Första Advent

Hoppas att ni alla har en mysig söndag, med adventsfrukost, tända ljus och julkänsla.

Jag har varit barnfri inatt då Noah sovit hos sin morfar och tanken var att spela match och så en lång natts sömn. Det blir dock inte alltid som man tänkt, på gott och ont. Vi vann matchen, inget skönlir direkt men 3 viktiga poäng i alla fall. Jättekul att spela igen och träffa alla i laget, har saknat innebandyn då jag varit sjuk och bortrest. Sedan blev det lite tjejkväll hemma hos  mig med vin innan vi gick ner till Ullis och sjöng lite karaoke. Jag och Josse körde vår gamla favorit, Dover Calais och snälla karaokevärden David, min gamla klasskompis fixade och trixade för oss. Det gick inte att få fram någon text till den så vi körde, by heart! Det var kul att komma ut och se lite folk, även om Väsby är speciellt alltså. Planen var att gå hem efter det men då vi skrivits upp på VIP listan och jag var lite danssugen så blev det en tur till Farbror också. Ville att schlagergolvet skulle vara öppet men man kan ju inte få allt. Lite moves på dansgolvet och lite gamla ansikten att hälsa på sen gick jag hem. Kul att se Bingo Rimér in action då han var där med sina tjejer. Fick sällskap då det var fler i gänget som var trötta. Tack Maja och Lunkan! Blev senare än vad jag tänkt då det blev ett mysigt nattligt samtal men det var det värt.

Idag väntar stor-Noahs 1 års kalas och sedan glöggmys ute i Grana. Ska bli otroligt kul att träffa alla goa människor igen, det var ett tag sen. Dags för duschen nu och så hämta min älskade lilla kille.

Puss & Kram




Börjar bli friska

Nu äntligen börjar vi pigga på oss lite, det får väl ändå vara bra nu? Jag var till husläkaren idag för att få ny astma spray och det var den märkligaste doktorn jag någonsin träffat. Kan inte bestämma mig för om han var rolig, äcklig eller bara konstig. Han studerade mig från topp till tå och då han skulle lyssna på lungorna så bara ryckte han av mig kläderna nästan. Han hånade min ansträngningsastma lite och sa att du har det ju hela tiden och borde ta spray varje dag. Men men, har fått mitt recept nu i alla fall.

Var en sväng nere på "tomtenatta" i Väsby C igår med Erika & Pontus. Lite kul att träffa folk och väldigt roligt att träffa gamla elever och få/ge spontana kramar. Noah fick sin fina pepparkaksgubbeoutfit också :) Andreas Johnson sjöng och vilda Väsby var i full action. Många barn som var uppe alldeles för sent och som levde riktiga rövare.

Har så mycket att skriva om egentligen, så mycket som rör sig i mitt huvud men just nu orkar jag inte faktiskt. Lägger in lite bilder från veckan och sen tänkte jag kika på ett Prison avsnitt och bara softa en stund. Bilden då vi kom hem från Arlanda i tisdags var så klockren. Noah satt ensam i baksätet coh bara slumrade in, strunt samma med mössan i ansiktet eller inte.

Kram på er och trevlig helg!

Tittar på Teletubbies
Skönt för tänderna
Trött efter resan



Yes

Bilen gick igenom ombesiktningen utan några problem. Så himla skönt att ha det avklarat verkligen. Tack snälla David som meckat och fixat och tack syrran som ställt upp och hjälpt till att göra det möjligt. Älskar att ha bil, att köra, frihetskänsla. Nu ska jag in mot stan och koppla av med lite spa, så lycklig över det!

Puss & Kram

I tryggt förvar

Det är vad vi är nu, hemma i lägenheten. Känns som om vi varit på resande fot hela dagen trots att vi bara flög från London. Blev en tidig morgon pga trafik och så var vi och handlade när vi kom hem också. Det ekade tomt i kylskåpet kan man säga. Resan gick över förväntan och alla var väldigt hjälpsamma. De såg nog på mig att jag inte var så pigg. Noah var ledsen i början av flygningen men sen sov han som en stock i mitt knä och trots att vissa delar av min kropp somnade så satt jag fint stilla och försökte vila jag med. Tack snälla Erika som hämtade oss!

Sorgligt att lämna Hanna & Andrew och alla andra goa människor därborta. Jag kommer sakna er och hoppas att vi ses snart igen! Ni är alltid välkomna hit, det vet ni! Ta gärna med Max & Freya, Karen eller Jenny :) Tycker om er allihopa!

Noah snarkar sött i sin säng och han är lite bättre med sin förkylning. En annan går det mest utför med. Har sånt läskigt tryck över bröstet och då jag hostar gör det ont. Hittade inte min astmaspray heller så fick ringa snälla moster. Undrar om jag glömt min efter någon match eller om den finns i någons innebandyväska. Ibland är jag lite väl slarvig eller snurrig!

Lägger in lite fler bilder från resan imorgon, nu orkar jag inte! Längtar efter morgondagens spa som jag tänker gå på oavsett om jag är förkyld eller inte samt helgens glöggmys i Grana. Vill gärna spela match i helgen också, men vi får se vad kroppen säger. Har ju inte tränat på ett tag heller så vi får se.

Kram

Orolig for morgondagen

Jag skulle ljuga om jag sa annat. Vi ar bada forkylda och det ar mycket tarar pa lilleman just nu. Han har sin forsta tand pa gang och har knallroda kinder stackarn. Hort att det fortfarande ar snokaos hemma I Sverige och jag hoppas att vi inte blir alltfor forsenade. Mest av allt hoppas jag att Noah inte har ont och ar ledsen under flygresan. Jag har nasspray och alvedon men usch, kanns inte helt bra anda. Fick rad om att andra om/avboka resan men tyvarr har vi inte ombokningsbara biljetter och det innebar att jag skulle behova kopa nya. Den mojligheten finns inte riktigt sa dilemmat ar ju egentligen enkelt men anda sa kanns det jobbigt. Vill bara kanna mig pigg, frisk och att vi imorgon bitti da vi vaknade redan vore hemma. Det vore val nat!

Far se om det blir nagon somn inatt, nasta gang jag skriver hoppas jag att vi ar hemma och ar piggare. Hoppas att ni mar bra?

Puss & Kram

Some pictures

Bus med Teletubbies
Max & Freya
Bad med Hanna

Snart hemfard!

Imorgon aker vi hem mot snostorm och tillbaks till verkligheten. Vi ar genomforkylda bade jag och Noah sa det blir sakerligen en intressant flygresa. Vill inte ha nagra forseningar eller sa, tack! Igar var vi pa traditionell sondagsmiddag och det var mysigt att bli lite bortskamd. Andrews mamma passade Noah sa att vi alla kunde ata i lugn och ro. Alla ar sa hjalpsamma har och Hanna & Andrew har tagit sina roller som gudforaldrar pa storsta allvar och fixat och trixat med honom. Har en massa fina bilder i kameran men far ladda upp dem senare. Nu ar det dags for frukost .

Vill aven passa pa att gratta stor-Noah som fyller 1 ar idag. Massor med kramar fran oss!

Noah skrattar

Har kan ni se Noah skratta da han busar med farbror Andrew. Varldens gullunge!

Klicka har


 


Greetings from England

Flygresan
Bus hos Hanna & Andrew
I Croydon

Vi ar framme!

Sitter och surfar lite med Noah sovandes i knat. Hanna kommer snart hem fran jobbet, langtar sa efter att traffa henne! Andrew var snall och hamtade oss pa Heathrow och nu sitter han och fixar med lite jobb. Flygresan gick toppen, Noah ar ju bara sa underbar att ha att gora med. Han fick lite ont i oronen vid landning men forutom det har allt gatt toppen.

