Huvudvärk

Idag tycker jag synd om mig själv, har så jäkla ont i huvudet.  Det började igår morse och höll i sig mer eller mindre hela dagen igår. Kändes bättre under träningen (som faktiskt var rätt kul), kom tillbaka då jag skulle sova och idag är den ännu värre. Har sovit till 13 och är ändå helt slut. Jag som ville baka idag, göra paj och fixa hemma. Orkar ingenting, blir matt och snurrig av att gå i trappan bara. Börjar man bli gammal eller är det en alien i mitt huvud på riktigt?


Många pussar och kramar till alla!
Extra mycket till Micke som kämpar på jobbet och som jag helst önskar skulle vara hemma, men snart så! ♥

Kontorsverksamhet

Sitter vid skrivbordet med högar utan dess like framför mig. Det är räkningar, papper att sortera, papper att läsa igenom, gammalt jobb, nytt jobb och kort jag vill skicka. Suck och blä! Sista veckorna här får nog bli till att röja upp bland gammalt skräp innan det är dags för jobb och ännu mera papper...

Idag har det varit hög aktivitet på telefon och internet här hemma. Känns som om jag ringt runt till alla möjliga myndigheter och företag. Det ska fixas och trixas och jag som bara vill läsa bok och kramas :) Är sjukt kramsjuk just nu, kanske alltid men väldans just nu. Finns det något bättre än att kramas?

Ska börja göra mig klar för att åka till stan och träffa Malin, supermysigt! Ikväll blir det träning och jag som har längtat så efter att få lira lite, nä då ska vi tydligen springa i spåret. Men det STÅR innebandy på schemat. Sånt där gör mig grinig då jag laddat och längtat! Suck!

Förresten, hunden är inte vår utan mammas, alltså min nya lillebror. Jag är som sagt lite rädd för honom, han har ju så vassa tänder. Försökte busa med vinterhandskar på men hoppade iaf upp i soffan tillslut. Tänk att en så liten kan skrämma en så!

Ha en bra dag alla goa och glada!

I'm back!

Nu var det längesen jag skrev i bloggen! Vi har varit utan både internet och hemtelefon i några dagar pga av en krock här ute i elefantkurvan. Jag hoppas verkligen att det gick bra för den/dem i den röda bilen, usch! Man känner sig så handikappad då man är van att alltid kunna kika/söka info/beställa, framförallt då vi behövde fixa försäkring till den nyinköpta bilen. Men allt löser sig alltid med lite tålamod och finurlighet.

Mycket har hänt
de senaste dagarna/veckan och jag är fortfarande för morgontrött för att skriva om allt. Jag gör en liten klassisk sammanfattning och lägger upp lite bilder. Lovar att det blir bättre uppdatering framöver!


Regn, kyla, blåst, grillat, film, såld Golf, ny fin bil, planering inför kräftskiva, träffa familj och släkt, kämpa med hundrädsla, åka till Norrland, lämna Mathias, sightseeing i Norrland, TP seger med Ullis, lugn och ro hemma, blandning av längtan och förfäran att börja jobba, bröllopstankar.


Älskling
Grillmys
Forsen
Simba
Nya bilen


Nu är det dags att göra sig i ordning för en shopping och lunchtur med Erika,
det var SÅÅÅ längesen vi sågs.
Kallt och ruggigt ute så det är väl bara att sno på sig raggisar och långkalsonger. Suck!
Må så gott allihopa!

Puss & Kram!

Verkligheten!

Nu är man tillbaks till verkligheten och de rosa molnen börjar så sakteliga döljas av regnmoln och andra orosmoln. Nejdå, så illa är det inte! Men räkningarna börjar komma in och det ger mig alltid en liten klump i magen. Golfen har rasat totalt och jag har idag lagt in den på blocket som reservdelsbil, hoppas innerligt på att få den såld. Micke måste lämna tillbaks sin firmabil vilket betyder att vi har NOLL bil. Jag klarar mig ju faktiskt, har ju supernära till jobb och bussen går faktiskt förbi Väsbyskolan med + att jag vet att jag har snälla kompisar som ibland ställer upp och kör om det krisar. Micke behöver dock en bil och det är klart att jag också vill att vi har en bil, skönt då man ska handla, ut och kika lite, sen är det ju extremt roligt att köra bil. Vi har kikat lite och lån har beviljats men allt känns fortfarande oklart tills den står här. Jag har lärt mig att inte tro på allt innan jag har bevis, jag blir så ruskigt besviken.

Micke och Mathias är ute och fiskar och jag har haft några timmar för mig själv. Jag har plockat och röjt lite, mailat vänner jag inte hört av mig till på länge, samlat mod och berättat om förlovningen till personer som jag inte trodde skulle bli så glada. Men ack så fel jag hade, fick mig en glad överraskning och känner mig väldigt lätt om hjärtat.

Jag har precis kommit hem efter en löptur på den kringelkrokiga asfaltsvägen, idag gick det lätt och var skönt. Måste skärpa mig lite nu, mer löpning och mer styrka så att det blir en bra innebandysäsong. Känns (än en gång) som den sista på den här nivån och jag vill prestera bra!

Nä nu ska jag göra ett ryck med dammsugaren och så får vi se om jag vågar ge mig på grästrimmern där ute, börjar så smått bli en djungel runt husknuten.

Puss & Kram!

Tack!

Tusen tack för alla lyckönskningar och fina kommentarer, de värmer! Ibland går det fort i kärlek, vem kunde ana det här för två månader sen!? Nu är det dags för middag och så filmmys. Skriver mer en annan gång!

Vill dock passa på att skriva STORT grattis till Vännen Erika & Pontus som förlovade sig 8/7-07. Äntligen! :)

Jag älskar dig!


Förlovning

Johanna & Michael
För evigt
14/7-07

Mycket att visa och skriva!

Det har varit några härliga dagar och många foton som har tagits. Det känns som om jag ligger efter i mitt bloggande och då är det alltid svårare att skriva. Det finns ju en sak som jag verkligen vill skriva om men det kommer ett eget inlägg om det alldeles strax. Visar lite fina bilder nedan på fiske, goa grannar, kubbspel och goda middagar med rosé vin som jag är helt såld på nuförtiden.

Stor nyhet på gång i bloggen ikväll, finns risk för att vissa sätter kaffet i halsen :) Håll utkik!

BraxFiskeKubbMusslor



Bilderna...

Här kommer bilderna från Grönan...

MattanLustiga HusetFritt FallFrida & Johan

Fredag den 13:e

Godmorgon alla glada!

Magen kurrar och sängen är full av barn som med full fokus tittar på Svamp Bob Fyrkant, eller vad han heter :) Idag är jag lite seg efter en heldag igår med full aktivitet. Vi åkte till Grönan och mötte upp
Faster, Frida och hennes kompis Johan. Jag har lite bilder från kvällen som kommer ut senare idag, roligt hade vi i alla fall!

I tidningarna står det att idag är en otursdag men jag gillar ju talet 13. Vi ska bara vara hemma idag och pyssla så jag hoppas att det inte kan finnas så mycket som går galet. Idag jobbar Micke sista dagen innan semester, sen blir det två veckor och då VILL jag/vi ha sol. Är det så mycket begärt? Ska bli så otroligt skönt att sova ut tillsammans och bara mysa, ta dagen som den kommer och hitta på roliga saker tillsammans med Mathias. Finns ju så mycket att se i Stockholm och skärgården!

Dags att fixa lite frukost, jag lägger in bilderna vid tillfälle!

Önskar alla en toppen dag!

Puss & Kram



Bilden är hämtad från Google!

Borta bra men hemma bäst!

Jag har visserligen varit hemma sen i måndags kväll men det känns som om det är först nu jag verkligen har landat. Var helt slut efter förseningarna i London och så upp tidigt för att flyga till Östersund igår morse. Allt har gått toppenbra, Mathias är här och vi hade en mysig dag igår. Vi skulle åkt till Cosmonova på kvällen men jag fick ett samtal av Birgitta, hon låg på akuten med smärtor i bröstet, armarna och ryggen så jag åkte dit en sväng. På kvällen blev det allsång i soffan med grannarna, kul att Felix & Mathias hittade varandra :)

Nu ska jag dricka upp mitt te och så på med löparskorna, måste röra lite på mig. Vaknade än en gång med huvudvärk och hoppas innerligt att den försvinner med lite utomhisaktiviteter. Det är mycket huvudvärk på sista tiden, skumt!

Här kommer lite fler härliga foton från England! Håller tummarna för att Hanna & Andrews flytt går bra, tänker på er och tack för att ni finns!

Kram till alla!

Hever CastleBrightonKusiner

Forseningar!

Ahh, alltid blir det strul! Vill verkligen bara hem nu! Vart flyg ar fyra timmar forsenat och jag ar numer an mindre sugen pa att flyga. Man kanske inte ska klaga men nu ar jag grinig. Langtar hem, ar hungrig, vill inte flyga, blaa! Var sa nojd over att jag inte gjort av med alla pengar utan "sparat" lite for att kunna aka till Gronan i veckan med Frida, Mathias, Micke, pappa, faster... Killarna har inga pengar kvar sa nu ar jag pa jakt efter mat och dricka. Hittade dock en dator forst och tankte pa sa satt avreagera mig lite och gora av med mynten.

