Lite till...

Min vana trogen så är jag ju lite av en nattuggla och har inte alls kommit till ro än. Istället för att häcka i soffan med alla äckliga dumma skräckisar så sitter jag hellre här vid datorn, nära Noah. Men skriver tyst och sakta så att han inte ska vakna...

Det har varit en riktigt bra dag idag, även igår. Fick hjälp av Micke med vinterdäcken, besiktningen gick okej, mys idag och känner mig frisk om än trött. Besiktningen då... Blev jättenervös då jag stod i kön och väntade på att just mitt nummer skulle blippa upp. Larvigt, kunde ju ändå inte göra något åt saken då. Jag hade en jättetrevlig besiktningsman som visade och förklarade en del, man skulle kunna säga att jag redan tjuvat på mitt biltema då :) Två saker behöver fixas, parkeringsbromsen och blinkerslampan. Jag har en månad på mig! Sen var det lite annat som kunde vara bra att fixa vid tillfälle. Hoppas på hjälp från en som syrran känner, vi får se! Noah var supergo och skrattade då de hissade upp bilen, grannbilen var röd, den var häftigast att titta på. Sötis!

Tacos och mys med Kattis & Sanna idag. Underbart att bada, gulliga Kattis hade tänt ljus och lagt fina orkideé blommor på handduken. Det kallar jag stil! Vi fick även se bilder från bröllopet och det var underbart att se. All lycka och medgång till er!

Har inte skrivit om onsdagsdejten med pappa & Marie ju. Vi lunchade på Stinsen och Noah fick en jättefin åkpåse till vagnen. En sammetsmjuk tuff svart med en guldig liten prinskrona på. Hmm, det där lät ju lite skumt men får visa en bild vid tillfälle. Efter dejten var det tänkt att jag skulle shoppa lite till en viss fröken som ju fyller år. Plockade på mig mitt, hade gått rätt länge och tänkt till och så när jag står vid kassan och ska betala så inser jag att kort och körkort inte finns i plånboken. SUCK! De tog jag ju ut kvällen innan då jag skulle gå och handla och inte ville ha med mig hela kittet. Man ska inte göra så, varför lär jag mig ALDRIG. Fick snällt be killen att slå ut allt och lämna sakerna kvar för att åka hem och tillbaka. Snurrigt värre!

Nu ska jag lägga mig och läsa och förhoppningsvis somna snart. Ladda för morgondagens hemmamatch och mässan på söndag. Kalas är det ju då också så vi får se hur vi ska få till den dagen.

Puss & Kram

Allvarliga Noah


Halloween

Några korta rader för att önska alla en trevlig halloween. Vi är bara hemma och vänder en sväng. På väg till Kattis för att äta lite mat med Sanna och kika på Idol, sen så ska jag få låna bubbelbadkaret :) Vi har haft en heldag ute på Värmdö med god lunch, fika, spel, trolleri och bus. Blev inte så många bilder men här kommer två.

Mer info om besiktningen, humöret och annat får komma en annan dag. Blir en tidig kväll ikväll, behöver sova!

Kramisar

Halloween
Fikastund

Speciell dag

Först och främst massor med grattis kramar till Josse som fyller 25 år idag. Hoppas att din dag blir galen med gratulationer, paket och sång. Precis som du vill ha det :)

Så trött och slut idag. Vi hade match i Uppsala igår vid 20.45. Kan säga att det var en sjuk känsla att försöka tagga till då jag mer kände för en kopp te och att sova. Överraskande nog tycker jag nog vann vi med 5-1 och enligt rykten ska vi nu ligga tvåa i serien. Fick en del stryk och var inte alls fokuserad som jag ville, är dock grymt glad över det mål jag gjorde i slutminutrarna. Betydde mycket för psyket.

Humöret är lite bättre idag än sist jag bloggade. Är dock galet nervös för beiktningen på bilen om några timmar. Nu är även reg plåten bak helt sne. Det lär ju inte vara okej! Suck, har en dålig magkänsla gällande det här. Har redan ställt mig in på att ha en tema bil vecka nästa vecka.

Nu ska jag sätta fart och träffa mammagruppen en sväng, ikväll blir det beök från Linda också. Ska bli jättekul!

Kram på er!

Födelsedagsbarnet


Funderar på...

