Redan tillbaka!

Vilken mysig dag och vilket underbart härligt väder! Solen gör mig lycklig ända in i själen! Jag och min kollega Annie tog oss en tur till Skolforum och insåg snabbt att, attans vad mycket folk. Vi gick några varv, hälsade på några kollegor och till min stora lycka några gamla praktikplats lärare till mig. Jag blir alltid lika glad över att träffa det järngänget!
Jag shoppade lite spel, klistermärken och ett mobilsmycke. Det går verkligen att fynda på den här mässan! Jag gjorde av med 150 kr och tro mig då jag säger att det kunde ha gått mycket mycket mer! Har fotat mina inköp och utsikten från fönstret häruppe. Tar även med en bild på alla de paket jag slog in till nära och kära förra helgen. En vidare förklaring till dem kommer inom kort! ♥

Det kommer att bli en del förändringar på bloggen framöver, svårt att förklara riktigt hur. Men lite nytt utseende och nytt tema, den som lever får se! Vet ni vad, nu har jag HÖSTLOV!

Än en gång, ha en underbar dag!

Min utsikt
Skolforum
Nytt mobilsmycke
Paket

Snart höstlov för mig med!

Idag bär det av till Skolforum på Älvsjömässan. Jag har varit där tre år i rad nu och det brukar finnas en hel del att kika på, mycket godis att knapra på och pennor att samla in. Är lat idag och har bestämt mig för att ta bilen in, det är så skönt när man ska hem sen.

Jag har även bestämt mig för en sak till! Jag ska ändra lite på mitt beteende och inte vara lika öppen mot allt och alla om vad som händer i mitt liv och om hur jag känner/tycker. Jag har känt det länge faktiskt! Jag vill bara vara Johanna med de flesta nu, behöver jag prata om mina funderingar med andra så vet jag vilka jag känner 100 % igt förtroende för. Jag är nöjd över mitt beslut och har en liten plan!

Imorgon lutar det år mysdag med lillebror, bio och fika. Det är verkligen på tiden! Sen så får vi se vad som händer till helgen. Eventuellt blir det en tur till Kungsör, vi får se! Nu ska jag sätta fart så jag kommer iväg någon gång.

Önskar alla en härlig höstdag i solskenet, stor kram!

Regn och rusk

Sitter tidigt på jobbet för en gångs skull och surfar lite innan allt drar igång. Det är tyst i korridorerna då alla elever ligger hemma och sover. Blir en del lyssna idag med antar jag, har ju så svårt att sitta still! Jag har mycket som snurrar i mitt huvud och mycket jag vill skriva men jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Så än en gång, jag avvaktar!

Glömde berätta att jag i helgen var och handlade i Arlandastad. Precis bredvid mig så stod en gubbe och försökte lirka sig in i en bil. Han bara stod där och grejade och sket fullständigt i att jag kom. Jag blev lite rädd, man vet ju aldrig så jag vågade inte säga till. Satt i bilen och småkikade lite och kände att jag måste ju göra något. Åh, att man är så feg! Jag ringde polisen och de åkte dit på en gång. Jag åkte hemåt och vet inte om han åkte fast eller inte?

Idag fyller syster Josefine 24 år! Många grattis kramar! Hoppas att du får en härlig dag med massor av presenter och uppmärksamhet, precis som du vill ha det :) Ska ringa och gratta nu, lär ju inte vara först men inte heller sist hoppas jag!?

Många kramar till alla!

Seg helg!

Bara några rader för att visa att jag lever! Det har varit en märklig helg på många sätt! Det var kul och spännande att dela ut paketen i fredags till nära och kära, mer om det kommer senare! Det var även roligt att träffa alla, då det inte varit mycket av den varan på sista tiden.

