Vet ni en sak...

... går bara runt och ler på jobbet och kände att jag behövde skriva ett ord. För det är så jäkla skönt att känna så här. Saker och ting går min väg, jag känner mig trygg och glad. Men det bästa av allt är att jag är LYCKLIG!

Home Sweet Home

Hemma igen efter en underbar vecka på Korfu. Fantastisk vacker plats där vi med båt och bil sett stora delar av ön. Jättemysiga dagar verkligen! Intensivt sen vi kom hem med långa dagar på jobbet, vårruset igår kväll och brännbollsturnering med klassen ikväll. Trött tjej ska krypa upp i soffan nu, skriver mer en annan kväll. Här kommer lite bilder från Grekland i alla fall, puss och kram!

Mitt charmtroll
Högt upp i det blåTitanicLa familia


Vacaciones

Så var det dags! En vecka med familjen i Grekland, semester! Jag har nog inte riktigt fattat än att vi faktiskt ska åka. Väskan är mer eller mindre färdigpackad, lite småsaker kvar bara. Det mesta är undanjobbat och fixat. Jag har koll på läget! Lillhjärtats feber verkar vara borta också så nu är vi definitivt redo för sol, bad och bus med nära och kära. Vädret såg lovande ut då jag kikade också, men man vet ju aldrig förstås! Spännande och se hur det kommer gå att hålla sig borta från blogg, facebook, mail osv... Läskigt vad man blivit "beroende" av dessa medier/forum. Men jag ska verkligen försöka :) Lägger upp lite bilder från veckan som varit och önskar er en fantastisk vecka här hemma i Sverige!

För att det ska bli lite action här på bloggen då jag är borta kan ni väl gå in under kommentarer och skriva vem du är och hur vi känner varandra, om vi känner varandra :) Vill du inte avslöja dig helt så skriv en rad ändå. Tror aldrig att ni kommer över 30-strecket. En utmaning alltså... Tror rekordet ligger där någonstans och det var då lillhjärtat föddes. Ha det bäst alla fina, pussar och kramar!

"Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv"
Sören Kirkegaard

Så kan man också titta på TV
Trött liten sötnöt
Kul fotojobb


Helg och en massa skoj!

Veckorna bara rusar iväg och det är helg igen! Myskväll igår och idag väntar heldag/kväll/natt i huvudstaden med fina vännerna. Vi ska till Cirkus och lyssna på kör, Sara och Martin Stenmarck, sen blir det middag på Vapiano och strawberry daiquiris på OCH HIMLEN DÄRTILL. Resten blir som det blir :) Vaknade ovanligt tidigt imorse och har nu gott om tid att välja kläder och riva ut HELA garderoben som sig bör. Någon som känner igen sig? :) Lyssnar på Mello bidragen och gillar verkligen Ungerns bidrag, lägger min röst på den helt klart! Imorgon fyller man 31 då, helt galet vad detta år gått fort. Minns alla förberedelser för 30-års festen och känslor och tankar kring mycket då. Jag mår så sjukt mycket bättre nu och är så glad för att ha hittat tillbaka till glädje, balans och fjärilar i magen. På tisdag blir det Korfu med familjen i en vecka och snart är det sommarlov! Herregud vad det måste firas ikväll :) Här är en favoritbild från Noahs och min senaste resa i Spanien. Puss och kram på er!

Spanien i höstas


Nattsudd

Rätt intensiv dag: Lämna på dagis, jobb med ovanligt många lektioner och fix fram till kl.15. Fantastisk föreläsning av ungdomar med dyslexi. Förbereda morgondagen. Hämta på dagis. Hem och fixa middag. Lämna lillhjärtat hos familjen Fridner. Ta med frun i huset på ett zumbapass på Sats. Lite altanhäng och skvaller i kvällssolen. Hem och natta lillhjärtat. Vika klart förra veckans tvätt. Fixa kvällsmat. Tvättstugan påbörjas kl.21. Rätta prov. Svara på mail. En timme i soffan med en kopp te och Desperete Housewives. Surfa runt och spåna på restaurang till lördag. Nyheter och sport. Dusch. Klar med tvättstugan kl.24. Blogga. Tröttmössa så nu säger jag godnatt :)

Somriga bilder!

Måndagsmys
Mys i Sanda skogen
Klätterapa
Härlig bild!


Sommarvärme!

