Blandat

Hejsan hej!

Nu är det inte ofta man skriver, ska bättra mig! Är otroligt trött idag, känns som om jag ska somna stående. Var hos läkaren, mest för att kolla "hugget" i bröstet, de tror att jag har ett virus.
Ska man köpa det konstaterandet eller bråka för att få göra en lungröntgen? Suck, har ingen energi för sånt här men ska fixa det, det är lika bäst för jag blir ju lite rädd.

Skulle jobbat på Ullis igår men var trött då med + hade feber. Känner mig lite dum då man vill ställa upp för släkten men ibland måste man tänka på sig själv. Blev en lugn hemmakväll med fika hos grannarna och god mat istället. Jag åt/fick min älsklingsrätt, färsk potatis och smör, hehe! Me like a lot!

Är hemma nu, åkte lite tidigare från jobbet. Vi har egentligen en ämneskonferens men jag fixar inte att vara vaken helt enkelt. Ska blogga färdigt så att syster håller sig lugn ett tag (hehe) sen lägga mig och sova lite. Ikväll blir det kanske (om jag orkar) iväg att kika på skolans brännbollsturnering. Det är faktiskt fler skolor som är med. Tyvärr dock inte vår klass då vi inte fick ihop så många föräldrar, dötrist! Vill heja lite på de andra i alla fall. Micke följer med så då kan alla nyfikna lärare få hälsa :) Jag har verkligen goa arbetskamrater, som bryr sig och frågar, undrar samt ger tips. Jag är oerhört tacksam!

Dags för kudden!
See you!

GluweinLiljekonvaljer


Vill ha sol!

Sitter på jobbet och väntar på tisdags konferensen. Alltid lika skönt vid den här tiden på tisdagar, är en stressdag. Fick ett trevligt spontant besök idag vid lunchen. En vit skåpbil dök upp med en söt kille som ville ha en puss, mysigt! Halva 6c och en hel del lärare stod ivrigt och kikade och vinkade, vilket ställe man jobbar på :)

Det är fortfarande mulet och regnigt ute, jag vill ha sol och värme! Nu får det liksom vara fint väder då jag är hemma. Plockade superfina liljekonvaljer igår, de doftar så otroligt gott och gör mig glad. Tänk vad det är lite som behövs ibland, ett leende, en glad elev, en kram, ett barnskratt eller en famn att mysa i. Ska visa bild på blommorna jag tog igår men kameran är hemma och det är ju inte jag. Det kommer!

Önskar alla trogna läsare en toppen dag och med en förhoppning om sol!




Cybertown

Snart smäller det! Vi ska iväg på en liten utflykt med klassen till Cybertown. Jag har aldrig varit där och vet inte riktigt vad som väntar men det känns spännande. Klassen har gaddat ihop sig och ska köra rubb mot mig, jag ska nog visa dem! Hehe! Ikväll blir det Ullis, är egentligen alldeles för trött men det brukar ju går bra då jag väl är där. 

I helgen bär det av till Göteborg för lugn och mys. Ska bli otroligt skönt att koma bort lite och till Göteborg av alla ställen, jag älskar den staden! Hoppas på sol och värme och då vill jag till Botaniska igen. Gå hand i hand och bara njuta! ♥

Kul med lite kommentarer igen, tack söta Fia för dina värmande ord. Kul att du hittat hit!

Puss & Kram till alla goa människor!

Spa kväll!

Har en liten paus på jobbet och passar på att skriva några rader.  Är otroligt trött idag, trots solsken och ett lätt och lyckligt hjärta. Vet inte om det är pollen som spökar kanske... Ser fram emot ikväll då jag ska med Erika & Sara in till Gildas och få massage och pedikyr. Jag ska njuta i två hela timmar. Sen blir det lite mat och så hemfärd, behöver komma i säng tidigt ikväll.

Grattis till mamma och Elin, hoppas att ni hade en toppendag igår! ♥

Vi ses och hörs, kramar Johanna!

Idrottsdag

Så sitter man vid sin älskade dator med en kopp te igen, me like that feeling! :) Känns som om jag tjänat en halv dag då idrottsdagen slutade timmar tidigare än vad jag trodde. Till saken hör att jag hade kunnat varit hemma ännu tidigare om det inte var för 5 små kottar som gick vilse i skogen... Jag och min kollega tog bilen och letade rätt på dem tillslut och körde dem till samlingsplatsen, 7 st i en liten bil. Perfekt! Det var härligt att se alla barn idag, springa, gå, jogga. Vissa med ett leende, andra surare än surast, en del med tävlingsinstinkt och andra längtade hem innan de ens börjat. Jag stod som vägvisare mitt ute i spåret och hejade och peppade så mycket jag bara kunde. Nästan alla hade ju sina mp3 spelare med sig så det var säkert ingen som hörde vad jag sa, men jag studsade runt ändå.

