Härlig förmiddag

Vi har haft en härlig förmiddag med några av de bästa på badhuset Medley här i Väsby. Mitt lilla troll älskar att hoppa i den stora bassängen och simmar på riktigt bra nu. Vårt träningsläger i Spanien har gett resultat helt klart :) Nu måste jag ta itu med högen med prov trots att solen skiner därute och jag vill ut och gå. Önskar er en fantastisk söndag, kram!

Busgrabbarna
Min fisk i vattnetNoah & Elias


Helgmys

Sitter med en stor hög med prov framför mig men vill inte ens börja... Det är lördagskväll och jag vill mysa med en film eller surfa runt bland mina favoritbloggar istället. Vi har haft en riktigt bra dag idag med träning på Sats och bus på MINI för lilleman. Sedan var vi ute på promenad i det fantastiskt vackra vintervädret och haft ett möte med innebandytjejerna med gott fika. Sen tog vi bilen till fina kollegan och hennes familj i Bromma för klippning. Äntligen fick jag lilleman att sitta still och få bort en del av det där busiga svintohåret där bak :) Jag blev lite fixad också och blev dessutom bjuden på middag. Jättemysig familj där man känner sig hemma direkt. Högt i tak och massor av kärlek! Vänner och barn som kommer och går och som gärna vill stanna kvar. Många runt middagsbordet! Precis så som jag också vill ha det en dag...

Imorgon väntar bad med familjen Fridner och så schlagerkväll på Infra. Det ska verkligen bli superkul! Jag har ju tur som har världens finaste vänner där mamman drar med mig på skojiga äventyr och pappan i familjen tar hand om lillhjärtat. Ni är ovärderliga på alla sätt!

Nu gör jag något jag inte brukar göra men jag orkar inte vara tyst heller. Om du läser det här vilket jag antar att du gör då du försöker skrämmas och störa mig via detta forum så ge dig bara, det blir bara patetiskt. Jag tänker inte publicera dina inlägg utan ber dig bara lämna mig ifred. Du vet var du kan vända dig om du har åsikter.

Nä, nu har jag bestämt mig för att inte röra högen med prov utan hoppa ner i sängen istället. Sköt om er alla fina och sov så gott!

Äntligen helg!

Sitter i soffan med ett glas rosé och tittar på handbollen. Heja Sverige! Lillhjärtat bygger pussel och är riktigt koncentrerad, så gulligt att se. Fanns planer på drinkar inne i stan idag eller middag hos fina familjen Fridner men både jag och lillhjärtat är galet trötta efter den här veckan och har låst in oss här hemma. Mycket som snurrar i huvudet efter en lång vecka så känns skönt faktiskt med en riktigt lugn fredag. Jag har fått så mycket information om än det ena och det andra att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av allt. Jag blir faktiskt mörkrädd över hur vissa människor beter sig. Ingen respekt mot andra och bara leker sig genom livet, vilka tror de att det är? Fy för sånt alltså. Jag har svårt att vara tyst också så kanske skaffar mig några ovänner på köpet men då får det bli så.

Tur att det är shape pass på gymmet imorgon så man får träna bort lite tankar. Så himla skönt med träning då det snurrar av intryck och tankar. Känner mig stark och i form vilket är fantastiskt skönt. Är nästan lite sugen på att ge mig ut och springa och det händer väl aldrig :) Men ska vänta tills våren är här! Imorgon blir det nytt försök till att klippa lillhjärtat också. Denna gång hemma hos frisören, håll tummarna!

Min fina vän Linda har blivit mamma till en liten tjej och vi pratade för första gången idag. Så spännande att höra om de första dagarna som mamma, tankar kring namn och nya intryck. Grattis än en gång till er!

Rensat kameran lite från senaste månaden och hittade den här busbilden på mitt lilla troll. Blir glad av den, pussar och kramar till er alla!

Mitt bustroll




Varför?

Klurar på lite saker och har förstått att flera (tjejer) klurar som mig...

Varför försvinner alltid hårnålar och lypsyl? De är spårlöst borta när man som bäst behöver dem.

Varför infaller alltid roliga saker på samma dag/kväll? Det kan gå dagar/veckor utan några festligheter. Sen från ingenstans ska allt plötsligt hända samtidigt.

Varför springer man alltid på den man absolut inte vill träffa just den dagen man har som sämst hårdag eller kläddag. Det slår aldrig fel!

Varför faller man alltid för de lite "svårare" killarna? Inte de som är villiga att göra allt för en utan de som spelar spel eller som inte vet vad de vill. Varför dras man dit, till det svåra istället för det enkla? Varför lägger man ner så mycket energi på att klura på spelet istället för att fråga rätt ut vad som händer?

Tacksam för svar från någon klok människa :) Kram och godnatt!




Fryser och ont i halsen!

Spännande rubrik va? Men precis så är det. Känt mig lite under isen idag. Fryser och det river i halsen. Laddat upp med en god varm grönsakssoppa, hembakat bröd och te till handbollen. Tänt massor av ljus här hemma och ska bara mysa! Hoppade innebandyn då jag inte känner mig hundra men var ändå nere och sa hej. Kul att träffa alla som alltid! Sjukt bra crosstraining pass igår, aldrig varit så slut efter träning tror jag... Så det ska vara väl!? Nä, nu ska jag ladda för handbollen. Hoppas ni mår bra allihopa? Massor av kärlek!

Laddar för ny vecka

Söndag igen och jag sitter och försöker planera veckan lite. Försvann ju två dagar från jobbet då Noah var sjuk i förra veckan och jag känner redan att jag ligger lite efter. Pysslar med lite jobb nu och lyssnar på Melissa Horn. Vissa av hennes texter är så sjukt bra, de greppar tag om mitt hjärta verkligen. En del av dem är så att det känns direkt hämtat från mitt liv, från tidigare situationer och händelser. Sådan musik brukar fastna :)

Vi har haft en riktigt lugn och mysig helg här hemma, laddat batterierna för veckan som kommer. Innebandy för hela slanten idag med häng i Väsby skolan. Vi hade match först och vann med 9-2 mot Rotebro. Alltid lika kul att vinna och göra mål, me like! Sedan tittade vi på herrarna och kusinerna som också vann. Noah spelade i periodpauserna och hade jättekul med en ny kompis. Ont i kroppen dock efter matchen, ryggen framförallt. Tror det blir spikmattan innan det är dags att sova idag.


Tänker på en person idag som jag inte ens känner, men som jag hört mycket om. Någon som inte har det lätt och som brottas med en massa jobbiga tankar. Jag hoppas hon fattar rätt beslut och får sova gott inatt.

Puss & Kram alla fina!




Älskar citat och ordspråk

Hittade detta igår på en sida och fastnade för det direkt...

"Utsidan ger insidan en chans och insidan ger utsidan sin glans"


Vabbar och städar ut julen

Det blev bara en timmes jobb imorse, sedan ringde dagis och sa att Noah var magsjuk. Bara att packa ihop, skriva en hastig viklapp och ge sig ut igen. Som tur är verkar han inte alltför dålig, trött dock och vill inte äta samt lite orolig i magen. Vi har tittat på film och läst böcker och nu sover lillhjärtat gott i soffan. Vi har passat på att slänga ut granen och städat bort all jul. Blir så himla mörkt bara. Helt klart dags att införskaffa lite mysbelysning vid nästa löning. Känner mig lite allmänt klurig idag, på stort som smått. Tänk att jag alltid blir klurig då jag får tid över. Bäst att sysselsätta sig helt enkelt, klädkammaren får bli nästa projekt då julen är helt utstädat. Antar att jag lär hitta granbarr ända fram till sommaren men det hör väl till lite. Här är en bild på min sjukling från lunchen, han ser rätt pigg ut ändå eller hur? Puss & Kram!

Min STORA kärlek


Popcorn och Polarexpressen

Precis kommit hem från jobb och förskola, snön är tillbaka och jag fryser. Vi har kurat upp oss under filten i soffan med lite popcorn och tittar på lillhjärtats favoritfilm Polarexpressen. Mysigt sådär mitt i veckan! Hela kroppen värker efter shape och boxpass igår men lutar åt att jag och Erika ska köra lite crosstraining ikväll också. Träningen går galet bra just nu! Längtar efter lite värme i bastun, håll tummarna för att det blir så! Hoppas att ni mår bra allihopa? Många kramar!

Fredagsmys

Ikväll blir det mys med bad, pizza, ett glas vin till mig och ett glas mjölk till lillhjärtat, film och Let's Dance tror jag. Vi har byggt tågbana sen vi kom hem från jobb och dagis. Mysisar och raggsockor är på såklart! Underbara lillhjärtat hoppade upp i min famn idag då jag hämtade honom, perfekt start på helgen

Fredagsmys


Tillbaks till verkligheten

Sista timmen på jullovet nu... Snart i säng och sen drar allt igång igen. Tidiga och trötta mornar, planeringar och rättningar i all oändlighet, samtal, möten och vardagsstress mellan träningar, middag och andra planer. Men vet ni? Det känns helt okej :) Det är mysigt på sitt lilla sätt! Lagom av allt och så länge vi är friska och krya så ska vi njuta av varje dag detta 2011. Är helt inställd på att det ska bli ett riktigt bra år.

Min sista dag på lovet då... Hade en skön sovmorgon och en mysfrukost i soffan. Trots riktig vinterstorm åkte jag och lillhjärtat till Rimbo och hälsade på gamla vänner. Det tog sin lilla tid men med bra musik i bilen och en glad son så är det bara roligt att köra bil. Vi hade fantastiska timmar med underbara vänner jag verkligen saknat. Vi har pratat gamla minnen, uppdaterat oss, fikat och myst. Somethings never change and some people will never leave your heart ♥ Körde förbi huset där jag en gång bott, huset jag kanske trodde jag skulle bo i en vacker dag och några andra favoritplatser. Massor av fina minnen och det kom en och annan tår då jag körde hem faktiskt. Kanske mycket för att vi pratat om en del jobbiga saker också? Med vissa personer kan man verkligen prata om allt. Tack för en fin dag! Vi ses snart igen :)

Nu har jag precis öppnat kalendern för första gången detta lov och inser lite panikartat att förskolan är stängd på måndag. Hmm, hur löser jag det? Noah kanske får följa med mamma till jobbet helt enkelt.
Shape, box och crosstraining bokat nästa vecka också, träningen går bra nu! Hoppas ni mår bra och myser inne i detta snökaos, puss och kram!

Min fina kärlek


Hockey och bloggar

Ligger i soffan och gläds åt svenskarnas spel i juniorhockey VM. De har precis reducerat till 2-2 och jag håller tummarna och hoppar lite här i soffan. Spänningen varvas med sorg och tårar. Har hittat "Arbogamammans" blogg och tårarna har runnit. De där stora krokodiltårarna, fy vad ont det gör i hjärtat att läsa. Ändå kan jag inte sluta. Vilken stark och fantastisk kvinna! Måste pussa lite extra på lillhjärtat idag innan jag lägger mig

Monday Morning

Vilken fantastiskt skön dag! Sovit hela natten och lillhjärtats hosta verkar avta lite. Lämnat honom på dagis med kompisen Elias idag då det är lite speciellt på jullovet, lyckliga killar som kan leka tillsammans hela dagen. Jag har ätit frukost för andra gången idag, fixat med lite olika projekt och ska nu faktiskt jobba lite hemifrån. Behöver styra upp lite planeringar och förbereda lite inför terminen. Lyssnat på Arn låten typ 20 gånger idag redan, verkligen fin tycker jag. Så typiskt mig att lyssna sönder låtar :) Nu kör jag lite Nickelback och tittar igenom gamla pärmar från tiden på Lärarhögskolan, kanske kan man snappa upp något kul och återanvända.

Hoppas ni har en fin måndag? Så många jag vill hinna träffa och massor jag vill göra men idag håller jag mig bara hemma. Det är MIN dag. Ikväll väntar shape pass och jag hoppas jag får med mig kollegan så vi kan skratta lite som vi alltid gör. En bastu efter kanske också? Massor av kramar!

Nyårshelgen i bilder

Precis sett Arn och gråtit en skvätt. Vet inte varför jag aldrig sett dem förut, gillade dem verkligen. Ryser av filmmusiken och Marie Fredrikssons låt "Där du andas". Skönt ibland att gråta lite, såna där lugna tårar och inga tårar i panik. Det var ett tag sen faktiskt!

Vi har haft en toppendag idag med bus och mys på Husbybadet. Noah och Elias var som fiskar i vattnet. Noah ville åka alla vattenrutschkanor och klart mamma måste ställa upp. Han jublade i virvelvinden eller vad den hette, trots att vi snurrade runt och hamnade unde vattnet. Roligt äventyr som vi måste göra fler gånger. Sen har Noah spanat in alla tjejer på Victoria Secrets showen. Han satt klistrad vid tv:n. Hur ska detta gå, hehe!

Dags att hoppa i säng och läsa lite, sköt om er! Pussar & Kramar!

Mamma och Noah
Fina kompisarna
Bus på nyårsdagen
Perfekta medhjälparna


God fortsättning

Jul och nyår är förbi, vi har haft härliga dagar. Jag är uppe tidigt och förbereder en utflykt till badhuset med familjen Fridner. Lillhjärtat sover än, min lilla sjusovare. En veckas lov kvar som ska njutas av på bästa sätt. Skriver mer och ska lägga in lite bilder från nyår ikväll. Ville bara önska alla en god fortsättning och en fin dag! Puss!