Helt otroligt vad skönt det är med solen och värmen. Solstrålarna värmer för varje dag upp min tinade kropp från den här långa och kalla vintern och jag älskar det. Härligt lata dagar med så lite planer som möjligt har det varit. Jag vet att jag har skrivit det förut och kanske är jag tjatig :) Men det är så mycket som känns bra just nu, litet som stort. Oftast går jag bara runt och njuter, ler och ser på framtiden med tillförsikt. Men så ibland kommer den där känslan, den där försvarsmekanismen som säger att snart händet det något. För så här bra får man ju inte må... Eller får man det? Märkligt det där... Men precis som Lotta Gray skriver i sin blogg som jag följer dagligen. Lycka, sorg och rädsla hänger ihop. Parallellt löper känslorna sida vid sida. På gott och ont. Kanske är det precis så det är och det är därför man ibland har så svårt att hänga med i sina egna känslor? Det går upp och ner och det kan komma tårar utan att man vet varför. Sent igår kväll tittade jag på den nya tv-satsningen med Martin Stenmarck. Ni som känner mig vet att han är en STOR favorit :) Programmet handlar om att uppfylla personers drömmar och sådant gillar jag. Vanliga personer som gör det där lilla extra för andra medmänniskor. Som har förstått glädjen och vinsten i att hjälpa andra och som mår bra av det. Det var så underbart att se så tårarna rann hela kvällen. Gammalt skit blossades upp, rädsla, oro, bevsikelse och maktlöshet. Innan jag skulle sova igår smög jag in i lillhjärtats rum, snusade i hans nacke och andades i hans takt. De där små ljusa lockarna i nacken, de solbruna små händerna och de fina mörka ögonbrynen. Som jag älskar den lilla killen! Allt annat försvinner och jag är enbart tacksam. Som sagt, alla känslor hänger ihop och tur är väl det på ett sätt. Så man inte flyger iväg åt än det ena eller andra hållet... Hade velat lägga upp lite härliga vår och sommarbilder från nya leksaken men jag är ju inte så haj på det där tekniska så jag får inte till det tyvärr. I will be back with pictures, promise! Kramisar!

Tröttmössa

Herregud vad trött jag är just nu! Känns som om jag ska somna efter lunchen och en sväng på eftermiddagen. Pollen eller medicinen? Började med den häromkvällen, var så illa tvungen! Men med rätt inställning kommer man långt. Har så galna elever på skolan så idag har deras tokiga påhitt och allt skratt gett mig energi så jag överlevt. Massor av utv.samtal nu, det är roligt men blir sena dagar. Möte ikväll med innebandyn nere på Ullis. Vi får se hur många från damerna som kommer ner... Hoppas att jag inte är den enda, lättare om man är fler och ska återberätta för resten sen. Många som har åsikter också och gnällt en hel del, bra om alla vore där då tänker jag. Information, tydliget och engagemang är viktiga grejer :) Busy girl this week! Längtar efter mys med lillhjärtat, tror vi ska ha en sådan helkväll imorgon. Hoppar nog Sats och bara myser... På fredag ska han ju sova hos mormor då jag ska träffa bästa Kello/Pagelle tjejerna... Vi får se, kram på er!

Det bidde VAB

Det bidde så trots allt... Pigg liten kille om vartannat men ack så snorig och han sov tre timmar mitt på dan, så vi gjorde rätt i att stanna hemma helt klart. Imorgon är planen att vi ska till jobb och dagis men vi får se. Ingen idé att ta något för givet! Jag snörvlar som bara den också, men i mitt fall är det pollen. Ögonen rinner och jag känner mig seg. Vet dock att medicinen gör mig så sjukt trött så jag avstår helst. Ett varmt bad istället, det löser det mesta :) Mysig och effektiv dag, fix och trix och ett efterlängtat samtal med de bästa i England ♥ På fredag ska jag äntligen träffa de gamla kollegorna från butiken i Täby C inne i huvudstaden. Vi har alltid lika kul och det är så enkelt att ta vid där vi lämnade sist, vi ses kanske 2 ggr om året eller så. God mat, vin och gamla minnen. Sedan blir det nog vidare utgång eller drink någonstans med vännen Malin. We will see, take care! Kiss and Cuddles!


Redan inne i maj

1:a maj idag och det känns nästan lite overkligt faktiskt. Tiden flyger förbi, vardagar som helger! Drygt två veckor kvar till Grekland och lata dagar vid poolen och havet. All inclusive utan en tanke på vad man ska laga för middag eller behöva handla, me like! Löparskorna ska med och jag hoppas på några turer på stranden med bra musik och egen tid. Sprang i fredags tack vare två söta elever som var lite barnvakt i närheten av spåret. 4,5 km blev det och trots att det var lite tungt, åtminstone andra varvet, var känslan av lite egen tid en fredageftermiddag obetalbar. Fågelkvittret, porlande bäcken, vinden i håret, solen som letade sig fram mellan trädtopparna och doften av vår/sommar... Underbart!  Nu tuff vecka på ingång, utv.samtal varje dag och de allra sista omdömena att skriva. Hoppas bara nu att lillhjärtat inte är på väg och bli sjuk? Han har varit lite hängig och gnällig idag och somnade i min famn i badkaret nu ikväll. Det har aldrg hänt. Han var lite varm men svårt att veta om det berodde på badet eller annat. Bar in honom i sängen och håller nu tummarna! Nu ska jag förbereda veckans samtal och leka lite med min nya bebis, min nya mobil :) Puss!

Min lilla vilde