Äntligen helg!

Så var det då äntligen fredag! Idag har inte varit en vanlig dag med sovmorgon och lektioner utan vi har varit på studiebesök med våra nior på Stockholms Universitet. Vi fick höra om hur man gör för att komma in på högskola/universitet, vad man kan läsa och så några föreläsningar om klimat, språk och mineraler. En av föreläsningarna, den om stenar, bergarter och mineraler var den bästa. Vet ni vad vi fick göra i slutet av den? Vi fick hålla och känna på äkta dinosaurie bajs :) Det var supertungt! Bra dag med glada elever!

Nu är jag tillbaka i skolan för några samtal och lite rättning sen ikväll är det B.lags match! Då älsklingen åker till Norrland och jag ändå inte hade några planer känns det rätt kul att spela. Känns tomt att vara gräsänka (tack Jessica) i helgen och det chockar mig lite. Jag som alltid uppskattat och behövt tid för mig själv. Saknar dig redan, Micke!
 ♥

Jag har en lugn helg framför mig annars med lite jobb, sovmornar, fika med vänner och kanske kika lite i affärer. Jag har ju inga varma kläder. Är på jakt efter några riktigt mysiga varma tröjor. Egentligen vill jag köpa ett par snygga stövlar också, vill inte ha mina spetsiga längre. Men vi får se! Verkligen ett i-lands problem så det blir som det blir, är inte så orolig! Dags för A-lags match på söndag mot Sala, nu måste vi börja göra mål! Inklusive jag själv! Håll tummarna är ni snälla!

   

Det här längtar jag efter just nu och rätt ofta den här årstiden för den delen!

Många varma kramar till alla nära och kära, puss och kram!



Kommentarer
Postat av: jess

Jag hoppas verkligen inte att du är gräsänkling! För då har du bytt kön gumman..
Gräsänka får du gärna vara.
Nu har jag ny bil men min cykel har blivit snodd.
trevlig helg

Postat av: Johanna

Hehe ojdå, tokigt det kan bli!

2007-10-20 @ 10:50:06
URL: http://hannawiksten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback