Bildbevis!

Nu är jag tillbaks efter en helt underbar helg! Vilken värdinna jag har som Vän :) Ätit gott, sovit gott, myst och pratat. Vi har shoppat lite, gått på stan, druckit goda drinkar, ätit god mat, fikat, solat, promenerat och mått bra. Nästan så att jag inte ville åka hem! Men idag är det ju Lindas stora dag med fest, ska bli kul! Mysigt att träffa Stefan också, vi har pysslat ute idag och ska ha pysseldag imorgon med. Eventuellt blir det en fondvägg inne i badrummet med citat på. Det ni!

Här kommer lite bildbevis från härliga Göteborg!

Sofia & Johanna
Magnolia
Party
Pingviner

Härliga minnen från Botaniska och de söta pingvinerna i Slottskogen var bara för goa. Jag undrar dock fortfarande, vem passar dem på natten då det är fritt fram för vem som helst att vandra omkring där. Å kan någon svara på, vem har koll på att ingen bara stövlar in i ankomsthallen på inrikes och snor en väska? Helt öppet ju... Viktiga livsfrågor det här.

Kram och Trevlig Valborg!

Hälsningar från Götet!

Nu sitter jag här i Sofias lägenhet efter en lång och mysig frukost. Lite seg dag efter goda drinkar och champagne igår. Vi hade en toppendag med en tur på stan, promenad i Botaniska trädgården, Strawberry Daiquiri högst upp i Gothia Tower. Jag har toppenfina bilder från den Botaniska trädgården men de får läggas ut då jag kommer hem. Vilket ställe! Blev helt kär i alla fina träd, blommor och vattenfall. Glada barn sprang omkring och lekte, dit borde alla åka!

Idag ska vi lägga oss i parken och läsa och bara mysa bland alla andra glada människor. Det är verkligen en annan stämning på människorna här, de är gladare och trevligare på något sätt. Artiga och nyfikna på andra människor, visst är det väl kanske så i Sthlm också men jag gillar detta mer. Me like Västkusten! ♥

Undrar hur det går för vildkatterna på Åland?

Puss & Kram till alla goa nära och kära!

Äntligen!

Alla lektioner avklarade och nu är det helg! Ska åka till Täbban och kika på en present till en viss soon to be 30-åring :) Sen blir det hem och packa och så till Arlanda. Flyga är inte min grej men tar ju inte så lång tid. Ska bli så otroligt kul och skönt att komma till Göteborg och änglarna :) Kanske springer på en viss Alexandersson, tänk om!

Ha en härlig helg allihop, njut av sol och valborg!

Många kramar, Johanna!


Sympatidag!?

Känner mig lite piggare idag, jippie! Fått gulligt kort av Jess (du är snäll du) och kladdkaka som väntar från mina gulliga elever i frysen. De tyckte jag behövde det! Lite som kan göra en glad ibland! Härligt väder ute, tänkte sitta på altanen en sväng sen innan det är innebandydags. Kanske blir en sväng till skopunkten sen också med Sanna. Alltid lika roligt!

Dags för lektion, matteprov!

Kramis!

Hur mår du?

Är lite irriterad, eller kanske mest trött? Har i två dagar fått höra flera kommentarer om hur mår du egentligen. Ser jag så trött och sliten ut? Kanske låter hemskt då människor bara bryr sig, men blir liksom stött. Är extremt trött men kämpar för att hålla humöret uppe. Ibland ligger tårarna på lut för att jag är så trött men jag ler och fösöker ändå. Suck, vill bara vara pigg och glad! Varför är det så här?

Längtar till helgen hos Sofia! Längtar efter sommarlov! Längtar efter lite lugn och ro!

Ska fixa lite nu och hoppa in i duschen efter dagens boxercise (var superkul). Vill försöka ligga i sängen innan 23 i alla fall, vi får väl se hur det går :)

Kram & Godnatt!

Nattsudd!

Efter två timmars provskapande (oregelbundna verb) är det nu dags för en lång varm dusch (om varmvattnet räcker) och sen sovdags. Har lovat en klok herre att sova mer, hoppa i säng till kl.22.30 och sluta vela om innebandyn. Bara göra/prova och utvärdera, behövs det så ändrar man om. Klok den där Dr Phil, eller var det Andreas? :)

Till helgen åker jag till Göteborg för att hälsa på min Vän Sofia. Ska bli väldigt roligt, det är på tiden! Jag har ju lite tur och är ledig på måndagen så det blir en weekend resa från fre-mån och så Lindas 30-års fest på måndag kväll. Mycket skoj på gång alltså! Imorgon blir det boxning och på torsdag innebandy igen. Har ventilerat en del kring innebandyn idag på jobbet, det kändes skönt på flera sätt. Vi är ett härligt gäng på jobbet och jag är tacksam över att ha så mysiga och goa arbetskamrater.

Skickar en bamsekram till alla nära och kära!



Bild: Från Google


My sweetie!



Tack Aftonbladet!
Var bara tvungen att visa, har inte sett målet eller matchen men blev grymt glad åt rubriken. Han är ju så fin!
Måste se sporten imorgon! Johanna Alexandersson låter inte helt illa alltså :)

5 poäng klara!

Jag fick mina 5 poäng och är godkänd, jippie! Kändes faktiskt lite sorgligt att idag vara klar med kursen. Den har på något sätt varit en egen plats, ingen har riktigt vetat/fattat vad jag gjort, fått lugn och ro, bara varit och mått bra. Det är bra med såna platser, dags att hitta en ny kanske...

Långsam dag idag annars med reflektioner och lagarbete. Kommer aldrig lära mig att sitta still och lyssna :) Mysigt dock att umgås och göra annat tillsammans, finns ju aldrig tid att ta en fika annars och bara prata lite. Pratar man så är det oftast om en elev, något som hänt på skolan eller liknande. Skärpning!

Jo, Jess! Om du läser det här kan du påminna mig att be dig om en sak :) Tänkte vara fräck och be om proffshjälp då det gäller personliga kort. Har en kusin som fyller 25 snart och han är värd ett riktigt fint kort. Han har ställt upp för mig flera gånger i mitt liv och är en fin vän.

Här kommer lite kort ifrån den galna lördagen med laget. De är rätt snälla kort faktiskt :)
Kramis!

image35

Laget


Johanna


Sega tankar!

Den här helgen har gått ovanligt fort och det känns helt osannolikt att det redan är söndag. Vi hade en rolig dag igår med femkamp, mitt lag kom iofs sist fast jag misstänker starkt att det fuskats hos vissa :) Sen såg vi finalen hemma hos Fridde och den blev ju lite av en besvikelse. Först och främst rätt tråkig match och så helt fel vinnare. Även om jag är ett stort fan av både Svensson och Holmer så hejade jag ju på Täby. Helkväll på Ullis med god mat, lite schlager karaoke och galna typer. Jag och Fridde fick en liten bumbibjörnarna show av två osäkra killar. Det finns gott om märkliga människor!  Fick mycket beröm för mitt plattade hår, får köra på det fler gånger. Suck, vad jobbigt! Hehe...

Mysig dag idag trots segt huvud. Jag, Stefan, Erika & Pontus var till Sigtuna och fikade. Vi kikade lite på alla de coola villorna som finns där, vilka hus! Sen blev det middag och bingolotto här med dem + Sanna & Daniel.
Sen blev det efterrätt med familjen Westergård! Alla bevittnade Pontus storseger på bingolotto, är inte ett dugg avundsjuk :)

Nu ska vi snart in till dem igen för att kika lite på Thailands biljetter, tänk om (eller vi ska ju) det verkligen blir av! Vilken seger att ha det att längta till hela hösten. Men flygresan, usch usch! Not my thing!

Har ni löst kluringen än då, dåligt med förslag...
Det börjar på k och slutar på k och innehåller fyra s. Kan väl inte vara så svårt, hehe.
En kortlek såklart!

Ha en härlig söndag kväll!

Kramis!




Mysbild från förra helgen!

Jag gillar den här bilden!

Mysbild fr?n f?rra helgen!

Underbara helg!

Sitter uppe på loftet med en kopp te och bara myser! Solen skiner ute även om jag känner att det är isande vindar från det öpnna fönstret. Morgonrocken och raggsockarna är på. Idag mår jag bra! Jag har sovit till halv tio och sedan legat och lyssnat på aktiviteten utanför på gården och bara myst. Toppenkväll igår med middag hos systeryster, god mat och trevligt sällskap. Fick låna lite toppar tills ikväll också, måste dock medge att de är lite trånga men men. Det löser sig!

