Överraskning

Åh vad det är roligt med överraskningar. Gulliga vännen Sofia slog till med ett glassogram tidigare i somras och idag då dök det upp ett pocketogram. Vilken fyndig idé! Tusen tack gulliga du! Varm och härlig dag annars, jag och Noah har varit ute och gått. Vi träffade som hastigast Robin & Emilia och tog en glass. Nu bär det snart av inåt storstaden och mys med Erika. Mamma och faster ska gulla med Noah i några timmar, de lär ju slåss om honom :)

Ha det gott!

Pocketogram

Skofynd

Tänk att man kan bli så lycklig av att shoppa på rea. Igår var jag med yngsta systern i Sollentuna C och hämtade ut fotografier jag beställt. Vi gick förbi Wedins som hade halva priset på rea priset. Jag hittade 3 par supersköna skor och en plånbok till Micke. Allt som allt, 260 kr. Me like!

Skofynd



Skam den som ger sig

Här kommer äntligen lite bilder från några härliga sommardagar. Hoppas alla mår bra? Jag har precis varit ute och gått med Sanna och Erika på Lindö golfbana, så otroligt skönt promenadväder. Första gången jag var med och såg på golf så här också, lite kul faktiskt.

Många kramar!

Älsklingen
Noah & Frida
Badkillen
Vilka badflickor
Vink från Sannas famn

Tiden går fort

Det är ett som är säkert! Dagarna rasar förbi och vi myser här hemma.Väldigt dålig uppdatering nu, jag vet! Passar på att vara ute i solen så mycket det bara går. Vi har varit i Norrland i några dagar, varit och badat, hälsat på släkt och vänner och pysslat ute i trädgården. Jag har så många fina bilder på Noah och annat sommarfint men kameran krånglar och jag får inte in dem i datorn. Nu vet ni att jag lever i alla fall!

Puss & Kram

Favoritbild

En riktig favoritbild

Nya bilder

Nu var det längesen jag skrev. Dagarna har varit fullspäckade av sol, fika och underbara människor. Kul att träffa "nya släkten" i Bergshamra, ni är alltid lika underbara. Mysigt att träffa kollegan M och hennes goa familj. Härlig dag igår med vännen Erika och hennes kusin samt goa barn. Det var poolbadande och mys hela dagen.

Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren!?

Stor och stark
Morgonpasset med strechning
Sover i stora sängen

Älskade fina Noah

Myspys efter maten

Dagsutflykt till Strömma

Tack faster för en härlig dag och god mat. Underbart med lite sol och värme igen!

Mat hos faster Sussi
Promenad Strömma Kanal
Vilar tryggt hos Sussi

Hittad under lite bloggsurfing

Tre namn du går under
Hanna (av familjen)
Jono (av några elever i skolan)
Mamma (snart kan han kanske säga det själv)

Tre saker som skrämmer mig
Att något ska hända nära och kära
Att medmänsklighet och empati kan vara svårt att hitta i dagens samhälle
Klimatet nuförtiden


Tre saker jag har på mig
Mysbyxor
Randigt linne
Raggsockor (men det är kallt på golven faktiskt)

Tre sanningar
Jag älskar att vara mamma
Saknar min farmor fruktansvärt mycket (mer idag än på länge)
Blir lycklig över andras lycka och välmående

Tre saker jag verkligen vill ha
En spa dag
En hel natts sömn
Sol och värme


Regnig dag

Så kan man väl minst sagt kalla det... Vad passar bättre då om inte en sovmorgon och så film. Hade tänkt titta på Vantage Point eller ja jag så ju större delen av den. Ett lite annorlunda upplägg med tillbakablickar från olika människors syn på händelserna. Tyvärr började skivan hacka då det var som mest spännande så nu efter att ha rengjort, pausat och försökt spola tillbaka så har jag gett upp. Missade själva upplösningen och är inte ett dugg bitter över det, suck!

Annars planerar vi som smått Noahs dop, myser hemma och saknar vänner och släkt som är bortresta. Dax för Fridolin att komma hem till Sverige på riktigt nu :) Längtar efter att träffa Hanna & Andrew också och vännen Sofia.

Pussar & Kramar

Härliga bilder...

... från en härlig dag. Vi åkte på en liten utflykt till Drottningholm och syster följde med. Kungafamiljen var hemma då flaggan var hissad på taket, så sa de till en då man var liten i alla fall. Vi hann åka förbi Sara och låna amningskudde också, vilken skillnad. Tack snälla Sara! Vi svängde även förbi barndomsvännen Katta och hennes Alex och sa hej, väldigt kul att se er!

Pussar & Kramar till er alla

Visit hos kungen på Drottningholm
Lite större än vårt hus
Galen syster
Supersöt sommarkille

Lite glamour i vardagen

Ja så kan man väl ändå kalla det då jag fick följa med syster och hennes jobb på förhandsvisningen av ABBA filmen Mamma Mia. Bara att vistas i storstan kändes som lite lyx :) Det slog mig då vi satte oss i biosalongen att jag inte hade någon aning om handlingen, jag har aldrig sett musikalen och själva storyn har aldrig fastnat hos mig. Lyckligtvis blev det en härlig överraskning, vilka skådisar, vilken musik och vilken lycka jag kände i kroppen under hela filmen. Meryl Streep var fantastisk! Huvudpersonen Sophie spelad av Amanda Seyfred var också otrolig, full av energi och så vacker!

Efter många nya intryck och en helkväll på stan var det otroligt skönt att komma hem till familjen. Jag och Noah duschade, vilket är hans nya stora hit och sen var det fredagsmys innan jag toksomnade.

Idag har Noah vänt sig två gånger från rygg till mage, vår duktiga kille!


Önskar alla en trevlig helg!




Härlig bebisträff

Det är en intensiv vecka med många besök, träffar och mys. Det är roligt men jag måste erkänna att jag blir lite trött då man mest är van att röra sig hemma i myskläderna eller allra helst i morgonrocken vissa dagar :) Tack Malin för en superhärlig dag i stan igår, så himla kul att få shoppa lite nya kläder. Fyndade verkligen på rean! Tack Monkan, Anka, Lisen och alla goa barn för en härlig dag idag i Odensala. Se vilka fina småttingar!

Puss & Kram

Hela ligan 2/7-08. Lill-Noah, Stor.Noah, Theo & Elin