Vem är du?

Okej, så här var min lilla tanke! Ni är rätt många som tittar in här och läser varje dag eller åtminstone då och då. Måndagar brukar vara bästa dagen enligt statistiken. Jag skulle kunna gissa vilka kanske 30 av er är, men resten då? Jag är ju rätt nyfiken av mig och tänkte att det kunde vara kul om alla på något sätt kunde ge sig till känna eller i alla fall lämna någon form av spår. Att precis alla kommer göra det kan jag ju själv räkna ut vore för bra för att vara sant, men så många som möjligt. Kan du inte lämna en liten rad, vad heter du och om vi inte känner varandra, hur hittade du hit? Det borde ju bli rekord då för antal kommentarer och det vore lite kul tycker jag. Så, sätt igång att skriv vetja!

Puss & Kram

Oj vi måste ha kommit fel...

... var temat på gårdagens fest. Vi hade bestämt oss för att vara cowboys och jag tycker vi lyckades riktigt bra med våra outfits. Mysigt hos Erika innan med massor av tända ljus då vi ville vara med i Earth Hour och sen bar det iväg till Lejonbacken. Jag borde ju ha tänkt efter lite och räknat ut att en stor del av ungdomarna skulle vara från den skola jag arbetar på och att det är den årskullen som gick ut då jag precis började. Det var en liten märklig känsla att se så många av dem röja omkring och så samtidigt vara där med mina vänner och dansa på dansgolvet. Men de kände inte igen mig verkade det som så jag höll låg profil! Vi hade otroligt kul med att bara titta på alla, vilka kläder vissa hade eller det var fel uttryckt kanske. Vad lite kläder vissa hade på sig! Hur vågar de, eller än mer hur vill de? Och vad hög musik de spelar och vad de skriker... Ja ni hör, vi kunde själva konstatera redan igår att man blivit lite äldre minst sagt. Inte spelade de en enda schlagerlåt heller och då är det illa fast vi dansade till några låtar vi kände igen i alla fall. Kul att se vännens syster som hade skivan och hennes närmaste vänner som klätt ut sig seriöst och som rockade hela kvällen. Tjejer med stil, självförtroende och ödmjukhet. Kul att se mitt i allt det ytliga!

Nu ska jag mysa med min lilla familj, puss och kram!

Mys med sjuklingen
Bus med mammas hatt
Tjejligan

Härliga vårbilder

Det är verkligen växlande väder nu så det gäller att passa på att vara ute då våren känns i luften. Solen värmer verkligen och det är underbart att vara ute då. Våren är verkligen min favorit årstid... Jag har en liten rekordförsöksidé gällande bloggen här snart och hoppas DU vill vara med då? Kanske idag, eller imorgon eller absolut senast måndag. Ikväll är det dags för studentskiva, tänka sig på äldre dar :) Det ska bli kul att träffa alla goa tjejer och dansa lite. 

Passar på att önska alla en härlig lördag, kramisar!

Sötnosen
Spännande att titta på änderna
Väsbyån


Solen skiner

Idag är det verkligen härligt väder ute, längtar efter promenaden som stundar med Erika & Elias om ett tag. Vi har en mysmorgon här hemma med lite pyssel, en kopp te och så lite surfande förstås. Jag fick dock fixa en ny kopp te för Noah med sina långa armar tyckte mammas kopp var spännande. Han är så ruskigt snabb, eller förresten det kanske är hans mamma som är lite långsam. Just nu är allt som prasslar intressant och papper är gott att äta, så det gäller att vara vaken här hemma. Idag har 1-åringen stått alldeles själv längre än någonsin också, snart så! Drömde om jobbet inatt och tänker mycket på hur det ska bli att komma tillbaka. En stor del av mig längtar medan en annan del älskar att vara hemma med Noah. Inatt hade vi i alla fall brännbollsturnering med alla föräldrar och jag gjorde frivarv :) Nu ska jag göra lite nytta här hemma!

Hoppas att ni alla mår bra och har en härlig dag i vårsolen? Sköt om er, kramisar!

Sanna med barnen
Noahs tårta
Födelsedagsbarnet

Födelsedagsbilder

Vilken härlig dag vi hade igår! Tack snälla för alla fina presenter till Noah och för att ni kom och delade dagen med oss. Min kamera var inte på sitt bästa humör igår då flera bilder var väldigt suddiga. Här kommer några från födelsedagen i alla fall. Ska forska fram lite fler bilder och kanske kommer det upp mer vid tillfälle? Vet att det finns bilder på andras bloggar samt facebook så den som är ivrig kan säkert leta fram redan nu. Den som vill kan läsa fina rader på Sannas blogg som gjorde mig väldigt rörd och glad igår, klicka här.

Pussar & Kramar

Kul med ballonger
Full koncentration
Redo för kalas
Alla nya leksaker
Jag & lilla goa Elias


Grattis älskade Noah

För ett år sen låg jag med blandade tankar och funderingar på BB på Karolinska. Vad är det som händer egentligen? Läkarna pratar om akut kejsarsnitt om några timmar, men det är ju så lång tid kvar. Det är mars och de sa ju i början av juni. Så mycket som inte är ordnat än där hemma. Bebisen har inte ens en egen säng... Allt var upp och ner och det är mycket jag tyvärr inte ens minns. Jag vet dock att jag var rädd, orolig och ledsen över mitt lilla knyttes start i livet. Vad hände sen då? Jo, det tittade ut en liten kämpe full av iver och charm. En liten krabat som älskar människor, att skratta, att busa och som gör sin mamma stolt och lycklig varje dag. Idag fyller min älskling 1 år och än en gång vill jag skriva tack till alla som finns vid vår sida dag som natt.

Grattis Noah, mamma älskar dig!

Grodan Noah



Minnen som kommer tillbaka

Läste den här artikeln om lilla Ethan idag på nätet. Alla minnen från ett år tillbaka ploppar upp igen. Tänker mycket på den tiden nu, säkerligen för att Noah fyller 1 år snart. Tänk att den lilla söta grodan blivit så stor. Stark och envis har han ju varit hela tiden, klarat sig utan infektioner och annat. Jag är så tacksam och lycklig! Vill verkligen åka till avdelningen på Danderyd och säga hej igen och TACK för allt deras stöd och engagemang. Vi ska bara friska på oss lite först då det är lite krassligt här hemma för tillfället.

Nu står Noah och dansar vid mina fötter och vill ha lite uppmärksamhet. Dags att busa lite alltså, önskar alla en bra dag!

Utmanad av Anka

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som hon/han gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Lycka till!!

1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Java
3. Flicknamn: Jennifer
4. Pojknamn: Jonathan
5. Yrke : Jurist
6. Färg : Jade
7. Klädesplagg:
 Jeans
8. Mat: Järpar

9. Sak i badrummet: Jacuzzi
10. Plats / Stad: Jersey
11. En orsak att vara sen:  Jultrafik
12. Något man skriker:  Jippie
13. Film: Jurassic Park
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Judas Priest
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn: Jarlabankesväg
18.
Bil: Jeep
19. Sång: Jagad av vargar
20. Aktivitet med mer än en deltagare:
Jitterbugg

Nu utmanar jag Ullis, Frida, Josse, Monkan, Sanna och Maja. Lycka till!

Kram & Godnatt

Några favoriter

Vi har mysiga dagar med kusin vitamin från England. Vi har träffat släkt och vänner och än en gång blir jag påmind om alla underbara människor som finns runt omkring mig och min lilla familj. Jag är oerhört tacksam! Vi förbereder Noahs stora dag på söndag också, det blir bak hela veckan lång. Här kommer några favoritbilder från resealbumet.

Puss & Kram

Lilla familjen
Universal
Sötnosen
Badälskaren
Trötta själar

Hem ljuva hem

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar resa. Efter ett dygn av sömn, uppackning och fixande så känns det ungefär som vanligt. Fast ändå inte såklart, då hjärtat är så mycket lättare och själen gladare. Härlig känsla! Imorgon blir det ett spännande besök på Bvc för att kika på lillemans vikt och längd. Nu är det dags att hoppa i säng trots att min egen Skalman klocka inte bestämt sig om klockan är ett på natten eller sju på kvällen :)

Tack för alla fina kommentarer och hälsningar under resan, alltid kul att läsa alla positiva kommentarer och få lite feedback. Sköt om er alla goa fina varma bloggläsare och vänner.

Puss & Kram

Underbar dag på stranden

Vi har besökt en naturstrand precis bredvid NASA idag och vilka fina bilder det blev därifrån. Helt otroligt ljus och väldigt avkopplande med vågorna och allt det vackra att vila ögonen på. Se själva och avgör!

Tyvärr missar vi precis den uppskjutningen av rymdfärjan de ska göra här nästa vecka. De skulle ha gjort den då vi kom hit men allt har blivit försenat. Imorgon blir det dock en tur till NASA för att kika runt lite. Det ska bli väldigt spännande. Kanske kommer en bild på Noah i rymddräkt imorgon kväll :)

Puss & Kram

Noah älskar sanden
Bus i sanden
Massa bus på stranden
Underbar bild
På väg hemåt

Traditionsenligt besök

Ja, ni som känner mig bäst vet ju att detta med brandbilar och brandstationer världen över är lite av ett intresse. Nu är det ju inte bara jag som tycker så i vår lilla familj så gårdagens besök på brandstation 11 här i Titusville var såklart givet. Planen var även att få med oss ett litet minne till pappa som ju är precis som vi om inte "värre" men det var inte det lättaste, då det var strikta order på att inte dela ut vare sig t-shirts eller märken tyvärr. Men fina bilder har vi att visa sen, här kommer några!

Kramisar

Trevliga brandmän
Vacker brandbil

Några rader

Här blåser det för fulla muggar men solen tittar ändå fram som tur är. Vi har busat i lekparken och tittat på delfiner. Igår var vi på ett museum här i stan som drivs av pensionärer som på ett eller annat sätt arbetat på NASA. De visade runt och berättade en massa spännande historia. Jag fick hålla i en tidning som var utgiven den 21 juli 1969 med massor av sidor om Neil Armstrong och de första stegen på månen. Det var en häftig känsla. På fredag tror jag vi åker till Kennedy Space Center och kikar runt, då ska det fotas kan jag lova!

Hoppas att ni mår bra och att våren snart hittar till Svedala på riktigt. Sköt om er, vi skickar massor av kramar!

I lekparken


Önskar ni kunde se...

... min fina älskling nu. Han står här bredvid mot sängen och dansar och skrattar i ett. Efter en lång tupplur så är han världens gladaste och charmigaste igen. Ögonen lyser och de små sockerbitarna i munnen blänker vita. Söta goa Noah! Tänk att han snart fyller 1 år, helt otroligt! Vi har annars haft en toppendag i Orlando med lite shopping  och nu väntar en lugn kväll. Hoppas att ni mår bra och har haft en härlig måndag?

Tänker på faster som är på resande fot, hoppas allt gått toppen på alla sätt. Jag önskar dig verkligen en underbar semester!

Pussar & Kramar allihopa!


Charmtrollet


Ännu en badälskare

Nu är det definitivt konstaterat, om det nu inte var det innan... Noah är också en badälskare som sin mamma, sin äldsta moster och mormor. Han älskar att bada i både poolen och badkaret och dyker för fulla muggar. Det är flera som påpekat att han är som en fisk i vattnet och att han måste tagit lektioner, bra det där med babysim :)

Vi har haft toppenväder idag så det har varit en härlig dag vid poolen. Nu varvar vi ner lite hemma innan det är dags för middag. Jag har precis hittat en sida på nätet så jag kunnat lyssna på alla melodifestivalsbidrag, så nu kan jag andas ut... LIte schlagernörd är jag ju allt! Hoppas att ni mår bra och har en härlig lördagkväll, det ska vi ha over here!

Pussar & Kramar

Glada badkillen
Mina älsklingar
Middagsdags