnat något kul och inte kan vara med själv. Om febern släpper lite så åker jag dit och säger hej och lämnar pengarna i alla fall.
Vi får se!

Hoppas alla mår bra och njuter av höstsolen därute! Sköt om er, kram!