Lite allt om allt...

Ville blogga igår men gick inte att komma in på sidan, surt! Trötta dagar nu igen, har dåliga/låga värden men har nu införskaffat mig järntabletter så det borde väl bli bättre? Krafterna räcker ganska precis till en dag på jobbet och så ev. en tvätt eller ett litet ryck hemma på sin höjd. Häromdagen var jag ju iofs på gymet med Erika och var duktig, det var skönt! Igår träffade jag äntligen Malin igen och det var också mysigt! Tabletterna är så himla stora bara, jag som hatar att svälja och till och med måste dela på en helt vanlig alvedon. Igår hade jag sönder själva kapseln och hällde i pulvret i ett glas vatten. Tror ni det gör något?

Igår hade jag världens mysigaste lektion med mina sexor. Vi arbetar med mat och ska snart avsluta det hela med ett litet prov. Sista läxan för kapitlet var att välja ut ett favoritrecept och översätta det till engelska, bifoga bilder och presentera för klassen. För någon vecka sen i ett godissuget ögonblick så sa jag att bonus är ju såklart om man tar med och bjuder på sitt recept också. Tror ni inte att de gjorde det? Flera stycken... Vi åt scones, kladdkaka med grädde och jordgubbar, sockerkaka, muffins och chokladbollar. Jag fixade saft och vi hade en riktig myslektion. Tänk att det enkla kan vara så rätt och perfekt ibland!

Idag har jag haft på mig min bebis tröja jag fick av Erika & Pontus för första gången. Tidigare så hamnade ju bebistexten så långt ner, men nu med magen i vädret blir det bra :) Vilka reaktioner jag fått! Många barn har velat känna på magen idag och de vågar liksom fråga mer. Det har gjort mig glad!

Igår kom pappa förbi jobbet, min fina snälla pappa! Vi stod i entrén och pratade lite då några tjejer i min klass kom fram och tisslade och  tasslade. Till slut så vågade de fråga... - Är det där din kille? Hehe, jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Är det jag som börjar se gammal ut eller är det han som fortfarande ser så ung ut? Kul var det iaf, tack pappa för att du kom!

Imorgon åker systeryster & Co till Thailand i två veckor. Vi har inte hunnit setts som jag hoppats men så blir det väl ibland. Hoppas verkligen att ni får en toppenhärlig resa utan ormar och annat läskigt. Vila, njut och var rädda om varandra! Ni kan väl skicka något mess eller skriva i bloggen så man blir lite uppdaterad här hemma...

Många kramar till alla!


Några tankar till...

Snart dags att sova och uppladdning för ny vecka. Tycker mig känna några små rörelser i magen men vill fortfarande ha en sån där riktig spark :) Fick sån här havandeskapsolja som ska vara bra av mamma idag och provade nu ikväll. Den doftar underbart och magen blev alldeles len! Tusen tack mamma!

Jag var ju och såg laget spela match idag och tydligen är vi klara för Div 2 efter vårt usla resultat den här säsongen. Det hade ju inte jag koll på! Känns väldigt surt men samtidigt rättvist, vi har inte haft många rätt. Det var ju inte riktigt så jag tänkt mig den här säsongen då allt började för några månader sen och jag var en stolt lagkapten. Vi får se hur innebandy karriären blir framöver. Jag känner att jag har mer att ge, att jag kanske vill satsa igen, men hur/var/när återstår att se. Det finns mycket som ska klaffa, spelare, tränare, tider och inte minst av allt en seriös och sammanhållen ledning bakom. Igår såg jag vår ordförande i klubben för första gången den här säsongen, på en annan (herr) match, i en annan klubbtröja. Han hälsade inte ens, skandal!

Tack Ullis & Johan för gott te och sällskap ikväll, tack även för supersöta tennisskor till den lille. De står bredvid mig på nattduksbordet inatt, de gör mig glad!

Kram & Godnatt!

Söndagstankar

Klockan ringde vid halv nio imorse men det var lite svårt att stiga upp. Är ju så mysigt att dra sig en stund under det varma duntäcket och snusa på nallen :) Tomt i sängen dock då Micke är kvar i Norrland, fast han brukar ju iofs vakna tidigare än mig och redan vara nere med te färdigt, så det var väl ungefär som vanligt. Har ätit god frukost, fixat lite hemma, jobbat en smula och nu är det snart dags för en liten tur med mamma. Först ska jag träffa Erika och ta en prommis på byn, värsta hurtbullarna! Sen blir det innebandy, då det är dags för damerna att möta Huddinge och försöka ta poäng. Hoppas!

Supermysig dag igår med Sanna & Erika i Täby C. Jag passade på att hämta ut mina allergimediciner för att få bort mina utslag jag fick i Egypten. Inte nämnt mycket om dem tidigare men shit vad det har kliat, skumt! Vi lunchade, kikade i affärer och shoppade lite. Jag såg jättefina mammajeans som jag vill ha men får nog vänta lite... Hur mycket ska man investera i också förresten? Det är ju rätt dyrt med mammakläder och så länge använder man dem väl inte? Åt god middag hos Erika på kvällen och åt även årets andra semla, smarrigt! Tack tjejer för en mysig dag!

Lilleman i magen har inte gjort mycket väsen av sig på sista tiden. Första dagarna i Egypten så sparkade han glatt både på morgonen och kvällen. Som värsta fotbollsmatchen :) Sen blev jag ju biten av något och fick mina utslag ,då lugnade det ner sig, har säkerligen inte något med det att göra men nu vill jag att han ska ge sig tillkänna. Jag har kännt att han vrider och vänder lite på sig men mamma önskar sig en stor spark :) Tänk att man kan känna så otroligt mycket kärlek redan innan man sett/lärt känna/snusat på den lilla. Mäktig känsla!

Här kommer lite magbilder + fina presenter från goa grannarna Westergård från Thailand. Tusen tack!
(Har funderat länge och väl på dessa magbilder, det känns liksom lite "naket" och utelämnande men samtidigt vill jag ju så gärna visa vad som händer. Jag har starka bevis för att vissa vill se också :) Min slutsats var att vad är skillnaden mellan detta och visa sig i bikini på stranden?)

Puss & Kram till alla!

Bebisen vecka 23
Bebiskläder


Tack & Grattis

Först ett stort grattis till min fina vän Malin som fyllt år. Hoppas att vi ses snart så att jag får fira dig ordentligt! Du är en toppenfin vän och betyder massor för mig, glöm aldrig det! Vad skulle jag göra utan dig?

Sedan ett stort tack till fina och goa faster som dök upp som räddaren i nöden ikväll då jag kände mig väldigt ynklig och ensam. Micke & Mathias är på väg norröver och jag fick ett väldigt behov av att få bli ompysslad. Faster dök upp med pizza, godis, ostbågar och superfina tulpaner. Det värmde massor! 

Många kramar till alla fina människor därute!

Varma tankar

Hittade en gammal Disney skiva som jag har spelat för eleverna i korridoren idag. Då en av låtarna från Lejonkungen dök upp gick tankarna direkt till begravningen och det hemska i att förlora någon kär. Livet är märkligt och ibland så otroligt hemskt och orättvist. Ändå kan det vara så vackert och fantastiskt, är det inte märkligt?

Från den stunden vi kom hit till jorden,
vi möttes av sol ovanför.
Finns mycket mer,
än det du och jag ser,
mycket mer än vi känner och hör.
En kärlek som är oändlig,
men så lite som vi kan förstå.
Och den sol som gick ner,
någon annanstans ger,
ett gryningsljus att förlita sig på.
I en värld full av liv,
allt förenas här.
Som en cirkel sluts,
av kärleks kraft.
Alla har en plats.
Allting har en mening.
Det är vår värld
en värld full av liv.
I en värld full av liv,
allt förenas här.
Som en cirkel sluts,
av kärleks kraft.
Alla har en plats.
Allting har en mening.
Det är vår värld
en värld full av liv.