Fick höra en kluring av min kära far igår och tänkte delge den till er;

Vad är det för ord i svenska akademiens ordlista som har sju bokstäver och innehåller 4 s? Maila på förslag...

Och, DJ Pollen får inte svara! :)

Såg en mysig film igår då vi kom hem, Alla älskar Alice. Den handlar om en skilsmässa ur ett barns perspektiv. Rätt hemsk men ändå mysig. Jag tänker på alla barn jag har runt omkring mig som man vet har det jobbigt av olika anledningar. Det finns så många föräldrar som faktiskt inte borde få ha barn. De har ju i alla fall inte tid eller intresse. Usch, finns många man vill ge en bamsekram och bara låta dem få vara fast i famnen en stund.

Dags att fixa för dagens/kvällens aktiviteter med laget. Idag smäller det också, heja Täby.
Jag har tippat 6-5 till Täby, kom igen!

Puss & Kram hela dan!

Lillebror

Mats Robin Kristoffer Wiksten
(också kallad lilleman, Widget, Bobbin, Robinho)

Du är tio år yngre än mig och jag såg dig nog som min egna lilla bebis då du föddes. Du har fått utstå rätt mycket under dina första år. Utklädd i dockkläder, åka dockvagn, bli sminkad (mest till Turtles iofs), ja det finns massor som dina systrar utsatte dig för. Nu har du blivit lite äldre och det känns som om du knappar in på mig. Du är öppen och pratar om fotbollen som är din stora passion, vänner, tankar om framtiden och om tjejer. Det är en fin egenskap jag gillar hos dig.

Hur är han då, min lillebror?
En riktig spexare, som älskar att gömma sig och skrämmas, dansa eller showa. Lite av en klurare, det finns i släkten så är nog inte så konstigt. Duktig på fotboll och en fin ledargestalt i laget och bland barn och ungdomar. Det blev tydligt inte minst då du var på min skola och gjorde praktik. Du är slarvig, både då det gäller ditt rum, hålla ordning på papper, passa tider och komma ihåg att ta med mobilen. Börjar iofs bli lite bättre på det sistnämna och ringer till och med upp då du ser att man ringt numera. Halleluja!

Starka sidor:
Du gör lätt människor glada genom att bara finnas i rummet med din energi. Du är lugn och omtänksam.
Du klarar dig själv (åtminstone då du väl får chansen från din hönsmamma och dina hönssytrar). Du vet vad som är rätt och fel, håller dig (för det mesta) på rätt sida. Du är väldigt duktig på att skriva, kanske något att satsa på i framtiden? Du har ett personligt och gripande sätt i det jag fått äran att läsa, var rädd om det!

Svaga sidor:
Slarvigheten har jag redan nämnt och är i mina ögon din största svaga sida. Sen är du en sjusovare och kommer försent till skolan ibland, har jag nog hört! Skolan överhuvudtaget önskar jag att du brann lite mer för. Du är duktig, men lite lat och bekväm.

Minnen:
Ja, var ska jag börja? Jag minns alla goa kvällar uppe i mitt vindsrum då du kanske var ett-två år och tultade runt i blöja och dansade till allt vad jag än spelade. Jag minns hur jag stolt drog barnvagnen vart vi än gick. En gång då vi var i stan skulle jag busa och sprang med vagnen. Vi fastnade med hjulen i en rännsten och du flög ur och slog i huvudet, mamma blev inte så glad. Kommer aldrig glömma då du blev biten i ansiktet av hunden, usch vad det gjorde ont i mig. Då jag hade haft en dålig dag i skolan eller var trött så kom du in och busade och allt var som bortglömt. Du och din Skurt, med hockeyhjälm och klubba eller i mini Chelsea kläder. Vi skrev brev tillsammans till din idol Håkan Söderstierna och om jag inte minns fel så fick du Brynäs autografer då jag själv skämt ut mig i Gävle. Vem f-n är Ove Molin, åh hej är det du :)

En sak är säker, det finns ingen i hela världen som kan vända mitt humör som du.
Vet inte vad du gör men det fungerar varje gång. Du är ett litet charmtroll!
Jag älskar dig!