Kan passa pa att skriva har att jag kommer ha mobilen avstangd, sa ingen ide att skicka mess eller ringa. Av erfarenhet sa blir det alltid sa dyrt sa jag far kommunicera via bloggen eller mail istallet. Dessutom sa kommer det mess jag inte alls vill lasa. Inget ska fa forstora min resa, sa det sa! En del av mig vill skriva av mig totalt om allt som snurrar i huvudet just nu, har ett fruktansvart trasigt hjarta men detta ar inte ratt forum. Det ar i alla fall sannerligen dags att satta punkt, sa mycket kan jag saga. Inga kommatecken, inga fragetecken utan en stor fet punkt och varfor inte ett utropstecken efter det.
Mitt hjarta grater men forsoker le anda, men hjartat ska skratta igen och den dagen kommer. Det vet jag!

Nog om detta, ni ar nog ratt trotta pa allt kryptiskt mellan raderna. Nasta inlagg blir nog med en skrattande Noah. Dags for underbar semester! Massor med kramar till alla underbara vanner och slaktingar som alltid finns dar for mig och Noah, jag alskar er av hela mitt hjarta.

Kiss and a cuddle


On our way

Nu bär det snart av mot London. Väskorna är nästan färdigpackade, Noah sover och jag kikar på Desperete Housewives och dricker te. Pirrar lite i magen över morgondagen, men på ett härligt sätt. Det ska bli otroligt skönt att få komma bort i några dagar, utan en massa planer eller telefoner som ringer. Lilleman mår bra men för säkerhets skull finns vätskeersättning, alvedon och annat smått och gott nerpackat. Troligtvis blir det lite uppdatering här på bloggen och kanske till och med lite filmvisning. Om Andrew kan hjälpa mig :) Här är två gamla bilder från tidigare resor.

Massor av kramar från mig!


Härliga Brighton

Nu räcker det!

Nu tycker jag Noah varit sjuk så det räcker. Jag trodde ju att det var på bättringsvägen sist jag skrev, men icke. Vi gick från feberfri till kräksjuka. Ska bespara alla detaljer men shit vad jag har tvättat lakan, kläder och slängt badrumsmattor och handdukar. Blä! Nu har han precis ätit lite morotspure som ska vara bra för magen och håller på och somnar. Han är piggare idag så nu är det väl ändå bra för den här gången. Hoppas, hoppas, hoppas! Vi ska till Danderyd idag på en återkontroll och jag hoppas de säger att allt ser okej ut och att han inte tappat alltför mycket i vikt. Alltid en speciell magkänsla att åka till samma hus, korridor, hissar som ett tag var som mitt hem. Blandad känsla av lycka och ångest faktiskt.

Nu är det inte långt kvar. På onsdag åker jag och lilleman till England. Jag har varit lite orolig för resan men nu känns det bättre. Inte så kul att åka ensam med en magsjuk bebis. Spännande med flygresan och se hur Noah tycker om det, otroligt kul att träffa alla goa släktingar och vänner i England och så skönt att komma bort lite.

Igår var det myskväll för goa vännen Erika. Vi ordnade en liten babyshower med fika och presenter till den lilla/e som växer i magen. Även där var jag orolig för att missa det men tack vare Micke så kunde jag vara med. Så otroligt kul att du blev så överraskad vännen! Stolt över mig själv att jag inte försagt mig på något sätt. Finns ingen/inga som förtjänade en sådan kväll som du/ni med tanke på hur mycket ni ställer upp för alla hela tiden. ♥ Tack till alla som var med!

Sitter och lyssnar på Mamma Mia soundtracket på datorn nu, man blir verkligen glad över de låtarna. Någon som har skivan så att jag kan få en kopia? Är även på jakt efter Sonja Aldens nya album. Hon har en ny lugn låt som jag bara älskar, den passar väldigt bra in på mina tankar om man lyssnar på texten... Har ju funkat att önska sig skivor på det här sättet förut så jag försöker igen. Fräckt va :) Kanske tomten läser?

Puss & Kram

Mammas sjukling


Den enkla sanningen

Ett barn...


