Min ögonsten med STORA ambitioner

Liten kille med STORA ambitioner

Underbar vecka i Dalarna

Nu är vi hemma igen efter en härlig vecka i Dalarna. Vi åkte ju med goda vännerna Fridner och bodde in oss hos deras släktingar. Vilken gästfrihet! Vi har ätit gott, sovit underbart gott och njutit till fullo. Vädret började ju lite ostabilt men slutade med värme och sol. Tack snälla allihop för en härlig vecka, mina batterier i själen har verkligen laddats.

Dert är mycket som händer nu och jag vill inte skriva om något innan saker och ting är klara. Men håll tummarna är ni snälla! Om dessa pusselbitar faller på plats så kommer allt bli så mycket bättre och lugnare. Den där positiva vinden jag pratade om förut håller kanske i sig, jag hoppas på det!

Här kommer några bilder från veckan i Dalarna, finns massor men jag vet inte om alla vill vara med här på bloggen... 
Hoppas ni mår gott allihopa i hettan?

Puss & Kram

Midsommarstången
Uppehåll tack och lov
Litet tivoli
Glad buskille
Barnpoolen

Favoriter i mobilen

Nu har jag äntligen lyckats få fram lite bilder från mobilen på lillebrors dator. Här kommer några av mina favoriter! Hoppas ni mår bra i solskenet? Igår då jag först försökte publicera inlägget så var det faktiskt sol :)

Puss & Kram

På väg till USA
Mina fina killar
Kul att storhandla
I bollhavet på Burger King

Sena reflektioner och tankar

Är så himla trött och borde verkligen sova. Men det bubblar i mitt huvud av tankar och känslor och då är det ingen idé. Tänkte därför skriva av mig lite, så vilken tur att jag har min lilla blogg!

Tittar ovanligt myckt på tv just nu för att vara mig, kanske beror det på vädret eller på att älsklingen sällan är hemma utan i skolbänken? Oavsett så har jag suttit här i min lilla soffa med en kopp te och storgråtit både idag och igår. Är det någon som känner igen sig eller är det jag som är extra känslig? Igår var det till Cityakuten och det var nog både lite här och där, mest då mamman till de nyfödda tvillingarna dog. Idag var det till Desperete Housewives och då
Susan skrek av rädsla för sonens död. Usch och blä! Det är bara tv jag vet det, men åh vad det är viktigt att ta tillvara på det man har för man vet aldrig vad som väntar bakom knuten. ♥

Träffade kollegorna idag och det var mysigt, ser fram emot att börja jobba igen. Ibland känns det som om folk tycker jag är konstig som säger så, ungefär som att jag borde väl vilja vara hemma mer. Jag älskar att vara hemma med Noah men jag älskar även mitt jobb och att arbeta med barn. Dessutom har hela den här tiden varit kantad av så mycket tråkigt och negativt att jag på sätt och vis längtar efter en vardag igen med arbete och rutiner. Låter det alltför konstigt? Inget försvarstal eller så, bara det att jag tänkt en del på detta. Ser fram emot att komma vidare i livet nu, trött på att stå och stampa i olycka liksom...

Tack snälla Frida & Tom som var här idag och busade med Noah. Mysigt att umgås litemed er också, hoppas på mer av det nu i sommar. Hoppas även att Robin & Emilia har det toppen i Egypten, tänker på er!

Massor med kramar till alla nära och kära!

Noah knatar och busar


Smygjobba lite

Idag ska jag på mysig lunch med gamla arbetslaget, en härlig tradition så här precis innan skolan slutar. Sedan tänkte jag passa på att fixa med nya skrivbordet på jobbet och lite andra saker på eftermiddagen. Allt för att vara så förberedd det bara går sen till augusti. Skönt att solen tittar fram idag, det ger lite energi. Noah ska vara med moster Frida mer eller mindre hela dan då det är SatsDans på schemat ikväll sen. Tack snälla syster! Här kommer en härlig bild på mitt lilla busfrö från igår. Visst är tröjan fin, den har jag haft då jag var liten :)

Puss & Kram

Buskillen Noah

Mera festligheter & mera regn

Regnet fortsätter att ösa ner och vi försöker busa och mysa inne så gott det går. Nu när inte Öppna Förskolan är öppen längre så gäller det att ha fantasi. Någon dag snart vill jag åka och bada med Noah, så han får simma lite och dyka och fräscha upp minnet. Kanske börjar han bli så stor också att vi kan åka till ett lekland med lite bollhav? Om någon skulle ha missat det nu så går han nu och har världens fart här hemma, inget står säkert längre! En riktigt aktiv och vild liten kille!

