Väntar och väntar

Vill få mitt besked, på papper från högre makter! Tänker på det hela tiden även om vardagen rullar på. Glädjer mig åt Monkan med familj som köpt hus, ser underbart ut då jag tittat på bilderna. Glad för goa vännerna som blivit bostadsrättsägare också, kommer nog hus där med snart tror jag :) Gillar inte att blogga just nu, något är fel med inställningarna och det blir fel med foton och text. Allt tar tid och då tappar jag sugen lite. Saknar att ha ett öppet forum också med ca 100 läsare om dagen. Jag tänker inte sticka under stolen med att jag gillade det... Vi får se hur det blir sen! Nu ska jag börja läsa min nya bok jag lånat på biblan idag, tack vare ett bra boktips. Återkommer om den senare! Natti natti!

Min mysiga lilla kille

Mysbild


Lördagssnack

Jag är otroligt trött och borde verkligen gå och sova. Vi har haft en härlig familjedag med vernissage och lunch i Sigtuna, middag hos svärfar och mys hemma i soffan. Huvudet är fullt av tankar och jag känner mig lite konstig. Vill så gärna slappna av och börja blicka framåt, men jag törs inte än. Jag väntar på det slutgiltiga beskedet. När det kommer, om det kommer, kommer jag kunna slappna av då? Ibland när jag tänker på alltihopa blir jag bara så matt. Jag vet att det till stor del är alla dessa tankar som gör mig så trött hela tiden. Men nog om det där nu!

Jag har suttit och läst flera bloggar jag följer ikväll och jag blir så berörd, glad och ledsen på samma gång. Det är så äkta på något sätt att följa allas livsöden med relationer, sjukdomar och vardagsliv. Jag ska uppdatera min länklista vid tillfälle så kan även ni klicka vidare till riktigt läsvärda bloggar. Inte för att de jag har där idag inte är läsvärda alltså :)

Imorgon är det match igen, lite tidigt för min smak då det är samling redan 10.15. Det ska bli kul att spela, innebandyn är ju på sätt och vis en del av mig. Även om varken fart, teknik eller självförtroende är som förut så är detta något som sitter i ryggraden. Jag går bara in och kör och det är en skön känsla.

Hoppas ni mår bra och har en trevlig helg?

                                                             Puss & Kram


Sporadiska inlägg

Tänka sig att min underbara, älskade och terapiliknande blogg inte ens kommer på topp 10 på prioriteringslistan längre. Det är en annorlunda känsla. Att jag dessutom kan skriva precis vad jag vill här känns ockå helt galet. Jag vet ju till 99 % vilka som är inne och läser. Ändå är jag försiktig, litar inte på cyberspace riktigt. Just begreppet att lita på är svårt överhuvudtaget för mig. Men det blir väl så! Jag kan säga som så, det ser ut att lösa sig på bästa tänkbara sätt allting.

Allt det här som ska lösa sig tar fortfarande väldigt mycket energi och jag är så trött om kvällarna. Det är fortfarande några föräldrasamtal kvar och det känns som om jag jobbar dygnet runt. Måste bli klar med några planeringar, klar med alla samtal, räkna ikapp lite sen så kanske det kan bli som "vanligt" igen. Helgen i Dalarna var i alla fall helt underbar verkligen! Älskar vår lilla stuga! Godnatt allihopa!

Litet test

Verkar inte gå att skriva några kommentarer... Testar med ännu ett inlägg!

Tillbaka

Jag lever och jag är lite smått tillbaka i bloggvärlden. Egentligen har jag inte bestämt hur än men jag provar mig fram. Ni som läser nu framöver är ni som jag delat ut mitt lösenord till. Kanske är det ett bra sätt? Jag förstår att jag kommer tappa en massa besökare och det känns lite tråkigt men det är ju inte mängden som räknas. Jag vill skriva, dela med mig och ha en positiv blogg. Ska jag radera allt det tråkiga som varit? Hmm, jag funderar vidare. Nu är det fredagsmys som gäller.

Min fina älskling