Inte så konstigt...

... att lilleman haft feber och är allmänt ledsen då doktorn idag sa att han har dubbelsidig öroninflammation, halsfluss OCH luftrörskatarr. Älskade lilla killen! Idag har han haft så ont i halsen att han varken velat äta eller dricka, så jag har letat fram en gammal spruta från sondmatningstiden och varit riktigt jobbig. Men allt för att vi ska slippa behöva åka in till Danderyd som hade varit alternativet. Jag är helt slut och mammahjärtat ömmar och värker. Nu ska jag ta mig ett bad och bara vara ett slag! Kram på er!

Vabbar

Det är inte ofta jag gjort det, två gånger sedan augusti förra året för att vara exakt. Detta pratade vi om på jobbet i förra veckan och jag var ganska stolt över den statistiken. Men i vanlig ordning så ska man inte vara alltför kaxig. Lilleman hade 40 graders feber igår och har feberyrat hela natten. Idag är febern nere på 38.4 men med alvedon i kroppen. Han är pigg och leker och så emellanåt men det är inte alls samma fart. Han låg i min famn i en och en halvtimme och tittade på tv på eftermiddagen. Det händer ALDRIG annars. Vi blir hemma imorgon med och kurerar oss. Jag har ständigt ont i huvudet så något ligger där och lurar även i min kropp. Hoppas ni mår bra? Puss & Kram

Nedräkning

Söndag igen men inte med någon ångest i magen. Jag har koll på veckan och den är dessutom kort i och med att det är röd dag på fredag. Det lutar dessutom åt att vabba imorgon då Noah har feber. Som tur är kan vi pussla lite så jag kan ha min morgonlektion i alla fall. Vill verkligen träna imorgon men vi får se hur det blir. Alla här hemma är lite småhängiga så vi får se.

Idag spelade vi sista matchen för säsongen, vi slutade på andra plats i serien och går nu upp i division 1. Det känns jättekul och det var skönt att få avsluta säsongen med två mål. Jag har haft lite måltorka senaste matcherna. Vi planerar för någon turnering också och så uppladdning för tjejmilen. Spännande!

Om en vecka är det påsklov och jag längtar! Jag känner att jag behöver vara ledig. Det har varit tufft på jobbet ett tag och varje ledig stund här hemma har gått åt till jobb eller skrivande på boken. Men nu är jag helt klar! Vännerna och kärleken ska korrekturläsa klart bara sen skickar jag iväg den. Pirrigt som attan! Jag kommer ha så mycket tid över på kvällarna nu :) Mer tid till att läsa själv, ut och gå och umgås med familjen.

Snart åker vi till England, jag längtar så efter att få träffa lilla Sofia! Kanske är det vår i luften där nu också, borde vara det!

Här ser ni min lilla sjukling leka med mina 3D glasögon från igår. Jag och Malin var och såg AVATAR. Annorlunda film, jag gillade den men SHIT vad jag hade svårt att sitta still. Efter 20 min bröjade det krypa i benen. Jag kollar ju aldrig på tv hemma knappt, gör jag det så viker jag tvätt samtidigt, eller rättar läxor eller småfixar med något. Ska nog träna på det där med att ta det lite lugnt nu ett tag. Puss & Kram på er!

Spännande grejer


Riktigt tung dag idag

Jag vet inte ens var jag ska börja, men idag har varit en tung dag. Först så skadade sig en av mina elever allvarligt på badet idag. Han fick åka med sin mamma till sjukhuset med misstänkt bruten näsa och tandskador. Jag har varit orolig och tänkt på honom hela dagen. Sedan blir en av mina kollegor nerslagen av en elev då han försöker stoppa ett snöbollskrig under en brandövning. Jag vill inte skriva mer om det egentlign för jag vet inte så mycket, jag såg det inte själv. Jag vet att han fick åka till sjukhus och jag tänker på honom, och på eleven. Varför gör man så? Vad händer i huvudet då? Vad känner han nu? Ibland är det så tufft klimat och hård attityd att jag blir mörkrädd. Det finns ingen respekt för andra människor hos vissa. Det gör mig ledsen. Vad har hänt med våra ungdomar? Det finns ju guldkorn såklart och de ska absolut inte glömmas bort, men idag är jag mest matt och ledsen faktiskt. Dessutom tog en tant min tvättid då jag var lite sen ner till källaren. Efter mycket om och men och tjafs fick jag tillsut tvätta då hon var klar, på MIN egen tvättid. Ni hör ju! Jag sa att jag hade bråttom upp då sonen sover och då fick jag en utskällning för att jag lämnat honom själv. Men vad ska jag göra då, då kärleken jobbar kväll/natt hela veckan? Jag kan inte rodda med barnvakt hela tiden, inte för att tvätta tre portar bort. Suck! Skriv något uppiggande, snälla! Jag behöver glädje och energi. Känner mig tom och ledsen, rantav lite uppgiven och det är inte likt mig.