Igår träffade jag morbror Micke och det var inte igår, riktigt kul! Han tyckte att det var dags att kika vad "lilla knodden" höll på med och hur hon mådde, jag påpekade då att det faktiskt bara skiljer fyra år mellan oss! Så det så! Hoppas vi ses snart igen!

I söndags träffade jag för första gången lilla M, vilket charmtroll! I måndags kväll ville han bli kliad på ryggen och vi låg och bara mös i soffan tills han somnade. Vilken häftig känsla! Ikväll blir det kanske en tur till Fyrishov och imorgon bär det av norrut igen för dem.

Jag är mycket för citat och ordspråk just nu och vill dela med mig av ett som jag fastnat för:
Hämtat från
http://home.swipnet.se/~w-30504/citat.htm

"Att våga är att bara mista marken för en stund
Men att inte våga något fast man vill
är att förlora sej själv och mer därtill"
ur "Våga igen" från "Det svåra valet"


Nu är det hög tid att sätta igång med rättandet, ligger både engelskaprov och matteprov och väntar.
Längesen det skrevs kommentarer nu, *hint*. Speciellt från La Familia :)

Önskar alla en toppenvecka!
Många kramar Johanna!

Skansen

Efter en heldag i stan med Skansen besök, märkliga bussturer och köer + spring i affärer så känns det ganska skönt att sitta här vid datorn med en kopp te och lyssna på lugna favoriter. Vi hade lite otur med vädret då det regnade mest hela dagen men mysigt ändå. Tindra var den som fick avgöra då det var nog, efter några skakningar och huttringar så ville hon hem. Har tränat på att köra barnvagn idag också, en hel vetenskap! Vissa borde i alla fall inte få göra det, som de kör! En pappa trängde sig före oss i busskön och körde på mig utan att ens blinka eller be om ursäkt. Illa!

Kul att hinna med att träffa dig en sväng också Malin, då man ändå var i storstaden och allt :)

Ikväll blir det lugnt hemma med rättning och tvättning. Imorgon kommer Micke tillbaka från Norrland (finns kanske fler än Monkan som undrar vem M är) och det ska bli skönt. Jag har verkligen saknat dig! Tänk att man kan sakna så mycket efter så kort tid! Hittade ett citat på nätet av okänd person som passar rätt bra in på vad jag tänker och känner. Det är tur att det finns personer som tjuvöppnar dörrarna ibland och kikar lite ♥

"Lyckan smyger sig in genom en dörr du inte visste stod öppen".


Hittade ett citat till som jag verkligen fastnade för och som kan vara värt att minnas inför framtiden.

 

"Det finns bara två bestående gåvor vi kan skänka våra barn.
Det ena är rötter, den andra är vingar".
Hodding Carter


Bil?lgarnaS?len

Lite bilder från dagen! Det är inte jag som kör lastbilen där sen, utan Tindra! Ifall ni undrade :)

Puss & Kram!


Granne med Challe!

Kolla vilket fint hus! Inte för att jag ska flytta, vem skulle kunna tänka sig att flytta härifrån men ändå :)
Tror att man blir granne med Challe Berglund då :)


http://www.hemnet.se/search/maklarutbud/object_frame.asp?objektid=3624237&service=hemnettodn&caller=main&area=14&kommun=262&oresundssok=
&url=http://www.bostad.dn.se/bostadsborsen/sok/results/


Länken är från hemnets hemsida!

Ledig

Åh vad jag njuter av att vara lite ledig. Det som är så skönt är att jag inte sover bort hela dagarna. Vaknar ganska tidigt, är hungrig (skön känsla) och vill hitta på saker. Vill till och med rätta och fixa inför nästa jobb vecka. Det finns energi!

Är dock lite ledsen då jag insett att Englands resan nog inte blir av. Jag är en person som löser problem och ser till att hur omöjligt saker och ting än ser ut så löser det sig alltid. Den här gången måste jag dock nog ge mig. Jag har ingen 100 % bil att köra ner med, jag har ingen "vuxen" vän som vill/kan följa med. Robin & Co är toppen men ingen av dem hjälpa till att köra. Känns tungt att betala så mycket då situationen är som den är så jag måste nog släppa min dröm.
Eller snarare skjuta på den till en annan gång...

Jag ska klura lite mer idag och betsämma mig helt säkert!

Titta så många fina födelsedagskort jag fått ♥

Kort

Ps. Saknad är ett starkt ord som jag ofta förknippat med min älskade farmor! Saknad kan också vara något härligt, en längtan efter något man vet ska komma, efter någon, efter en kram. Jag saknar och jag tycker om att sakna. Det är en härlig känsla!

Vilken lycka!

