The pictures

Här kommer då resultatet av gårdagskvällen, några av bilderna i alla fall!
Håll till godo och ha en underbar vårdag!

Me and the babySystrarna WikstenMe & SisterMe


Fotograferingen

Tusen tack syster & Co för en mysig och rolig kväll i glamourens tecken. Otroligt proffsigt upplägg och ställe, Model House. Vi var dessutom sista gänget ut så det var rätt lugnt då det var vår tur. Lite ovant och läskigt men ack så roligt att bli sminkad och fotad samt få en massa frågor om magen. Här kommer lite " innan" bilder så ska jag se vad jag kan göra sen utifrån den skivan jag fått.

Tack Josse, mamma och pappa för den fina presenten och de minnen jag nu fått av graviditeten att behålla för livet!

JosseLunkan & MajaFörberedelser


Grattis Gun!

Många grattiskramar till Gun i Halmstad, min gammelfaster, extrafarmor och fina Vän! Hoppas att du får en toppendag och att solen skiner på dig!

Många kramar

Älsklingsblomman

Ännu en skum natt!

Åh, jag blir så frustrerad! Hade tusen planer för dagen och en massa energi igår. Så kom då ännu en sån där natt då jag ligger och vrider och vänder på mig och bara inte kan somna. Vi la oss redan vid elva men jag låg och läste till tolv kanske innan jag släckte lampan. Kände mig trött och lugn men det gick bara inte. Försökte rannsaka mig själv, är det något som stör mig, funderar jag på något? Visst finns det saker att fundera på men inte mer än det vanliga.... Att få ekonomin att gå ihop nu då vi snart är tre, handla allt till den lille, hinna få jobbet klart, samtalen som kommer vecka 11 till ännu mer i-lands problem som vad ska den lille hete i efternamn, Larsson eller Wiksten eller både och, vad ska jag ha på mig på fotograferingen, hur länge kommer jag orka jobba 100 % osv. Ju mer jag försökte tänka på vad jag kunde tänkas klura på ju mer klurade jag naturligtvis, psykologi kallas det va? Jag gick ner och åt lite och såg klart på Air Force One på fyran, kikade lite på jobbhögen och vek lite kläder. Nytt försök upp vid två tiden men icke sa nicke, tog fram boken och lästa fram till halv fyra. Sen så äntligen kom John Blund! Vaknade då Micke åkte till jobbet vid sextiden och har slumrat sen dess men är på riktigt dåligt morgonhumör nu, hoppas det ger med sig? Hoppas även att det slutar regna så att älskling & Co inte får stå ute alla timmar på bygget och bli blöta.

Jag ska ju till Sara och barnen idag och då vill jag vara pigg och glad. Hade tänkt träna innan men nu blir det nog en liten promenad här hemma och så en lugn förmiddag för att vända trenden. Efter Sara blir det in till stan för fotograferingen, spännande!

Hotmail funkar ju inte heller, inte idag och inte igår. Kommer inte in på msn vilket stör mig. Någon mer som har problem med det eller är det bara jag? Ja ja, vad är en bal på slottet :) Nä nu ska jag mysa till det lite med god frukost och några sidor till ur boken.

Önskar alla en bra dag och uppmanar/ber om lite energi i kommentarsfältet idag tack! Please!

Puss & Kram

Tisdagssnack!

Sitter och känner mig rätt nöjd med mig själv här framför datorn! Har städat, tvättat, förberett för middag då älsklingen kommer hem från jobbet, fixat med räkningarna och fått lite samtal gjorda. Detta kommer bli en fixarvecka på många sätt. Har en hel del att jobba med, rättning av prov främst men lite planering och omdömen också. Vill/ska ringa försäkringskassan och förbereda så mycket som går för den lilles ankomst :) Samt höra mig för angående försäkring och så. En del försäkrar ju barnen innan de kommit ut, man borde kanske göra det? Jag vet inte!

