Bästaste grannarna

Tack igen för en mysig kväll igår och för att ni alltid finns där oavsett, det betyder massor! Lägger in en härlig bild på barnen, goaste Hanna & Felix med min lilla guldklimp. Resten av bilderna i min kamera består av två tjejer som gick modevisning och poserar hej vilt :) Men jag lyckades mest fånga en hand här, en rumpa där, en fot där och så vidare. Den andra bilden är så cool på Noah tycker jag! Har fina bilder från dagens invigning på Sollentuna Wellness som pappa och hans sambo Marie startat idag. De kommer upp senare!

Ikväll blir det mys hos fina vännerna Erika & Pontus och lilla Elias såklart. Skickar massor av kramar och styrka till England där en släkting till mina favoriter kämpar. Hälsa alla och sköt om er allihopa, tänker på er!

Pussar & Kramar

Hanna, Felix & Noah
Cool kille

Glad överraskning

Nu har vi äntligen gått upp och ska snart äta lite gröt här hemma. Inatt har Noah sovit i stora sängen och han kan verkligen konsten att bre ut sig. Han har blivit lite snorig igen och vaknar ofta till och blir ledsen och frusterard över andningen. Han fick ligga på min arm och ligga tätt tätt och då somnade han tillslut för natten. Men vad han sparkar och far! Själv låg jag mest som en ostbåge runt honom eller tillslut vid fotändan av sängen :) Så idag är jag lite trött!

Som tur är kommer gulliga Maja om ett tag och ska busa med energiknippet. Jag har lute att fixa med och det är så skönt att kunna fokusera och vara effektiv. Tack för att du finns Maja! Senare idag blir det invigning på nya gymmet Sollentuna Wellness, ska bli kul att se!

Med tanke på min titel på inlägget... Ibland är det så fiffigt att önska sig saker i bloggen :) Mina önskningar har ju slagit in förut om man säger så. Igår fick jag mitt fina armband jag blev så kär i och jag blev så himla glad. Tack snälla älskling, du är bäst!  ♥

Tack också för mysig kväll igår hos familjen Westergård, alltid lika mysigt att träffa er!

Tack för fina mail, sms och hälsningar på olika sätt från många av er som vill peppa, stödja och bara höra hur det är. Det är en del saker som händer och det är mycket som snurrar i mitt huvud, många känslor likaså! Det känns lite som om jag lägger mitt livs pussel just nu. Det kommer bli ett otroligt fint och vackert pussel, men det tar lite tid om man säger så. Tålamod har aldrig varit min starka sida heller men det går rätt okej ändå. Jag ser ju vart det är på väg och det är mina drömmars mål och då bara måste det gå.

Nu ska jag sluta skriva i gåtor och fixa frukost åt mig och lilleman. Han ställer sig upp själv nu mot allt han kommer åt, sängen, bordsben, stol, mot mig och VILL SÅ MYCKET. Det är härligt att se hans utveckling!

Önskar alla en toppenhelg, puss och kram!

Mys i soffan


Blandade bilder

Här kommer lite blandade bilder på sötnosen. Idag ska vi till Bvc och det blir spännande att höra hur utvecklingen går. En tur till Öppna förskolan ska vi göra också med Monkan och stor-Noah. Annars myser vi hemma idag då jag har världens huvudvärk och en del att fixa med.

Puss & Kram

Hungrig kille
Nyfiken kille
TV killen

Vill ha...

Idag kom vännen Linda förbi och jag blev så otroligt kär i ett av hennes armband hon hade på sig. Sällan jag fastnar så för något men detta var verkligen min stil. Är det inte jättefint? Brunt och guld är ju mina färger också... Tydligen gjort av en tjej som heter Angela Gotborn och fler av hennes smycken finns här. Tänk om man bara kunde klicka och beställa vad man ville på nätet, det vore ju något!

Jättekul att se dig Linda och tack även för frukosten/brunchen imorse mina goa vänner.

Puss & Kram

Klicka för att visa större bild...

Några rader...

Känns som läge att uppdatera min lilla blogg lite och här kommer i alla fall några rader. Mycket som händer i mitt liv just nu på alla möjliga plan, men inget jag egentligen känner att jag kan skriva om här. Lite har jag lärt mig :)

Innebandymatch idag, fika med vänner och så kvällsmys med bästa lilla familjen nästgårds. Än en gång inser jag hur otroligt många fina människor jag har runt omkring mig, jag känner mig ödmjuk och tacksam. Det är en del nya ansikten på senaste tiden också och ni är otroligt varma och godhjärtade. Tänk att saker och ting ibland bara blir så bra, av sig självt. Det är väl så man hoppas att livet borde vara om man själv alltid försöker göra gott/rätt...

Lägger in en fin bild på mig och älskade Noah från en härlig dag i Norrtälje med goa vänner och underbara kärleken. Tack för en mysig dag allihopa!

Önskar alla en underbar lördag, wherever you are!

