Huvudvärk!

En av två lektioner avklarade... Har sån huvudvärk idag och hade igårkväll också. Suck!
Vill ju vara pigg och glad!

Ett sista besök kvar idag sen blir det hem och vila inför kvällens jobb på Ullis. Ska jobba både ikväll och imorgon men bara 18-23 så rätt okej tider. Ska få provköra kockens bil hem inatt och kanske att jag köper den. Han vill ha 4000-5000 kr och det vore så skönt med egen bil. Är ju en sån frihet!

Dags för en liter vatten och en alvedon, sedan rätta tills nästa lektion börjar.

Kramis!

Längtar efter min altan!

Åh, är så seg idag trots morgonpromenad och sovmorgon. Var på PRAO besök imorse och ska nu ha min första lektion. Är bra sugen på att ha utomhus matte idag igen, men vi måste verkligen jobba framåt i boken idag. Sen ska jag bita ihop och rätta i två tre timmar och så åka hem till altanen. Ikväll är det träning med Nisse, nya tränaren :) Kommer nog några nya också, ryktena säger så iaf! Spännande...

Ska förbereda nu, förresten Täby Angels till Elit! Grattis, jag gjorde faktiskt två mål på dem sist. Så jag har scorat på ett Elitserielag. Till och med på Balrog, men det var ett tag sen nu. Skryt skryt, jag vet! Man blir som man umgås, hehe. Inga namn nämnda!

Njut av solen alla goa människor!

Lycklig i hela kroppen!

Idag har varit en sådan där toppendag som bara infaller då och då. Var iofs trött som alltid imorse men kom i tid och hade en rolig lektion med mina sexor. Sedan fixade jag lite praktiska grejer innan det var dags för PRAO besök. Jag och Maria gjorde sällsis och vi har skrattat och beundrat våra duktiga åttor. Vi hann med en fika i solen också och det var riktigt härligt!

Vi hade dagens konferens i stan på Sheraton Hotell. Afternoon tea med scones, snittar och bakverk, så otroligt gott och något man borde göra ofta. Kostade 160 kr och man fick sitta mellan kl 15.00 - 17.00, stort tips till alla som vill göra något mysigt och annorlunda!


Fick sms idag av Siv, min farmors bästa vän i Köping och det värmde. Snart påsk och årsdag för upptäckten av farmors canser. Tror att vi är många som tänker lite extra på det och det känns lite jobbigt helt klart. Vill till graven och göra fint! ♥

Hann med en tur till mamma idag också och en promenix med Erika & Pontus. Vi tog en sväng i Runby och det var kul att ses, var ett tag sen. Vi hade planer på att ses i helgen och äta lite gott men jag mitt pucko (ofta pucko här i bloggen) ska ju jobba på Ullis i helgen. Nu ska det minsann jobbas ihop semesterpengar :)

Är riktigt glad och spralllig idag och skickar massa telepatiska positiva tankar till alla som inte känner likadant, hoppas det hjälper!? Dags för te och min spännande bok!

Förresten, heja Täby Caperio. Shit, vilken match! Bästa jag sett på bra länge, vilket drag, vilka mål, vilken spänning! Tack Fuffe för biljetterna!

Kram & Godnatt!



Idag fick eleverna leta efter vårtecken, vilket resulterade i att jag fick se årets första tussilago!
Vilken lycka!



Vårväder!

Nu sitter man alltså här igen en söndagkväll med en kopp te och har lite ångest för att det är ny vecka. Men bara lite, brukar vara mer. Åttorna är ju på PRAO en vecka till så jag känner ett visst lugn och en känsla av förväntan att träffa dem i nya miljöer. På schemat står Mc Donalds, ÖB, ett antal byggfirmor med mera.... 1 vecka kvar till påsklov så det känns faktiskt riktigt bra!

Vi spelade ju b-lags match imorse. Jag mitt pucko klantade till det med väckarklockan så jag kom sent. Var så nöjd över att jag hade koll på sommartid men glömde ställa in att det var söndag den skulle ringa på. Jag var iaf inte sist till samlingen då det var fler som hade problem!