Lite bilder från Hurghada

Home sweet home, eller? Alltid skönt att komma hem men oj vad jag saknar värmen, vilan och ananas juicen :) Middag hos grannarna väntar närmast, känns som en gudagåva för trött huvud och värkande ben. Lägger in lite bilder och skriver mer lite senare.

Ifall jag inte skriver innan imorgon så tusen med styrkekramar och tankar till alla de som ska på begravningen av C imorgon. Syster som ska vara stark och sjunga, pappa och Marie som stod så nära och såklart till familjen hennes, kommer tänka på er så mycket!  Massor av värme och kärlek till er!

Egypten - 08
Hotell Sofitel
Vy från hotellet



Nagra rader...

... for att saga att vi kommit fram och har det toppen! Sol och ca +27 idag, massor av god mat, vacker miljo och otroligt trevliga manniskor. Vi kanner oss som kungligheter och blir servade dygnet runt. Vi ar positivt overraskade och ser fram mot resterande dagar och allt som finns kvar att gora. Ev. blir det snorkling och delfintur samt okensafari. Det ar aktiviteter hela dagarna, men anda sadar lagom och ingen press pa att man maste vara med. Fotboll, beachvolley, bagskytte, minigolf, vattengympa, ormshow med mera, allt ar dessutom gratis!

Ska forsoka halla mig borta fran internet men det ar svart da man ar van att alltid halla sig uppdaterad och sa. Nu vet ni att vi har det toppen i alla fall och njuter av sol och ledighet! Manga kramar fran oss alla!

Intensiva dagar!

Puh, äntligen är den här dagen snart över! Jag har sovit dåligt inatt, resfebern kommer krypandes och oron över att jag glömt att fixa något. Främst på jobbet då jag insett vilket kontrollfreak jag är! Har skrivit finfina listor till vikarien så att det blir som jag vill, iaf på ett ungefär. Annars blir det ju bara merjobb då man kommer tillbaka och det är inte heller kul ju. Tror att jag har fått med allt och känner mig nöjd i alla fall!

Började packa lite smått hemma igår och prova sommarkläderna. Tänk om man fick välja uthelt nya saker, från exempelvis H&M katalogen. Känns som om mina gamla trasor var just det, gamla trasor. De är dessutom aningens för små i midjan... Bra jobbat av mig att börja två dagar innan avresa, har nog aldrig hänt tidigare. Tror att jag blev lite influerad av resten av familjen som är klara för längesen.

Mysig dag med syster & Jonas i lördags, tack för god mat och sällskap. Skönt att promena bland gamla välkända platser, tänk att den gamla burken stenen som var så stor då man var liten nu var så futtig. Den måste ha slitits ner av allt regn :) Tack gulliga syster för dina fina ord på din blogg också, jag älskar dig med! Tack till Faster för dina varma ord också, du är för härlig! Vi måste vara största bloggsläkten :)

Mycket innebandy igår men vilka matcher. Först vår mot AIK och så BSK mot Arlanda. Jämna matcher med mycket slit och vilja. Riktigt kul att se och det var skönt att vara en stolt Vildkatt och lämna Råsta Park med högt huvud. Även om vi inte vann så var vi värda och vinna , domarna + lite otur och naturligtvis lite oskärpa ställde till det. Men snart så hoppas jag att vinsten kommer, kämpa på hela vägen ut tjejer!

Lite bilder som sammanfattar de senaste dagarna får avsluta inlägget. Nu drar vi iväg på härlig semester.
Hoppas på god mat, soliga dagar och mys.
Många kramar till er alla!

Burken stenenMagen vecka 21Gamla minnen

Är det någon som fortfarande är nyfiken på den lilla hemligheten? Kan det vara så kanske? Jag är alldeles för sprallig, nyfiken och lycklig för att vara tyst. Dumt tycker många, tråkigt tycker vissa men härligt tycker jag/vi.
Sara, du var närmast. Vi vet vad vi får för en liten krabat, vi ska få en liten älskad kille!



Viva la gokart, nu är det klart hälsar en stolt pappa!


I'm alive!