På tal om "roligt". Vi hade oväntat besök häromdagen. En list eller ett skydd från taket var trasigt så is och snö hade ramlat ner på gatan. Då kom dessa herrar förbi. Inget kaffe fick de dock :) De hade bråttom tillbaka till hockeyn på tv. Puss & Kram!

Oväntat besök
Farligt med is


Kolla in fina huset

Idag har jag faktiskt surfat lite på eftermiddagen och drömt om hus, det är inte läge nu men man kan ju alltid drömma. Kolla in detta fina, dock väldigt lilla, fräscha hus. Me like mucho!


Snart så...

Idag har jag haft världens skrivarlusta, säger man så? Nu är boken min snart klar, bara sista finishen. Jag är så otålig och vill få iväg den för feedback och respons från proffsen. Kanske kommer jag lägga ut ett litet smakprov framöver? Snart så släpper jag iväg den, pirrigt!

Om ni vill se fler bilder från Noahs 2-års kalas, klicka in på Majas blogg. Hon finns länkad på min lista till höger :)

Puss & Kram och sov så gott allihopa!

Grattis älskade Noah

Idag fyller lillhjärtat eller snarare min STORA kärlek 2 år. Tänk vad tiden går fort! Jag är så stolt över min lilla krabat som blivit så stor. Igår firade vi med nära och kära och jag blev alldeles rörd av alla fina presenter och främst av all värme och kärlek. Tack för att ni finns och tack NOAH för att du finns i mitt liv! Mamma önskar dig all lycka och framgång i livet. Vi har så mycket att se fram emot!

Spännande med paketBarnkalas
Gott med tårta
Grattis Noah

 

 




Planer

Äntligen fredag, så otroligt skönt! Jag har känt mig hängig hela veckan och imorse var det verkligen värst. Jag var så nära på att stanna hemma men med lite vilja och oro/tankar kring karensdag så kom jag iväg. På eftermiddagen kändes det helt okej igen och nu mår jag ganska bra. Vem mår inte bra efter att ha sett Så ska det låta? Iofs var inte tjejerna så himla roliga men EMD och programmet i sig. Jag blir lycklig! Det planeras för söndagens 2-års kalas här hemma och min 30-års fest. Upplägg, inbjudningar, kontakter osv... Det är kul men samtidigt lite pressande. Tiden går så himla fort ju! Jag har insett att det inte går att bjuda precis alla jag vill. Utan det får bli familjen och de närmaste vännerna, då landar vi ändå på 45 personer. Så är det då man är skilsmässobarn :) Folk runtomkring börjar fråga om önskelista, vilket jag vanligtvis älskar att tänka och klura på. Två saker vet jag med all säkerhet att jag önskar mig. 

* Simma med delfiner på Kolmården
* Luftballongfärd över Stockholm

Det finns en massa andra fina saker såklart, men upplevelser är ju fantastiskt fina minnen. Jag kanske ska skriva mig en liten lista trots allt. Jag kan iaf säga att jag ser sjukt mycket fram emot min fest bland nära och kära. Det var så längesedan jag hade något sådant, det är verkligen dags att lämna allt mörker och elände bakom sig och fira livet. Puss puss!

Vår mysmiddag häromkvällen


Trött och hängig

Sitter på jobbet och skriver omdömen, har egentligen slutat men har MASSOR att göra. Känner mig stressad, hängig och väldigt trött. Vill så gärna göra något, åka och träna, gå ut och gå, pyssla hemma men jag orkar verkligen inte. 2-års kalas i helgen och en hel del att fixa men det får komma sen. Hoppas ni mår bra och är pigga och glada? Vet ni, att för precis två år sen så satt jag i bilen på väg in till KS. På väg in i mitt största och bästa/värsta äventyr. Tack gode gud att allt gick så bra och att hela den tiden på alla sätt och vis är förbi! Puss & Kram

Underbar helg

Första helgen på länge utan match eller extrajobb, så otroligt skönt att bara vara ledig. Jag hade nästan glömt hur det känns :) Vi har sol, hur underbart är inte det? Hör och häpna men jag har varit inne i den stora staden både lördag och söndag. Igår var det promenad med kärleken och lilleman och vi mötte upp fina familjen Fridner för lunch på restaurangen Vapiano. Häftigt ställe, men väldigt mycket folk! Igår kväll var det ju melodifestivalen, och schlagerfantast som jag är så bara ÄLSKADE jag det. För en gångs skull fanns det ingen låt som var sådär riktigt dålig. Ovanligt! Jag vill ha skivan, någon som har kanske som man kan få en kopia av :)

Idag blev det långpromenad till Eds och runt i Prästgårdsmarken, sen fika med mamma hemma innan jag begav mig in till stan igen. Nu mot Grand Hotel och afternoon tea med fina vännen Malin. Det var min 30-års present till henne då hon fyllde i januari. Där kan vi prata om livskvalitet, bra presenttips så ni vet :)  Timmar av gott te, scones, snittar och små gulliga desserter. Inte en enda kändis spottade vi men mysigt till tusen var det med tjejsnack och drömmar om livet.
Det här har varit den absolut bästa helgen på länge! Här kommer lite blandade bilder! Puss & Kram

Vilopaus under promenaden
Killarna tittar på helikoptrar
Spännande film
Temys med fina vännen


Man vet aldrig vad som väntar

Jag har lite olika bloggar jag följer på kvällarna då jag kopplar av med min tekopp. Några är härligt inspierarnde och andra är mina vänners. Några få är riktigt gripande livsöden som jag liksom bara inte kan släppa. Det ger mig så mycket att följa dem, hoppas, bli berörd och kanske kunna hjälpa/styrka med någon rad emellanåt. Det ger mig definitivt mer än att titta på någon såpa på tv. Nu skulle jag läsa en av de bloggarna innan min innebandyträning och allt bara stannades av. En tjej som jag nämnt förut här, Anna, ligger på dödsbädden och hennes man skriver i bloggen. De tror att hon somnar in vilken minut som helst. Hon är ungefär i min ålder och har en liten dotter i Noahs ålder. Hon är nygift och borde vara lycklig och full av hopp inför framtiden. Det gör så ont att läsa och jag lider verkligen med hennes familj. Man vet verkligen aldrig vad som väntar runt hörnet. Ta ingenting för givet, älska, våga chansa, lev dina drömmar, gör det DU vill och var rädd om dina nära och kära. Massor med kramar och tankar till Annas man och lilla dotter ikväll!

Bloggrekord

Åh vad roligt, såg precis att jag slagit bloggrekord gällande antal besökare på en dag. Jag förstår såklart att det är tack vare Petra och att hon länkat mitt inlägg via sin blogg. Superkul! Sist det var så här många som varit inne och läst var då jag och Noah bodde på sjukhuset, usch. Men nu är det en bit över 100 igen och det är bara av roliga anledningar :)

Idag har jag, Noah, Robin och Nico varit på Junibacken och IKEA. Det var första gången på Junibacken och jag blev positivt överraskad.
Allting var så välgjort och mysigt och sagotåget var helt fantastiskt. Noah satt som ett ljus och det var de 11 lugnaste minutrarna på hela dagen idag. Dit vill vi åka igen! Sedan lite fynd på IKEA, fikamys med mamma, Frida & Britta och så tvättstugan för hela slanten. Dagarna går fort och snart är sportlovet över. Kärleken är i stugan och njuter av Vasalopp och vinteryra. Jag ska njuta av en myskväll med fina vännen Malin imorgon och så förhoppningsvis en vinst i söndagens drabbning mot Djurgården. Det är mot gamla tränaren Eva och jag har tänkt mig punktmarkering :) Puss & Kram alla därute i bloggvärlden!

Noah i Alfons Åbergs hus




Bloggtips

Jag älskar att surfa runt på kvällarna och läsa olika bloggar och bli inspirerad och berörd. Jag läser alltifrån inredningsbloggar till ensamstående föräldrars tankar och om människor som är sjuka och kämpar för att överleva. Jag gillar det ärliga skrivandet, det öppna och direkta. Förstår ni hur jag menar? Det ger mig mer än att bara sitta och slötitta på tv exempelvis. Det var så jag hittade den här bloggen. Petrified in pink har massor av roliga och fina saker. Det är personligt och det är unikt. Jag har länge suktat efter både det ena och andra och nu till Noahs inbjudningskort till 2-års kalaset slog jag till. Då fick jag även se att bloggen/sidan sköts proffsigt och Petra som driver den är otroligt trevlig och serviceminded. Titta in och kika på webbshopen vetja! Jag har försökt fota lite men bilderna gör inte det hela rättvisa tyvärr. Ha en trevlig kväll! Puss & Kram!

Noah 2 år
Kalasinbjudningar


Sportlov

Jobbat en hel del extra så nu är jag slut. Ska dricka upp mitt te och hoppa i säng tidigt idag. Sen väntar två mysdagar med sovmornar och roliga aktiviteter. Jag har så mycket jag vill blogga och skriva om men orken finns inte idag. Ville bara skriva hej och KRAM