Sitter och klurar lite på varför folk i ens närhet kan störa en så. Låter kanske skumt men man kan vara bästa vänner ena stunden och sedan bara kryper det i mig av irritation. Det finns vissa sidor hos människor som jag bara inte tål, det ena är avundsjuka och det andra är missunsamhet. Man måste kunna glädjas åt andra människors framgångar eller chanser, annars blir ju livet tråkigt! Usch och blä för sånt! Denna vecka ska jag vara extra noga med att ge komplimanger och beröm till de som jag tycker förtjänar det, bara för att överbevisa att den som ger han får. + att det är härligt att ge, man får en bra känsla i magen!

Åhh, hade ju en massa roliga kommentarer jag hade tänkt blogga om. Vi har nog varit lite trötta här hemma!
Man måste ju skriva upp för nu har jag ju glömt... Jag blir iaf trackad här hemma för att jag sa till Stefan...
- Ringer du om det svarar...
Återkommer med flera då jag kommer ihåg, om jag kommer ihåg....

Imorgon blir det slutspelsinnebandy, Täby Caperio-AIK i Tibblehallen. Spännande!

Så här fina blommor har jag på baksidan, våren är här!



Kramis!

Älskade underbara helg!

Tänk att det kan vara så skönt med helt oplanerade helger. Visst vi hade ju turneringen igår som varit planerad länge men annars inget. Hmm, jo just det, b-lags match imorgon också :) Annars ingenting, hehe! Det gick inte så bra för oss igår, vi förlorade alla matcher. Men det är så där med småmåls turneringar. Lagen med mest brunkers inställning och vilja vinner. Vi var nog mer ett gäng finlirare :) Det var kul och skönt att röra lite på sig iaf!

Idag har det varit lång sovmorgon, Stefan vaknade tidigt och har spelat x-box hela morgonen med lillebror där nere. Han sov över här igår, vi kan väl helt enkelt inte slita oss ifrån varandra då vi umgås varje dag numera :)

Borde skriva lite till kursen på Lhs som snart äntligen är slut. Var nog lite överkurs att plugga då man samtidigt jobbar 100 % även om det är intressant.  Men 5 poäng på en termin blir hattigt och jag har inte alls hittat studietekniken eller riktigt förstått Feldenkrais än. Men men...

Funderar på att skjuta på skrivandet och tvätta fönstrena där nere, man ser knappt ut! Måste ju passa på då det är sol och härligt vårväder där ute. De kan ju inte bli skitigare iaf, men stor risk för randiga. Jag gör ett försök!

Kram på er alla!

Åh, rekord!

Tjolahopp!

Besöksrekord på bloggen, kul att se! Sanna, alla dina inlägg hjälpte nog till. Tycker du att jag är stavningspolis :) Aldrig hört förut...

Är stolt, satt igår kväll framför brasan hos grannarna och räknade 6 sidor matte ur nians bok. Jag skulle vika idag och var jättenervös för det, funktioner, grafer och proportionalitet. Kändes som latin, men det gick faktiskt. Lektionen idag gick okej, jag fick be dem hoppa över tal då man skulle multiplicera parenteser. Det var överkurs för mig! Man växer lite varje dag!

Igår hann jag med mycket, var hem till kockens fru :) och hjälpte henne med ett skolarbete. Det behövdes skrivas en text på ca 4 sidor om en person och hennes liv från liten till gammal. Vi skulle beskriva livsvillkor, situationer och utveckling. Vi valde att skriva om hennes farmor som levde ett fattigt liv i Libanon. En häftig historia! Tiden rann ifrån oss och tillslut så sa jag bara, får jag sätta mig vid datorn och skriva :) Fick panik av att först göra tankekarta, sedan skriva för hand och sedan på data. Vi hade 3 timmar på oss! Blev bra, jag är riktigt nöjd och hoppas innerligt att de känner likadant... Håller tummarna för dem idag då deras lilltjej ska operera sig!

Idag ska jag och lillebror baka hemma, vi ska mysa! Jag har tjatat på honom i flera dagar nu, hehe!
Sen blir det till att heja lite på våra juniorer och sedan se slutet på den spännande matchen mellan AIK och TÄBY. Vill hinna träffa Erika också, var år och dar sen. Men kraftig förkylning och lunginflammation har liksom stoppat oss lite!

Kram för nu!

 

Mums! Degen är ju iofs allra godast...

Two weeks it is!

Efter mycket klureri så har jag nu bestämt mig, då jag ju faktiskt fick äran eller skiten (beror på hur man ser på saken) att vi kör så som det var tänkt från början. Så Oxford, here we come! Tack för alla goda tips! Ha en toppendag! Å vet ni va, jag var ute och gick i morse. Inte så långt men ändå frisk luft och ganska så skönt. Nu jäklar ska det bli av nästan varje morgon.... Så det så!

Puss & kram skumbanan!

Klura är min grej...

Ja du Malin, en bra tanke! Vi var inne på det igår också men idag känns det som om att det blir hattigt. Först bila långt för en vecka, packa upp och börja hitta osv. Sen packa ner och packa upp, köra lite till och så  vara där 1 vecka. Låter jag negativ, nääää! Hehe, får klura lite till! Tusen tack för ditt tips dock!

Har precis vikat och hade högläsning. Så himla mysigt! Eftersom jag sällan har svenska så blir det inte riktigt högläsning av matteboken eller engelskan, klart man kan i engelskan men gör det inte så ofta. De satt som ljus och jag försökte låta som BERT :)

Ska klura vidare nu, vi måste bestämma oss ikväll då vi ska betala depositionen imorgon.
Bye the way, Stefan var är du i den här diskussionen? Du måste kommentera och börja läsa min otroligt viktiga blogg :) Kom igen nu då!

Puss & Kram!


Svårt val...

Åhh, jag har problem... Eftersom Hanna och Andrew till sommaren har ett eget hus så känns det ju kanske lite dumt att betala 10.000 kr för att vi ska bo i ett hus. Men det är ju ändå mysigt att ha ett eget ställe och det här är ju mer norrut, Oxford. Suck! Hur skulle ni göra? Alternativet är att hyra huset en vecka och bo hos kusinen en vecka, svårt! Känns ju charmigt att klara sig själv och verkligen slappa på samma ställe i två veckor. Älskar att umgås med kusin och hennes framtida sambo men det är ju även skönt att få vara lite själv. Tacksam för synpunkter!

Lugnt och skönt här på jobbet, trivs hur bra som helst! Idag ska jag göra en lista på det jag VILL (inte ska) göra innan påsklovet för att komma ikapp med rättning och så. Skulle vara så grymt skönt!

Kika på den här sidan ni som gillar att pyssla och gillar inredning, så fint! Vi surfar lite här idag :)

www.opak.se

Vi hörs mer sen!
Kramis!

Kusin har blivit med hus!

Åhh så häftigt. Min kusin Hanna i England har köpt hus. De har pratat om det länge men de har haft lite otur och nu har det verkligen hänt. Ett alldeles eget hus! Hanna & Andrew ♥

Pic 1 

Fint va, det är det med den blåa dörren!


Jag blir så sugen på att åka dit! Vi ska ju dit själva i sommar till det hus vi bokat längre norrut men blir sugen på England NU :) Är så glad för deras skull!

Nu ska jag boka Göteborgs besök till Sofia, lite smidigare och billigare och det var längesen vi sågs så absolut dags. Bloggar säkert mer ikväll då jag har ABSOLUT ingenting jag måste göra/fixa/rätta tills imorgon. Otroligt skön känsla!

Puss & Kram!

Bråda dagar!

Tjolahopp!

Nu är det snart helg och det känns riktigt skönt. Har nog något tokigt i kroppen för som jag tidigare nämnt så är jag sjukt trött, ont i halsen, yr och typ slut. Bläää! Men känner hopp om livet då helgen närmar sig och solen skiner ute. På fredag blir det middag med gamla lärarhögskolan gänget, annars har jag inget alls planerat. Ska nog hälsa på klassen som har loppis på lördag i Sigma C, annars bara vara :)

Måste rätta klart lite prov nu tills imorgon innan det bär av till bortamatch i Tyresö (av alla ställen). Lär inte vara hemma förrän tolv ca.... Just det, måste bara berätta. Fick höra på jobbet idag... Några elever samt lärare hade halkat omkring i ett klassrum och nästan brutit benen. Frågan var, vem har gjort vad och hur får vi bort det? Det var tydligen snorhalt! Ryktena gick och tillslut så fick vi veta att åttorna gnuggat kondomer mot golvet då läraren vänt ryggen till (sex och samlevnad). Kondomer kan alltså vara livfarliga, hehe!

Lite fler kort från semestern (som känns som flera år sen just nu) kommer här:


CykelturHavetVid PoolenBlomma

Puss & Kram alla 17 som brukar läsa, hehe! Kikade precis statistiken :)

En ledig kväll!

Åhh, bara minuter kvar tills snälla Matte kommer och hämtar. Lilleman ska hem och jag hakar på. Solen strålar utanför och jag ska till Ullis och äta med Malin. Alla samtal är klara, så JÄKLA skönt. Det är roligt och givande men tar grymt mycket energi. Trött men glad alltså...

Kramis

Trött tröttare tröttast...

Måndag igen och en lång dag. Helt okej på jobbet men många som är snuviga och febriga och jag känner mig inte helt hundra. Samtal idag igen och så träning. Var jättesugen så bortsåg från illamåendet och halsontet och det var superkul! Så, Prison Break och så lite kvällsjobb. Prsion är den bästa tv serien någonsin, alla gånger!

Hänt massa roliga saker på jobbet idag och vill skriva mer men orkar inte, är så slut! Ser framemot onsdag då jag äntligen får träffa Malin. Kan du inte bara flytta hit till landet, inse att du vill vara bondjänta :)

Kram & Godnatt!

Me like helg!

Jag brukar ofta skriva några rader om hur skönt det är med helg. Den här gången är det OTROLIGT jäkla skönt. Kom hem efter en underbar semester och visste nog att det skulle bli en tuff fyra dagars vecka. Vilken hästvecka det blev! Maria har varit sjuk, många samtal, massor att rätta och fixa med inför PRAO. Njuter av att vara ledig....

Pizza och annat gott igår, halvsov i soffan då Sanna kom förbi. Hon tyckte vi hade rörigt och skitigt hemma så hon satte igång att stöda köket. Jag låg kvar i soffan och skämdes nog lite men var för trött för att tänka på det. Tusen tack! Vi kikade på Så ska det låta och sen dundrade det in fyra härliga barn med en massa energi. Vi hade superroligt och jag blev glad ända in i själen. Vi hade en liten olycka med ett fall i trappan men efter lite tårar så var det bra. Usch, läskig trappa!

Dags för sen frukost och så ut i solen... Ikväll blir det schlager och kalasmys för Alex och Andreas.
Heja Sanna och Måns!

Kramelikram!


Home sweet home!

Borta bra men hemma bäst!
 
Åh vilken härlig vecka! Riktigt häftig ö med öken, lavastränder och coola växter. Kan starkt rekommendera Fuereventura!
 
Tillbaks till jobb och verklighet idag med massa lektioner, möten och utvecklingssamtal. Känner mig helt mörbultad och tar igen mig med ett glas rött på bästa semester manér. Blev tolv timmarsdag på jobbet idag så tycker absolut att jag är värd det.
 
Idag började lillebror sin PRAO hos oss och vilken succé han gjorde. Många nyfikna blickar och hemligt tissel och tassel. Känns skoj! Nu ska jag sätta mig och rätta prov innan det är sängdags. Har lovat mig själv att ligga i sängen senast elva. Bör hålla det för det är fler samtal imorgon och nästa dag och nästa? + Fler omdömen att skriva, suck! Tur att man har ett sånt här ställe att skriva av sig på och tycka synd om sig själv på, hehe.
 
So long!

Hotellet

?ken