Några trötta rader och bildbevis. Än en gång, vilka vänner jag har! Nästan så att jag blir mållös. Idag har jag fått många fina presenter. Största chocken var då jag kom hem och hittade två soffor i vardagsrummet. Sist jag kollade så hade jag bara en (nyinköpt via blocket tack vare pappa). Stum och chockad står jag i hallen och gnuggar ögonen. Hur gick det här till? I den nya soffan ligger ett kort från grannarna, vilken present!
Helt otroligt och så rörande, tusen tusen tack!

Av gulliga Erika fick jag idag färdigblandade ingredienser för att göra morgondagens tårta och kakor. Allt för att underlätta och hjälpa min magra plånbok. Vilken grej att komma på, med gulliga instruktioner och allt. Har fått sponsring till den spa kväll jag ska iväg på nästa vecka också, helt suveränt! Är otroligt glad och tacksam och ska hoppa i säng nu med ett leende på läpparna. Sanna, vilket kort!

Rosorna på bilden fick jag till jobbet igår av M. Vilken grej, 27 stycken!
Fler rader om det får komma en annan gång, en sak i taget!

Puss & Kram!

Rosorimage48


Tack!

Vilka vänner man har, tusen tack för alla sms och gratulationer. Det värmer i hela kroppen! Kroppen i sig annars åker berg och dalbana och känner en massa saker. Den är ledsen, orolig, pirrig, varm ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Lite bilder från gårdagen kommer in vid tillfälle :)

Ser fram emot att träffa familjen imorgon, vill öppna paket!
Fick en jättefin pappershaj av Felix som han gjort i skolan, den hänger på väggen där hemma.

Kram till alla goa människor!

Ett år äldre!

Jaha, så var det dags! Har suttit uppe och rättat lite och fixat hemma. Vet att jag borde sova och ska hoppa i säng, alldeles strax. Tänk att jag blivit 27 år! Känns märkligt, trodde jag skulle ha familj by now och bo i stor villa (har ju liten villa förstås) . Känns rätt okej ändå, men lite märkligt. Ett av mina starkaste fördelsedags minnen är liljekonvaljs buketten från farmor varje år, jag älskade och saknar den!

Puss & Kram till alla nära och kära! ♥


Regn och rusk!

Sitter på jobbet och borde rätta prov. Precis ätit lunch (så nu kan alla matpoliser andas ut)  men är så otroligt trött. En varm skön säng nu skulle vara såååå himla skönt! Kraften finns inte riktigt där men det känns bättre idag i alla fall än förra veckan. Ikväll blir det förhoppningsvis en promenad med vännerna och en fika hos grannarna.

Regnet öser ner där ute och det är ganska mysigt. Hoppas att det inte regnar imorgon, vill ha en solig födelsedag!

Kram för idag!

Long time no see!

Sitter hemma och bara är för första gången på länge. Har på något sätt hållit mig sysselsatt, träffat vänner, familj, varit på kalas och inte velat vara hemma. Just nu så känns det ganska bra, tomt men bra. Känner mig hemsk som tänker så men det är min ärliga känsla. Jag har gjort rätt beslut och det är inte av den anledning som många verkar tro. Bryr mig för en gångs skull iofs inte så mycket om vad andra tror, det är en läxa jag lärt mig tidigare om åren.

Tack för alla gulliga kommentarer, sms och telefonsamtal. Jag har sagt det förr och säger det igen, jag är otroligt lyckligt lottad vad det gäller familj och vänner.

>> Britta, visst vill jag ses! Vi får höras då det närmar sig Tänker väldigt mycket på dig också!
>> Familjen W, tänker på er och finns här
(om inte alltid på plats i huset så för ett samtal eller vad som helst)
>> Grattis Erika än en gång, hoppas din dag var toppen!



Bild: Hämtad från Google

Tack!

Jag är så otroligt glad och rörd över alla fina människor man har runt omkring sig. Vänner, familj, arbetskamrater och elever. Det har varit en märklig vecka med många känslor. Vet inte vad mer jag vill få skrivet just nu, förutom, tack för att ni finns! ♥

Life is a mystery!

Det börjar ljusna ute och jag kan inte sova. Tänker på allt mellan himmel och jord och undrar över vem jag är. Vad söker jag i livet och när ska det komma? Är det något man väntar på eller något man själv tar för sig? Tänker på de personer man under åren sårat och förlorat. Vill aldrig göra någon illa! Allt jag vill är att få vara 100 % lycklig, med mig själv, med mitt liv och drömma om en framtid.

Vill jobba, vill träffa mina underbara kolleger och vara i den miljö där jag faktiskt känner mig trygg och hemma. Utan sömn och någon vidare mat i kroppen så vet jag inte om det går. Vi får se då klockan ringer om två och en halvtimme. Vill inte vara hemma heller på något sätt, har ingen ro. Massor att göra och viljan finns men inte orken.

Tack till alla underbara människor jag har runt omkring mig. Då livet stannar upp för en sekund så träder de verkliga vännerna fram, jag är evigt tacksam!

Ska försöka blunda en stund nu!

Skickar massor med kramar och tankar till en väldigt fin person som jag önskar all lycka!

Puss & Kram!

Fotavtryck!



Igår kväll var en sån där lugn kväll hemma alldeles ensam som jag inte har så ofta. En sån kväll och natt som ger en tid att fundera, minnas, sakna och blanda tårar med lycka. Minnas allt fint jag har varit med om, alla underbara människor jag träffat som fått en speciell plats i mitt hjärta. Tänka på de som finns mig riktigt nära idag, som betyder allt för mig. Oavsett om gamla vänner inte finns nära för att de numer finns i himlen eller för att vi glidit isär så lämnar de avtryck i ens liv. Det känns fint att titta tillbaka och minnas de avtrycken. Lite sorgligt men ändå fint och mysigt. Känner mig lite som en gammal tant som ser tillbaka på sitt liv, men tror att det är viktigt att reflektera och vara rädd om det man har och om det man lärt sig på vägen.

Lite kloka ord en lördagsförmiddag!

Kram på er!

Pyssel!

Se så fina blommor man kan göra av IKEAS lampa och lite betong samt färg. Jag vill göra!  Kanske får bli ett sommarprojekt? Precis kikat på lillebrors match, brr vad kallt det var! De vann tillslut men jag såg inte Väsbys mål. Frös och blev less då lillebrollan skadade sig och gick av. Hört talas om en mega läpp. Sprack och blödde, usch usch! Hoppas att det inte gör allt för ont lilleman!

Kram & Godnatt!



Bilden har jag hittat från en pysselblogg som jag inte hittar tillbaka till nu! :)

Bilder!

Här kommer lite blandade bilder från gårdagens eftermiddag i trädgården och dagens promenad med Faster, Josse och Stina i stan. Har haft en toppendag idag och ska verkligen njuta av den här helgen!

Sköt om er allihopa!

Lyktor
Parkb?nkSystrarnaStinaFikast?lle

Trevlig Helg!
Många kramar Johanna!

Friday at last!

Hej Hopp!

Kanske måste börja skriva mina inlägg på engelska nu också då jag har utländska besökare här på bloggen :)
Försökte lägga in bilder igår men gick inte alls att publicera, surt värre! Idag drar jag och Josse till Faster efter jobbet och ska mysa i den stora staden. Långpromenad och viktväktarpizza står på schemat. Blir en lugn helg, Stefan drar till Åland på innebandyturnering och jag vill bara ta det lugnt. Jobbar ju iofs imorgon då men det känns okej. Hoppas på trevliga och törstiga gäster :)

Snart dags för den sista syskonkrönikan, så håll ut Fridolf ♥

Önskar alla en toppenhelg!

Ingen fara på taket!

Tydligen så har vår hemtelefon strejkat ett tag så om jag inte svarar eller ringer upp så är det därför. Inget har hänt, så ta det lugnt! Okej Faster :)

Fick precis ett sms att bildäck införskaffats till bilen. Yes, vill inte ha vinterdäck mer.
Bra dag idag, show på eftermiddagen i kulturhuset så knappt några lektioner, känns bra för jag är väldigt omotiverad. Glad och så men vill mest bara glida omkring på jobbet och busa, hehe!

Ska ta lite fina foton hemma i trädgården sen, allt börjar blomma!

See you later!

Kortis

Snart läggdags men är inte så trött då jag sovit mest hela dagen. Var en lyckad fest igår, kul att träffa Linda, vännerna men mest av allt den goa familjen. Linda, om du läser det här... Vilken rockmamma och häftig mormor du har. Stencoola! Varit en seg dag med extrem huvudvärk, fått lite gjort hemma nu på kvällen iaf. Såg precis klart fotbollen, vilken avslutning på matchen. Hejade dock lite på Chelsea, för lillebrors skull. Tyvärr gick det inte vägen!

Tillbaks till jobbet, känner mig inte speciellt förberedd men blir säkert bra. En glad och avslappnad lärare är väl en bra början :) Inte så många "riktiga" arbetsdagar kvar nu innan sommarlovet. Röda dagar, temadagar, idrottsdagar, känns väldigt bra! Lite undrar jag ju förstås, har jag gjort allt vi borde under året, har de nått målen, är de nöjda, har jag sett alla, hjälpt alla? Vem vet och går det ens att vara säker?

Önskar alla en härlig vecka!
Många kramar, J

Ps. Två veckor kvar till den stora dagen :)