... om detta hade gjort skillnad? Låter ju bra mycket mysigare än att byta rum 9 gånger och känna sig ensam och utanför. Texten beskriver mycket av alla de känslor jag hade på den avdelning vi var på. Personalen där var superpoffsiga, men detta upplägg hade nog gjort skillnad för mig, för oss. Kanske hade saker och ting varit annorlunda nu? Eller inte... En riktig funderar och klurardag idag. Samvård på Neo

Direkt från hjärtat

Tänk att hur hårt man än kämpar för att hålla humöret uppe, god min som det så fint heter och vara positiv så kommer det stunder då det känns så tungt. Nu är en sådan stund. Vet inte var det kom ifrån. Kanske för att jag åt lunch ensam och var omringad av par? Kanske för att en del från vagnen lossnade då jag körde in lite i en bom? Kanske för att ugnen inte fungerar trots att en herre från Väsbyhem varit här? Kanske för att jag känner mig ensam? Missförstå mig inte då, för jag har världens stöd från mina vänner och från familjen.

Men jag saknar att dela mitt liv med någon. Det är så mycket nytt som händer, så mycket jag blir stolt över, så mycket intryck och det är fruktansvärt tungt att inte kunna sprida det som jag vill. Jag kämpar varje minut mot bilden av hur jag trodde mitt liv skulle vara då jag äntligen fick barn. Ibland går det rätt lätt och jag känner mig lyckligt lottad och tänker att allt ordnar sig. Ibland går det tungt men ändå sätter jag på mig masken och kämpar. Vill inte göra andra oroliga, vill vara glad för Noah, inget blir bättre av att deppa ner sig och så vidare. Men det gör ju så ont och tårarna bränner där bakom. Hur ska man göra?

Det var inte så här det skulle vara. Folk frågar om julen och det bara knyter sig i magen på mig. Noahs första jul, det skulle ju vara så underbart med jul igen men känns bara tungt. Blir så besviken och ledsen! Söker inga sympatier, vill heller inte ha oroliga samtal. Det gör bara allt värre. Det är som det är och ingen annan kan göra något åt det. Men för er som jag kanske stöter på idag, masken är genomskinlig och trasig.

Blandat

Mitt tema för denna vecka är definitvt sömn. Försöker ändra mina sena kvällar och få min egen tid om mornarna när Noah sover istället. Än så länge går det bra. Tror att Noah börjar få in sina sovrutiner nu, hårt arbete lönar sig. Eller hårt arbete är väl fel, han är ganska lättsomnad men mer kontinuitet lönar sig då. Senaste veckan har han bara vaknat en gång per natt också och det är betydligt mer lätthanterligt tycker jag. Planen är minst 8 timmars sömn per natt för mig nu!

Träning igår och jag var verkligen på humör för att träna. Missade ju hela förra veckan då jag var förkyld. Det gick väl inte superbra på något sätt men det var kul och det så skönt att skratta åt alla tokerier och barnsligheter som förekom igår. Blev också otroligt glad då det löste sig  med min overall. Det finns snälla själar överallt! Har haft lite ågren över betalningen men nu är det löst för tillfället i alla fall. Tack snälla! Match på onsdag och lördag, heja!

Snälla själar finns det som sagt många av och igår måste ha varit en sån där dag då jag hade tur. Fick lite hjälp att kika på bilen inför torsdagens besiktning. Tyvärr så är det lit etokigt med en lampa som inte bara går att bytas ut utan som måste fixas med ny sockel och så, däcken är slitna och är på gränsen att de går igenom. Funderar på att byta till vinterdäcken men de är ju också slitna och jag har tänkt köpa nya men inte riktigt än. Hmmm, blir till att lägga på charmen och hoppas på det bästa.

Öppna förskolan igår var så himla mysigt. Supertrevlig personal, skön avlastning att bara vara där och en riktigt myskänsla i kroppen. Träffade två tjejer från min mammagrupp och en tjej som jag sjungit i kör med för många många år sen. Hon tyckte att jag och Noah var lika och det var skönt för mitt mamma hjärta att höra då både jag och alla andra tycker han är Micke upp i dagen.

Snart dags för babysim, sen ska det tvättas för glatta livet. Har massor av planer i veckan, känns kul faktiskt. Barnvagnsbio på onsdag, match i Uppsala, träff med Linda på torsdag, träffa Bergshamra gänget på fredag och så match i helgen och mässa på söndag. Ni som inte vet vad mässan är kika på
www.underbarabarn.se. Kul att Malin och Erika ska följa med.

Här kommer lite bilder från veckan so far. Noah hade på sig sin fina Djurgårdströja på Jonas match i söndags, den gjorde succé. Antingen älskade folk ur publiken den eller så hatade de den. Uppmärksamhet fick han i alla fall lilleman. Tror att det var tröjan som gjorde att BSK vann :)

Puss & Kram

Morgonmys
Gott med handen
Heja Djurgården

Måndag hela veckan

Nädå, men då man är hemma så här så kvittar det ju egentligen vad det är för dag. Är jag trött och på dåligt humör så kan det kännas som måndag hela veckan. Är jag på gott humör så njuter jag av dagarna och känner det som om det vore helg hela veckan. Allt sitter i huvudet! Idag är en rätt bra dag känns det som, trots en märklig helg. Känner ni igen känslan av att inte alls förstå vad som hände. Man bara sitter där och ser ut som ett frågetecken. Märklig känsla!

Jag och Noah ska snart till öppna förskolan med Monkan och stor-Noah på sångstund. Sen blir det nog en promenad i solen och så lite fix här hemma. Imorgon är det tydligen babysim igen. Då är det dags för fortsättningskurs, tack Anka för infon. Jag har inte hört något och tycker det är skumt men vi går väl dit och låtsas som ingenting. Kanske vi slipper betala också, hehe. Vill gå på underbara barn mässan i helgen, troligtvis på söndag. Någon som vill följa med?

Kramis hela dan!

*******************************

Sångstunden var supermysig, mer sånt framöver. Då vi kom hem låg ett kuvert med eftersänd post. Där fanns info + inbetalningskort till babysim.

*******************************

Glädjevrål

Så här glad blev Noah av sina fina klossar från Sofia & Magnus. Tittar på kort och sorterar i datorn, blir många bilder då jag gillar att fotografera. Lilleman sover gott i sin säng och jag ska snart försöka göra detsamma. Längtar väldigt mycket efter Englands resan nu. Om tre veckor så åker vi till underbara Hanna & Andrew. Spännande att flyga/resa med Noah, tror att det kommer gå toppen. Passar på att önska alla en härlig vecka! Just det, är mörkhårig nu :) Tack Josse för hjälpen och även Jonas som var lite barnvakt då vi pulade i badrummet.

Kram & Godnatt

Glädjevrål

Fjärilshuset i Haga

Här kommer lite bilder från lördagens besök på Fjärilshuset i Haga. De är lite immiga eller vad jag ska säga, vet inte om det beror på någon inställning eller om det var fuktigheten? Tror att Noah gillade fiskarna bäst då det hade så fina färger. En mysig liten utflykt! Nu ska vi snart gå och heja på Jonas som spelar match, öronskydden är med :) Sen blir det en lugn kväll med lite hårfärgning tror jag och tv mys.

Puss & Kram

Härlig miljö
Coola fiskar
Mera fiskar
Vackra hibiskus
Tittar på Nemo & Doris

Drömmer om...

... att flytta hit eller till liknande. Att kunna somna om kvällarna, sluta grubbla så mycket emellanåt, bli kvitt ryggontet, bli ompysslad och att sitta vid farmors köksbord och bara prata. Jag saknar dig! ♥

Tack för åsikterna om hårfärg, lutar åt att det blir mörkt ikväll då. Ska se om jag fixar det själv eller om jag ska be någon snäll själ hjälp mig?

Kramisar

Hjälp mig att välja!

När hösten och vintern kommer brukar jag ofta tona eller färga håret mörkt. Ibland lite kastanj och någon gång var det lite åt det lila hållet, hehe! Nu är jag kluven. Handlade hasselnöts färg då jag och Sofia var och shoppade häromdagen men nu fegar jag lite. Trivs rätt bra med det ljusa, ändå gillar jag det mörka. Ett väldigt yttepytte problem jag vet, men ändå. Så snälla, hjälp mig. Vilket tycker du är finast? Vet att det är bilder med helt olika frisyrer och längder men har inte så många kort på mig faktiskt. Brukar alltid vara bakom kameran. Försök föreställa er någon halvlång frisyr och så frågan, vilken färg?

Puss & Kram

Ljushårig
Mörkhårig

Några korta rader

Klockan är mycket och det är dags att sova. Är så urusel på att komma i säng i tid. Kan nog räkna de gånger jag somnat innan 24 sen Noah kom på en hand. Inte så bra, jag vet... Nu brukar ju vi sova en del på förmiddagarna men ändå. Sofia, min goa fina vän frän Göteborg har varit här i dagarna tre och det har varit så mysigt. Tack snälla du för härliga pratstunder, god mat, mumsigt fika och härliga skratt. Du är en vän för livet

Tack till Frida också som var gullig och passade Noah då vi tog oss in till stan för god mat och ett glas vin i torsdagskväll. Det kändes väldigt lyxigt må jag lova!

Noah är piggare igen och är verkligen otroligt rolig att lyssna på nu med sina nya ljudeffekter. Själv så mår jag sisådär med en hals som känns som ett rivjärn och med huvuvärk om mornarna. Som en miniinfluensa som inte vill bryta ut. Börjar bli lite less på detta nu.

Det kom ett härligt paket med posten idag, fina bilder på lilleman från förra veckans babysim. Blir alltid glad då saker och ting kommer i utlovad tid, fint packat och proffsigt gjort. Lägger nog in fler bilder på Noahs blogg imorgon.

Kram & Godnatt

Babysim

Noah 7 månader

Idag fyller gullungen 7 månader, tänk vad tiden går! Vi mår lite bättre och laddar nu för besök för Götet. Ska bli så himla mysigt! Vi har varit ute och fått frisk luft med Monkan och Noah E, sedan fikat lite med Erika och Sara. Det planerades in lite spa och jag hoppas verkligen att det blir av. Vore så otroligt skönt! Noah har under de senaste dagarna lärt sig en massa nya ljud, det är så kul att följa honom i sin utveckling. Det händer nya saker varje dag. Lillasyster var förbi igår kväll, det var mysigt. Antar att din tatuering är officiell nu, den var superfin! Hon och jag har en plan till Josses födelsedag, känns kuligt att göra det ihop. Ladda fingrarna Josse, du kommer få jobba hårt :)

Kramisar till er alla!

Noah 7 månader

Host och snörvel

Jag känner mig lite piggare idag men det går upp och ner. Bafusin är min räddning för halsen! Såg att jag missat en del samtal på mobilen igår, hade inte så bra koll. Det blev inget babysim idag tyvärr, hoppas att vi kan få till en extra gång sen. Vet att mamma gärna ville följa med någon gång. Vi ska gå fortsättningskursen, känner att Noah tycker så mycket om det och det är lite skönt med rutiner. Funderar på mitt eventuella extrajobb, har jag tagit mig vatten över huvudet? Vill jag för mycket, som vanligt? Imorgon kväll kommer Sofia, längtar! Hoppas bara att vi är piggare tills dess... Håll tummarna! Snart kommer Micke och då blir det nog en liten höstpromenad, frisk luft är alltid bra. Ska försöka hitta länken till halsbanden åt dig Erika, de kanske fanns I Noahs blogg? Nu har jag svamlat om allt möjligt, utan röd tråd men men så kan det vara ibland.

Gullungen
Chris Noah Gabriel

Morgonmys

Måndag igen...

Idag har varit en lugn dag, inte varit så pigg så då blir det allt till att hålla sig hemma. Noah har varit lite kinkig idag också men ingen feber. Vet inte vad vi har åkt på riktigt? Idag har han ätit potatis men den åkte direkt upp igen, trevlig info va!?

Härlig förmiddagspromenad med en tjej från mammagruppen, skönt med lite frisk luft. Vilade hemma innan det var dags för några korta ärenden på Centrum, sedan har det varit mysbrallor och tofflor på för hela slanten. Kikar lite smått på innebandyn på TV nu och snart blir det ÄNTLIGEN Prison Break igen. Som jag har längtat och väntat!

En liten bild på min älskling!

Sötnosen



Gimme gimme gimme

Skulle kunna vara två låtar det där, säkert fler men vet ni vilka jag tänker på? Gimme, gimme, gimme all night long. Gimme gimme gimme keep playing that lovesong.... Är ni med? Eller... Gimme gimme gimme your man after midnight... Men det var inte det jag tänkt skriva om utan....

Idag känns om en ovanligt tung dag. Jag har ont i halsen, inga krafter, ont i kroppen och är trött och låg. Tänkte därför be om lite respons, feedback, rentav en rolig historia eller vad som helst. Jag är lättroad så hit' på något, snälla!

Ska ge Noah lite uppmärksamhet nu då han varit vaken ett tag och pratat och grejat. Underbara lilla kille!

Kram på er!

Same same but...

... different. Lugn hemmakväll on my own idag igen, fast idag är älskade Noah hemma. Han verkar ha haft det toppen hos mormor. Sitter och funderar lite på livet i allmänhet och mitt i synnerhet. Mina nyckelord ser ni på bilden, fiffiga kex det där :) Skön innebandyvinst idag, roligaste matchen jag spelat på länge faktiskt. Hade kunnat gjort mitt livs snyggaste mål men träffade ribbkrysset tyvärr. För en gång skull drev jag in i mitten istället för det där jäkla hörnet, hehe. Jag och Erika hann med en snabb kik på Baby loppisen som var vid Vilunda idag också. Fyndade lite bra att ha grejer som jag lämnade till mamma, matstol och hoppgunga samt en jättefin overall till vintern. Det bästa var att jag köpte den av gulliga Lisen. Allt för 100 kr, me like! Maja kom förbi och vi åt lite mat och pratade innebandy, pedagogik och psykologi. Inte lätt alla gånger men jag vet inte, jag har svårt för hur vissa saker verkar skötas.

Nu ska jag mysa med lilleman, han verkar inte vilja sova utan ligger och snackar i sin säng. Hoppas ni mår bra allihopa? Många kramar från oss!

Tänkvärda ord

Saknar min goding

Ska hoppa i säng nu, känner mig lite krasslig och lite ensam i själen. Saknar Noah galet mycket, har legat och snusat på hans ena filt i soffan. Det ska bli otroligt skönt att få sova ut men åh, vad jag saknar den lilla krabaten. Är trött på ensamma fredagar för den delen. Ändå orkar jag som oftast inte ta mig för att göra något, som att åka iväg eller så. Märkligt egentligen! Vill ha fredagsmys hemma med sällskapsspel, god middag, bus med barn och kramar i massor. Jag vill ha det så mycket så det värker ända ner i magen. Så nu vet ni det!

Hoppas på att vara piggare imorgon då det är dags för match och att lilleman snusar gott med sin groda i resesängen.

Mamma älskar dig Noah!

Gränslös kärlek

Repris på härliga möten

Tack goa kloka fina Lina för en härlig fika och pratstund. Det var längesen men ändå så lätt att prata och ta vid. Kul att prata gamla minnen också, mycket har hänt kan man väl lugnt säga. Alltid kul att träffas och känna att man blir fylld av energi. Önskar dig och alla andra än en gång en trevlig helg! Nu ska jag göra lilleman klar för pyjamasparty hos mormor.

Kramisar

Borde ha...

... haft kameran med mig imorse då jag och lilleman tog en promenad runt kvarteret. Vilka otroligt fina färger. Blå hösthimmel, röda och gula löv blandat med orange, dagg i gräset och frisk luft. Tänk att de enklaste sakerna kan göra en lycklig!

Borde även lagt mig i tid igår som jag tänkt, låg och vred och vände och fick ingen ro så jag gick upp och rensade garderoberna istället. Noah har så mycket fina kläder, presenter från dopet, ärvt från Theo och stor-Noah, en del från Bergshamra och så massa annat smått och gott förstås. Slängde en del av mitt gamla krafs också och det kändes skönt. Tema rensning fortsätter alltså.

Den här veckan har det varit tema mat, eller borde ha varit i alla fall. Hade tänkt mig storkok och massor med barnmat till lilleman. Då han knappt börjat äta riktig mat än så gick ju det i stöpet. Orken har inte heller riktigt funnits där för mig att göra allt jag tänkt, med matlådor, fryst mat osv. Är ändå rätt nöjd över chili con carne, pita bröd med köttfärsröra och fiskgryta. Så lite tema mat har det varit minsann... Tänker som så att det är bra med en plan men man måste kunna gå ifrån den också och gå efter dagsform, lust och ork.

Idag är det tvättstuga som gäller och fika samt promenad med barndomsvännen Lina. Noah ska sova hos mormor ikväll och jag ska försöka lägga mig i tid och sova hela natten. Utvilad och taggad inför morgondagens viktiga match alltså.
Här kommer ännu en bild på min fina lilla killeFokuserad som bara den...

Trevlig helg och massor med kramar!

Mammas godis

Charmtrollet Noah

Charmtrollet

Timeout

Idag sa kroppen och huvudet stopp, så otroligt trött. Noah har haft några nätter nu då han vaknat 2-3 ggr och det känns. Jag har fortfarande ont i ryggen sen flytten och nu har det gått så långt att jag vaknar med huvudvärk varje morgon. Är nog läge att knäcka till ryggen. Flytt och innebandy igen sliter på en medelålders kropp :) Man är ju inte 15 längre i alla fall...

Jag skulle ha varit på föräldragrupp nu och brukar ha så svårt att missa saker/tacka nej. Men man kan inte vara med på allt. Vill inte stressa upp Noah heller utan låta honom vakna och äta i lugn och ro. För man kan faktiskt ha sovmornar till kl. 10-10.30 som småbarnsförälder (hint till alla morgonpigga telefonörer). Speciellt då nätterna är som det varit nu ett tag. Noah kanske ska sova hos mormor i helgen så kan jag sova LÄNGE...

Jättekul med barnvagnsbio igår, otroligt bra idé. De verkar köra varannan vecka så det kanske blir en rutin? Annars står ett besök till Öppna Förskolan högt i kurs, vill gå dit och kika lite. Vi får se vilken dag det blir! Har kommit på att det kanske kan vara bra att varva dagarna med aktivitet och vila, varannan dag liksom. Känner att det varit lite mycket nu igen. Vi måste få bo in oss lite också, inte bara vara ute och flänga. Så vill ni hälsa på så vet ni var vi finns ♥

Puss & Kram

Det går framåt

Noah gör allt för att ta sig fram, det går så sakteliga. Idag har han busat med Theo och stor-Noah här hemma. Han tittar med stora ögon och vill gärna vara med. Han ser inte så nöjd ut på den här bilden men det var inte så farligt som det ser ut. Idag var det babysim också men de fotona kommer upp senare, eller kanske i Noahs blogg. Nu ska jag kika lite på TV och slappa.

