Härligt varma dagar

Dagarna går fort och jag hinner inte med allt jag vill, orkar inte riktigt alltid heller. Jag blandar rena slöa dagar med lite jobbesök, shopping och promenader i Väsby.  Försöker vila under dagarna då Noah sover men det är svårt, är ju så ljust och framförallt varmt. Är så tacksam över att Micke åker till jobbet vid 13 på dagarna, förmiddagarna är således heliga för då får jag sova själv. Jag kan sträcka ut mig utan risk att väcka eller röra Noah. Efter första matpasset vid sådär 02.00 tiden så brukar han sova på mitt bröst eller bredvid mig i sängen. Jag som sa i början av graviditeten, inga barn i vår säng. Tror ni att jag får äta upp det nu :)

Ullis & Felix var och kikade på fotbollslandslagets träning ikväll och fick allas autografer, tror ni att jag är avundsjuk. Se bilden nedan dessutom :)

Träffade Maria och min klass idag, jag saknar dem verkligen. Alla på jobbet är i full förberedelse för skolavslutning och nya klasser till hösten. En del av mig vill också vara med, även om jag har allt jag någonsin önskat mig här hemma.

Har ni sett Frusna män söker kärlek på Kanal 5? Det är mitt nya favoritprogram, kanske inte så mycket för själva programmet men för musiken. Otroligt bra musik som gör mig glad :)

Jag är också väldigt glad över den tavla/affisch jag beställt från nätet härom kvällen. Har sett liknande på nätet på olika bloggar men det här fastnade jag verkligen för. Visst är den fin? Istället för en sådan där traditionell doptavla till exempel... Jag bara älskar den även om alla i hushållet inte uppskattade den lika mycket. Men det kanske är en tjejgrej?

Kram på er alla!

Noah i famnen på Hanna
Personlig tavla shoppad på nätet
Coola killar som jag gillar :)

Snart i en brevlåda nära dig...

http://www.mitti.se/sv/Familjebilder/Publicerade/2435/11404/valkommen-hem-lilla-stjarna/

Äntligen utskrivna!

Idag är vi hemma på riktigt efter besök på Danderyds sjukhus. Känns i och för sig inte som någon större skillnad men ändå värt att uppmärksamma. Vi mår fint och har haft en härlig helg med mycket barn, bus och mys. Vattenkrig, bollkrig och fiske har stått på agendan. Här kommer lite bilder från helgen. Ska ner och amma Noah nu innan vi åker iväg till Väsbytjejernas träning och spanar in läget.

STOR kram!

Vilar lite
Mathias & Felix med anknäbb
Mys i soffan

Bilder på älsklingen

Ännu mera träning
Sover middag på mammas knä

Ingenmansland

Förlorat land... Ja så kändes det igår då vi tog en promenad borta vid gamla Löwenströmska och Hagängen. Både jag och Micke har upplevt lite av barndomens dagar där så det var mysigt att återuppleva gamla minnen. Men jag blir lite ledsen i hjärtat då det står fina ståtliga byggnader alldeles tomma och övergivna. Varför gör kommunen ingenting av området? Jag kan inte låta bli att fundera och drömma... Varför inte göra lägenheter? Ett av husen skulle passa perfekt som ett ungdomens hus, fyllt av barn och energi. En del av mig skulle vilja driva ett sånt projekt, tänk vad häftigt det vore! Stora rymliga lokaler, med gymnastiksal (finns i huset), biorum, cafeteria, kanske en inneskatebana, ja allt är möjligt. Undrar om allt bara står där tills det ruttnar eller om det finns en plan?


Nu ska jag ta hand om min lillgroda som inte verkar så nöjd i sin vagga. Just det, så nära men ändå inte riktigt där. Vågen visade på 1990 gram imorse.


Kramisar!