Jag har haft en härlig dag med Monkan & lilla Noah. Vi tog en promenad i duggregnet och sen hann vi stora fika innan lillkillen ville vara med. Jag fick hålla jättelänge och mycket och det kom inte en enda tår, så stolt! Mysigt att ses och bara umgås och härligt att få lite tips och ideér också. Fick även låna skidkläder till nästa vecka då jag ska följa med våra nior på heldag till Romme. Och nä, jag ska inte åka skidor själv men jag tänkte ändå följa med :)

Längesen jag skrev något om innebandyn... Kan vara för att jag inte varit nere på länge och känner mig mer eller mindre avvecklad, främst på eget initiativ förstås. Tiden och orken har inte räckt till och prioriteringarna har varit annorlunda. I helgen vann de/vi i alla fall, första vinsten för säsongen. Otroligt starkt och jag måste säga att jag blev lite förvånad. Det trodde jag inte! Kul att se att jag hade fel såklart, även kul att få höra att några av våra juniorer varit med och spelat. Samarbete är bra! Undrar hur det blir med mitt innebandylir i framtiden? Känner mig ju inte riktigt färdig... Vill göra flera mål, älskar den känslan! Vi får se!

Missade någon den bästa låten i melodifestivalen i lördags? Alla pratar om honom så det tror jag ju inte... Men ifall att, klicka
här för att höra Björns frieri till Carina Berg... Annars gillade jag Patrik Isakssons låt grymt mycket, men det är ju min stil :) Försökte länka till den men det verkar inte gå, kanske efter festivalens slut?

Nu får det vara färdigsurrat för idag, ska läsa lite och tända lite ljus här i mörkret!
Önskar alla en trevlig kväll!
Puss & Kram

Lilla NoahNoah och mamma Monica

Back home!

Hemma igen efter lugna dagar med sol, lite fiske och annat pyssel. Mysigt att få se snö igen och detta innebar både snögubbsbyggande och snölyktsskapande. Vår lille kille fick sitt första stickade plagg, en söt liten tröja av sin farmor. Mössa är på gång till också, så pluttigt! Undrar var alla våra små babykläder finns från min farmor och mormor, måste höra med mamma! Kom hem till strålande sol och vårväder, känns hur underbart som helst! Ska röja lite här hemma och sen bege mig ner till byn för fika och promenad med Erika!

På onsdag blir det fotografering, känns spännande! Ser även fram mot 9/3 då det är något på gång. Tänk, jag som alltid varit ett sånt kontrollfreak börjar känna mig bekväm med att inte veta allt och bara följa med... Fast grymt nyfiken är jag ju förstås!

Kramelikram!

Renar på sjönSnögubbe

Sportlov!

Så är det då äntligen sportlov och solen skiner därute och hjärtat är glatt! Vi åker till Norrland över helgen och fiske och mys står på schemat. Bilturen känns lite tung då det kryper i kroppen då jag sitter så länge men det löser sig! Har en gedigen hög med prov med mig hem men det känns faktiskt mer roligt och spännande med rättningen än betungande, skön känsla! Ska läsa massor av Stieg Larsson också!

Kände ni av stormen inatt? Jag hade så svårt att sova då vinden ven utanför fönstret, läskigt ju! Plus att förrådsdörren stod och slog, sen var det ju även fullmåne och det kanske bidrog? Vi var båda vakna redan vid femtiden och det händer inte ofta kan jag säga :)

Vill passa på att önska alla nära och kära en trevlig helg då jag faktiskt tänker ta lite bloggpaus i några dagar. Önskar man kunde visa sin uppskattning på något bra sätt, ibland känns ett tack och en kram så litet. Ni är många som betyder massor och jag tror att ni själva vet vilka ni är, så TUSEN TACK!

Pussar & Kramar

Nedräkning till lov...

Längtar efter sportlov, att få sova länge om morgonen och slappa hela dagarna. Ta vara på solen då den kikar fram och hinna/orka umgås med vänner och familj. Snart så!

Annars händer inte så mycket faktiskt... Kikar lite på nätet på olika barnvagnar och andra saker att införskaffa sig. Planerar för utvecklingssamtal efter lovet, läser Stieg Larsson och tar det lugnt. Magen växer och vår lille kille sparkar så det står härliga till.
Eventuellt blir det en tur till Norrland under lovet, fiska och umgås lite med Mathias. Vi får se vad som händer!

Har jag förresten skrivit om Coops supergoda melonglass tidigare? Har ni smakat den? Ni bara måste, så himla fräsch och god! Det bästa är att den bara kostar ca 6 kr också :) Me like!

Kram på er!

Magen vecka 25Himlen igår kväll

Gulligt!

Nu är det bara 3 tidiga mornar kvar sen är det äntligen sportlov och jag kan sova och slappa hur mycket jag vill. Jag som redan älskar mitt jobb älskar det liksom ännu mer! Igår kom min älskling till jobbet på eftermiddagen och vi tog en promenad i Fresta. Precis vad som behövdes för att orka den där sista timmen, mysigt! Väl hemma ploppade det fram två semlor ur ugnen, välgömda! Det är bara min 8:e för i år, är väl inte så farligt :) Tack gulliga du!

Önskar alla en bra dag och kväll!
Puss & Kram

Härlig söndag!

Vilken härlig dag det har varit idag! Våren är här, härligt väder, fåglarna har kvittrat, vi har vårstädat ute, solen värmde. Me like! Micke tvättade bilen, jag städade inne och vädrade sängkläder. Lånade bortresta grannarnas badkar och njöt av fulla drag :) Såg lite innebandy (som iofs var rätt dystert), men ändå... Åt supergod thaimiddag och så fixade jag till en äppelpaj då Josse & Jonas kom förbi. Tack för fina Thailands presenter och superkul att se er igen verkligen! Spännande med nästa onsdag också då det lutar åt fotografering. Syster ska iväg på "modellfoto" och jag får haka på och bli "mammafotad". Låter superspännande! Det bästa av allt är att man tydligen blir sminkad och fixad, sånt gillar jag!

Såg ni schlagern igår? Jag har alltid gillat Sanna Nielsen och igår var inget undantag. Jag bara älskar hennes bidrag, en typisk Johanna låt. Lyssna på den
här vetja! Tack youtube för att ni finns!

Många kramar till alla fina människor därute, önskar er en härlig start på veckan!


En måste film!


P.s I love you

Det här är en film som jag absolut vill se. Jag läste boken för något år sen och fastnade så för kärlekshistorien. Författaren (Cecilia Ahern) har skrivit fler böcker som också är läsvärda men det här är min STORA favorit.

Snart dags för melodifestival och egenfiskad (ja inte av mig utan av Micke alltså) röding och pressad potatis till middag. Mums!
♥ 

Välkomna hem!

Idag kommer Josse & Jonas hem från Thailand! Tänk att två veckor kan gå så fort, tänk vad mycket som kan hända inom två veckor... Skönt att snart ha er hemma igen i alla fall! Ska bli kul att se alla kort och höra vad ni haft för er. Välkomna hem!

För någon vecka sen satt jag i postorderdjungeln på nätet och trillade dit. Har länge velat ha en ryamatta och nu slog jag till. Jag har hållit mig borta mer eller mindre ett år men nu kunde jag inte låta bli. Köpte ett par mamma jeans också med en liten sisådär passform men de är sköna. Vad tycker ni? Har den under kökbordet och det är riktigt mysigt att dra fötterna i den då man sitter och jobbar på kvällskvisten eller äter frukost om morgonen.

Ryamattan
Nya mattan

Solen skiner ute och det lutar åt en promenad, lite läsning av Stieg Larsson, småpyssel hemma och bara vara som det så fint heter. Det är skönt med såna dagar! Igår var förresten en liten annorlunda fredag... Två av mina kolleger på jobbet sjunger i en kör i Sigtuna och igår hade de konsert i Maria kyrkan. En liten annorlunda upplevelse men så himla mysigt att vara i kyrkan, se alla ljusen, höra musiken och se alla upprymda och glada människor. Kören var jätteduktig och Maria var superfin ihåret, kortklippt och nyfärgad. Vi är ju ett tufft team :)

Vad händer i skidstafetten? Ska man gå ner och heja lite och se om det kanske hjälper?

