Checkar ut

Nu tar jag lite sommarledigt från bloggen, jag behöver fundera på hur jag vill göra framöver. Fortsätta skriva eller inte? Nu väntar härliga dagar på Västkusen och annat mys med nära och kära. Sköt om er och ha en fantastiskt härlig sommar! Puss & Kram!

Checkar ut


Vilken härlig dag!

Sovmorgon, eller ja till och från. Jag har köpt en ny Emil film så Noah tittar på den och jag kan slumra lite till. Älskar verkligen att inte behöva stressa på morgonen, dricka mitt te i lugn och ro, surfa lite, kolla på nyheterna och busa med lilleman. Vi tog oss ut på en cykeltur på förmiddagen, till Gunnes Gård blev det. Jag skäms över att säga det, men jag har ALDRIG varit där. De flesta skolklasser åker dit men jag har inget minne av det... Superfint och intressant var det i alla fall! Vi kikade på alla djuren och klappade lammen. Sedan hem för lite vila och så bar det iväg till Monkan i Märsta för lite ljusparty. Massor av fina saker men jag var duktig och höll i plånboken. Shoppade bara en sak, eller liksom 2 i 1 :) Kul att träffas igen och umgås lite bara vi vuxna... Noah var hos mormor och jag åkte dit efter för lite middag och slömys i soffan. Nu håller jag på med tusen projekt här hemma samtidigt, ingenting blir klart i ren Johanna anda. Tvätt, sortering av kläder, rensning av gamla papper, listor hit och dit och annat fix. Ska bättra mig i veckan, bättre system och mer vila :) Hoppas ni mår bra? Puss & kram!

Ps: Visst var bröllopet fantastiskt vackert igår, så mycket kärlek!

Tittut geten
Eget tunnbröd
Spännande med alla djur


Grattis Victoria & Daniel

Vilket vackert bröllop, jag har kikat till och från hela dagen på TV. Noah har tittat på alla båtar, bussar, hästar och flygplan :) Vilken vacker kronprinsessa vi har och vilken dag! Jag blev alldelels rörd av prins Daniels tårar och satt och snyftade hemma under min filt. Älskar bröllop verkligen! Lycka till hälsar jag och min lilla prins

Blixtar och dunder

Vilket oväder, det haglar och himlen är alldeles svart. Jag har tänt ljus och gjort mig en kopp te. Fixar med lite olika projekt och myser. Försöker lägga till en rad på mina bilder, som en form av skrivskydd. Gillar inte att vem som helst bara kan "ta" mina bilder. Rensar bland kläder, både mina och lillhjärtats. Kikar på lite fotboll och mår gott. Vad lillhjärtat gör? Jo, tittar på EMil såklart :) Kram!

Sommarlov!

Äntligen äntligen äntligen är det sommarlov! Så fantastiskt skönt. Jag ska jobba lite extra och har en del att fixa med men mest av allt ska jag vila. Jag ska träffa nära och kära och ta dagen som den kommer. Idag lämnade jag in bilen för service efter dagislämning och tog en långpromenad hem på en timme. Andades långt ner i magen och njöt verkligen. Lite träningsvärk efter ett tufft pass med kusinen & Co på brottarklubben igår. Idag blir det mer träning med Erika på Sats, skönt att hålla igång lite. Min ena orkidé har börjat blomma igen i sovrummet och på balkongen är det massor av vackra färgglada blommor, sånt gör mig glad! Nu blir det lite fotboll innan pusslet drar igång, hämta lilleman, läkarbesök för att kika på märkliga utslag/prickar på hans lilla mage, hämta bil, äta, träna. Soliga varma lediga kramar!

Mammas hjärta


Nu vill vi vara pigga och friska

Positivt tänkande, vila och massor av kärlek. Snälla, nu vill vi bli friska. Sitter än en gång i kö till 1177 då lillhjärtats höga feber håller i sig, fjärde dagen nu!

Tid till att tänka

Jag är inte van att vara hemma så här mycket, att inte sitta och rätta, fixa och förbereda på kvällarna. Jag slukar böcker vilket är fantastiskt. Jag har sett en och annan film, avkopplande! Det finns så mycket tid, tid att tänka och fundera. På det som varit, hur otroligt mycket jag faktiskt gått igenom på bara 3 år. Vilken berg och dalbana! På framtiden, på drömmar och mål. På tröttheten och sjukdomarna vi verkar dra på oss. Men är det inte alltid så? Då kroppen pressats och man känner sig svag, är man mer mottaglig. Jag kommer knappt ihåg hur det känns att höra bra på både öronen, locket sitter fortfarande i. Lilleman är hängig och det är så jobbigt att se sitt barn hängig. Han sover tätt tätt nära mig om natten, vill hålla handen och känna tryggheten. Jag sover inte så bra men jag njuter av varje sekund. Jag oroar mig för en del saker men de bitar jag inte kan påverka försöker jag låta glida förbi. Sluta blogga funderar jag på? För vems skull bloggar jag och vad får jag tillbaka? Intresset har mattats av lite i och med facebook. Någon som håller med? Vi får se vad som händer. I det stora hela känner jag mig väldigt lyckligt lottad och för första gången på länge är jag lugn i kroppen. Ingen stress och det är en fantastisk känsla! Kanske har jag hittat en ny vän via bloggvärlden, jag tror vi har en del gemensamt. Kram!

1177

Min nya kompis... Vet ni vad det är för nummer? Telefonnumret till Sjukvårdsupplysningen. Ringt dit mycket den senaste tiden om både mina och Noahs öron. Märkte precis att Noah har 39,3 i feber och ett öra som är väldigt rött och varmt. Vad är det nu då? Sitter i kö till dem. Annars har vi fredagsmys med tacos, fotboll, Emil och fruktsallad. Avslutning idag och luften har verkligen gått ur mig efter den. Fantastiskt fin förmiddag men nu är jag slut! Väntar på råd av proffsen och sedan blir det sova för oss! Jobbar extra hela helgen men vi får se hur lilleman mår och hur vi kan pussla... 3 dagar kvar till semestern! Kram på er!

Grattis Frida & Tom

Frida & Toms student


Vi laddar för fotbolls VM

Student, skolbal, skolavslutning och så fotbolls VM. Mycket som händer, trött så in i bomben. Skriver mer en annan gång, puss och kram!

VM uppladdning
Heja Noah


Hur svårt kan det vara?

Jag har en splitterny mobil, unnade mig det i födelsedagspresent. Tyvärr var det knas och jag fick skicka in den på lagning direkt. Med det löst borde man ju använda den. Men jag har inte tagit mig för att föra över kontakter, foton och filmsnuttar till datorn. Jag orkar inte, tror inte jag kan, vill inte. Men saknar ändå att använda min nya telefon. I-lands problem javisst! Krävs det semester för att orka med en sån simpel sak? Det verkar inte bättre. 1,5 vecka to go, sen min vita fina vita miljötelefon är du min :)

Roadtrip to Norberg

Gäsp vad trött jag är. Lillhjärtat vaknade redan 03.20, men då fick jag honom att somna om i min säng. Varmt och klibbigt men mysigt att ha honom så nära. Vaje cm jag flyttade mig åt sidankom han efter i sömnen :) Vid 05.30 var han dock klarvaken och ville upp. Märkligt då vi var upp senare än vanlig tigår. Men men, jag hoppas han sover gott i bilen så det blir englad dag för hans del. Tror vi ska be mormor Lotta köra så kan jag ta en powernap. Mysigt att träffa släkten och lilla Ted för första gången idag.

Igår blev det spontan vindejt hos mig efter avslutningen. Jättemysigt att sitta och prata lite, tror dock att det var mest jag som bubblade. Oops! Om boken, om livet, om lillhjärtat, om sommaren... Men det är bra att bubbla. Bara igår blev det två nya intressanta kontaker för min bok. Spännande! Kanske ska jag lägga ut några rader till under helgen från den, var så himla kul med responsen. Ha en toppendag allihopa, kram!

Fredagsmys

Äntligen fredag, gudomligt skönt! Ikväll är det innebandyavslutning med grillning nästgårds. Jag och Noah tar cykeln och det blir nog mysigt. Vi är där så länge han orkar :) Mitt jädra lock för örat vill fortfarand einte släppa. Less på rundgången och min mörka "burkröst" nu... Imorgon är det dop i Norberg för släktens lilla nykomling Ted. Kul med en liten utflykt. Här kommer en bild från igår då vi hade supermysigt med faster i stan. Puss & Kram!

Båtkillen


Fina kompisarna

Häromkvällen var Elias här en stund och lekte med Noah. Oj vad killarna röjde :) De skrattar, jagar varandra, leker tittut, hoppar och bråkar lite smått. Precis som det ska vara! Här är lite bilder på juvelerna :)

Lång härlig dag idag med heldag på Kvarnbadet med klassen. Sedan hämtade jag Noah och vi åkte in till stan för att lämna in boken till några förlag. Äntligen! Men det var vi och alla studenter :) Som tur var kom faster och hjälpte oss och jag kom iväg till två förlag innan stängningsdags i alla fall. Resten får jag ta nästa vecka. Pirr i magen :) Sedan åkte vi till Årstaviken och faster bjöd på mat. Massor av båtar och titta på och lite "kändis"spotting blev det också då Fadde & Co satt några bord ifrån oss. Nu är det tvätt i världens coolaste tvättstuga som gäller. Puss & kram!

Tittut kompis
Borsta fint
Vinkevink allihopa!


Pussgurka

Pussgurka


VAB och VAM

Det blev inget jobb och dagis. Noah har hostat inatt, jag har knappt sovit och örat värker. Lite mindre dock men jag känne mig helt slut! Pollen har satt sina spår också, klarat mig bra hittills. Ögonen rinner och kliar, nyser hela tiden och känner mig febrig och yr. Alla fönster är stängda och vi ska frossa i film och mys hade jag tänkt. Synd bara att lillhjärtat inte vill se samma filmer som jag :) En innedag och sen så, sen snälla kan vi väl få vara friska och pigga. Kram på er i solen!