Ja ja, bara vi kommer hem ordentligt sa ar jag nojd!

Puss & Kram sa lange!

I love Brighton!

Annu en heldag med shopping och fika, fast denna gang i den underbara kuststaden Brighton. Vi hade turen pa var sida och fick sol och varme. Brighton kanns lite som en blandning mellan Gamla Stan och Sigtuna :) Finns fina bilder fran dagen men de lagger jag ut da jag kommer hem. Nu ska vi aka ivag och handla lite mat och sa kika pa film. Man blir trott av att shoppa och ga hela dagarna sa kvallarna ar lugna. Imorgon aker vi till Croydon och shoppar lite till och sen till Heaver Castle, ett typiskt engelskt slott fran 1400-talet. Spannande!

Kul att hora att din mohippa blev lyckad Ullis, hade velat vara med!

Manga kramar till alla!

Heldag i Chelsea

Vilken dag! Efter mycket promenerande och trotta fotter sa ar vi nu hemma ock ska ata middag och bara ta det lugnt. Killarna spelar tv-spel och jag, Hanna & Andrew ar i "mitt" sovrum och pratar och kikar pa natet. Har ett stort rum med eget badrum och tv, stor dubbelsang och utsikt over tradgarden. Vi bor kungligt men det ar lite ensamt, onskar att Micke vore har! Saknar dig alskling!

Som sagt, vi var i Chelsea och skulle pa rundtur pa Stamford Bridge. Vi hade lite oflyt med tiderna och sa men da vi val kom in, vilket stalle! Vi fick en ordentlig rundtur av tva super trevliga guider. Vi fick ga omkring och kika pa pressrummet, omkladningsrummet, vip rummet dar spelarnas familjer sitter och vi fick sitta i Roman Abramovich stol. Jag ar ju ingen Chelsea fan men det var en haftig dag! Ni far sjalva se bilderna har  nedan!

Imorgon bar det av till Brighton, ett av mina absoluta favoritstallen. Vi hoppas pa sol och och bra shopping!

Kram till alla!

Ps. Ullis, hoppas att du har en toppenkvall idag. Tanker pa er!

SpelarbildPressrummetStamford BridgeTerry

Safe and sound!

Ville bara skriva att vi har kommit fram och har det toppen hemma hos Andrews mamma dar vi verkligen far hotellservice. Jag ar jattetrott och ska hoppa i sang, ville bara skriva hej.
 
Kram & Godnatt

Bara timmar kvar...

Nu är det snart avfärd mot Västerås och London. Jag har inte börjat packa än och är väldigt seg. Ont i huvudet idag igen, är det vädret eller har jag en alien i mitt huvud? Pratade med både Hanna & Andrew sent igår kväll och då kändes det så himla roligt att snart träffa dem och andas engelsk luft. Idag är jag inte lika sugen men det är säkert för att jag vet vad som kommer. Jag kan flyga, jag är inte rädd!

Troligtvis så kommer det något inlägg med bilder från England, har med både kamera och sladd.
Önskar alla en härlig helg med massor av sol och sköna dagar!
Själv önskar jag bara en lugn helg med mycket sömn och inga bomber, är det för mycket begärt?

En liten bild på Werner & Werner från i tisdags!

Werner & Werner

Puss & Kram till alla nära och kära!

Uppe med tuppen!

Jag har redan varit vaken i en timme och kan inte riktigt somna om. Känner mig lite stressad över det som ska fixas innan morgondagens resa. Växla pengar, packa, kolla upp bussen mellan Stansted och London, plocka hemma. Jag har hela dagen på mig så det är ingen som helst panik men antar att det är resfebern som gör sig påmind igen. Vaknade imorse av att älsklingen inte var hemma och hade inget minne av att han sagt hejdå som han vanligtvis gör sådär vid kvart över sex, halv sju tiden. Blev genast orolig (som den oroliga själ jag är) och var tvungen att kolla om allt var okej. Sötnosen ville bara låta mig sova då jag inte kunde somna igår, gulligt!
Nu kan jag i alla fall inte sova och ingen morgonpuss eller kram har jag att luta mig mot så nu får han jobba hårt då han kommer hem :)

Mysigt att träffa vännerna från butiken igår, ni är verkligen goa! Skönt att få ventilera alla de miljoner känslor jag bär inom mig från de senaste veckorna med vänner som inte hört allt tusen gånger redan. Det har varit intensivt eller det är intensivt men jag gillar det (samtidigt som det finns ett lugn) , jag känner så otroligt mycket och vill så galet mycket.

