En våg av tacksamhet...

... sköljde över mig idag. Jag halkade in på en blogg om en liten flicka med cancer och familjens kamp och tårarna flödade kan jag säga. Vilken mardröm! I samma veva har jag älskade Noah i famnen och han ler (magont men ändå) och jag bara känner, tack gode gud att allt gått så himla bra.

Jag känner även stor tacksamhet mot alla nära och kära runt omkring, för omtanke, värme, hjälp och så alla fina presenter såklart. Vet inte om jag ens tackat nog till alla, hoppas det! Jag vet att jag inte kunnat tacka familjen i Abu Dhabi tillräckligt, då jag inte var hemma då ni kom förbi. Om du läser det här, Helene, så får du gärna ringa någon dag. 

Lite bilder och tillbakablickar samt massor av kramar!

En korridor fylld av oro och ångest
Ännu mer tacksamhet
Inte så gammal
Stor och pigg kille


Coola stövlar

Har ni sett vilka coola stövlar jag hittat på nätet åt lilleman. Det är ju ett tag kvar tills de behövs men är grymt sugen på att köpa dem, de blåa! Kika på hemsidan www.stockiddo.se om ni vill kika på härligt tuffa barnkläder och prylar.

Kram på er!


Gummistövlar

Trötta rader

Borde egentligen gå och lägga mig men har fastnat här vid datorn. Efter en heldag på Grönan är både kropp och huvud trötta. Kroppen är trött och lite sliten efter gårdagen också då jag var med syrran och spelade innebandy. Jag kan ju inte påstå att flåset var lysande men oj vad det var roligt att spela. Vi får se hur det blir med innebandy framöver...

Skönt att solen är tillbaka! Läste på aftonbladets hemsida att värmen kommer i mitten av veckan, hoppas verkligen det! Ser fram emot att träffa Monika, Noah, Anka och Theo igen till veckan. Denna gång ute i Odensala. Vår alldeles egna lilla mammagrupp :) Jag har ju inte varit med i någon, vi hann aldrig ens börja. Vet inte hur det blir nu på Bvc men det visar sig. Har jag skrivit att Noah väger 3,5 kg? Han börjar bli stor vår lilla älskling ♥

Jag skriver ju i min blogg för min egen skull men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev lite besviken då jag såg att antalet läsare minskat rätt kraftigt. Hur kommer det sig? Skriver jag inte lika privat och spännande längre? Händer det för lite? Har jag tappat stinget? Skämt åsido, det är inte så noga!

Nä nu ska jag nog hoppa i säng innan lilleman vaknar för mera mat.

Trevlig helg på er allihopa!



Som sagt...

... drömma går ju.  På nätterna då det är dags för lilleman att äta, som nu,  så blir det ibland en del surfande. Detta hus är ett resultat av det. Är det inte bara så fint, framförallt prisvärt... Älskar köket och att det finns en bastu! Kruxet är dock att det ligger i Eskilstuna! Vi kommer behöva ett större hus snart så det är kul att kika och drömma sig bort lite.

Fint hus

Kram & Godnatt

På tal om drömmar...

Det var längesen jag drömde något! Eftersom varje sovperiod är max fyra  timmar så hinner jag aldrig komma till drömmarnas land. Men jag ser ljus i tunneln :) Lillemans nätter blir bättre dag för dag och vi har våra små rutiner. Älskar mina sovmornar då Noah är uppe med Micke och Mathias och jag kan sträcka ut häruppe. Men även den tiden går sakta men säkert förbi mot jobb och nya skifttider. Bäst att njuta!

Annars då?

Fullt ös på gården med alla goa barn. Är glad och lycklig över fina kollegans dotter som kommit till världen, Juni Ellinor. Välkommen och grattis till dina föräldrar! Enligt våra elever så ska hon och Noah bli tillsammans i framtiden. Vi får väl se vad framtiden visar...  Vi pysslar en del på tomten och oj vad regnet gjort skillnad. Men nu får gärna värmen komma tillbaka, tack! Snart dags för Bvc igen så att vi får se lillemans framsteg på papper :) Han växer så det knakar och vi tror oss ha hört ett litet skratt.

Här kommer lite bilder från den senaste veckan!
Många kramar!

Noah och tant Malin
Bus på Lekiz
Trädgårdsmys


Trevlig Midsommar

Vill önska alla bloggläsare samt nära och kära en riktigt trevlig midsommar.

Många kramar från oss!

Drömmar...

Det blir mycket tv tittande nuförtiden, speciellt vid amningsdags. Jag såg ett reportage från San Fransisco och insåg att dit vill jag verkligen åka. Verkar vara en otroligt häftig stad. Någon gång så! Jag och Noah har haft världens mysigaste morgon med sovstund i soffan och så dans och mys till Pippis favoriter på CD. Snart dags för ett bad åt honom innan vi ska till Erika & Co och titta på fotboll. Lillasyster Emma fyller 18 så vi ska vara med på firandet :) Tänk att småsyskonen blir så stora, snart är det Robins tur! Känns jättekul att träffa lite folk och heja på Sverige tillsammans. Det är så det ska vara, mycket folk och firande. Heja Sverige!

