Underbara bilder på älsklingen

Charmtrollet
Fåfängda killen
Punkkillen

Some pictures

Här kommer lite bilder från senaste veckan här borta i USA. Vi har varit på en liten roadtrip och sett helt underbara vyer och platser. Noah fortsätter att charma precis alla och vi mår toppen! Superlativen haglar och han myser över all uppmärksamhet verkligen. Vi solar, badar, äter gott, shoppar lite och "bara är", helt underbart. Framöver så står NASA och Universal Studios på schemat sen får vi se vad som händer. Hoppas att ni alla mår bra där hemma, saknar er lite faktiskt! Önskar alla Thailandresenärer en underbar resa, var rädda om er! Hört talas om massor av snö, känns overkligt då det är klarblå himmel här och sol men snö är också mysigt.

Sköt om er, massor av kramar!


Buskillen
Gungeligung
Helikopterpiloten
Elitgymnasten

Djurens värld

Vad roligt med så många kommentarer på förra inlägget, tack för all er värme och omtanke!

Vi har det toppen och njuter av varje dag. Vädret växlar mellan klarblå himmel och mulet men värmen är här hela tiden och det är så skönt. Vi har verkligen fått komma nära djurens värld här, delfiner som hoppar och leker då vi äter frukost på balkongen, alligatorer bara några meter från bilen, sjökor som glider under ytan vid hamnen och så alla fåglar. Det är svårt att fånga allt det vackra på bild så att det ger det hela rättvisa men här kommer några bilder i alla fall.

Puss & Kram

Alligator
Bebis alligator
Härlig vy

Safe and sound

Jag och Noah är framme i Florida hos älsklingen och har det helt underbart. Flygresan gick toppen, det tog sin lilla tid och det var många myror i benen men Noah var så duktig. Han charmade alla och gjorde mamma sin stolt. Solen skiner och värmen är här igen så idag blir det bad i poolen, Noah har fått ny keps och fina sandaler så han är redo för sommarvädret. Här kommer lite bilder från vår första dag här i USA. Tänk att vi faktiskt är här, att vi fick möjligheten att komma iväg. Ibland är livet helt underbart!

Pussar & Kramar

Frukost på balkongen
Min Älskling
Vilda modiga Noah
Morgonkram
Noahs första möte med havet



Lite bilder

Massa bus hos stor-Noah
Massa kompisar till Noah
Mys med Saul
Pannbiff hos faster

Efter regn kommer sol

Det heter ju faktiskt så :) Det är mycket som händer nu och det mesta är roligt och underbart. Vill inte skriva för mycket än men ska vid tillfälle, jag lovar! Noah och jag har en riktig mysmorgon och ska ge oss ut på lite äventyr. Tänkte hinna förbi jobbet och säga hej då en av kollegerna går på mammaledighet idag och sen ska vi in till stora staden och träffa faster. Igår träffade vi massa goa barn hemma hos Monkan och de bilderna får komma ut lite senare.

Ville bara skriva att JAG ÄR LYCKLIG och det är en så otroligt skön känsla.

Puss och kram

Stolt mamma

Det händer nya saker varje dag och Noah är verkligen en modig och nyfiken liten kille. Idag på Öppna Förskolan gick han för första gången med en sån där klassisk Brio vagn. Han ville verkligen inte släppa den, fram och tillbaka och om igen. Så duktig! Häromdagen fångade jag honom på bild då han klättrade upp i en av sina lekkorgar och nu ikväll så var han uppe i babysittern helt plötsligt. Imorgon ska vi till tandläkaren då Noah fått kallelse dit och sen blir det mysig lunch och innebandy på kvällen. Fullt upp alltså!

Kram & Godnatt

Smidig kille
Nyfiken kille

Sollentuna Wellness

Så heter det nya stället som pappa och Marie öppnat i Rotebro. Vi var som sagt där på invigning igår och det var otroligt fint. Jag vet att de slitit som djur för att få allt klart och detta är en stor dröm för dem. Önskar dem all lycka till och uppmanar er att gå in och kika på hemsidan för att se mer, http://www.sollentunawellness.se/

Ska börjas i tid
Oj vad tungt
Fina gymmet
Jag vill upp igen
Noah och moster Josse
Kollar läget vid ingången