Är det dumt att ta fram boken och läsa och med största sannolikhet somna om eller ska jag gå ner och plocka ur diskmaskinen och göra lite nytta? Nu kommer regnet och med tanke på dagens fixardag så känns det rätt okej. Blir nog boken och så lite tända ljus, en mysmorgon! Och ja mamma och faster som också kan vara lite oroliga själar, jag tänder bara värmeljus så det gör inget om jag somnar.

Många kramar till alla goa vänner därute!





Resfeber

Nu börjar jag bli lite nervös, att flyga är ju inte direkt min favoritsysselsättning. Kontrollmänniska som jag är så känner jag mig  totalt utelämnad. Jag kanske har tur så att jag får sitta mellan Robin och Thomas och kan hålla handen :)

Faster och Frida är på väg hit och vi ska åka och sola och bada, mysigt! Håller på och bakar lite bröd och lyssnar på gamla godingar här hemma. Tusen tack snälla Frida som hjälpte mig igår med musiken på datorn.

Ikväll bär det av till Täby och träffa gamla ligan från Kello/Pagelle. Ska bli jätteroligt att ses pch prata om livet.
Skriver lite mer senare!

Puss & Kram hela dan!

Ps. Tack snälla Erika för den fina presenten, precis så har den sett ut då jag föreställt mig den!

I love sunshine!

Vaknade imorse av ett samtal från min älskling och möttes av en blå himmel, yes! Det är jätteskönt att vara hemma och ha den här långledigheten men jag önskar att fler i min närhet också kunde få det. Undrar om man kan förhandla om det med chefen till nästa år :)

Jag har en riktigt bra känsla i kroppen idag, är glad ändå in i själen. Solen skiner, åker snart till England och ska träffa mina underbara släktingar och vänner, snart semester med familjen (häftigt att kunna skriva så), vänner och familj mår bra liksom jag själv. Får man verkligen må så här bra? Måste finnas en baktanke, eller hur var det nu Sanna? Heter det bakhake?

En annan rolig nyhet är att stora familjen har blivit med hund. Mamma, Matte och Robin har skaffat sig en liten valp som de får hämta om två veckor. Jag kan ingenting om hundraser eller så och är ju dessutom både allergisk och hundrädd men det ska bli jättekul med ett tillskott. Lär säkerligen bli ett antal bilder på den här på bloggen framöver. Jag återkommer med mer info då jag är bättre uppdaterad!

Nu ska jag leta mig ut till altanen och läsa lite och njuta av solen!
4 dagar tills vi åker, jag längtar men vet att jag kommer längta massor då vi åkt också.

Puss & Kram!

Regnet det bara öser ner...

Ännu en grå och regnig dag! Vaknade med huvudvärk igen och bestämde mig för att sova lite till. Det innebar att vi missade marknaden ute i Brottby med grannarna, men det kanske var bra då det lätt går en massa pengar på sådana ställen. Jag hittar alltid en massa bra att ha saker som sedan mest ligger i en låda :)

Vi hade en mysig dag igår med fiskar, hajar och flygplan. Det var fler som hade tänkt på Aquaria igår kan jag säga, det var väldigt mycket folk. De är helt otrolig hur vuxna människor kan bete sig ibland. De trängs, står i vägen för barn och är allmänt uppstressade och otrevliga. Fanns så många människor igår som jag bara ville säga tagga ner lite till. Men vad vet jag? :)

Nu är det inte många dagar kvar till Englands resan. Jag skäms lite för jag borde ha styrt upp med skjuts ut till Västerås och växlat pengar osv. Är ju en bra organisatör egentligen! Har inte haft kraft och intresse på några dagar. Men det löser sig alltid! Känns lite olustigt nu då det händer så mycket där borta. Vi får se hur det ser ut i veckan. Vi kanske får hålla oss borta från London och röra oss ute vid kusten istället. Jäkla idioter!

Här kommer lite härliga bilder!

Aquaria
Fellan
Mysbild
Flygplan

Ni vet ju att jag tycker om citat och nu är jag på jakt efter ett som passar till ett litet barn. Är det någon som har ett tips? Det ska skrivas i en bok, tacksam för hjälp!

Puss & Kram!

Ps: Lina, visst ska vi ses. Det vore jättekul verkligen! Höras på msn eller på telefon, har du mitt nummer?