Ja tänka sig, det gick ju faktiskt rätt bra trots allt. Men usch vad jag var nervös, alldeles kallsvettig, skakig och spänd. Själva bedövningssprutan är nästan värst. Men efter ca 30 min så var det klart och min första tanke var att nu dröjer det minst ett år innan vi ses igen iaf. Alla mina visdomständer är snart uppe och tandläkaren sa att det kan vara bra att hålla ett öga på dem, blir lätt hål där. Ja ja frid och fröjd på den fronten ett tag framöver iaf! Men vilken urladdning, har nog varit nervös för den där dagen längre än vad jag vill erkänna.

Önskar jag kunde lägga upp lite nya bilder men det fotas inte så mycket nuförtiden. Det är mörkt då man kommer hem och hemma vill jag mest bara rensa bort julen och få in lite ljus. När tänkte Timell & Co svara då måntro?

Lägger in några gamla bilder som gör mig varm och glad om hjärtat. Tyst och lugnt på bebisfronten by the way...
Önskar alla en trevlig fredag kväll! Många kramar!

Söta skor till bebisen
Vacker himmel

Vill inte...

Idag är det dagen jag fruktat så länge. Dyrt och ont gör det också, åhh bara minutrar kvar. Jag ska till tandläkaren och laga hål. Jag spänner mig och gråter av själva undersökningen bara, så hur ska inte det här gå? Men jag antar att det bara är att bita ihop och tänka framåt, det måste ju göras. Blä! Tur att man inte har hål så ofta iaf...

Kul med så många tankar, gissningar och kommentarer på vår lilla hemlis. Jag har aldrig haft så många besökare som då förlovning och nyheten om bebisen har annonserats ut. Ni får vänta lite till :)

Lite tröttare nu i slutet av veckan än innan, det tar på krafterna att inte få ha sovmornar som under lovet. Saknar dem mucho! Nu är det bara tre tidiga mornar kvar och sen är vi på playan. Vi kikade på nätet igår, då hade de + 22 grader. Dags att leta fram sommarkläderna och sandalerna!

Skulle vilja skriva mera eller göra vad som helst, men måste åka nu. Tänk på mig, snälla!
Kramar till er alla!

Stolt storasyster!

Såg en intervju idag på lilleman, han är så klok och go min bror. Läs den här vetja :)

http://www.svenskafans.com/fotboll/vasby/artikel.asp?id=212913

Annars en bra dag men lite tröttare än vanligt. Som kloka gammelfaster skrivit så får det ju vara så, det är det som är så skönt. Alla förstår och accepterar. Tack alla goa människor för all positiv feedback och stöd och tack underbara Micke för att du inte lessnar på mig och mina humörsvängningar som faktiskt dyker upp ibland. Gun, jag tror och hoppas att jag också ska heta Heerman en vacker dag ♥ (Inte för att jag inte tycker om Wiksten men om man ska gå tillbaka till rötterna så borde det ju bli Heerman).

Finns en del annat som snurrar i huvudet, innebandy bland annat, resan som närmar sig  och sen har jag/vi jordens hemlighet. Så häftig känsla!

Puss & Kram
från blivande familjen Heerman

Duktiga tjej!

Vilken stjärna vi har skådat idag, Charlotte Kalla. Så kul att se henne åka, höra henne prata, bli smittad av hennes positiva energi. Cool tjej i många bemärkelser!

Vad har hänt annars idag då? Sovmorgon i vanlig ordning, lång och mysig frukost, besök och klippning hos mamma, syrrans innebandymatch och så våfflor till middag. Mums!
Har lyckats få iväg ett litet brev också till redaktionen på Äntligen hemma. Ibland behöver man hjälp med att förverkliga sina många idéer och drömmar och vi får väl se om vi kan vara en av dem som har den turen? You never know! Inga sparkar idag, än så länge iaf!

Upp och jobba imorgon igen, hua hur ska jag komma upp? Det ska bli jätteroligt att träffa alla så förhoppningsvis så tar den längtan och nyfikenheten över tröttheten. Vi har träningsmatch imorgon mot Hammarby, jag tänkte följa med och heja på tjejerna lite. Vill se mål och en jäkla massa vilja!