Ett barn som kritiseras - lär sig fördöma
Ett barn som får stryk - lär sig att slåss
Ett barn som hånas - lär sig blyghet
Ett barn som utsätts för ironi - får dåligt samvete
Men...
Ett barn som får uppmuntran - lär sig förtroende
Ett barn som möts med tolerans - lär sig tålamod
Ett barn som får beröm - lär sig uppskatta
Ett barn som får uppleva rent spel - lär sig rättvisa
Ett barn som känner vänskap - lär sig vänlighet
Ett barn som får uppleva trygghet - lär sig tilltro
Ett barn som blir omtyckt och kramat - lär sig känna kärlek i världen


Av: Dorothy Law Holte


Tidig kväll

Detta har varit en underlig dag och jag känner att den snart lider mot sitt slut, det blir tidigt i säng idag. Noah mår bättre men var vaken en sväng inatt och provade sina röstresurser, inget hjälpte och jag tror att det är magen som gör ont efter dessa tokiga dagar. Stackars grannar! Febern är borta men maten är fortfarande svår att behålla, vi kämpar på!

Imorse då, eller snarare inatt var man upp vid femtiden för att göra sig i ordning för match. Samling 07.00 i Uppsala och jag var ute i god tid för en gångs skull. Tack än en gång snälla Maja för all hjälp! Det kändes så overkligt att åka iväg vid den tiden på dygnet för att spela innebandy. Matchen var väl sådär men vi vann och jag gjorde äntligen mål, 2 stycken och även om det inte var några supermål så var det skönt för självförtroendet. Hem igen för att köra Maja till nästa barnvaktsjobb i Märsta, till Väsby för att duscha och lämna Noah till Micke. Till Märsta igen för att kika på babymarknaden som gjorde mig väldigt besviken och så lite innebandy. Gick i sista för då var jag så trött så jag trodde jag skulle somna. Hur slutade matchen? Hem och så ett litet ryck med tvätt, dammsugning och hemmagjord pizza. Efter det har jag och Noah halvsovit i soffan och myst fram tills nu. Ska försöka få i honom lite mat och sen hoppar vi i säng tror jag. Det har varit en lång dag!

Hoppas alla har kul på sina galej, tämker främst på laget och alla hemma hos Carro. Hade sett fram emot att klä upp sig lite, träffa folk och äta gott men det fanns inte alls krafter, + att Noah behövde en hemmakväll. Likväl som man får välja sina krig så får man välja sina moments :)

Trötta pussar och kramar

Märkligt men givande möte

Jag vet att jag tjatar lite om detta häftiga med möten. Måste bara skriva om ett sådant som skedde idag, på den spännande platsen... Tvättstugan!

Vi skulle ha tvättat igår egentligen men då orken eller tiden inte fanns så chansade jag idag. Satt snällt och väntade in den som tvättade innan mig och då han kom och låste upp fick jag gå in och tvätta samtidigt som han höll på att vika och så. Känner igenom honom, i pappas ålder, lite av en Väsby profil, eller så är det bara jag som känner igenom honom som vanligt. Är rätt bra på att minnas ansikten.
Han började prata om sin bakgrund, en olycka han varit med om för många år sen. Läkarna sa att han skulle dö, men han kämpade och visade dem. Han pratade om sin nya chans i livet, hans nya inställning till saker, slut med festande och strunt. Satsa på sig själv, må bra! Hela händelsen var lite märklig  men den gav ändå inspiration. Han sa att tänk på det här, du är själv huvudpersonen i ditt eget liv. Då sa jag att det är nog något man glömmer ibland då man försöker tänka på alla andra. Kändes som om han förstod mig och det var ett märkligt men häftigt möte.

Noahs feber har gått ner lite och han är stundtals piggare. Inatt sov han bättre och längre stunder men sen vaknar han ibland och är så ledsen. Det positiva i alltihopa är ju att han vill vara nära, ligga på min mage och sova och det är ju bara så mysigt. Älskade lilla kille!