image33

Puss & Kram från din storasyster

Mitt liv i en bubbla

Några korta rader innan det är sovdags. Börjar bli tjatigt med alla kommentarer om hur trött jag är, men det är faktiskt sjukt. Sover 2-3 timmar då jag kommer hem och sover 8 timmar på natten. Vad är det för fel? Känns som om jag lever i en bubbla, allting händer utanför och jag har ingen riktig koll. Usch, inge skoj alls! En dag kvar, sen blir det myskväll hos syster och Jonas med pappa och Marie. Lång sovmorgon på lördag och så avslutning med laget och utgång. Självklart kikar vi på finalmatchen också, visserligen på TV men det duger fint. Söndag blir en riktig slappardag, tänkte försöka att inte må alltför dåligt.

Kul träning
idag, svårt val inför framtiden. Satsa en säsong till, trappa ner, satsa på karriären (hehe), skaffa familj kanske??? Hur vet man?

Robin, är du nyfiken?
Ullis, anytime :)

Kramis allihopa!

Bilder!

?land 4?land 3?land 2?land

Lovade bland annat mamsen att visa bilder från Stefans stuga på Åland. Påskbilderna blev inte så bra så jag letade fram lite sommarbilder. Så här fint är det på ön och jag längtar extremt mycket till i sommar nu!

Boxades idag med Fridde, var så sjukt trött innan och sov två timmar men nu efter känns det skönt. Ska rätta lite läxor och så se om det går att sova igen. Tror faktiskt det, då tröttheten anas i kroppen!

Just det, jag kom på vad jag tänkt blogga om där igår. Tack Sara & Jess! Gäller Djungelboken och en viss elev  i sexan som är väldigt sexintresserad. Han kan associera allt till sex verkligen, inte den enda i den klassen men en av de värsta. Ni vet i Djungelboken då elefanterna marscherar, minns ite så noga själv, men av någon anledning så stannar de mitt i allt och krockar och så. Dan här elever utbrister då något i stil med, kolla de rumpsexar... Usch och blä, förstöra Djungelboken så där. Man får höra mcket knäppt och roligt då man arbetar med barn.

Robin, din krönika kommer! :)

Puss & Kram


Varför blogga?

En intressant fråga dök upp idag på jobbet. Varför är det så "inne" att blogga? Varför är jag så fast? Jag har klurat på det förut och i grund och botten så handlar det nog om att jag gillar att skriva. Jag har alltid skrivit dagbok men har inte samma ro för det längre. Att sitta en halvtimme vid datorn innan sovdags är numer mer naturligt. Jag vill gärna kika lite på tidningarnas hemsidor för att se vad som hänt i världen, chatta med vänner och syskon, surfa lite. Det har blivit avkoppling! Sen är det väl alltid lite roligt att få feedback och kommentarer på det man gör, tycker eller argumenterar för. Jag blir ju extra glad då jag ser att jag har slagit besöksrekord i bloggen! Främst så skriver jag i alla fall för min egen skull :)

Märklig dag idag, glömde kalendern hemma till att börja med. Tappade bort pennor, nycklar och var allmänt virrig. Köpte en majblomma av Maria som jag lyckades tappa bort på en timme. Skulle åka och handla latte till några kollegor, glömde väskan med pengarna. Trött, seg och virrig... Vet inte om det är allergin som börjar komma, många nysningar om dan nu. Vill helst slippa ta spruta och piller, man blir så trött. Tänkte köra med ny taktik i år, träna galet mycket så allergin inte kan bita sig fast. Värt ett försök! Idag blev det spinning, imorgon boxning och på torsdag innebandy. I helgen sen får det bli promenad och lite styrka hemma. Vad tror ni om taktiken?

Tjingade ju ett så bra blogg ämne på konferensen idag, men har glömt. Vad var det, Jess? Åh, man borde skriva upp då man får bra ideér, är numer omöjligt att komma ihåg. Jag tror starkt på att man får dåligt minne som lärare. Jag har aldrig kommit ihåg så här lite och varit så här virrig :)

Gick inte att lägga ut detta igår så gör det idag från jobbet, hört talas om driftstopp! Skit också!
 Mamma, dina bilder kommer, som sagt trög blogg...