Ha en härlig dag, kramar!


Glad Alla Hjärtans Dag

Massor med kramar till alla nära och kära, samt andra bloggläsare som jag inte vet vilka de är.
Önskar alla en riktigt härlig dag med många leenden och varma, ömma kramar!

Sköt om er!

Puss & Kram

Lite om mycket...

Det har varit en del depp och oro på bloggen ett tag och jag vet själv då jag läser andras bloggar att inga/få inlägg ofta ger en signal av att något är fel. Ni som känner mig närmast vet och ni andra får klura bäst ni vill, jag har lärt mig att lagom är bäst! Idag och just nu känner jag mig i alla fall mycket lugnare och det är allt jag önskar. Tack till alla som finns, stöttar och lyssnar och tack till min lyckliga stjärna däruppe för att du ger mig nytt hopp.

Var det någon som såg programmet på tv igår om klass 9A? En av lärarna där, Harriette Persson är en av mina gamla lärare från tiden på lärarhögskolan. Det var så himla kul att se henne! Hon tillsammans med min lärare under grundskolan, Gunilla Sjödell är mina förebilder.
Satt och kikade i mina gamla pärmar igår kväll och på sätt och vis kan jag sakna pluggtiden, iaf under de bra kurserna. Harriette var en riktig klippa och jag saknar henne faktiskt! Hoppas det går bra för dem, ska försöka följa serien tänkte jag!

Idag när jag kom till jobbet hade jag en Alla hjärtans dag present på mitt bord, från två goa elever. En liten korg fylld med godsaker och så två söta bebisnappar. Hur lycklig kan man bli? Gulliga goa underbara tjejer! Napparna ser ni på bilden nedan tillsammans med en sån himla söt munkjacka jag köpte till den lille tidigare. Jämför med lättdrycksförpackningen, pluttigt!

Härlig dag idag med kärlekstema, dans stod på schemat samt diskussioner kring kärlek, sex och samlevnad. Det ger så otroligt mycket energi att se och höra eleverna växa och umgås tillsammans. Det har varit en riktigt mysig dag! Imorgon står bak på schemat och jag tänkte vara första provsmakare på allt :)

Fina tulpaner står här hemma också och ja jag vet att det är lite pensionärs varning, men blommor gör mig verkligen glad. I kruka, i vas eller vilda i trädgården spelar ingen roll. Tror att jag fått det där lite från farmor? Eller så hoppas jag det kanske? Nu ska jag lägga mig och läsa Stieg Larsson innan det blir en tidig kväll i sängen.

Pussar & Kramar

Minikläder
Alla hjärtans dag present
Fina tulpaner

Hemska söndag!

Så känns det tyvärr idag... Kom hem sent från älskade vännen Malin och med världens migrän. Det händer inte ofta men igår så kom det. Jag fick till och med stanna bilen vid en busshållsplats för att vila ögonen lite och då kom även tårarna. De tårarna som ligger där och bränner mest hela tiden, tårar av frustration. Varför är livet så svårt? Jag har så otroligt mycket att vara glad över, min älskade mage som växer,  det fina lilla livet som snart är ute och redo att älskas, mitt härliga jobb och alla underbara människor runt omkring mig.  Men en pusselbit saknas och jag vill så gärna att den ska passa, men det kan jag inte bestämma själv... Det gör så ont och idag känns det väldigt hopplöst. Jag söker inga sympatier och vill nog helst inte ens ha en massa kommentarer om detta. Ändå känner jag att jag måste få skiva några rader. Det är ju ändå min blogg och i den får jag väl skriva hur och vad jag vill?

Jag ska försöka få till en hyfsad söndag med en långpromenad, lite provrättning och så brödbak här hemma. Att baka är lite som terapi för mig, det gäller bara att komma igång. Sen ska jag nog kika på en spjälsäng på blocket. Känner mer och mer att jag redan nu vill ha en hemma. Det vore en bra samlinsplats för de saker jag redan har och som snart ska skaffas. Det är ju faktiskt bara 4 månader kvar, åhh vad jag längtar!

Pussar & Kramar till alla!