Imorgon är det match med samling i Uppsala redan kl. 07.00, helt otroligt galet! Vill så gärna spela då jag missar nästa match för Englands resan också. Det var tänkt att Noah skulle följa med som hejarklack, troligtvis i sin pyjamas men nu får han stanna hemma. Som tur är så finns det alltid snälla själar som ställer upp! Mamma kommer om en stund också och då tänkte jag ta mig till gymet för lite roddmaskin och bastu. Behöver lite egen tid känner jag! Mycket som snurrar igen, ekonomi, relationer, julen och så. Fick bilskatten igår och den var dyrare än vad jag minns och den gick minsann inte att dela upp eller skjuta på. Skatt av alla slag räknas som prio ett av staten och det gick inte att få stöd eller hjälp fick jag höra. Suck! Varför har de lagt dem i slutet av året, innan jul? Fick tillbaka bilen igår också efter att den fått sig en liten genomgång av snälla David. Blev lite dyrare även det än vad jag trodde men nu är den fin som bara den och ska klara ombesiktningen galant. Vill ju helst ha kvar bilen men får kanske fundera lite... Suck! Men jag vet ju att allt löser sig och just nu måste jag lägga all energi på att få Noah frisk. Bara en liten paus dock på gymet som sagt.

Trevlig helg allihopa!

Sjuklingen
Älskade Noah

Sjukstuga

Älskade lilleman är sjuk med hög feber och någon form av maginfluensa. Kan bespara alla detaljer men sedan kl. 23 igår kväll så har han vaknat varje timme med höga skrik och tung blöja. Imorse var han så slut så han knappt orkade lyfta armarna ens eller le som han brukar göra om mornarna. Han har precis fått i sig lite ersättning och vatten och jag ska försöka få i mig lite scones. Mår lite illa jag med men hoppas det beror på sömnbristen och inget annat. Det här är första gången som Noah är riktigt sjuk och det är faktiskt lite läskigt. Han som alltid är så pigg, glad och skrattar. Känns som tillbaks till sjukhuset då han mest bara låg still och tittade. Kan inte någon av sköterskorna komma hit nu och hjälpa oss? Nejdå, vi klarar oss. Blir vila av hela dagen och ingen mammagrupp eller besök till jobbet som det var tänkt.

Hoppas ni mår bra?

Älskade IKEA

Ganska precis hemkommen från IKEA där jag och Noah spenderat dagen med Monkan, stor-Noah, Anka och Theo. Det är verkligen mysigt att vara på IKEA, finns så otroligt mycket fint och jag drömmer alltid om ett stort hus att inreda. Varma färger, mjuka kuddar och hemtrevligt. Idag snörptes dock hjärtat åt lite, känns som om mina drömmar är lite på paus. Vet inte ens riktigt var jag står själv. Tack i alla fall tjejer och killarna såklart för en härlig dag. Lite shopping blev det allt, lite småsaker som behövdes. Här kommer lite bilder, tyvärr lite suddiga av någon anledning.

Matdags på IKEA
Kul att stå
På väg hem

Äntligen

Inatt har Noah bara vaknat till 1 gång vid tre tiden. Han åt lite mat i tio minuter och sen somnade han om i sin säng. Sen vaknade vi runt halv åtta igen vilket känns mer än helt okej. Äntligen, måtte det hålla i sig nu! Dags för alla aktiviteter nu, ha en bra dag!

Noah in action

Måndagar är mysiga för då går vi på sångstund på Öppna Förskolan. Jag trivs verkligen där, alla är så trevliga, det är varmt och ombonat och alla barn är så goa. Idag var det liten kille runt ett år (som jag tror heter Ludde) som kravlade sig fram till mig två gånger och kröp upp i min famn och kramades. Bara så där... Underbart! Noahs gipsavtryck blev jättefina och nu finns planer för julklappar. Imorgon är det en lite hektisk förmiddag med babymassage och simning, men blir nog bra. Sen ska jag till naprapaten igen och kika på ryggen. Gode gud, gör så att jag inte behöver fickparkera. Snälla!

Sköt om er!

Bus på Öppna Förskolan

Måndag morgon

Ny vecka, nya tag och nya möjligheter. Man kan ju alltid försöka lura ett trött och trasigt hjärta och sinne. Igår kväll hade jag fått detta fina meddelande av en av mina underbara gamla jobbarkompisar på facebook.