Kramisar & Godnatt


Framåt marsch
Bus med grabbarna

Vuxenpoäng

Hade ju tänkt lägga mig tidigt ikväll men efter dagens tråkiga besked så kan jag inte riktigt koppla av. Vill inte skriva mer om det här då jag inte vet vad berörda vill och anser. Tänker massor på er i alla fall! Så för att koppla bort tankarna så ville jag ha något att göra. Började med att vika tvätt, kom sedan på att jag kunde förbereda morgondagens lunch med Anka, Theo, Monkan och Noah. Så tände lite ljus i köket, satte på radion och lyssnade på Karlavagnen och lagade Chili con carne. Om inte detta är vuxenpoäng så vet jag inte vad vuxen är :) Nu ska jag röja upp disken i köket, förbereda lillemans "nattaflaska" och göra mig klar för sängen.

Sov gott allihopa, var rädda om er!

Goskillen

Lite kvällsmys och bus så här precis innan det är sovdags. Ingen träning för mig idag då foten bör vila. Tänkte lägga mig tidigt om nu Noah somnar tidigt vill säga, hoppas på det!  Babysim imorgon med fotografering, ska bli spännande. Barnvagnsbio på onsdag, föräldragrupp på torsdag och förhoppningsvis en tripp tiill Öppna Förskolan någon dag.

Massor med tankar, värme, styrkekramar och kärlek till två av mina närmaste vänner idag. Ni vet vilka ni är och vad jag menar. Tänker på er!


Mera bus och tuggande
Buskille

Gott och ont

Så var det dags igen för stukad fot och astma spray. Tänk att innebandy genast blir så mycket tuffare då hösten och vintern kommer. Varför? Är det omställningen mellan den isiga uteluften kontra luften i den varma hallen? Längesen jag fick så svårt att andas som igår. Konstig match med hårt spel, vilket jag ju iofs gillar. Vi spelade så märkligt och bollen studsade deras väg. De var duktiga, ett starkt ungt lag som säkerligen kan gå långt. Hoppas bara att de taggar ner på attityd och fula ord, både de och deras föräldrar. Den stukade foten mår rätt okej ändå, är uppe och går idag så det var nog inte så farligt tur nog. Men nr # 13 i Alunda, vi ses igen :)

På tal om gott... Idag fick jag ett telefonsamtal om ett erbjudande som gjorde mig just gott. Jag ska eventuellt delta  i ett projekt som rör innebandy och sjysst spel. Föreläsa och prata lite, lät väldigt spännande och jag hakade på direkt. Perfekt med lite extra klirr i kassan ju. Återkommer då jag vet mer.

Nu ska jag busa lite med lilleman!

Härliga möten

Tänk att man kan bli så glad över att springa på en gammal vän, släkting, väns förälder eller kollega. Häromdagen träffade jag en "fd svärmor" och det var första gången vi sågs sen hon slutade vara min svärmor, ja ni förstår. Det var skönt att ses, få/ge en kram, höra att allt var bra. Jag blev uppriktigt glad och jag såg att hon också blev det. Idag sprang jag på en gammal klasskompis då jag och Noah var ute och gick, det var också härligt. Vi småpratade lite om nu och då, livet i stort och tog vid som om vi setts senast igår. Möten av olika slag, då menar jag inte personalmöten eller så utan möten mellan människor är så jäkla häftigt. Ibland och med vissa i alla fall...

Otroligt skön dag med sovmorgon, träning på Sats med syrran, fika med Erika & Sara samt prommis med lilleman. Ikväll väntar fotboll och en lugn hemmakväll. Heja Sverige!

Här kommer lite fina bilder från de senaste dagarna. Gillar ni mina och lillemans nyinköpta skor?

Mys med nya pyjamasen
Cool slapparstil
Nta skorna

Vill ha...

Kika på den här länken Miaji så får ni se riktigt coola smycken. Vill ha en sån silverring men vet inte vad jag vill ha för text. Borde inte beställa men en tjej kan väl få drömma iaf... Klicka in på smyckena för bebisar, armbanden är ju bara för söta. Kanske att Noah ska få ett i julklapp?

Han har äntligen somnat och hur udm är jag på en skala som inte försöker göra detsamma? Har fastnat bland bloggar och designsidor, finns så mycket fint.

Var är John Blund?

Noah vill verkligen inte sova, har försökt med allt. Jag har vaggat, gungat, sjungit, vyssjat men han är pigg. Nu ligger han i sin säng och ömsom gråter ömsom pratar. Klockan är ju massor.  Detta är rekord, han som brukar somna mellan 20-21...

