Stolt storesyster!

Igår var det Fridas studentskiva och jag och pappa var med på middagen. Lokalen var häftig, ett skyddsrum på Söder Mälarstrand, maten helt okej och ungdomarna fulla av hopp och frantidsdrömmar :) Frida var superfin och det var mysigt att umgås lite bara vi "vuxna". Nu väntar inköp av cykelhjälm till lilleman, mys med familjen Fridner och en lugn hemmakväll. Tror jag ska slå till med att baka en äppelpaj och verkligen njuta av ledigheten sen. Önskar alla en toppen dag i solen! Pussar & Kramar!

Med pappa & Frida
Stolta studenten


Saknar England

Vår i England
Söta Sofia
Bus på flyget


Tröttaste tröttmössan

Så här trött minns jag inte ens att jag varit förut, det är galet! Mysig resa, spännande uppdrag på jobbet, 30-års fest på gång, syrrans student och vår och sommar. Massor att vara glad för men jag vill bara krypa in under täcket och sova. Kan det vara pollen? Eller kanske askan från Island jag andats in under flygresan hem? Skämt åsido! Visst är det märkligt och hemskt med naturens alla under. Tänker på alla människor som sitter fast någonstans och längtar efter sina familjer. Tufft! Skriver mer en annan dag men lägger in en liten bild på min lilla polis :) Puss & Kram!

Min lilla polis


England, here we come!

Nu packar jag ihop det allra sista och så beger vi oss till Skavsta. Lite pirrig är jag då det är första gången Noah flyger med egen flygstol. Men det kommer säkert gå jättebra! Jag gillar ju inte direkt att flyga heller, men det är en kort tur. Snart sitter vi där i vardagsrummet i Kenley och dricker te och myser. Kanske är lilla Sofia vaken så vi får säga hej och hålla lite, hoppas! Så otroligt skönt och välkommet att åka iväg lite. Vi ses och hörs igen i slutet av veckan! Pussar & Kramar!

Tittut mamma

Tittut mammaHär kommer jag
Fina älsklingen


Besviken

Nu har jag funderat länge på om jag ska skriva om det här, men varför inte? Jag har i olika avseenden under den sista tiden kontaktat olika "kändisar" via bloggar och mail. De skriver så fint om att ställa upp för varandra, att vara medsystrar och hur viktigt det är att hjälpas åt. Bullshit! Jag har skrivit och bett om hjälp, jag har blottat mig och verkligen skrivit från hjärtat. Jag har bett om råd och tips och jag har berömt dem för deras fina arbete och annat jag tycker om med dem. Av kanske sex sådana här kontakter har EN svarat. Tack Jenny Lexhed som skrev den undebart fina boken "Rädda Felix" för dina kloka ord och för att du tog dig tid att svara mig. Ni andra, jag är besviken och kommer nu läsa era bloggar och andra skriverier med andra ögon tror jag. Okej om ni inte har tid eller ork att engagera er i mitt projekt. Det måste jag ju förstå och ta. Men ett personligt svar är väl det minsta man kan begära. När jag dessutom uppriktigt ber om att inte bli publicerad i bloggen, bara att få en mailadress eller ett annat sätt att kunna ha kontakt, och ändå blir publicerad. Då blir jag ruskigt besviken! Vilka det är spelar kanske ingen roll, men det är namn jag skrivit positivt om här förut, namn ni ser och läser om varje dag i tidningen. Undrar om det är falskhet eller om de bara helt enkelt bryr sig om sitt eget bara. Usch och blä!

Ha en bra dag allihopa, kram!

Ledighet = Tid att tänka

Påsklov och bara en kväll till att jobba extra. Noah är tillbaka på förskolan från och med idag. Gud som han har längtat :) Jag sitter hemma, försöker styra upp det som måste göras. Skriva omdömen, rätta prov, städa, packa, skicka inbjudningskort och städa hemma. Jag kommer ingenstans, jag fastnar i mina tankar. Så här är det alltid då jag är ledig. Jag får för mycket tid att tänka på något sätt. På allt som varit. På alla kraschade drömmar. På mina höga förväntningar på livet. Jag blir ledsen, men på ett nytt sätt. Annorlunda tårar liksom. Kanske är det en del av hela läkningsprocessen? Jag kanske ska se det som sköna tårar och inte dåliga? Jag kanske inte ska känna ångest för att jag inte är superglad och lycklig över solen därute och våren som kommer. Det är okej att vara låg och fortfarande bearbeta saker och ting. Sänka kraven på mig själv och på livet i stort. Nu ska jag ta mig en promenad och posta mina fina inbjudningskort. Sen får vi se vad det blir, kanske lite jobb eller ett pass på gymmet. Hoppas ni mår bra mina kära läsare? Pussar & Kramar!

Älsklingen


Lite bilder

Här kommer lite påskbilder. Vi har ju haft en lugn helg då lilleman varit hängig men idag var det lite släktmys i alla fall, me like!


Målning pågår
Resultatet
Lilla sjuklingen


GLAD PÅSK

Måste sova nu, så himla trött. Vill skriva om att Noah mår bättre, men vilken pärs det varit. Fortfarande inte 100 men mycket bättre. Vill skriva om mysiga dagen idag med STORA familjen, om kärleken till innebandyn. Härligt att Täby vann! Jag vill skriva om påsken och tankar kring gamla traditioner och saknaden av dem. Jag vill skriva om påsklov och Englandsresan, om mina inbjudningskort till festen jag ska skicka ut, om äggen jag ska måla med syskonen imorgon, om boken som är klar. Men det får bli sen! Ska passa på att sova nu, man vet aldrig hur natten blir. Lilleman sover bredvid mig i sängen och kärleken på soffan. Som det ser ut nu så ligger Noah mitt i så jag får väl ta någon av hörnen :) Glad Påsk på er och många varma kramar!