Hej gumman ! Jättekul att se dig o fine lille Noah !!! Du är en jättebra Mamma, det är därför han är så trygg o ler så gott åt alla !!!

Det värmde mitt trötta mammahjärta oerhört mycket kan jag säga. Tänk att så lite kan göra så gott. Livet är ju rätt enkelt egentligen, om man bara tänker till lite. Jättekul att träffa Pagelle ligan, vilka underbara tjejer! Noah fick jättefina kläder och som alltid var han världens snällaste och finaste lilla kille att ha med sig på kalas. Hoppas vi ses snart igen!?

Så här mysig är min älskling på morgonkvisten i sin fina pyjamas

Morgonmys med Noah

Tänk att jag visste...

... att jag inte skulle slappna av och skriva att allt känns bra som jag gjorde i det förra inlägget. För vips så ändrar det sig. Inga stora saker kanske men blev bara så less på mångt och mycket. Ska det vara så svårt att någon gång få höra något positivt, något som stärker en? Varför har vissa människor en tendens av att bara racka ner på andra istället för att höja och glädjas? Det finns alldeles för många såna människor och nu får det banne mig vare nog. Är det mot mig eller någon jag tycker om så tänker jag säga stopp, det där är inte okej. Vinst idag men det slet på min onda rygg, inte spelet i sig kanske men en tackling som hette duga. Drömmer här hemma om spa, massage och avkoppling. Efter Englandsresan så blir det några timmar av den varan tillsammans med Erika och Sara, längtar! Orkar inte skriva mer nu utan ska kika på ett Prison avsnitt och så försöka sova. Om någon försökt ringa så stängde jag av både hemtelefonen och mobilen, kände för att bara få vara. Så ingen fara på taket och ingen djungeltrumma behövs :)

Pussar & Kramar

Kortis inför helgen

Intensiva dagar men ändå med lite egen tid här och där. Träffar vänner, myser med Noah, är på öppna förskolan och går på babysim. Allt känns ganska bra nu! Det har varit en underbar dag med lunch i Sigtuna med Anka & Theo, finns bilder ifrån det på Noahs blogg. Synd bara att Ankas bil dog mitt i allt det roliga, vi som skulle till Odensala. Blev hemåt lite tidigare istället för att baka morotskaka och fika med gulliga Maria. Sen kom middagsinbjudan till numera grannarna Erika & Pontus, riktigt fredagsmys där. Hann med en tur till Centrum innan där vi träffade en massa kändisar.

Helgen består av match, träff med gamla Pagelle gänget och så en fika med Malin. Fars dag är det ju också och Noah har fixat och trixat lite till både sin far och min far, alltså morfar :) Idag har han ätit välling nu på kvällen för första gången så jag sitter här och önskar att det gör att han sover längre inatt. Tänker att magen står sig lite bättre då, hoppas! Om man bara finge sova lite längre än 3-4 timmar i sträck så skulle allt bli lite lättare tror jag. Han växer så det knakar och charmar de flesta. Rullar runt som en lycklig liten hund och skrattar allt som oftast. Gullungen!

Så skönt med besöket för ryggen igår, känns bättre. Ska dit igen och fick lite övningar att göra hemma. Viktigt att inte alltid bära på samma sida, så enkelt men ändå så lätt att inte tänka på. Tack snälla Katta igen!

Här kommer lite bilder, trevlig helg!

Charmtroll
Ingenjör kanske?
Ska bara fixa lite
Eller rivningsarbetare


Lugn dag fast ändå...

Idag stod bara promenad med mammagruppen på schemat. Underbart promenadväder men tyvärr var inte lilleman på humör för att åka vagn så vi vek av hemåt tillslut. Har vilat lite på dan och så nu försöker jag få igång högtalarna för att kika på lite efterlängtad Prison, tack snälla Monkan! Har provat med alla sladdar men går ju inte, suck... Tack vare snälla Katta så har jag en tid på Napratpathögskolan om några timmar. Äntligen ska ryggen och nacken få kollas på. Lite läskigt att gå till en högskola och bli tryckt, klämd och knäckt av elever men jag vet att de är duktiga. Bara det blir bättre så gör jag vad som helst. 

