Älskade underbara helg!

Tänk att det kan vara så skönt med helt oplanerade helger. Visst vi hade ju turneringen igår som varit planerad länge men annars inget. Hmm, jo just det, b-lags match imorgon också :) Annars ingenting, hehe! Det gick inte så bra för oss igår, vi förlorade alla matcher. Men det är så där med småmåls turneringar. Lagen med mest brunkers inställning och vilja vinner. Vi var nog mer ett gäng finlirare :) Det var kul och skönt att röra lite på sig iaf!

Idag har det varit lång sovmorgon, Stefan vaknade tidigt och har spelat x-box hela morgonen med lillebror där nere. Han sov över här igår, vi kan väl helt enkelt inte slita oss ifrån varandra då vi umgås varje dag numera :)

Borde skriva lite till kursen på Lhs som snart äntligen är slut. Var nog lite överkurs att plugga då man samtidigt jobbar 100 % även om det är intressant.  Men 5 poäng på en termin blir hattigt och jag har inte alls hittat studietekniken eller riktigt förstått Feldenkrais än. Men men...

Funderar på att skjuta på skrivandet och tvätta fönstrena där nere, man ser knappt ut! Måste ju passa på då det är sol och härligt vårväder där ute. De kan ju inte bli skitigare iaf, men stor risk för randiga. Jag gör ett försök!

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tvatta fonster?!! Vad duktig du ar! Sjalv sitter jag pa ett internetcafe precis vid stranden. Ar pa Koh Tao men aker till Koh Samui om en timme. Ratt sa soft... Kram pa dig!!!

2007-03-25 @ 08:15:23
Postat av: Anonym

Åh vad kul att höra ifrån dig! Hoppas att ni har det toppenbra... Om du är inne och kikar igen får du gärna skriva då du kommer hem. Dags för en fika och en titt i lägenheten i storstan :)

Kramis!

2007-03-25 @ 21:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback