Updates

Det är lite tyst emellanåt här på bloggen, jag vet! Mest beror det på att jag är så himla trött då jag kommer hem från jobbet så jag sover en stund och sen försvinner kvällen bara. Sen så har vi ju haft besök i några dagar och då har jag lagt all energi på att vara social. Underbara mysiga Hanna & Andrew, jag saknar er redan! Ni är några av mina allra närmaste Vänner!

Det har inte blivit mycket träna av på sista tiden, alldeles för mycket sjuk och nu senast ont i magen och slut. Jag var nere på MVC häromdagen, just för magonten och ville kika. Skönt att höra att allt såg bra ut och att magontet är helt normalt då allt växer och rör på sig därinne. Dock högt blodtryck så att lugna ner sig och lyssna på kroppen är viktigt! Tar därför alla tillfällen i akt och vilar, i bilen, på soffan, i mysrummet på jobbet vid behov och som igår framför brasan hemma hos goa arbetskollegan Annika! Se vilken fin julkrans jag gjorde hemma hos henne, eller kanske mer likt ett julägg :)

Nu är det dags att sova lite, mysigt med lucia i morgon! Just det, vet ni vad jag gjorde idag då vi var i Täby C... Provade mamma byxor :) Vilken fiffig uppfinning, så otroligt skönt att dra så högt över magen. Varmt, mjukt och skönt. Me like och ska skaffa, börjar bli dags!

Många kramisar!


Julkrans
Familjemys

Många grattiskramar till Sofia och Monkan!



Kommentarer
Postat av: Josse

Hahahha va söt krans fast den ser lite oval ut lite som ett ägg fast mkt fin;) duktig du är!
vilken tur att Kaffe knappen strumporna inte lyser upp hela bilen*ler*
Hoppas du får en underbar lucia, ät massa lussebullar så bönan blir nöjd!
puss och kram

2007-12-13 @ 07:53:20
Postat av: Ullis

Mmm....kransen är jättefin!!
Kramar

2007-12-13 @ 08:32:52
Postat av: Lina

När ska man få se mag-bilder då?
Kram

2007-12-13 @ 08:39:44
Postat av: Monkan

Mmmm, mammabyxor e otroligt skönt.... :) Jag har det ff men det e ju iofs för att man ff ser gravid ut, hehe. Ha en riktigt trevlig Lucia-dag. Vi ska till sjukhuset för att ta nya prover så håll tummarna att vi får åka hem istället för att behöva stanna & sola en gång till... Kram på dig!

2007-12-13 @ 09:33:27
Postat av: Johanna

Magbilder kommer, tror jag! Det är väl inte så farligt att visa så här eller, man får ta fina :) Lycka till Monkan, ha en härlig födelsedag. För visst är det väl så eller har jag snurrat till det helt? Man vet aldrig...

Kramisar!

Postat av: Frida

Du som äter så mycket julmat kommer behöva mammabyxor för nu kommer du bli extra stor, tjokkis :-) Hälsa bönan och säg Heja Djurgården och Brann från mig :-)

2007-12-13 @ 12:38:22
URL: http://www.friiduss.blogg.se
Postat av: Monkan

Tack tack, stämmer bra det.. :) Och utskrivna e vi oxå nu, så himla skönt. Bästa presenten! Du får hojta till när du vill & kan komma & fika & kika på lill-killen sen (bara du e frisk)! Kram på dig!

2007-12-13 @ 15:54:22
Postat av: Sara

Ha, ha - jag vet att man bara vill få på sig de där första paret mammabyxor så fort som möjligt. Tro mig, du kommer att längta efter dina vanliga byxor som sjutton sen :). Vänta så länge som möjligt och kör med gummisnoddar ett tag till. Själv hade jag inte direkt magont, men ett väldigt molande vid äggstockarna och var öm. Speciellt med Oliver. Man kan få lite konstiga krämpor. Kram på dig!

2007-12-13 @ 21:20:31
Postat av: Erika

Den var jättefin :). Nu har jag återfunnit min ring :)klockan är snart tolv och jag har letat tills nu...lyfte på ett lock och vad låg där :). Vore skoj om du hakar på imorgon om du är hemma. Vi får höras imrg. Stor Kram

2007-12-13 @ 23:56:07
Postat av: Sofia

Hej hej! Jag instämmer med ovanstående, kransen var mkt fin! Du är så pysslig och duktig. Om grattiskramen var tillägnad mig (pinsamt om den inte var det), så tackar jag ödmjukast - vad gulligt av dig! Nu är det dags för lektion. Hörs och ses!
Kraaaam

2007-12-14 @ 08:58:29
Postat av: Linda R

Väldigt tyst tycker jag...;o) Hoppas allt är bra kompis och hoppas vi kan ses snart. Är så nyfiken på magen! Kram på er!

2007-12-16 @ 22:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback