Grattis!

Många stora varma grattiskramar till min älskling som fyller år idag ♥ Jag är lite stolt då jag gick upp med honom kl. 06.00 imorse och faktiskt inte har somnat om utan snart ska åka till jobbet. Lite kaffe/te och så presenter, mysigt!

Önskar alla en toppendag!


Kommentarer
Postat av: Ullis

Jaa, Grattis Micke!!
Kramar från grannarna

Postat av: Erika

Ja, du får hälsa Grattis från mig!
Ses ikväll...om jag överlever denna dag!
Kram

2007-08-21 @ 13:34:51
Postat av: Erika

Hej!P la in det teckensnitt som vi pratade om. Det är lite svårläsligt så vi kanske bara ska ha det på rubriken. Ska vi ses lite på söndag innan matchen och fixa lite? Har du kollat efter ngn annan bakgrund?
kram

2007-08-21 @ 22:33:23
Postat av: Josse

hej! ringde dig både igår och idag...igår ringde jag för att jag ville ha mickes nummer så jag kunde messa...men då jag ej fick tag i dig då, och att jag hade galet mkt att göra igår kväll så glömde jag bort att ringa dig igen! Ska ju själv hålla i träningarna denna vecka då stefan är i Turkiet...:(
Ring mig! Annars får du hälsa Micke Grattis i efterskott från mig, men skulle kännas lite bättre att få skicka själv, lite mer personligt!
Kram Hej

2007-08-22 @ 09:08:37
Postat av: faster

Ja, hej hej sitter på skolan och skriver, första gången jag är inne i datasalen och naturligtvis så har jag glömt glasögonen på rummet och siyyer här och kisar och rättar stavfelen vart efter. Jag Grattis Micke i efterskott igen. Jag är litre tjatig,,,åldern vet du. Jag har ej sett på tv på 3 dagar helt otroligt, när det gäller mig. skönt. Var tvungen att gå ut på expressens hemsida så att det inte är något krig på g,,, men såg istället att cristian Olsson är skadad igen snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfttttttttt. Sakall titta på vm ändå hela helgen kram kram

2007-08-22 @ 15:52:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback