Godnatt

Väntat in resultatet från Uniteds match och nu blev jag glad då de gjorde 1-0 i slutminuten. Måste sova! Inatt blev det bara tre timmar då lillhjärtat sovit dåligt och hela dagen har varit suddig... Slumrat i soffan till både Idol och Berg flyttar in, så himla skönt! Imorgon väntar begravning av kusinernas fina farmor, ska vara med en stund i kyrkan. Känns viktigt för mig! Så en vanlig arbetsdag och en kväll i stan. Snart Spanien också, tiden går fort :) Sms och planer om Pagelloträff snart, me like! Jag köpte vita liljor häromdagen och de doftar underbart i hela lägenheten, vackra är de också. Snittblommor är en fantastisk vardagslyx! Nu ska jag sluta svammla och gå och sova, puss på er!

"Vänta inte på att lyckan ska göra dig lycklig. All lycka måste du ge dig själv" "Alice Walker

What happens in London...

... stays in London :) Nejdå, så farligt var det inte. Men ett galet intensivt och roligt dygn har jag haft. Träffat många trevliga och roliga människor, skrattat, druckit goa drinkar, fått massage och provat vacker brudtärneklänning. Jag har verkligen varit här och nu, eller där och då :) Så lycklig och tacksam över mina nära och kära i England! Nu väntar en intensiv vecka innan det är dags för nästa resa till solen och värmen i Spanien. Jag och lillhjärtat ska åka och unna oss lite egentid utan stress och press. Jag lovade mig själv efter tvisten och allt annat tungt som varit att vi skulle göra något bara Noah och jag, nu är vi snart där. Sköt om er allihopa, kramar

Vänner & Kusiner
Spex med bartendern


London, here I come!

Klockan är över 22, jag har inte börjat packa än, jag har rättning kvar att göra och jag är hungrig igen efter kvällens innebandyträning. Mitt dygn räcker inte till! Inte på långa vägar. Nu tänker jag göra mig en kopp te och fundera ut en bra plan i 5 minuter, vad tror ni om det? Man kanske ska sjunka ner i flygplansstolen med ett glas vin imorgon och "bara vara". Fundera lite på livet... Så får det bli! Önskar alla en riktigt trevlig helg. Massor med pussar och kramar till mitt lillhjärta som jag kommer sakna ofantligt mycket, mamma älskar dig ♥

Jag vill ha en egen Gunde :)

Onsdagar är sköna dagar. Oftast har jag inte så mycket jobb med mig hem, inga favoritpass på gymmet och ingen innebandy, en ren slappardag helt enkelt. Jag och Noah har myst hemma hela kvällen med lite tvätt och fix inför helgen. På fredag åker jag till London på möhippa och det känns fantastiskt lyxigt. Vi ska på spa bland annat och sedan väntar en massa annat bus som jag får skriva mer om efter helgen. Vill ju inte att bruden ifråga får reda på några detaljer. Såg ni när Carina Berg flyttade in hos Gunde? Två härliga personligheter tycker jag. Tänk om man hade en egen liten Gunde i bakfickan, någon som alltid peppar och påminner en om att ingenting är omöjligt. För precis så är det ju! Alltför lätt att glömma bort ibland... Hoppas ni har en härlig kväll, pussar och kramar!

Intensiv tid

Det är galet mycket just nu! Inte så att jag klagar eller så men jag känner att det rusar på och idag stängde jag och Noah in oss här hemma för att bara vara. Så himla skönt! Det är många tankar som snurrar, mycket gammalt som bearbetas hela tiden. Full rulle på jobbet som alltid, ett lillhjärta här hemma som har svårt att somna på kvällarna, innebandyn har dragit igång och så är det extrajobb om helgerna. Jag gillar att ha mycket att göra, har svårt att bara sitta hemma och uggla men en balans däremellan vore fint. Lagom liksom! Jag jobbar på det! Mycket roligt som är på gång så tankarna far verkligen kors och tvärs :) Tänk, på fredag om en vecka drar jag till London på möhippa. Vilken grej! Kram för nu!