Drygt en vecka kvar,sen åker vi mot sol och mer vila!

Önskar alla en god natt och en bra måndag!

Bebisen rör på sig...

Ja jag tror det i alla fall :) Redan på annandagen i bilen hem från Norrland kände jag hur det "fladdrade" till två gånger. Men hur vet man då man inte kan jämföra med något? Igår kväll kändes det igen men lite kraftigare, som två tre mini sparkar. Ville att Micke skulle känna men då hände inget, typiskt! Spännande är det iaf och jag njuter varje sekund, då jag inte sover förstås :) Måste få skriva även om det känns lite "läskigt" eller hur jag nu ska kalla det... Men jag är så otroligt lycklig!


Bild från google


Puss & Kram till alla goa människor!

Tapetval

Nya projekt på gång, eller i alla fall i tanken. Vill ha en "fondvägg" ovanför sängen, alltså mer på själva snetaket. Ja, jag hoppas att ni får en bild? Dessa är de jag fastnat för, vilken är finast? Kan säga att älsklingen och jag inte riktigt har samma smak i den här frågan så vi får väl se... :)

Tapet 5
Tapet 4
Tapet 3
Tapet 2
Tapet 1



Grattis Faster

Många grattiskramar till världens bästa Faster på din stora dag. Tack för att du finns!

Ps: By the way... Ibland har man tur även om man får känna sig lite dum. Det var bara en sladd som inte var i till datorn :) Tack Pontus iaf och tack båda två för trevligt sällskap!


Dataproblem

Nu har jag äntligen hittat grannarnas bärbära då datorn hemma bara la av igår. Mitt under ett oerhört viktigt taipei spel la skärmen bara av, suck! Ingen av oss är direkt något datageni så det är bara att snällt klara sig utan till hjälp i form av Pontus kommer till undsättning imorgon. Hoppas det bara är något litet och billigt fel?

Vi har mailat om intresse på en sommarstuga ikväll, allt lät så himla bra. Vi får hålla tummarna, tack snälla mamma för tipset!

Dags att snart hoppa i säng, sov gott allihopa!


Snart semester!

Jag har ju inte skrivit något om att vi snart åker på semester till Egypten, om mindre än två veckor :) Då åker lilla familjen till Hurghada och det ska bli så otroligt skönt. Mysa alla tre, spela spel, sola, läsa, promenera på stranden och bara vara. Hotellet verkar kanon verkligen och jag längtar massor. Bilderna nedan har jag lånat från hotellets hemsida och google, tack!




Igår träffade jag och Erika lilla Noah och hans mamma och pappa förstås. Så mysigt och häftigt att få inandas småbarnsatmosfären. Snart är man där själv :) Snart har halva tiden gått och jag försöker så sakteliga sätta mig in i hela djungeln, med försäkringskassan, förberedelser, föräldragrupper, lösningar hemma, förvaring osv. Jag har ju förstått att det går fort på slutet så ju mer jag hinner göra och tänka på nu i tidigt skede desto bättre. Men man vill inte ha för bråttom heller, balansgång. Mysigt är det iaf, att tänka, planera och längta.

Nu ska vi träffa Frida en sväng innan hon åker hem till Norge igen!
Puss & Kram allihopa!

2008

Gott Nytt och massor med kramar till alla nära och kära. Vi hade en underbar nyårsafton med värme, trygghet och kärlek som ledord. Massor av olika människor som blandats samman och kul då det blir så himla bra. Tack allihopa! Vi log gott här hemma båda två då vi såg vad Ullis skrivit i sin årssammanfattning, här kommer en liten saxning...

Årets snabbaste: Ja, som årets snabbaste måste jag nog utse våra kära grannar Johanna och Micke som inom loppet av fem sex månader hunnit med att flytta ihop, förlova sig och vänta barn. Jag är jätteglad för er skull, och som ni sa: "När allting känns så rätt, varför vänta?"
Önskar er all lycka!!

Nyårsfirande