Julbilder

Julaftonsmorgon
Syskonkärlek
Noah & Tomten
Systerkärlek
Fest på Juldagen


Blandade tankar

Sitter hemma för tredje dagen och jag är så less, lillhjärtat också. Vi vill ut och träffa folk. Noah har haft hög feber men den har lagt sig nu. Jag kände mig hängig igår men det är också lite bättre. Bara den där envisa hostan på lilleman kvar. Om nätterna är det inte roligt, han hostar och slänger sig i sängen. Får ingen ro. Jag vyssjar, kliar på ryggen, masserar men inget hjälper. Så himla frustrerande verkligen! Vi får ta det lugnt idag så vi har ork och energi till morgondagens zumba och nyårsfirande hos familjen Fridner.

Annars då? Så himla skönt att vara ledig verkligen. Fixat en del hemma, kommit ikapp med lite småprojekt och slappat med filmer och böcker. Funderat en del på framtiden och känner mig lite smått vilsen i dejtingvärlden. Men ingen panik på något sätt :) Nya erfarenheter helt klart!

Nyårslöfte då, har ni såna? Jag brukar inte ha några men har en del på lut detta år. Kanske ska göra ett litet inlägg om det imorgon? Klura lite till först... 2011 ska i alla fall bli ett riktigt bra år.

Nu vill lilleman att vi ska leka med bilbanan så det är precis vad jag ska göra. Kvalitetstid med min kärlek. Lägger upp lite fina bilder från julafton och juldagen senare idag. Pussar & Kramar!

Uppesittarkväll hos Fridners

Goaste killarna
Gymnasten Noah
Buskillarna
Ännu mera bus


God Jul

Misteln hänger där den ska, julgranen är klädd och doftar underbart, alla julklappar är klara och vi ska snart röra oss mot familjen för en massa mys. Vi har tagit sovmorgon efter en sen uppesittarkväll hos bästa familjen Fridner igår. Önskar alla en riktigt fin julafton med massor av kärlek
(Jag försöker lära Noah att man ska blunda då man pussas, hehe)

God Jul


Time flies

Borde lagt mig för länge sen men fastnat vid datorn och rensat gamla kort. Shit, vad tiden går fort... Korten på Noah som liten fågelunge, bebis, sittande, krypande, gående, springande, klättrande liten kille. Fått en massa flashbacks och tänkt massor. Inte van att ha lediga kvällar så här och då kommer tankarna. Jag är så stolt över lillhjärtat och vårt liv vi har idag och ingen ska någonsin få förstöra det. Så bra som vi har det nu har vi aldrig haft det och jag är så tacksam för det. Längtar såklart efter mer, någon att dela allt det underbara vi har med. Någon att planera en spännande framtid med, drömma med, kramas med... Men jag är lycklig som vi har det nu och det är en sån himla skön känsla. Sitter och tittar ut på det vackra vinterlandskapet därute och fäller några lyckotårar. Äntligen är Johanna tillbaka...

Massor av snö

Vilket fantastiskt väder vi har just nu. Älskar snön och att bylsa på mig och lilleman massor av kläder. Det är till och med mysigt att skrapa och skotta fram bilen :) Vi har haft en toppenhelg igen med en del träning, kalas och mys. Massa skoj på gång framöver... Mys med nära och kära, eventuellt utgång med syster & Co på juldagen, nyårsfirande hos familjen Fridner, besök från England och så kanske en kort liten tripp till Köpenhamn. Vill ju absolut träffa familjen Westergård innan de åker till härliga Thailand på långvisit också. Så en tripp till Rimbo och till gamla klasskompisen Lina också.. Ni ser, det finns planer. Men VILA är ju det jag ska göra mest förstås :)

Idag ska jag få träffa lilla Leo och snusa lite, längtar! Myslunch med finaste kollegan Maria och träning ikväll också. Har bra flyt på träningen nu och det känns så himla bra. Varvar stryka med lite kondition. Utmanat lillebror på squash också, vi får se vilken dag vi får till det. Skulle kunna skriva massor om livet som singel också, då det definitivt är ett nytt kapitel för mig. Men behåller nog det mesta för mig själv ;) De killar som spelar spel och inte kan svara på sms går i alla fall fetbort, så mycket kan jag säga... Men allt ger erfarenhet så jag ser det från den ljusa sidan. Lite spännande är det allt, finns han därute drömprinsen? 4 dagar kvar till julafton nu, hoppas Noah inte blir så rädd för tomten i år. Puss & Kram!


Bus i snön
Kärlek i snökaoset
Elias 2 år


Fantastiska jullov!

Första morgonen på jullovet och jag har ställt klockan bara för att få sitta och mysa en stund innan det är Shape bokat på gymmet. Lillhjärtat sover än och livet känns fantastiskt. Skolavslutning och julbord med de bästa kollegorna igår. Jag har verkligen de bästa kollegorna alla kategorier. Igår skrattade jag så jag grät vid bordet, inte bara en gång utan massor. Sminket rann och jag har träningsvärk i magen idag. Så härligt att skratta! Nu blir det tre veckor med vila, lite träning och en massa skoj. Idag väntar 2-års kalas hemma hos sötnosen Elias. Hoppas ni mår bra alla fina? Kramar!

Elias & Noah


Skön söndag!

Jag har haft en riktigt bra helg och sitter nu uppkrupen i soffan och bara är. Skönt med en kopp te, lite uppdatering av omvärlden, lite julmusik och bara ta det lugnt. Sista veckan på jobbet nu, sen ett efterlängtat jullov. Livet känns bra nu! Mota bort lite stress bara så är det riktigt bra... Har en del planer för mig och lilleman, lite museum vi ska besöka, äventyrsbad och annat smått och gott. Får skriva mer en annan dag för just nu är jag upptagen med att göra precis ingenting :) Här är en härlig bild då jag och kollegan tog en liten promenad för att få njuta av den vackra vintersolen en dag. Puss & Kram!

Vintervackert


Balans & Harmoni

Trots lite söndagsångest, tankar på allt som ska rättas, betyg som ska sättas osv så känner jag ett lugn. Suttit med min tekopp i soffan, lyssnat på julmusik och bara tänkt. På allt och ingenting. På gammalt och på nytt. Jag kan inte sätta fingret på varför jag känner som jag gör och för en gångs skull tänker jag inte analysera så mycket heller. Skön känsla i kroppen och med det sagt ska jag krypa ner i min nybäddade säng och starta veckan som kommer på absolut bästa sätt. Två veckor kvar till jullovet, fantastiskt! Sov gott alla fina!