Guldklimparna

Guldklimparna


Hösten är här!

Brrr, idag har jag frusit på jobbet. Visst heter det väl så, fryst, frysit, frusit... Nu blev jag osäker :) Ja kallt var det i alla fall. Väldigt trött idag också då Noah vaknat flera gånger inatt, mardrömmar blandat med hosta. Nu myser vi hemma med rostade smörgåsar och varm soppa, härligt! Jag ska snart iväg på föräldramöte på dagis och väntar på Frida som ska vara med Noah. Denna vecka går i ett, men det är roliga saker. Finns så mycket jag vill skriva om men har varken tid eller ork idag. Kanske senare? Kul att se att bloggen lever trots att jag inte är lika flitig med att uppdatera längre. Pussar & Kramar!




Godnatt

Nu har jag jobbat klart för ikväll. Den som tror lärarjobbet är enkelt och bara en massa härliga lov kan fara och flyga... Tröttmössa upphöjt till hundra så nu är det sängen som väntar. Träningsvärken börjar komma krypandes, riktigt bra pass på gymmet med kollegorna idag. Imorgon ska jag och Erika dessutom ut i spåret, härligt! Kram och godnatt alla fina!

Melodikrysset

Jobbat hela förmiddagen på Mini men nu är vi hemma igen. Jag kom på den briljanta idéen att lyssna på Melodikrysset från imorse på www.sr.se. Lite pensionärsvarning kanske men ack så mysigt. Min fd. svärmor lärde mig att lyssna på krysset och det ger mig en sån "feelgood" känsla verkligen. Så nu ska vi se hur detta går, ibland är det supersvårt men oftast har jag lite koll i alla fall. Kram på er!

I en annan del av Köping


Godnatt

Ville bara skriva att idag har det varit en bra fredag. Jag brukar inte gilla fredagar, inte den senaste tiden i alla fall. För mig är det veckans mest ensamma dag på något vis. Det höga tempot från veckan kontra lugnet ensam hemma en fredagkväll är liksom alldeles för stort. Men idag har det varit mysigt! Äntligen en fika ute i Grana, fantastiska Grana med härliga familjen Westergård. Sedan har jag och Noah verkligen svullat och myst hos Josse och Putte hela kvällen. Tack för en mysig kväll! Tänt ett ljus hemma för Christina ikväll också, på måndag ska jag ner till Mvc och skriva i minnesboken. Försökte igår men då var det stängt. Vill så gärna skriva några rader. Nu är det sovdags, fröken Wiksten är helt galet trött. Puss & Kram!

By the way, vet ni en sak... Jag är helt tokkär i Spotify :)

Tack och farväl

Inte hunnit med att blogga som jag önskat och hoppats... Men snart kanske!

Måste ändå få skriva några rader innan jag ska sova för att få ur mig en del tankar. Jag fick höra idag att en person gått bort, en person som jag visste var sjuk. En person jag såg och förstod vara sjuk innan jag ens fick det bekräftat, jag såg sorgen och skräcken i hennes ögon. Sjuk i den där förbannade sjukdomen cancer. En person som påminde mig mycket om min farmor. Den här personen öppnade mina ögon i ett kritiskt läge i mitt liv och fick mig att våga ta steget, att säga nej. Hon var dessutom den som upptäckte min havandeskapsförgiftning och som i sin yrkesroll "räddade" både mig och älskade lilla Noah. En medmänniska som ringde då jag låg på BB för att höra hur jag mådde och som efteråt alltid kramats och visat värme. Jag har skrivit om dig i min bok, ville att du skulle få se det. Jag hann inte visa tyvärr! Tänker på dig ikväll, på din familj och på alla du hjälpt som en fantastisk barnmorska och medmänniska. Tack Christina! Hälsa min farmor och mormor är du snäll, säg att jag saknar dem ♥