Nya Lundmyr bilder

Jag har hittat lite nya bilder på nätet från i våras då Noah fotades för Lundmyr. Min lilla Kojak med två små tandsingar bara :)

Glada älsklingenFotomodellen
Röjer runder fotograferingen


Måste bara skriva...

... shit vad gott med saffranssemla, me like!

Sunday Blues

Jag och lilleman är på väg ut på en liten promenad. Solen skymtar bakom dimman och vi ska fånga så mycket ljus vi kan innan det är dags för middagsvilan. Jag känner mig låg idag! Trots supermysig och lyckad kväll igår med laget så är energin som bortblåst och tårarna nära idag. Första Advent och julmusik spelas. Jag tänker på farmor och jularna i Köping och saknar allt det så fruktansvärt. Kanske har jag söndagsångest, massor att rätta ikväll. Ibland går det liksom bara inte att sätta fingret på vad det är, känner ni igen det? Lite luft och en saffranssemla från kondis kanske gör susen, det är värt ett försök! Kram till er och trevlig Första Advent!

Blandade rader

Äntligen helg och jag har sovit så gott. Redan vid sjutiden tog mina krafter helt slut och jag tog en powernap i soffan då kärleken lagade mat. Vi åt gott och tittade på Idol men sen var det game over för mig. Jag sov i soffan en halvtimme kanske innan jag masade mig till sängen. Det har varit en intensiv vecka och jag känner att jag redan nu förbereder mig mentalt för veckorna framöver med 25 utvecklingssamtal, slutprov och annat pyssel att fixa med både på jobbet och hemma. Det är kul men precis som jag skrivit tidigare, så viktigt att prioritera rätt nu då det är mycket!

Jag och Noah har haft en lugn förmiddag här hemma. Kärleken förbereder sig för sista tentan och vi håller såklart tummarna! Jag och Noah har badat, dansat till Astrid Lindgrens barnvisor och lekt kull. Han skrattar högt och gott samt snackar som en liten tok. Det kommer nya ord och långa fraser hela tiden. Det är en sådan rolig melodi när han pratar, det låter nästan som thailändska eller japanska... Snart kommer orden "på riktigt". Jag känner det på mig!

Visst är det en härlig bild här nedanför. Han älskar att gå i mina skor eller toffor. Jag tycker bilden har lite av ett budskap. Det här med att inte döma innan man har gått i personens skor. Det är så lätt att tycka och tänka saker, men det finns oftast vettiga förklaringar. Förstår ni hur jag menar?

I torsdags var jag på Tomtenatta i Väsby C, så sjukt mycket folk. Träffade en hel del elever och andra kända ansikten. Störde mig på de föräldrar som hade sina barn i Noahs ålder med sig i vagnen. Trötta, ledsna och stressade av alla människor. Barnen ska inte vara med vid tio/elva tiden på sådana här aktiviteter. Jag tycker verkligen inte det och står för det! Martin Stenmarck var där också, vilken entertainer! Han showade och sjöng, bjöd verkligen på sig själv. Om tomten läser här så vill jag ha hans nya skiva tack!

Nu ska jag rätta lite då lilleman sover, ikväll blir det lagfest med innebandylaget :) Pussar & Kramar!

I mammas fotspår


Vet ni vad...

... idag har jag tittat på nyheterna och sporten och det var inte igår. Jag har allt som oftast suttit med någon planering, omdömen att skriva eller prov att rätta. Skön känsla att ha lite koll på världen :) Idag har jag inte jobbat någonting hemma. Eller jo, på mitt nya extrajobb förstås. provjobbade idag och det var kul. Jag har lekt kurragömma, bulleribulleribock, flätat hår och spelat fotboll. Mysigt och jag hoppas allt klaffar framöver. Kärleken gjorde god tomtegröt till middag och vi har börjat plocka fram lite julstämning här hemma. Musiken finns här, ljuslingan på balkongen, hyacint i köket och massor av ljus. Tiden går fort nu fram till jul! Puss & Kram!



Äntligen klar

Precis blivit klar med omdömen till eleverna. Det var med kniven på strupen då systemet stängs ner kl 24. Men är man ute i sista stund som jag ofta är så blir det så! Nöjd ändå och ska fira med ett varmt bad innan det är sovdags. Ville bara skriva att jag är så tacksam för mina vänner och den här gången syftar jag på bästa Erika & Pontus. Så ofta som ni ställer upp för allt och alla och gör det där lilla extra. Man kan alltid lita på er! Ni finns alltid där, lyssnar, stöttar, fixar och trixar. Idag fick vi (låna) en säng att ha i killarnas rum då den inte fick plats hemma hos er/dem längre. Tack snälla för att ni tänker på mig och min familj! Ni betyder massor för mig!