En av världens vackraste röster...

... har den här kvinnan. Satt och lyssnade lite på youtube och hittade den här gamla godingen bland annat. Celine Dion är en av mina stora idoler, jag ryser galet mycket då hon tar i. Hörde rykten om att det är Titanic ikväll men tror att det blir Melodifestivalen för min del. Dags att röra sig mot storstaden och vännen Malin på lite middag och mys. Ha en härlig lördag!

Kramisar!

Ps. Väldigt mycket bebissparkar i dagarna, så otroligt mysigt!

Drömmar kan gå i uppfyllelse...

Tack underbart snälla och goa familjen Westergård för god mat, trevlig tur till Täby och ny frisyr. Både kort och ljust på en och samma gång, vem skulle kunna tro att jag skulle våga det? Det är svårt att få till bilderna nu då det redan mörknat ute men det är kort med ljusa slingor. Måste testa med lite tofsar, lite olika benor, platt/lockigt, ja ni vet. Men jag gillar det, det känns skönt och fräscht! Tusen tusen tack!

Ny frisyr
Kort hår

Grattis Josse & Jonas

Den glada nyheten jag ville skriva om är att syster min och hennes sambo har förlovat sig i Thailand. Jag vet inga detaljer än men nu är det i alla fall officiellt på hennes blogg. Många grattiskramar och lyckönskningar till er. Hoppas att ni har en underbar tid i värmen!

Pussar & Kramar!

I brist på annat...

Hämtat/saxat från www.vasbyibk.com


På lördag kommer Sten Sture till Väsbyskolan för match i damernas division 1 Östra.
Vi passade på att ställa några inför-frågor till Johanna Wiksten för att känna henne lite på pulsen inför matchen. Johanna som gjort tvärtemot Nina Collarp, som vi pratade med inför förra hemmamatchen, och klivit av planen.


Hej Johanna, hur känns det att sitta på sidan och inte delta i matcherna?
Det är frustrerande då jag såklart vill vara med och kriga. Det är mycket jobbigare och svårare att stå vid sidan om än vad jag någonsin trott.


Som tur är det ju för din del inte så att du är skadad eller så, vill du berätta om varför du inte är med?
Visst vill jag det J Jag väntar barn och bestämde mig i ett rätt tidigt skede för att trappa ner och vara rädd om magen. Jag gillar att spela tufft och satsa, då händer det att jag flyger både på planen och på andra sidan om sargen och då håller det inte med en liten bebis i magen. Vill ju att den lille ska ha det bra därinne!


Om vi går tillbaka till innebandyn då, vad tror du om lördagens match?
Jag önskar att det blir en lika spännande match som sist då vi var nära att snuva SS på poängen. Med facit i hand så är vi inte lika starka idag men jag lever efter filosofin att allt kan hända så visst har vi chansen.  Är vi med på tå från start och drar nytta av vår hemmahall så kan vi chocka. Vi spelar alltid bättre mot "bättre" lag också, SS är definitivt ett bra lag. Sen så måste vi se till att vi inte får en depp period under matchen. Det brukar slinka in några bollar på kort tid, gärna i andra perioden då vi inte alls är med. Det håller inte! Så fokus hela matchen igenom!


En annorlunda säsong för er i Wildcats, vad är det som gått snett denna säsong och hur ska ni rätta till det till nästa säsong?
Detta har jag funderat mycket på. Allt kändes ju så himla bra på försäsongen och det är nästan så jag känner mig lite lurad. Vi har haft lite otur, stolpe ut och så vidare men det är ingen ursäkt. Bra lag får tillslut stolpe in så vi har helt enkelt varit lite sämre och slöare i allt. Jag har inga givna svar inför nästa säsong. Jag tror att styrelse, tränare och spelare behöver sätta sig ner och verkligen prata ut och lägga upp mål, tankar och planera tillsammans. Vi behöver få in fler eldsjälar och vinnarskallar på många poster, det har jag saknat under året!