I fredags var vi i Köping för att fira kusinen Jimmy som tog studenten. Mysigt att träffa alla igen och en härlig känsla att komma till sina hemtrakter. Jag är ju född i Köping men minns inget av den tiden då vi flyttade till vilda Väsby då jag fortfarande var liten. Men Köping är alltid speciellt då släkten har bott kvar och vi tillbringat mycket tid där. Vi var ju väldigt mycket hos farmor & farfar och bara att¨åka till köpcentret BigInn väckte minnen. På vägen hem körde vi förbi det älskade huset också och det var inte bara jag som suckade i bilen kan jag lova! ♥


Puss & Kram

Kusin Jimmy
Noah busar i regnet
Jimmy & Noah


What a day

Jag och lilleman har varit på språng i nästan 12 timmar idag. Vi gick mot bussen strax innan åtta och har haft en heldag i stan, varit på möte, träffat faster och lunchat med Malin, sett studenter, fönstershoppat och sedan tagit bussen hem igen för att träffa naprapaten och träna ryggen lite, perfekt då Noah fick leka av sig på MiniSats. Sedan var det tänkt att det skulle bli ett besök till Södervik för att kika på fina niorna som har bal ikväll. Hade faktiskt lovat att komma och titta på dem i sina fina kostymer och vackra klänningar men orken tog helt slut då jag satt på bussen nere vid Infra. Inte så mycket på grund av den långa dagen faktiskt! Vi har haft en härlig dag och solen tittade ju fram till slut och gav energi, men pga en incident på bussen...

Jag hade Noahs stora vagn med mig idag då han sover bättre i den och vi som sagt har varit borta hela dagen. Den är ganska tung och otymplig och då man ska på de här bussarna med höga trappor är det inte lätt kan jag lova. Det står dock folk på samma hållplats och jag tänker såklart att någon hjälper till, men icke. Ingen annan som sitter på bussen heller. Fine, då klarar jag det själv tänker jag och börjar halvt bära för att ens komma upp på första trappsteget. Det går okej tills vi kommer till mitten av trappan. Då lossnar två fästen på vagnen och de flyger rätt upp i taket på bussen, vagnar rasar ihop med Noah inklämd i mitten, jag balanserar på trappan och vad tror ni händer, INGENTING. Jag får med gråten i halsen då jag faktiskt blir rädd och väldigt arg be om någon kan tänka sig att hjälpa mig. Jag låter rätt irriterad för att vara mig och får tillslut min hjälp. Har knappt kommit på bussen själv då busschauffören startar och kör iväg. Får leta efter fästena samtidigt som jag ska lugna Noah som ser lite chockad ut och ha koll på skötväska, träningsväska, matsäck och allt annat som åkt runt. Suck alltså! Där och då gick luften ur mig och jag kände, jag vill bara hem nu! Jag och Noah tog en lång dusch och åt lite kvällsmat, han somnade som en stock vid åtta och jag har legat i soffan och slumrat lite tills nu.

Nu borde jag kolla lite kläder till morgondagens studentfirande i Köping och så krama älsklingen som sitter och pluggar så duktigt in på sena natten. Hoppas ni mår bra? Kul att antalet besökare ökat igen och superkul med lite nya kommentatörer :) Hittade lite fina bilder från i julas som älsklingen pysslat lite med, visst är de fina?

Puss & Kram


Bus & Mys
Mina söta killar
Jag älskar dig

Regn & rusk men jag har hittat värme ändå

Igår var det värme på Öppna Förskolan, så mysigt att vara där. För en gångs skull var det många pappor där och jag måste säga att stämningen aldrig varit trevligare. Vissa mammor är så tysta, tittar märkligt och är så överbeskyddande över sina barn. Undrar varför det är så? Ibland blir det så mycket prestige och jämförande mammor emellan, förstår ni hur jag menar?

Värme var det också igår kväll då Robin & Emilia var här och passade Noah så att jag fick åka på SatsDans med tjejerna. Vilken härlig känsla det ger i magen, musiken, rörelserna (oavsett om de sitter) och glädjen. Värme att ha lillebror och flickvän i huset också, allid lika goa! Noah var upprymd till tusen och hade svårt att somna för natten, så han fick ligga bredvid mig i sängen och han somnade så sött tillslut
på mitt bröst. Det var inte igår och mammahjärtat blev så varmt!

Mys idag med Erika och lilla Elias samt Emma och lilla Melker. Först en liten promenad i duggregnet sedan tjejsnack, tända ljus, lunch, te och så jordgubbar med glass. Som sagt regn och rusk, men värmen finns där ändå. Lite överallt faktiskt och det är en underbar känsla att vara mottaglig för den.

Har så många fina bilder i mobilen som jag försöker ladda upp men det går inte alls. Får be älsklingen om hjälp vid tillfälle eller mitt data proffs borta in the UK :) Dags att fixa med lite fotoalbum och liknande pyssel också, känner mig inspirerad till tusen.

Pussar och kramar och VÄRME till er alla!

Lugnet har lagt sig

Efter en intensiv månad med både det ena och det andra så har allting lugnat ner sig avsevärt och vi njuter här hemma. Inte älsklingen då förstås som sliter i skolbänken men vi andra :) Vi skickar massor av energi såklart till flygfältet precis hela tiden! ♥ Tänker på dig och är så stolt!

Jag och Noah sover länge om morgonen, myser i pyjamas och morgonrock och äter långa frukostar tillsammans. Sedan är det en dusch eller ett bad samt lite bus innan det ska sovas middag, hur Noah kan tänkas sova den ser ni nedan. Idag ska vi till Öppna Förskolan efter middagsluren, bäst att passa på innan de stänger på fredag.
På fredag ska vi till Köping och det var inte igår kan jag lova. Då är det dags för goa kusin Jimmy och det ska bli mysigt att se sina gamla hemtrakter faktiskt. Hoppas på bättre väder då är förra fredagen bara...

Igår var morfar här och hade Noah, min pappa alltså. Jag fick möjlighet att storstäda här hemma utan en liten krabat som skriker då man sätter på dammsugaren eller drar fram allt man precis plockat undan. Skurade golven och rengjorde badrummet också så nu är det rent hus här hemma, toppen! Som en liten belöning så la jag mig tjugo minuter på spikmattan jag lånat av Marie och den är verkligen underbar. Igår slumrade jag till och vaknade av att pappa ringde och sa att de var utanför och gungade. Ryggen känns mycket bättre och jag känner mig faktiskt lite mer i balans rent själsligt också. Jag vill verkligen ha en och kikar lite smått på nätet för att jämföra priser och sorter. Är det någon som har ett bra förslag på inköpsställe?

Önskar alla en toppendag och glöm inte att krama era nära och kära massor!

Noah sover middag

Grattis Pappa & Helene

Idag fyller pappa år, jämnt och allt. Vi firade honom hela dagen lång igår och det var en lyckad dag trots kalla vindar och lite regn. Trist bara att fotbollen inte kunde bli en bra avslutning på dagen, pappa som fått en ny fotbollsfåtölj och allt :) Härlig dag bland många goa människor! Grattis pappa, jag älskar dig!

Idag fyller även älsklingens syster år och vi ska snart dit på lite kalas. Verkligen en intensiv men mysig helg! Förhoppningsvis kikar solen fram så vi kan sitta på svägerskans underbara framsida, grattis Helene! Så ska det ju röstas också och hinnas med lite annat smått och gott.

Puss & Kram

Grattis pappa/morfar
Passa på då solen är framme
Mina älsklingar
Mys i hängmattan
Felicia & Noah

Studenten

Igår firade vi charmtrollen Robin & Madde som tog studenten. Kallt och blåsigt men ändå mysigt att se alla lyckliga och förväntansfulla ungdomar. Jätteroligt att träffa släkten och samlas igen också, det var ett tag sen sist! Här kommer några bilder från en härlig dag. Hoppas alla haft en härlig Nationaldag trots klumpig och tråkig fotbollsförlust?

Puss & Kram

Söta studenterna
Superfina tårtorna
Kolla in coola tröjan
Noah testar inför framtiden

Noah är signad för Barca

Titta vilken fin present Noah fick av gulliga kusinen Tobbe & Madde. Kläderna är givna på pappas kalas på lördag då även han är ett stort fan av dem. Tusen tack! Nu ska vi ut och fixa lite inför morgondagens studenter som ska firas och pappas stora dag i helgen. Precis kommit hem från naprapaten och känne rmig mörbultad men med en lite rakare rygg och längre hals :) Ett besök till imorgon bitti innan firandet så är jag fit for fight igen.

Jag känner att det blåser en positiv vind just nu, saker går lite min väg och det är en otroligt skön känsla. Vill inte tro eller hoppas för mycket men åtminstone slappna av lite i nuet och bara vara. Det får man väl göra i alla fall? Hoppas att ni mår bra också och får en toppenhelg?

Jag har en låt eller snarare en textrad i huvudet hela tiden, vet inte ens var jag hört den senast. Borde vara många år sen. Någon som kan knäcka hela låten eller var den kommer ifrån, kul att testa om ni är med :)

"Nånting händer, det är nåt stort på gång, men våra vänner..."

Pussar & Kramar

Coolaste fotbollskläderna
Buskillen
Noah 08

Efter sol kommer regn

Så kan det ju också vara, vilket väderomslag! Jag har faktiskt tyckt att det varit ganska skönt, att inte känna den där pressen att man "borde" vara ute. Vi har fått lite gjort hemma, tränat en del, äntligen varit på Öppna Förskolan igen och även varit på Öppet Hus på Noahs förskola där han ska börja i augusti. Bilderna nedan är från i måndags då det var toppenväder och vi huserade hemma hos Emma med Erika & Elias. Supermysig och avkopplande dag!

Jag får skriva mer en annan dag, inga krafter och har så ont i ryggen. Ska lägga mig med vetekudden i soffan och bara slappa lite. Hoppas ni mår gott?

Puss & Kram

Älsklingen Noah
Sötnosen Elias i skuggan