Tack


Först och främst tack för alla fina gratulationer på födelsedagen. Tack även för allt fint stöd genom tiden på sjukhuset, nu då vi kommit hem och nu då tiden varit tuff. Jag har insett att mitt tidigare inlägg skapat en del oro och funderingar, vilket jag kanske borde ha förstått. Jag står för vartenda ord i det inlägget men kan låta meddela att önskan är på sakteliga väg att uppfyllas. Jag lämnar det där och har även insett att det är på sin plats att hitta en bra balans på vad jag bör blogga om och inte. Jag gillar att vara personlig men man kanske inte borde vara så privat. Does that make any sense?

Noah mår toppen, växer så det knakar. Imorgon är det dags för vägning igen på Danderyd och vi tror att han passerat 2 kg gränsen. Han är så fin vår kille och charmar alla i sin omgivning. Favoritsysselsättningen är att bada och ni kan ju gissa vem han fått det ifrån :)

" Vi kan inte ändra på vår historia men vi kan påverka vår framtid "
Okänd



Önskelista

Jag önskar mig ett nytt hjärta, som är helt och starkt. Inte trasigt och brustet som nu! Just nu känns livet grymt orättvist och jag har aldrig varit så här ledsen. Tårarna har för tillfället tagit slut men istället finns där tomhet, frustration och en känsla av apati. Det är tidig morgon och redan varmt, ändå fryser jag ända in i märgen. Det gör så ont i hela min kropp!

Jag tar en bloggpaus och ska försöka hitta mig själv och få till en stabil och trygg miljö för mig och Noah. Han mår bra så jag vill inte att någon ska oroa sig för det. Det är världens finaste lilla kille och jag älskar honom över allt annat på den här jorden. Nu ska jag se till att hans mamma hittar tillbaka till sin självkänsla och vågar tro på ett lyckligt liv igen.


Tack för att ni alla finns!

Och så mörker...

Vilken berg och dalbana... Strålande sol och hjärtat borde vara glatt. Men det verkar så svårt. Har känslan att vara lycklig blivit sällsynt och känslan av att vara olycklig en vana? Känner mig vilsen och undrar om jag lurar mig själv eller kanske någon annan till och med? Vad vill jag med mitt liv? Bara vara lycklig är mitt spontana svar, men hur? Tänker inte skriva något mer utan gosa med min lilla prins och försöka hitta godbitarna i livet. Det andra löser sig!

Härliga dagar

Vi myser här hemma och pysslar och försöker komma i ordning efter vad det känns som, en evighet hemifrån. Mycket ammande och väldigt lite sova men det går bra, känns som om jag börjar hitta rutinerna. Igår var Monkan och stora Noah på besök, tack för en mysig dag! Se vilka fina killar på bilden nedan :) Vännen Malin var förbi på kvällen och det var som alltid mysigt och härligt att umgås lite.

Underbart väder ute med sol och värme. Vi tar små korta promenader här på grusvägarna och jag har för vana att slumra en stund på altanen på eftermiddagarna. Imorgon är Micke ledig och det känns skönt med tre lediga dagar tillsammans. Vi ska bege oss ut på en liten utflykt imorgon, det blir spännande!

Idag firar vi 1 år, jag och min älskling! Tänka sig vad mycket som kan hända på ett år. Tänk att vår Noah är här och att vi är en liten familj. Jag älskar dig Micke! ♥

Många somriga kramar till er alla!

Noah & LabanNoah E & Noah W

Äntligen hemma på riktigt!

Så fick vi då äntligen komma hem i torsdags! Det var massor med fjärilar i magen men mest en lättnad faktiskt. Tänk vilken bonus att få komma hem så mycket tidigare än vad vi trodde och så skönt att allt gått så bra. Jag börjar inse hur stark och duktig vår lilla kille verkligen är. Men jag måste erkänna att jag saknar all personal, vissa speciellt. Jag är så imponerad över all deras kunskap, värme, omtänksamhet och äkta engagemang.

Det finns så mycket jag vill skriva om men jag tänkte passa på att vila lite nu då Noah sover sött i sin fina vagga, som vi fått låna av snälla Lena & Lasse Melin. Jag får sammanfatta senaste dagarna med lite bilder istället.


Massor med våriga och lyckliga kramar!

CoolingMorgonmysSista natten på Danderyd