Eftersom vi inte kan fråga dig om några poäng eller så i matchen så får du svara på vem som gör Wildcats första mål och vilket resultat som kommer lysa på tavlan då matchen är slut?
Jag tror att Disan gör första målet och jag önskar och hoppas att fler tar efter hennes fart och inställning. Hon har kommit in som en frisk fläkt under säsongen! Jag tror att det blir många mål i matchen och hoppas att det slutar med Wildcats vinst, 6-5.


Vi tackar Johanna för pratstunden och önskar laget lycka till på lördag där matchen startar 13.45 i Väsbyskolan.


Till den lille

Det finns en låt som jag alltid tyckt mycket om med Mauro Scocco som heter "Du är aldrig ensam". Idag såg jag videon för första gången (på youtube såklart) och jag kände direkt att precis så känner jag för min lilla kille. Ni som redan har barn förstår säkert vad jag menar om ni lyssnar på den här...

Finns så mycket jag vill skriva och ventilera om, men vet inte om det här är rätt forum? Jag vill inte skriva för mycket heller, fått många tips senaste tiden om att inte vara så öppen om mig själv. Jag skriver bara att det känns tungt och allt är inte så som jag önskar att det vore just nu.

Visst är texten fin? Kramar!

Väldigt korta rader...

Sammanfattar min dag so far så här...

Mardrömmar, trött, yr, dåligt humör, fel kläder, ful i håret,
trötta tankar, goa barn, god semla, lång konferens, mörkt och grått ute, massor att rätta, hemmakväll...

Måste komma i säng i tid ikväll! Drömmer om att få gå och klippa mig, fixa naglarna, bli ompysslad, nya mammabyxor, farmors nybakade bröd, få/kunna sova 1 dygn, vakna till sol och fågelkvitter, orka anordna en tjejmiddag att längta till, att alla runt omkring mig ska få må bra. Så många barn som måste vara vara så stora och vuxna alltför fort. Så många vuxna som kämpar och vill alla väl. Men gnäller inte, eller gör jag det? Är bara trött...

Röriga tankar, mycket som far i huvudet idag! Vill skriva om något kul som hänt också men vet inte än hur officiellt det är så jag ligger lågt. Jag blev iaf glad då jag hörde det så massor av kramar till er så länge!

Puss & Kram

Väderomslag

Otroligt lugn och skön helg trots märkligt väder. Se på bilderna skillnaden mellan vädret på lördagen och söndagen. Notera även rådjuren, det var de jag skulle fota från första början :) Vi har pysslat en del hemma, jag har jobbat lite, äntligen fått iväg en digital beställning av foton från året som varit och idag har vi varit med grannarna på IKEA. Vi fyndade rejält och det var inte många slantar som gick åt  för att fylla en välbehövlig kasse, sånt gillar vi! Vi passade på att kika lite på barnavdelningen, säng, skötbord och annat smått och gott. Det är mysigt att titta och fundera, dags att börja samla på sig så smått. Tänk att det bara är ca 4 månader kvar. Härligt och lite läskigt samtidigt!

Jag tror mig känna en skillnad redan av järntabletterma, kan det vara så? Känner mig lite piggare och mer "på gång". Vill göra saker, starta projekt och småpyssla hemma igen. Jag hoppas att det håller i sig! Ska fixa med lite mer jobbprylar innan vi ska in till goa Ullis & Johan på middag. Önskar alla en härlig söndag kväll!

Ps: Ni har väl inte missat den här härliga reklamen som man bara blir så glad av. Klicka
här och le ända in i själen!  Tack youtube :)


Utsikt söndag
Utsikt lördag

Kort dag

Älskar mina fredagar! Jag börjar strax innan nio och slutar vid halv två. Jag har sovit så himla gott inatt men är ändå lite trött så tänkte ta en liten vilopaus. Har varit ute och fått lite frisk luft på gården, tvättat 1 maskin och tänkte ta min lilla bok och min vana trogen läsa 1 sida eller 2 och så slumra in. Inga planer för helgen, förutom en titt ikväll på klassens disco för att se att allt går bra. Känns otroligt skönt och välbehövligt med en sådan helg!

Önskar alla en härlig fredag och helg!

BebiströjanNya skorna