Härliga dagar

Allt känns rätt bra just nu, trots att jag är rätt trött. Börjar komma igång rent fysiskt nu med träning och känner mig rätt stark på planen igen. Inte så rädd som jag var i början. Trivs i nya lägenheten, är en del roliga saker på gång och har lugna och sköna dagar. Idag har jag och Noah lunchat med mamma, igår gick vi långprommis till Eds kyrka med Monkan och stora Noah och tände ljus på älskade farmors grav, Malin var här ikväll och vi har ätit gott och myst och jag och Micke har shoppat åt Noah idag. Inte så avancerade saker men mysiga som ger energi och glädje liksom... Inte så bra svenska/ordningsföljd i det här inlägget men är trött och tänkte ta kväll/natt nu.

Idag fyller lillasysyster Frida år också, gulliga lilla skitunge :)
Massor med grattiskramar!

Puss & Kram

Saxat från Sigtunabygden i veckan

Griffins damer gav aldrig IBK Östhammar en chans När Arlanda Griffins damer hade hemmapremiär i innebandy i Ekillahallen lördagen den fjärde oktober var det fart och fläkt. Arlanda Griffins vann över IBK Östhammar med 9-4. Innebandy Division 2

Arlanda Griffins-IBK Östhammar: 9-4 (4-1,4-2,1-1).

Målen Arlanda Griffins: Anna Karin Bergman och Johanna Wiksten 2, Jannika Andersson, Jessika Lundqvist, Josefine Wiksten, Dinice Salomonsson och Cecilia Jansson.

Målen IBK Östhammar: Linn Sjölander 2, Amanda Myrberg och Caroline Hallerström. Utvisningar: IBK Östhammar 2x2 minuter.

Publik:
45

På mindre än tre minuter hade Griffins gjort lika många mål och ledde med 3-0 genom Jannika Andersson, Anna Karin Bergman och Johanna Wiksten efter 8.22.
-Visst fick vi en bra start på matchen och det är alltid viktigt, säger Stefan Jansson, tränare i Arlanda Griffins.
Tjejerna i Östhammar hann inte med och kom på efterkälken och laget fick bara rensa undan i försvaret för att inte Arlanda skulle göra fler mål.
Därför var det lite snopet för Arlanda tjejerna och lagets målvakt Anna Ström när Östhammar på ett långskott gjorde 3-1. Ett par spelare skymde sikten för Anna Ström i målet och hon såg inte bollen och kunde inte göra något åt målskottet.

Åter lugnt
Det blev lite oroligt på planen efter Östhammars reducering men Arlanda lät sig inte nedslås över målet utan trummade på och när Jessika Lundqvist gjorde 4-1 var lugnet återställt i laget.
I den andra perioden var det Östhammar som var piggast i inledningen och Arlanda fick mer ägna sig åt försvarsarbete och Anna Ström 15 år fick visa att hon är en lovande målvakt med några snabba reflexräddningar på Östhammarskott. Östhammar också lite närmare genom att göra 4-2 men sedan var det hemmalaget som lade in en extra växel.

Bergman avgjorde
Systrarna Johanna och Josefine Wiksten gjorde var sitt mål fram till 6-2. Östhammar kom igen genom att göra 6-3 men sedan var det roliga slut för bortalaget. Dinice Salomonsson gjorde 7-3 efter 18.15 och Anna Karin Bergman avslutade andra periodens målskytte med att göra sitt andra mål för dagen fram till 8-3 efter 19.08 och matchen var i praktiken avgjord. Om inte Östhammartjejerna misströstat tidigare så var det nog dags, när Cecilia Jansson satte spiken i kistan genom att göra 9-3 direkt i början av den sista perioden.

Bra start
Arlanda Griffins första femma med anfallarna Cecilia Jansson Jannika Andersson och Johanna Wiksten och backarna Sandra Sohlman och Josefine Wiksten var riktigt duktiga men hela laget var bra och ingen i laget föll ur ramen.
Östhammar fick till en sista reducering till 9-4 och kanske fanns det luckor i försvaret hos Arlanda, som måste täppas till i kommande matcher mot bättre motstånd.
-Tjejerna och jag är jättenöjda med matchen idag och vi är fortfarande obesegrade i division 2 efter två matcher, en bättre start kunde vi knappast få, säger Stefan Jansson.