Pics from England

Hälsning till tomten
Bus med Uncle AndrewUnderbar höstdagBus i lekparken


Man får alltid ändra sig

Nu har jag klurat länge och väl och bestämt mig för att öpnna bloggen för alla igen. Däremot kommer jag kontrollera kommentarerna innan de publiceras. Detta mest som en säkerhet då jag inte vill ha fler lögner och en negativ blogg. Jag har valt att inte ta bort något av det som skrivits tidigare då jag ändå känner att det hör till min vardag och så som mitt liv har sett ut den senaste tiden. Jag provar mig fram och ser hur det känns. Bloggen har alltid gett energi och nu i novembermörkret behövs den energin mer än någonsin. Så nu hoppas jag på fler besökare, fler kommentarer och nya bloggvänner igen. Nu ska jag ut och ta lite luft innan jag ska sätta mig med matteläxorna från förra veckan. Puss & Kram på er allihopa!


Prioriteringar

Det är mycket nu, minst sagt! Efter sjukdom, resa, mycket på jobbet och en allmän inre stress över än det ena än det andra så känner jag att det är stopp. Kroppen är inte som den ska, är det signaler på att varva ner eller har jag fått något märkligt virus? Det flimrar för ögonen ibland och golvet gungar. Riktigt obehagligt! Innan jag fått alla fakta och utrett så ska jag iaf dra lite i handbromsen. Det är svårt för mig dock! Men prioritera är mitt nya ledord! Trots mycket att göra så har jag skaffat mig ett extra jobb. Nu tänker ni säkert, men hallå, är hon dum eller? Men om en del av den inre stressen är ekonomin så måste jag ju lösa den. Iaf för ett kort tag! Vissa saker den senaste tiden har kostat pengar och tro mig då jag säger att det varit värt varenda krona, men nu så känns det ändå lite tungt. Jobbet är iaf att passa små söta barn på ett gym och det känns som en rolig och avkopplande extragrej. Det är värt ett försök iaf! Så nästa vecka börjar jag, wish me luck!

Fram tills dess är min stösta prioritet sömn och jag ska nu för första gången sen jag kan minnas gå och lägga mig innan klockan slagit 21.30. Sov gott allihopa!

Från fasansfullt till fantastiskt

Önskar så att det fanns fler timmar på dygnet. Gärna entimme till om dagen för att hina jobba färdigt, en timme till att busa med Noah, en timme till att bara slöa framför tv:n, en timme till att verkligen prata med sin kärlek och kramas och så kanske en timme på dygnet då man bara fick vara ensam. Tyst och lugnt! Är det någon som känner igen sig? Just det, gärna tre timmars mer sömn också? Vilken glad och positiv människa jag skulle bli :)

Vi har haft tre hemska dagar med vinterkräksjukan. Alla har varit dåliga och ingen har mäktat med något. Noah har väl varit piggast och tur är väl det i och för sig. Han har kommit och matat mig med sina majskrokar och klappat mig på ömt på kinden då jag dåsat av i soffan. Vi är fortfarande rätt svaga och matta men vi samlar positiv energi inför morgondagens efterlängtade resa till de underbara i London. Min lilla överraskning till kärleken!

För precis ett år sen var jag där sist, då såg livet helt annorlunda ut. Den här gången ska jag bara njuta och umgås. Vi ska på Mamma Mia musikal och det ska helt fantastiskt! Vi ska träffa släkt och vänner. Vi ska kolla in julskyltningen vid Harrods & Hamleys. Vi ska ta en fika och promenera i Notting Hill. Hos släktingarna samt goda vännerna i England laddar man alltid batterierna och får härliga minnen. Sådana människor och platser ska man vara rädd om, de växer inte på träd!
 ♥

Puss & Kram allihopa!

Buskillen




No time

Jag saknar att skriva i min blogg och få pysa ut lite, om ni förstår hur jag menar? Men jag hinner verkligen inte. Det är galet mycket både på jobbet och hemma just nu. Jag har suttit och jobbat till tolv på kvällarna flera dagar den här veckan och nu har min kropp sagt stopp. Längtar så till helgen och till att testa morgondagens afrodans med Erika samt firandet av kärleken så klart. Men söndagen, ja dagen utan en enda boktav eller "komihåg" notering i kalendern längtar jag just nu till allra mest. Om Noah får vara uppe sent på lördagen, tror ni då han sover länge morgonen efter? Dags att röja det sista för ikväll är målet att vara i säng senast kl 23. Jag SKA lyckas! Puss & Kram