Älsklingen Noah

Älsklingen

Speciell

Fick idag höra att en av mina gamla elever råkat illa ut och sitter i fängelse. Tog hårt då han var/är väldigt speciell för mig. Han gick i min allra första klass, var min mentorselev, vi hade nära kontakt, både han och jag och jag och hans mamma. Surfade runt lite nu precis och hittade artikeln som min kollega pratat om på nätet, bilden av honom gör mig nostalgisk och ödmjuk inför mammans hårda slit. Det var allvarligare än vad jag först trott, läs mer här... Jag hoppas innerligt att allt löser sig och att rättvisa skipas. Vill inte skriva mer om det här då jag inte vet hur berörda tänker och anser om det, men då artikeln finns i Expressen så är det ju säkerligen okej...

Massor med kramar till en fin och speciell kille!

Man får säga nej

Visst är det väl så? Jag vet att man får det men jag är så dålig på det. Ikväll sa jag nej till träning, kroppen eller främst huvudet orkade bara inte. Intensiv helg, lite sömn sen flera dagar tillbaka, en ond rygg och så lite annat på det. Ändå vill man vara med på allt, men det är bara att inse att det inte går. Nu börjar snart Prison Break och det är ju mitt favoritprogram så en kopp te, lite tv och så förhoppningsvis några timmars sömn i sträck så blir det perfekt. Får bli mer imorgon...

Kramis

Lite om mycket

Vad ska jag börja skriva om? Gårdagens match, besöket vid vackra Eds kyrka, härliga mässan idag, systers kalas eller andra klurerier? Vi får se vad det blir av det hela.

Vi förlorade matchen igår i alla fall, med 2-1. Jag vet inte vad som hänt med mig sen jag blev mamma... Trodde man skulle mogna och lugna ner sig ett par hekto. Men jag är hetsigare än nånsin. Svor och fräste på bänken, inte åt någon specifik men åt mitt eget lag då jag inte tyckte vi spelade som vi säger att vi ska göra. Skäms lite idag... Men man måste kunna vissa grundregler enligt mig, varav att passa en boll framför en spelare, inte bakom är en av dom, samt att i ett power play alltid gå på två stycken om motståndarna har bollen. Sen det absolut svåraste av allt, ropa till den man passar, framförallt om den man tänkt passa är på språng och har ryggen emot. Kul med mycket publik i alla fall!

Var förbi Eds kyrka på kvällen och det var så otroligt vackert verkligen. Blev alldeles rörd av alla ljus och lyktor. Tog ett foto vid minneslunden för att försöka få er att se men det gör inte verkligheten rättvisa.

Mysig dag idag på mässan med inspiration, feel good känsla och lite shopping. Tack Erika & Pontus för trevligt sällskap! Efter mässan var det kalas för syster, 25 år. Jag tyckte jag var jättefiffig som slagit in 25 paket. Men åh, vad jag ångrade mig emellanåt, mycket tejp och tålamod. Det verkade uppskattat i alla fall och det är ju huvudsaken :) Gott fika och mys vid eldstaden.

Nu dags för tv och kvällsmys!

Eds minneslund
Mys hos moster




 




Trött x 1000

Nu börjar jag känna att mitt sömntema inte går så bra. Det blir ju lite tokigt om jag kämpar och lägger mig i tid och så är lillemans rytm inte densamma. Inatt vaknade han fyra gånger och jag hade så svårt att somna om. Tror om jag ska vara ärlig att jag kanske sovit 2-3 timmar. Ryggen och nacken värker då jag vridit på mig en massa och jag är så galet trött. Nu sover han gott, mitt i den stora sängen :) Jag försöker ladda för match med frukost och lite musik, vill helst bara sova. Vi ska ta oss en tur till C också och fixa det sista inför morgondagens kalas. Ikväll blir det nog soffläge och tidigt i säng. Gäsp! Så nu vet ni det kära bloggläsare :)

Kram denna soliga dag