Kramisar!

Härliga dagar...

... med bal och skolavslutning. Har så många fina bilder på alla goa underbara elever men de behåller jag för mig själv. Jag kommer sakna dem otroligt mycket, min första klass! Avslutningen igår var rörande, först då insåg jag att det faktiskt är så att de ska sluta. Att även jag ska det och vara borta ett tag... Märklig känsla! Flera yngre elever frågade när jag kommer tillbaka, om jag inte gör det nu efter sommaren. Det värmer och än en gång inser jag hur otroligt mycket jag tycker om mitt arbete och min arbetsplats. Ändå funderar jag mycket på framtiden... Är lite sugen på att plugga igen, åtminstone ett år till för att få upp poängen och naturligtvis kunskapen. Kanske kan plugga på distans? Eller tänk att få jobba på svenska skolan utomlands då, vilken grej! Något jag alltid drömt om, i Spanien eller England kanske? Eller att få arbeta med yngre barn, vara med vid skolstart. Ja ni ser, när jag går hemma så här så går tankarna runt runt runt... En skön känsla i alla fall att ha lite drömmar och veta att allt faktiskt är möjligt. Bara att ta för sig och prova sig fram... Finns det inte ett ordspråk eller uttryck som heter att man är herre över sitt eget liv eller något sånt. En sak är säker, jag mår som bäst då det händer saker, då man har lite projekt igång. Vad det blir framöver får vi se. Noah och min familj är naturligtvis mtt stora projekt men det gäller att pyssla lite vid sidan om :)

En balbild på håret kan jag lägga ut i alla fall. På de andra bilderna är det andra med som jag inte är säker på vill vara med i cyberspace. Ni får se när ni kommer hit sen istället! Se även alla fina blommor och presenter jag fick igår. Otroligt!


Malin är på väg hit nu, vi ska ha en myskväll! Micke är i Norrland och kommer tillbaka på söndag med storebror Mathias och då blir det säkerligen röj. Han och Felix har så himla kul ihop och det blir med 100 % säkerhet ett eller annat vattenkrig under de närmaste två veckorna. Vi får se vad vi hittar på i semesterväg annars. Jag vill gärna åka en sväng till Kolmården, se delfinshowen och åka på bilsafarit. Någon som har några andra bra tips på mini utflykter i närheten? Lagom avstånd med tanke på lilleman är bra. Tacksam för tips!

Många kramar och trevlig helg allihopa!

Håruppsättning
Alla fina presenter


Det kom ett paket...

Idag låg det ett paket i brevlådan adresserat till mig. De flesta kort och paket är numer ställda till en viss liten Noah, därav blev jag extra glad :) Jag har vunnit en boob amningströja! Det enda jag gjorde var att skicka in ett mail för några veckor sen. Tusen tack!

Känner mig lite krasslig idag, fryser och svettas om vartannat och har lite ont i halsen. Lilleman är hes och nyser en hel del så jag hoppas verkligen inte vi är på väg att bli sjuka. Har varit en lugn dag, jag går så smått och laddar för niornas bal som äger rum ikväll. Det ska bli så otroligt roligt att gå och se dem uppklädda och fixade. Systeryster är snäll och kommer hit och fixar till mig, okunnig och ointresserad som man är.
Tack syster!

Underbara fotboll igår då, kanske inte en jätterolig match men en vinst likaså. Tack Linda för trevligt sällskap och underbart god EM måltid, hehe! Den är hemlig förstås...

Kram på er!

Min finfina vinst


Snart dags för fotboll

Äntligen är det snart dags för match och fotbollsfest. Finns inte så mycket tid till att skriva men lägger in lite bilder och skickar massor med kramar! Tack moster för den fina outfiten!

Uppladdning inför match
Gos och bus
Mina coola stövlar

Gullunge

Imorgon är dagen då lilleman var beräknad. Märklig känsla! Det bidde mars istället för juni :)

Gullungen

Tröttmössa

Det börjar bli kväll och jag är dödstrött verkligen. Det blir inte mer än 4-6 timmar sömn varje natt och jag har fortfarande svårt att somna om dagarna. Idag var mamma, faster och Josse här en sväng och då fick jag möjlighet att vila. La mig på altanen och solade men kunde inte somna. Otroligt skönt att få lediga händer ändå, kunna pyssla, fixa Noahs ersättning, tvätta lite och bara få vara. Att ha två händer liksom... Kvällen har dock varit enhandsarbete så det heter duga. Noah har varit väldigt kinkig och vill bara vara nära. Det är ju hur mysigt som helst men man får inte mycket gjort, kan knappt gå på toaletten. Nu ligger lilleman i mitt knä och snuttar på sin napp, vi ska hoppa i säng nu tror jag.

Imorgon kommer Monkan med sin Noah och Anka med sin Theo, det blir roligt. Först ska vi ner till Bvc för en första kontroll, spännande att se vikten nu på det lilla matvraket.

Puss & Kram

Sommarmys i skuggan
Bus i soffan