Conny Lindström

Välkommen in

Här är några bilder från min lilla lya. Tavlorna i hallen är från goa Gun, min extra farmor eller gammelfaster :) Den ena föreställer en strand i Halmstad och den andra Grana. Sån jättefin present och överraskning! Dessa bilder togs förra veckan och det som är nytt nu är väl att det är gardiner på plats och lite rörigare. Har nämligen startat tema rensning den här veckan. Borde gjorts innan flytten, jag vet men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Köket
Vardagsrummet
Hallen

Seg och lugn dag

Seg är väl i underdrift mot vad jag känner mig, men men... Efter vinsten igår var det ju alltså lagfest på agendan, i Märsta. Jag hade längtat hela veckan men efter matchen var jag på uruselt humör. Trots vinst, mål och alltihopa så gillar inte jag att spela matcher där man faller in i motståndarnas dåliga tempo och gör enkla misstag. Jag vill ha fart och fläkt, det ska vara krig på plan. Försökte mota bort det och åkte iväg med Noah till morfar Tony. Gick bättre att lämna lilleman än vad jag trodde, är riktigt stolt över mig själv! Förbi Mc Donalds för att få i sig lite mat och så hem och duscha och göra sig i ordning på 30 minuter. Härlig kväll med singstar och någon dum tomtelek, med tomte av och på för att få dricka :) En sväng till det lokala haket i Märsta för att dansa och sedan hem vid 2 tiden. Ett roligt men ungt gäng, känner mig lite gammal. Men man är ju inte äldre än vad man gör sig förstås.

Åkte och hämtade Noah vid lunch, stannade kvar där ett tag och sedan har det varit en lugn hemmadag med mysisar och raggsockor. Vilket jäkla höstrusk! Micke kom förbi med en pizza (som för övrigt satt där den skulle)
och nu är det nog snart dags att hoppa i säng.

Imorgon ska jag försöka hinna lägga in bilderna på lägenheten, så att ni får se.

Kram & Godnatt

En liten kortis

Hinner bara skriva hej. Har inte haft något internet på två dagar, känt mig helt off från omvärlden :) Snart dags för första hemmamatchen, fixar Noah samt packar övernattningsväska åt honom, fixar mig, min egen matchväska och borde göra allt annat än skriva här. Mysig kväll igår med bio, lagfest idag. Mycket skoj! Nästa vecka blir lugn och jag ska landa i mitt nya hem. Var på jobbet igår, invigning av "friskolan". Så mysigt och MASSOR av underbara kollegor och elever. Bloggrekord igår, kul att se att så många går in och läser. Dags att öka nu!

Tusen tack gulliga Maja, Sulle och Carro för igår.
Noah sov sött då jag kom hem, det var diskat och städat. Vilka tjejer!

Kram

Trött och slut

Antar att det är så det brukar vara. Då allt lugnar ner sig rinner verkligheten ikapp en och det är då man oftast blir sjuk. Har lite ont i halsen, väldigt ont i ryggen fortfarande och är så galet trött. Skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen men det vill ju inte lilleman såklart. Måste ut till Grana idag också och hämta det sista lasset med skräp. Det ska köras direkt till Sörab och jag är väl sådär måttligt road över att göra det idag. But it has to be done! Längtar efter en dag utan några som helst planer, med en lång sovmorgon och en bara vara dag. Snart kanske...

De är en del planer på gång vilket alltid är kul. Sofia ska komma och hälsa på och det längtar jag massor efter. Vi får se när datum spikas men lutar åt ganska snart. Sen ska jag och lilleman åka till London och hälsa på Hanna & Andrew, lutar åt november. LIte julshopping då kanske :) Fast jag ska ju typ sluta shoppa då jag insett hur mycket skit man har. Nästa gång det ska flyttas måste det bara finnas mindre grejer. Ska köra en rensningsvecka snart, även en matvecka då jag lagar storkok (säger man så) till mig och fryser in samt börjar göra egen mat till Noah. Måste ju prova! Kan börja med egna temaveckor kanske. Mat, rensning... Vad mer?
  Kanske egenvård/spa, koll på papper och träffa vänner?

Dags att sätta fart. Här kommer en mysbild från igår morse!

Kram

Mys i mammas säng

Milda makter

Hur ska fotbolls Sverige klara sig nu? Utan mr Alexandersson :) Jag vet vad de flesta tycker om honom, men jag tycker i alla fall att han är och har varit en av Sveriges mest underskattade spelare. Jag var dödskär i honom då jag var yngre men om jag bortser från det, så ärligt.... Han är en spelare som alltid kämpar, peppar sina lagkamrater, en god förebild, slitvarg, grymma hörnor och frisparkar och som skapar ytor och lägen till andra. Vänta nu... Ungefär som jag, hehe. Skämt åsido! I like him, end of story!

Snygging

Så här fina är vi en helt vanlig onsdagsmorgon, vad gör man inte för att lyxa till tillvaron lite. Nejdå, slipsen är redan avtagen och nu vanka slunch med Ullis och sen tvättstugan. Hoppas att ni har det bra?

Snygging