Viktig match igår och med lite förändringar så trodde jag verkligen att det skulle gå vägen. Det kändes så bra ändå ner i tårna! Visst gick det bra, det var väldigt länge sen jag såg oss spela så bra. Det var fart, vilja och glädje! Jag är väldigt stolt över alla! Åkte hem till Sanna en sväng efter matchen och fick både bada och äta god middag, tusen tack! Kvällen tillbringades sedan hemma framför tv:n med film och godis och alla nallar. Fick migrän då jag kom hem och det låg och lurade där hela natten sen, har vaknat flera gånger och inte alls sovit bra. Idag känner jag mig seg och mör i kroppen! Men man ska väl inte klaga!

Tänkte röja lite hemma och ha en riktig mysdag och ska göra mitt bästa för att ha det så! Det verkar vara härligt väder ute så det kanske blir en promenad också och lite fotande? Jag har väldigt många tankar inom mig men behåller dem för mig själv så länge, iaf ett tag till!

Önskar alla en bra dag, kram Johanna!

Hemma idag!

Till slut så sa tröttheten stopp! Idag gick det bara inte att gå upp och masa sig iväg till jobbet. Jag känner mig febrig men har ingen feber, har liksom inga krafter och har sovit mer eller mindre hela dagen. Det dåliga samvetet finns där för det är många som är sjuka av lärarna och jag hade en del planer för dagen men det gick liksom inte. Jag är nästan aldrig sjuk heller, faktiskt!

I helgen åker älsklingen till Norrland och jag skulle vilja följa med, men vi har viktig match på lördag! Tack snälla Mamma & Matte för att ni bytlånar bil med oss, känns lite läskigt att köra så långt med Saaben då den inte är helt hundra. Imorgon ska jag på ljusparty med Ullis, ska bli spännande! Jag har varit på en del blandade partyn men aldrig med ljus inblandade :) Sen ska jag förbi Josse och dela ut lite paket! Känner mig som värsta jultomten men om man lyckas komma över något speciellt så måste man ju dela med sig! Ibland har man turen med sig och hittar rätt presenter! Finns några fler som ska få då jag känner mig väldigt generös men ni får gott vänta och se, hehe!

Dags att ta itu med tvättberget, suck!
Kramelikram!

Gladare men lång dag idag!

Idag är det en gladare Johanna som skriver några rader. Har faktiskt lektion just nu men änglarna framför mig sitter och skriver prov och svettas. Jag har passat på att skriva en lång kom-ihåg lista på allt jag ska göra idag, det är lite mycket nu! Många redovisningar och prov, samtal ikväll, mycket att klura på då det gäller innebandyn, märklig/trasig bil och annat smått och gott.

Tur att jag är lite piggare och gladare idag, då går ju allt liksom lite lättre iaf! Hoppas att alla mår bra, tänker mycket på många även om jag inte varit så social på sista tiden.

Puss & Kram!


Ingen bra dag!

Idag är verkligen ingen bra dag! Kunde inte sova igår, satt och rättade matteprov och städade badrummet till halv tre, är det normalt? Är grinig över gårdagens match, vi förlorade igen! Känns tungt och frustrerande, vet liksom inte vad jag ska göra riktigt. Men som en klok person sa till mig igår, det är bara innebandy! Bilen är trasig, men vi vet inte riktigt vad som är fel än. Kan vara så illa att det är topplockspackningen, jag skulle ju inte bli förvånad! Suck! Men ingen idé att spilla tårar innan vi har alla fakta.

Idag mottages glada tillrop och annat kul mer än gärna här på bloggen eller på annat sätt! Jag saknar Maria här på jobbet, hon är på semester i värmen! Hon brukar kramas, jag känner att jag behöver en kram! Ska se om jag kan hugga någon go elev därute, för nu är det dags för lunch!

Ha det gott, kramis!

Ditt och datt!

Söndag igen, usch vad helgerna går fort jämt! Sovit så himla gott i helgen, det är bra!
Haft en riktigt städ och fixar helg, rensat lådor, slängt massa skräp och så. Igår badade jag hos grannarna, tänk att ett bad kan göra en så lugn och lycklig. Snart är det match, ända borta i Sala! Med så många timmar borta så är det sannerligen dags för en vinst/poäng. Vi får se hur det går! Visar lite bilder från i veckan!