Ha en härlig dag i regnet!

Kram allihopa!



Vilken helg!

Har bara en sak att säga, vilken helg!

Är väldigt trött nu efter att ha skrivit mest hela dagen. Har fått rätt mycket gjort och är nog rätt nöjd. Jag ska ha de där 5 poängen!

Kort sammanfattning av helgen får bli;

sol, goda grannar, plantering, fika, vänner, bebisbilder, studsmatta, feldenkrais, peppning, plockning hemma,  Thailands tankar, tvätta bilen, rödvin, flashbacks, golf, final glädje (Täby) och mycket sömn!

Finns en hel del fina bilder från helgen men de får läggas ut en annan gång. Nu är det sovdags!
Lång dag imorgon och en rätt tuff vecka ahead! Längtar redan till nästa helg, usch så borde det inte få  vara!

Ps. Har lovat lillebrollan att skriva "krönika" om honom så det kommer inom kort.

Godnatt!


Trevlig Helg!

Så är det då ÄNTLIGEN fredag. Gårdagens ilska är borta! Dagen har varit toppen med glada och härliga elever, mys hemma med Hanna och Malin är här nu på middag. Kan inte bli mycket bättre. Ikväll blir det god mat, TV och lite vin, mysbrallorna och raggsockorna är redan på :) Vill önska alla en toppenhelg! Tänkte hålla mig borta från bloggen och surfandet och försöka plugga och jobba istället. Vi får se hur det går!

Många kramar, Johanna!

Avreagering!

Tror att jag kommit på ett nytt ord eller kan man säga så? Haft en toppen dag på alla sätt och vis men så är det små, små saker som jag stör mig på. Griniga, avundsjuka, inställsamma människor som ett exempel, långsamma söndags bilförare som ett annat , som det sista får det bli opratiga, ofeedbackiga och tysta personer i ledande roller. Usch och blä!

Nu ska jag sluta prata/skriva i gåtor och hoppa in i duschen och bli glad igen.
Snart fredag och snart helg.
Myshelg med sol, vänner och en del pluggande. Känns rätt okej faktiskt!

Just det, Täby vann! Hann se sista två sista straffarna. Hoppas att kamerorna inte funkar härute i skogen :)
Sorry mamma :)

Puss och hej leverpastej!

Grattis!

Tessan har fått en liten Amanda!
Så otroligt häftigt!
Många grattis kramar till hela familjen.
Jag hoppas att jag får träffa er snart!

Kramis!



Blandat surr!

Det har tagit några dagar att hitta tillbaka till jobb, idrottande, bloggande, städning hemma.... Skönt med lov men jag är bra mycket mer effektiv då det händer saker runt omkring mig. Både bra och dåligt beronde hur man ser på saken :)

Bilen går fortfarande bra (faktiskt), nu även inkopplad stereo. Tack Erika! Vilken frihet det är att åka då det passar en själv både till och från jobbet, kunna handla, träffa vänner eller träna. Jag har haft tur då jag ofta fått låna Stefans bil, men det är inte samma sak. Ni fattar!

Jag har inte glömt bort priserna på mina små tävlingar, ville bara skriva det! Kanske blir midsommargodis, hehe!

Jag har förträngt att det är två gånger kvar på min 5 poängs kurs. Har en del att göra tills på måndag, typ 4 texter att skriva och 3 böcker att läsa. Allt går men känns mörkt just nu. Peppning önskas, tack!

Imorgon spelar Täby Caperio semi igen, de måste vinna! Vill så gärna kika på den men vi har träning och det kommer ett gäng provspelande tjejer så jag bör väl vara där. Är ju nyfiken av naturen så vill vara där också :) Heja Täby i alla fall! På tal om träning, har kört både spining och boxning denna vecka än så länge. Känner mig fit for fight! Kul då kroppen mår bra...

Färdigsurrat och dags att sova!

Bilderna nedan är från helgen på Åland, härlig utsikt från stugan och två bamse gäddor. Den största är 1 meter lång och väger 7,5 kilo. Som ett litet mini monster, finns en bättre bild men den gick inte att lägga ut nu av någon anledning. Tro mig, fisken var stor!

Firre?land

Kram & Godnatt!


Bloggabstinens!

Hej igen!

Åh vad jag har längtat efter att skriva! Det blir verkligen som ett begär det här med bloggandet :) Är dock så trött efter en hård men rolig dag + att jag har ett gäng prov att rätta färdigt så jag borde inte alls sitta här. Vill visa fina bilder från stugan på Åland och skriva om påsken i sig men det får bli mer imorgon.

Kul att Gun har hittat hit och tack till alla för de fina kommentarerna om farmor ♥

Måste bara skriva att på torsdag är Tessans lilla bebis beräknad att komma, om hon mår bra och orkar så ska vi ses imorgon. Vill så gärna se den stor magen, hoppas hoppas!

Sov gott alla fina människor!
Kramis!

Glad Påsk

P?skharePlantorNy lampa

En liten påskhäslning innan vi åker till Åland! Bilderna visar min fina påskhare jag fick av Maria, min nya kökslampa (för din skull Malin), Stefans plantor som växer så det knakar + ett påskkort "stulet" från google.

Glad Påsk!

Kram Johanna!

Ps1.Ullis, ha så skoj i Barca!
Ps2. Fortsättningsvis så ska jag alltid köpa påskägg till mina syskon, ångrar mig nu :)


Älskade Farmor

Påsken är för de flesta en kär och välkommen högtid. Vi är lediga, äter god mat, njuter av vårsol och letar påskägg. Så minns jag min barndom och så vill jag få det att kännas igen. Jag minns hur farmor ritat kluriga skattkartor och vi letade länge och väl i deras trädgård efter välfyllda påskägg. Vi lånade kläder och sjalar och var ute hos grannarna som påskkärringar, helt otroligt vad mycket godis och pengar vi fick. Vi målade ägg och åt god mat vid farmor och farfars stora köksbord. Vi tittade på film och eldade nere i gillestugan. Kvällarna slutade ofta i en pingisturnerning eller med bastu. Vi sov gott i pappas gamla rum och jag sov gärna längst av alla. Då jag vaknade luktade det kaffe och farmor och farfar satt ofta ute på altanen och solade medan Josse kikade på film eller pysslade. Gud, vad jag saknar det där! Samtidigt är jag så tacksam över de fina stunderna, de är bland de finaste jag har samlat på mig. Vi firade nog oftast påsken i Köping, oavsett om det var mammas eller pappas helg.
Tack för det!

Påsken är tyvärr fylld av hemska minnen också då det var på långfredagen farmor fick åka till sjukhuset för svåra smärtor i magen. Jag fick direkt en känsla av att det här inte var något bra men jag hoppades innerligt att det  var annorlunda. Den långfredagen kändes oändligt lång och påsken och all glädje var plötsligt borta och har aldrig riktigt kommit tillbaka igen. Sedan gick det alldeles för fort och den 8/10 1999 var hon borta.
Jag hittade den dikt jag skrev till hennes begravning som lästes upp i kyrkan och vill skriva den här.

Älskade Farmor

Du kommer för alltid att vara min förebild
Du var alltid så snäll, rar och mild
Du har varit så underbar
Varför kunde du inte få stanna kvar

Du hade så mycket kvar att ge
Så mycket att i världen se
Världen kommer inte att vara densamma utan dig
Jag hoppas att du fortfarande kommer finnas här för mig

Alla änglar i himlen ska vara glada nu
När de fått en sån fin vän som du
Du ställde altid upp för mig i alla väder
Sydde och stickade så fina kläder
Du var en farmor som kunde precis allt
Utan dig känns allt så kallt

Så småningom så måste vi lära oss att leva utan dig kära farmor
Det blir svårt men tillsammans så ska vi klara det, för din skull!

Jag saknar dig
Johanna

Jag saknar dig fortfarande och just vid påsken är det svårt att inte minnas allt och sakna det enormt.
Stor kram till farfar och alla som jag vet tänker som mig. Jag hittade en bild som beskriver hur jag minns famor bäst, härligt skratt och med en massa positiv energi.

Farmor

Var rädda om era nära och kära, alltid!
Kramas ofta och var tacksam för den tiden vi har här och nu.
Lev i nuet och njut!

Puss & Kram
Johanna





Grattis Ullis!

Nu är det färdigtävlat för den här gången... Måste hitta på lite nytt + hinna fixa mina utlovade priser.
Dags att jobba lite och packa inför Åland. Förstår inte var tiden tar vägen då man är ledig, blir helt plötsligt så ineffektiv. Önskar alla en bra dag!

Visst har ni väl lyssnat på den braiga låten nu väl?

Kramis!

Ny tävling!

Här kommer tio nya platser, ska försöka stava helt rätt nu då! Priset får bli en godispåse :)

BENANILA
KARAINU
RATINA
GARP
TANDTELL
DARILN
STAPEDUB
KEJICETN
RESGIVE
KRADLENG

I wish you all the best of luck!


Grattis Anders!

Alla rätt, bra och snabbt jobbat! :) Vad föredrar du för påskgodis då?
Nu ska jag iväg med lillasyster och hennes kompis till Kista. Håll tummarna för att det blir ett lugnt Kista besök...
Ni vet vad jag menar.

Kram och hej!



Aldrig sett ett så nyttigt påskägg förut, gott men inte riktigt vad man förväntar sig kanske :)

Hjälp!

Vill ha in mer färg i bloggen, hur gör man? Måste man prenumerera och då betala för det? Någon som kan tipsa om hur jag väljer teckensnitt och färger? Snälla! Nä nu ska jag gå och sova, hehe!


Liten tävling...

Tävling


Sitter uppe och läser bloggar och förundras än en gång över alla duktiga och påhittiga människor. Jag förstår inte riktigt var de får sin tid ifrån, men jag antar att de inte tränar innebandy 3 ggr i veckan :)

Innan jag hoppar i säng så tänkte jag fixa ihop en liten tävling...
Den som först svarar rätt på de tio städerna/länderna vinner ett påskägg.
Hoppas att det är någon jag träffar rätt ofta så att påskägget kan leveras innan påsk :)
Lycka till!

DALLINF
REGNUN
HANET
RAZBEG
TIORAKEN
RANGULIBE
RADDIM
SAPRI
PESANIN
BASLINOS

Kram & Godnatt!

Bra låt!

Gör ett litet försök här att länka till en av mina nya favo låtar, den där från Saab reklamen ni vet! Klicka och njut!

http://www.myspace.com/laurasweden

Kramis!

Påsklov



Idag njuter jag av påsklov och är mest bara hemma innan kvällens träning. Har en del att rätta som jag inte fick gjort i förra veckan men har ingen ro att göra klart det. Har bloggat runt en massa idag och det är helt otroligt vad folk är duktiga på att fixa och pyssla med pärlor, inredning, papper och foton. Jag blir så imponerad! Vill också men jag får inte tiden att räcka till + att pyssel och tålamod inte är min grej. Jag kommer på ideér och vill ändra/fixa men någon annan (oftast Stefan) får gärna göra det. Till sommaren sen kanske... :)

Lillasyster Frida är i Sverige och vi ska ses imorgon, verkligen på tiden! Vi ska fika i Kista C, mysigt! ♥

På torsdag åker vi till Åland för att fira påsk där så dagarna fram tills dess vill  jag umgås med vänner och få klart det jobb som släpar. Jag ska, jag måste, jag borde, jag vill.... BLÄ! Hehe!

Önskar alla en härlig dag!

Puss & Kram, Johanna!



Jag har köpt bil!

Jag är så glad, trallala! Idag har jag efter lite velande (ingår i mina beslutstaganden) köpt mig en bil. Har ju varit sugen länge och nu fick jag ett bra erbjudande av kocken på Ullis och jag slog till :) En röd liten golf! Finns lite att fixa med men den duger att köra med till jobb, träningar och runt i Väsby för att träffa vänner och familj.

Det har varit en supermysig helg med en massa sol. Jag har jobbar rätt mycket men det har varit roligt. Helt klart att det finns många skummisar i vår lilla by men finns en hel del riktigt trevliga människor också. Fick en hel del dricks igår så de nyttjades idag till något av det jag gillar allra bäst :) Blommor! Hoppas att Jessica läser detta, hehe! Idag har vi grillat för förtsa gången i år med Erika, Pontus & Sanna. Vi trotsade den kyliga kvällen och satt ute.

Nedan kommer lite bilder från i helgen. Se vilken duktig biltvätterska jag har :)

Krokusar
V?rblommorNya bilen