Mammas fina skatt


Härlig dag

Idag har det verkligen varit underbart vinterväder ute och jag och Noah gick på promenad med Erika & Elias. Tack vännen för en mysig pratstund! Otroligt vad solen kan göra en lycklig och sprallig. Jag fick nästan lite vårkänslor idag :)

Efter promenaden så har vi vilat lite här hemma och jag har äntligen städat bort julen. Jag har inte haft så mycket krafter i veckan så det fick bli lite försenat. Jag känner mig mycket piggare nu och hoppas innerligt att sjukeriet kan vara över nu. Snälla! Imorgon blir det mys i Norrtälje och kanske lite träning på Sats om kroppen tillåter det. Vill verkligen komma igång med träningen nu ordentligt! Skönt att känna det träningssuget igen! Nu ska jag busa med min lilla älskling lite!

Många varma kramar till er alla!

Sötnosen Noah

Inte mycket skrivande nu

Så här lite har jag aldrig någonsin bloggat tidigare. Tänk att något som varit så viktigt inte längre känns lika primärt. Jag vet att ni är många som vill höra hur det är med Noah och är nyfikna på vad som händer i vårt liv. Jag ser på statistiken att ni är inne varje dag och är kikar, det värmer!

Hur har vi det då? Jo, Noah kryper för fullt. Det går undan och jag kan inte fastna vid datorn för länge för då kan han ha hittat på vilket bus som helst. Han har i dagarna fått sin första tand vilket gör att han vaknar en del om nätterna. Idag åt han massor av gröt och drack juice alldeles själv i sin flaska till lunch. Det händer nya saker hela tiden och vi har mysiga och intensiva dagar här hemma. Tyvärr så har jag blivit förkyld igen så det blir inte så många utflykter eller annat kul men det kommer det också. Det går mycket halsfluss nu så jag håller tummarna hårt för att vi ska slippa det i alla fall.

Fjärilarna i magen finns kvar och molnen likaså, jag känner mig oerhört lyckligt lottad. Skriver inte mer än så just nu! Här kommer lite bilder från senaste veckan, skriver mer en annan dag!

Många kramar

Charmtroll med faster Sussi
Mammas charmtroll
Coola killen
Puss Älsklingen


Gott och blandat

Precis kommit hem från en liten promenad och Noah sover sött i vagnen fortfarande. Borde vika tvätt, städa lite, vila kanske eller bara vara. Vad gör jag, jo bloggar... Känner pressen lite, får kommentarer från alla möjliga håll om att jag måste skriva mera. Inte för att jag faller för grupptrycket men okej då, här kommer några rader...

Noah växer så det knakar, lär sig nya saker varje dag och har bulor och blåmärken lite varstans. En tuff liten kille som slänger sig ut och provar allt. Han pratar massor och det kommer lite ord som låter som titta, mamma och pappa. Vi myser varje dag och har verkligen hittat ett lugn här hemma och jag är så glad för det. Mycket av det beror såklart på allt det härliga som händer runt omkring just nu. Ingen har väl undgått att jag har fjärilar i magen och svävar på moln? Tänk att när man minst anar det kan hitta så rätt och verkligen känna att man hittat hem. Jag kan förstå om det låter lite "klyschigt" men så känns det verkligen. Tack snälla fina underbara du för att du finns i mitt liv!

Vad händer annars då? Ingen träning på ett tag då jag har problem med en visdomstand och äter penicillin för inflammationen. Igår morse hade jag så ont i nacken så jag nästan mådde illa. Så träningssugen och laddad inför helgens viktiga match och ber till högre makter om kraft och energi så att jag kan spela.

Det får nog vara allt för nu, sköt om er!

Badgossen


Lite bilder

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu och att en del tycker jag försvunnit under jorden. Är dålig på att höra av mig och nu kan jag inte ens svara på sms om jag skulle vilja för min mobil funkar inte av olika anledningar. Men allt är bara bra, bättre än bra så oroa er inte. Jag ligger lite lågt bara :)  Här kommer i alla fall lite bilder från senaste veckan.

Puss & Kram

Bus i soffan
Älsklingen badar
Jag och lilla Elias
Nyinköpt på Ica

2009

Efter lite bloggledigt är jag tillbaka för att önska alla en god fortsättning och skicka massor med kramar till alla nära och kära. Än en gång tack för allt ni gjort för mig och Noah under det senaste året. Det har varit ett intensivt år, blandat lycka med sorg och på sätt och vis min bästa tid men även det absolut tyngsta jag varit med om. Ni som står mig närmast vet vad jag menar. Nu är det nya vindar som blåser och för första gången på väldigt länge så andas jag lugnt och med magen. Jag känner mig stark, lyckligt lottad och jag har så mycket att ge igen. Jag är nyfiken på livet, känner att allt är möjligt och att den glada Johanna är tillbaka. 2009 ska bli ett toppenår på alla sätt!

Pussar och kramar