Må så gott och ha en härlig söndag!


Härliga färger
Farmors grav
Höstträdgård

Äntligen helg!

Så var det då äntligen fredag! Idag har inte varit en vanlig dag med sovmorgon och lektioner utan vi har varit på studiebesök med våra nior på Stockholms Universitet. Vi fick höra om hur man gör för att komma in på högskola/universitet, vad man kan läsa och så några föreläsningar om klimat, språk och mineraler. En av föreläsningarna, den om stenar, bergarter och mineraler var den bästa. Vet ni vad vi fick göra i slutet av den? Vi fick hålla och känna på äkta dinosaurie bajs :) Det var supertungt! Bra dag med glada elever!

Nu är jag tillbaka i skolan för några samtal och lite rättning sen ikväll är det B.lags match! Då älsklingen åker till Norrland och jag ändå inte hade några planer känns det rätt kul att spela. Känns tomt att vara gräsänka (tack Jessica) i helgen och det chockar mig lite. Jag som alltid uppskattat och behövt tid för mig själv. Saknar dig redan, Micke!
 ♥

Jag har en lugn helg framför mig annars med lite jobb, sovmornar, fika med vänner och kanske kika lite i affärer. Jag har ju inga varma kläder. Är på jakt efter några riktigt mysiga varma tröjor. Egentligen vill jag köpa ett par snygga stövlar också, vill inte ha mina spetsiga längre. Men vi får se! Verkligen ett i-lands problem så det blir som det blir, är inte så orolig! Dags för A-lags match på söndag mot Sala, nu måste vi börja göra mål! Inklusive jag själv! Håll tummarna är ni snälla!

   

Det här längtar jag efter just nu och rätt ofta den här årstiden för den delen!

Många varma kramar till alla nära och kära, puss och kram!



Griniga elever

Antingen är det jag som inte har mitt vanliga tålamod eller så är eleverna väldigt griniga idag. Usch har diskuterat och småbråkat med flera idag. De vägrar plocka upp efter sig, är aldrig nöjda hur mycket man än anstränger sig och vill absolut inte jobba. Vi skulle ha frågesport idag som de önskat och jag hade godis priser, men de bara tjafsade med varandra, anklagade varandra för fusk, pratade hela tiden så till slut sa jag att vi avbryter och ni får inget alls. Vissa blev jätteledsna och det gör ont i hjärtat men varför skulle jag ge bort av mina egna pengar då de inte respekterar mig? Usch, blir så trött! Brukar inte vara så här....

Nu när jag skulle sätta mig framför datorn och logga in så tog jag fram jobbnycklarna. Som om jag skulle låsa upp datorn eller något. Hur snurrig får man bli? Borde jag bli orolig för mig själv? Nä nu ska jag hitta på något skoj med mina åttor tror jag. Skam den som ger sig!

Ha en bra dag allihopa!


Fotboll ikväll!

Nu är alla lektioner slut och jag har förberett mig för samtalen. Tre stycken är det ikväll, bara tjejer! Sen får jag åka hem och titta på fotbollen och slappa i soffan. Det får bli lite rättning samtidigt som jag ser på fotboll men så får det väl vara ibland. Har egentligen inget alls att skriva utan ville bara skriva hej!

Önskar alla en trevlig kväll och fortsatt bra vecka! Heja Sverige!

Tired but happy!

Väldigt längesen jag la ut några bilder nu känner jag! Inte blivit så mycket fotande på ett tag + att det känns som om jag sällan är hemma. Det blir några sena kvällar nu med samtal och förberedelser. Än så länge går det bra och det känns som ett skönt och behövligt avstamp inför kommande termin.

Imorse gick jag upp 20 min innan jag måste åka hemifrån, inte bra! Men var så himlans trött och seg! Jag mår mycket bättre än på länge i alla fall och känner mig lycklig. Jag får energi av barnen här på jobbet, av lugn och ro och av oanade kontakter. Och nej jag menar inte facebook, hehe! (Blir lite mobbad för det där hemma). Jag blev jätteglad över ditt mail Gun, det värmde verkligen!  Kul att höra att du håller dig uppdaterad på bloggen också!

Visst är det fina ägg här nedan? Jag gillar dem mucho! Egentligen vet jag inte var jag ens skulle ha ett där hemma men jag gillar dem. Fick ett liknande av Malin i juklapp för några år sen men det var ett hjärta. Me like! Ifall någon ville veta liksom :) Nä nu ska jag rätta lite och göra nytta!

Många kramar och en massa kärlek till alla jag känner!





Bilden är hittad på google.se

Vilken lycka!

Igår badade jag och det var så himla skönt! Det gör väl alla hos sina grannar, tar ett bad och dricker te på kvällskvisten? Hehe! Tack, snälla gulliga Ullis & Johan! Mysig kväll igår överhuvudtaget, skönt att inte stressa iväg på träning efter samtalen utan att åka hem, äta gott och ta det lugnt. Jag är nog ite bortskämd som har maten klar och serverad då jag kommer hem om kvällarna, tack älskling! Ikväll är det däremot träning igen + möte. Idag måste det bli fart på benen igen, viktig match i helgen mot Sala!

Vet ni vad som börjar snart på TV då? Äntligen så börjar Prison Break på måndag, som jag har längtat och väntat. Även om Johan har några avsnitt så är det speciellt att vänta och se när alla andra ser.

Dags att jobba vidare, kram till alla!

Seg dag!

Några korta rader bara innan det är dags för mattelektion! Känner att jag har lite bloggbehov :) Inte för att jag har något speciellt att skriva men vill ändå liksom uppdatera. Mysigt att våra nior är tillbaka från prao, de märker på en gång att man tonat håret och säger att det är fint. Smör, vad vet jag men det är kul ändå :) 

Idag börjar utvecklingssamtalen, jag är förberedd på en rätt lång och tuff vecka. Otroligt skönt då det är över sen och det snart är dags för höstlov i alla fall. Snart närmar sig London resan också. Har nog inte skrivit det här, men jag och älsklingen åker på en weekend till London i november. Det ska bli så himla skönt och mysigt att komma bort lite och umgås med Hanna & Andrew. Jag saknar dem!

Nä nu är det dags att rusa! Önskar alla en härlig dag i höstrusket!
Puss & Kram från lilla jag!

Sjukling

Ligger hemma med feber och är allmänt seg! Är alldeles ensam hemma på gården då grannarna är borta på middag och älsklingen träffar några kompisar. Finns så mycket jag skulle vilja göra, åka och låna ett badkar, se Sannas nya lägenhet, kika på fotbollen hos vänner eller familj som har trean men jag har inga krafter. Vi har normalt trean men inte nu då jag sjabblat med en räkning, again! Men snart så!

Ska tända lite ljus och bara ligga och mysa i soffan, kanske finns något att kika på bland alla tre kanaler jag kan välja på :) Trevlig helg allihopa!

Just det, blev inget Norrland som ni kanske förstått. Det är snöstorm däruppe och då jag inte kände mig hundra pigg heller så valde vi att stanna hemma. Känns rätt skönt att bara vara!

Puss & Kram!

Skumt

Något är fel på bloggen... Jag kan inte välja stil, storlek eller bifoga bilder längre. Fler som har problem eller har jag kommit åt någon inställning? Suck! Det löser sig förhoppningsvis, kram på er!

(Jag hade nog kommit åt en knapp för nu då jag tryckte på textredigerare så fungerar det)

Det gör ont

Idag har jag Lena Phs låt i huvudet, eller den finns liksom i kroppen. Först och främst så har jag tandvärk, har en visdomstand som segt letar sig upp. Gårdagens match bidrog till en hel del blåmärken och onda muskler idag också. Fick en rejäl smäll över bröstet under de första minutrarna, tappade andan och idag trycker det liksom där hela tiden. Mina knän bränner av brännsår, har ett svullet finger, ont i ryggen och ja jag skulle kunna gå vidare. Men ska väl inte klaga då jag valt att spela själv. Dessutom var jag inte alls på tårna igår och då smäller det. Har ingen fart, ingen ork och ingen kreativitet. Är väldigt besviken över mig själv, var så säker på att göra mål men så kan det vara. Otroligt skönt med några spellediga dagar nu iaf! Just det, vi vann åttondelsfinalen i DM med 2-1. Kul med vinst trots urdåligt spel och fruktansvärt studsigt golv. Tänker på gulliga Hanna som gjorde illa knäet, hoppas bara att det inte är så allvarligt så att korsbandet är av. Håller tummarna!

Snart dags för lektion, sen måste det skrivas omdömen i massor! Ha det gott allihopa!

Grattis

Många grattiskramar till farmor uppe i himlen! Tänker på dig! Har ett gravljus och tändstickor i väskan och ska åka förbi graven efter jobbet. Det var ett tag sen jag var där!

Puss & Kram!

Brrr...

Nu är det kallt! Snart dags att åka iväg på de sista praobesöken och det blir till att skrapa rutan ordentligt och på med full värme. Är nog halt ute också, alltid lika läskigt att köra vid första halkan. Påminner mig om några år tillbaka då jag körde av på Frestavägen. Lång dag idag med betygskonferens och så sen DM match borta på Värmdö. Men även idag känner jag mig lite piggare så det ska nog gå vägen!

Verkligen toppenmysig kväll igår med god mat, äppelpaj och kvällste. Pyssel hemma med ny tv till sovrummet och allmänt lugnt och skönt. Tråkigt att lillebror förlorade dock!

Dags att röra på sig denna fullspäckade dag, men imorgon är det äntligen sovmorgon :)

Ha en bra dag allihopa, puss & kram!

Min lediga dag

Alltså jag är ju inte ledig nu men ikväll, onsdagar är heliga! Bra dag än så länge, vågar knappt säga det rakt ut men är liksom lite pigg idag. Jag bestämde mig för att börja äta rosenrot tabletter igen imorse, kan det hjälpa redan? Jag åt det förra hösten och tyckte nog att det hjälpte lite, de kan väl inte vara gamla?

Har varit på några prao beök nu på förmiddagen, skönt! Det är en otroligt lyxig känsla och köra omkring med bilen, full värme på och så lyssna på bra musik på arbetstid. Me like! På tal om bra musik.... Igår var vi ute med arbetslaget och lyssnade på Lise & Gertrud på Mose Backe. Vi åt god mat och njöt av häftig och anorlunda underhållning. Det är alldeles för sällan jag kikar på något liknande, det värmde gott i själen. Det värmde gott i kroppen och i fötterna att snälla älsklingen kom och hämtade efter, skönt med biltur hem!

I helgen har vi planer på att åka till Norrland, känns lite som en befrielse. Det är så himla lugn och skönt däruppe! Ingenting alls planerat på hela helgen och det är ovanligt. Vi har ju B-lags match men jag känner att jag måste få vara spelledig. Är det att svika? Eller att vara sann mot sig själv? Jag behöver vara ledig helt enkelt!

Nu ska jag gå och förbereda sexornas prov och så äta lite lunch. Kanske att jag hinner gå in och kika på facebook efter lunchen men jag måste ju säga att det är en riktigt djungel. Men jag är med iaf :) Tillslut!

Önskar alla en bra dag!

Ps. Lycka till lillebror som ska spela match ikväll, många kämpa på kramar till Malin och hennes tunga pluggande och till alla andra som vill ha en lycka till eller energi kram!

Utmaning!

Efter många långa diskussioner hemma om min bilkörning och mobilpratande har jag nu bestämt mig. Aldrig mer köra bil och prata utan handsfree + mycket mindre mobilprat överhuvudtaget. Jag läste på nätet idag att mobilpratande kan öka risken för cancer med 50 %. Risk för cancer finns ju mer eller mindre i allt vi gör, men det är ju dumt att chansa + att det kostar en slant ju. Så, jag ska utmana mig själv att prata mindre! Så en liten förvarning till nära och kära, mina årligt vanliga samtal innan och efter en träning ska numer bestå av ren avkoppling i bilen utan prat i telefon. Jag vet att de finns de som tycker jag hör av mig redan lite som det är, nu blir det ännu mindre. Jag är nog inne i en liten osocial spiral, är ju så himla trött jämt. Mest handlar det nog om att jag inte orkar dra igång något, ses/pratar gör jag gärna men linjen går väl åt två håll va?

Jag återkommer med uppdateringar hur min utmaning går i veckan! Ska ändra om mitt abonnemang och deala lite med snälla grannen först också. Men från och med idag har jag ett headset som ligger i bilen! Tack älskling för att du bryr dig och "tjatar" på mig och jag kan ju villigt erkänna att du har en som definitivt står på din sida, Malin!

Nu måste jag skriva omdömen, det är mycket nu! Jag kan, jag orkar, jag vill! Men åh vad jag längtar hem till min säng, lite tända ljus, en kopp te och en mysfilm.

Kram på er!

Grattis Frida

Blandad glädje med sorg dessa dagar! Det är väl lite så som livet är kanske...

Många grattis kramar till systeryster Frida i Bergen! Hoppas att du har en toppendag med vänner och familj. Jag hoppas även att du fick med dig födelsedagspresenterna hem utan något problem? Även om det kanske fick gå genom specialbagage :) Tänker på dig!

Många kramar!

Werner & Werner

Dikten

Älskade Farmor

Ett år utan dig vid min sida och jag saknar dig så,
det känns som om det är först nu jag börjat förstå
Jag har längtat och kommer att fortsätta längta
känner en så oerhörd saknad av dig,
ändå finns det en del av ditt hjärta
som alltid kommer att finnas inom mig
Jag har lärt mig så mycket av dig
och hoppas att du ser det och är stolt över mig?
Vi har så många fina minnen tillsammans och jag
kommer alltid att älska dig,
jag önskar att du finns i min närhet och
om det behövs kan stötta mig
Jag har alltid trott på änglar och gör
det mer än nånsin nu
Gud ska vara glad att han fått en sån fin
ängel som du


Liljekonvaljer

Skrivet år 2000

Många kramar till Faster, Pappa, Systrarna, Farfar, Siv med familj och alla andra som jag vet har Farmor i en speciell plats i sina hjärtan. Hon finns här runt omkring oss, glöm aldrig det!

Puss & Kram

Jag saknar dig!

1999 - 10 - 08

Birgitta Pitkänen

Tänk att det gått åtta år sedan jag senast hörde dig skratta, sen jag såg dig le, sen jag fick en kram av dig och kände din doft. Jag saknar allt som är förknippat med dig och du fattas mig verkligen! Jag har ett ljus tänt på jobbet idag och du finns i mina tankar, mer än vanligt! Ikväll ska jag leta fram en dikt och lägga ut som jag skrev för många år sen. Jag kommer alltid att älska och minnas dig Farmor!

Puss & Kram


Snart match!

Bara timmar kvar till matchstart mot AIK. Är inte lika nervös idag som jag varit de två tidigare matcherna, hoppas att det är ett bra tecken? Det pirrar liksom lagom mycket! Vet att jag kommer ha mycket publik med mig, det gillar jag! Idag är det vinst som gäller, det måste det vara. Samt höga huvuden, klokt och rent spel, glädje och vilja. Kom igen tjejer!

Kramis!

Bästa dagen på länge!

Idag är det en helt annan Johanna på spelplanen, så otroligt skönt! Jag älskar att ha sovmorgon, visst var jag seg och trött men inte som vanligt. Är nöjd över mitt beslut igår att åka hem tidigare igår, trots ett lite dåligt samvete. Jag sov gott i tre timmar och myste med älsklingen innan träningen. God mat och tidigt i säng sen, en bra förutsättning för en bra nästkommande dag!

