Congratulations

What a day and what a wedding. So much love and happy people! Congratulations to the best Mr & Mrs Mancey, I love you! Pictures and more comments coming up tomorrow!

1 day to go

Bröllopspresent, check
Kläder till mig och lilleman, check
Skor, check
Tal, check
Biljett, check
Pass, check

Bara lite planeringar, tvätt, packning och annat smått och gott att fixa :) Ska försöka kurera lilleman så gott det går också då han är hostig och hängig. Som alltid då vi ska iväg på äventyr alltså. Keeping busy! Puss & Kram

Äntligen klar!

Nu är mina omdömen för den här omgången klara, puh! Helt slut och vill verkligen inte ha måndag än,. Jobbat både idag och igår på MINI också. Det får inte vara så här, man måste leva lite också ju... Ska klura lite på detta tror jag! Men inte just nu för nu ska här sovas, i min underbart sköna nybäddade säng... Önskar er alla en härlig vecka! På onsdag drar jag och Noah till London för i helgen är det bröllop. November kommer bli en lugn månad det kan jag lova :) Puss & Kram!

Saknar Spanien

Mamma älskar Noah
Härliga stunder vid havet
Magisk stund


Snart hemresa

Sista kvällen på altanen... Varma vindar, vågornas brus, tända ljus och lite rosé. Vi har verkligen haft det toppen! Noah har testat sin mamma och det har varit mycket, "vill inte". Men det nya är att varje kväll säger han, "älskar dig mamma" och det väger ju liksom upp mot allt det andra. Älskade lilla kille! Ända sedan i fredags vill han vinka upp till mammas farmor också, varje dag. Det värmer i hjärtat! Jag har försökt ladda upp lite bilder här på bloggen men uppkopplingen är katastrofdålig. Vi får se hur det går! Hemresa imorgon, resfeber. Flyga är ju inte min favoritgrej direkt... Skönt att komma hem till min säng, min kudde, mitt goda te och alla goa nära och kära.

Jag behöver hjälp. Vill ha tag i ett klockrent citat, eng eller sv spelar ingen roll. Något om att leva här och nu. Tacksam för alla tips, det får inte vara för långt.
Massor av pussar och kramar från en ljummen kväll här på Gran Canaria!

Grattis Frida 19 år

Idag fyller fina systeryster hela 19 år, helt otroligt! Vi tänker på dig här borta och vill fira dig då vi kommer hem såklart. Lilla blonda bångstyriga charmtrollet som blivit stor, flyttat hem till Sverige och bestämt sig för att bli lärare. Lycka till och ha en fantastisk dag och kväll. Vi älskar dig! Pussar och kramar från oss!

Fantastisk dag

Klarblå himmel och sol idag, vi har verkligen haft en toppendag! Så skönt att sitta såhär på kvällen, varma vindar i håret, med ett glas vin, min bok och så surfa runt lite. Försöker ladda upp lite bilder på facebook men det tar fruktansvärt lång tid. Tänt ljus här också, tänker på farmor! Imorgon är det 11 år sedan hon lämnade oss, helt ofattbart! Jag och Noah kommer vinka till dig i himlen imorgon

Kramkalas




Spanien calling!

Så nu är vi ÄNTLIGEN här! Efter lite sjukdom och massor av resfeber är vi på Gran Canaria, jag och mitt lillhjärta. Resan gick okej, långa timmar på flyget bara med en liten kille som vägrade sitta still. Han var verkligen överallt, men inga tårar eller onda öron och det var det viktigaste känner jag. Hotellet är fint och otroligt barnvänligt. Blandat soln och moln så det har på så sätt varit en perfekt start. Men det var tungt första dygnet måste jag erkänna. Svårt att förklara varför, massor av saker troligtvis. Trött och förväntansfull såklart! Sen det här som jag brottas med emellanåt. "Sorgen" över att inte vara den där "riktiga" familjen som jag så gärna vill ha. Att se alla familjer vid poolen, mysa, skratta, busa. Papporna som lär barnen simma under vattnet, dyka, knyta skorna osv. Jag är fullt medveten om att JAG som mamma kan lära Noah allt det där minst lika bra men det är inte det som är grejen. Jag känner sorg då jag ser hur han tittar på andra barn med sina pappor. Det gör ont i hela mitt hjärta. Här blev det liksom så extra tydligt. Kärleksfulla familjer och relationer, nykära par och nyblivna småbarnsföräldrar. Det var en del krokodiltårar igår, men det behövdes kanske! Det finns mycket kvar i den där berömda ryggsäcken att bearbeta och det kan komma då man minst anar det. Men tiden läker sår och min lilla familj är minst lika fantastisk som alla andra... Idag känns det i alla fall mycket bättre och jag är lugn och harmonisk. Jag blir lycklig av att se Noah plaska omkring i vattnet och busa. Värmen är fantastisk och det är skönt att bara vara. Intensivt dock då jag inte kan släppa min lilla groda en sekund, han är precis överallt och tar efter de större barnen på hotellet direkt. Bara en sådan enkel liten sak som äta hotellfrukost är en utmaning. Man vill ju hämta mer och fylla på, ja ni vet! Tror ni jag kan lämna Noah vid bordet, aldrig! Så honom på höften, intressera honom samtidigt som jag fyller på med flera godsaker. Om han fick bestämma är han klar med sin frukost på 3 minuter och sedan ut och bada :) Det ger sig! Idag hörde jag en norsk mamma säga till sin make, - Är inte det där hon skådespelerskan? Har hon en son? Hehe undrar vem de tänkte på :) Nu sitter jag med ett glas rosé och surfar runt lite. Tror det blir lite bokläsning och sedan sova, man blir trött av att vara i solen hela dagen. Här kommer lite bilder. Massor av varma pussar och kramar!

Snart ombordstigning
Trött kille efter resan


Resfeber

Massor av resfeber just nu! Förbereder veckan för vikarien men är trött nu, kan inte koncentrera mig. Längtar efter sol, värme och lugna dagar! Noah hade 40,2 i temp nu innan Alevedon och nattning. Snälla gör så att febern försvinner tills imorgon... Kram och godnatt!

Sjukstuga

Lilleman ligger hemma med 39 graders feber och är tokförkyld. Inget jobb på Mini denna helg alltså! Börjar bli lagom nervös för resan, vi vill ju vara friska och pigga såklart! Jag har lite ont i kroppen och är trött, men tror mer det beror på träning och stress, inbillar mig det i alla fall :) Vägrar bli sjuk! Packat lite idag, de där härliga färgglada sommarkläderna som låg längst in i garderoben. Fått lite jobb gjort också då sötnöten sovit i soffan, mycket bra! Tänk att om två dygn ligger vi vid poolen och slappar... Om nu inga kapar vårt plan och ska köra in i Big Ben eller så, gillar inte de där artiklarna på nätet. Blir nojig! Lite fika och några sidor från fjärde Twilight boken kanske, pussar och kramar!