Idag har jag varit på tre PRAO besök. Började dagen med frukost på Väsby Nya Konditori (min gamla arbetsplats) med Maria. Åt gott och pratade om livet i största allmänhet, eleven vår skötte sig superfint och en av två gamla chefer kände igen mig i alla fall. Vi fick gå in bakom café delen och det gav mig en massa gamla minnen tillbaka. Det var ett kul jobb med en massa smaskigt att äta :) Sedan vidare till två förskolor och vilken extrem energikick det var. Så otroligt härligt att se alla glada barn och deras nyfikenhet. Vem är du, vems mamma är du, vad ska du göra här, hur många år är du, vad heter du, är du en riktig fröken var några av alla tusen frågor. Jag fick dessutom förklarat för mig att det finns två olika sorters fröknar på förskolor och skolor. Den ena kategorin kallas för ruggugglor och den andra för prinsessor. Jag var som tur var för en prinsess-fröken, tackar och bugar gulliga Sofia, 5 år. På den ena förskolan blev jag bjuden på lunch och fika och satt och pratade länge. Det visade sig att några ur personalen kände väl både mamma och pappa och berättade gamla minnen. Mysigt!

Tillbaks på skolan och har haft en engelska lektion och nu har jag slutat. Känns som en rätt lyxig fredag! Jag tänkte åka hem och röja lite inför helgen, Mathias kommer ju ikväll! Även det känns som en energikick, ska bli superskoj verkligen! Vi ska äta gott, kika lite i Stockholm (hört talas om ngn Bajen shop) och köra go-kart bland annat. Vill hinna med att kika in hos Sanna idag också i den nya lägenheten, alltid lika spännande med ett första boende.

Passar på att önska alla en toppenbra helg! Har ni ca 50 som brukar läsa lilla bloggen inga planer för er imorgon vid två tiden, kom och heja oss fram till seger mot AIK vetja. Nu är det verkligen dags för en vinst. Må så gott och var rädda om er!

Puss & Kram!



Bilden är från google.se

Tro hopp och kärlek!

Solen skiner ute och det är en riktigt vacker dag, det gör mig glad i hjärtat! Jag känner ett stort lugn och är rätt glad faktiskt. Ändå är jag så otroligt trött, jag är helt slut! Jag funderade allvarligt på att inte jobba idag men vill ändå vara här, båda rent fysiskt och av ekonomiska skäl. Jag tänker kanske vara lite fräck och gå efter min sista lektion och hoppa konferensen. Jag får se hur dagen lider och om jag törs!? Men man skulle ju lyssna på sin egen kropp, visst var det så?

Många kramar till alla mina nära och kära! Jag märker att jag har ett otroligt stort "skyddsnät" då det kommer kramar, hälsningar och stöd från alla håll och kanter. Det värmer otroligt mycket! Jag tror dock att alla kan känna igen sig då man ibland inte ens orkar ta emot allt det där. Man är medveten om att det finns men man behärskar inte att ta till sig. Det betyder inte att det inte uppskattas! Tusen tack till alla!

Tack Micke för att du finns och vill vara min, jag älskar dig!

Jag har lånat bilden nedan från google i brist på egna höstbilder. Jag har en del fina i kameran där hemma men det gäller att lägga in dem på datorn också. Det kommer! Önskar alla en riktigt härlig höstdag!


Ge mig energi!

Gick hem tidigare från jobbet igår, försov mig imorse. Har hamnat i en ond cirkel där varken hem, jobb, fritid, sömn känns hundra bra. Jag känner mig trött, utan energi, nästan apatisk och låg. När ska detta vända? Vet att det är fler som känner ungefär likadant och vet att det finns många som har det mycket värre. Jag försöker påminna mig själv om det! Blev glad igår då två killar bjöd på godis, när jag och Dessan var ute och sprang innan träningen. Låter kanske skumt, men de bara stod där vid Väsbyån och bjöd på sina kola remmar. Blev glad över omtanken och berömmet från goa tjejerna i laget. Blev glad idag över gulliga Maria som ställer upp! Det finns gott i allt det trötta, jag vet det!

Tack för att ni finns!