Det gör ont

Idag har jag Lena Phs låt i huvudet, eller den finns liksom i kroppen. Först och främst så har jag tandvärk, har en visdomstand som segt letar sig upp. Gårdagens match bidrog till en hel del blåmärken och onda muskler idag också. Fick en rejäl smäll över bröstet under de första minutrarna, tappade andan och idag trycker det liksom där hela tiden. Mina knän bränner av brännsår, har ett svullet finger, ont i ryggen och ja jag skulle kunna gå vidare. Men ska väl inte klaga då jag valt att spela själv. Dessutom var jag inte alls på tårna igår och då smäller det. Har ingen fart, ingen ork och ingen kreativitet. Är väldigt besviken över mig själv, var så säker på att göra mål men så kan det vara. Otroligt skönt med några spellediga dagar nu iaf! Just det, vi vann åttondelsfinalen i DM med 2-1. Kul med vinst trots urdåligt spel och fruktansvärt studsigt golv. Tänker på gulliga Hanna som gjorde illa knäet, hoppas bara att det inte är så allvarligt så att korsbandet är av. Håller tummarna!

Snart dags för lektion, sen måste det skrivas omdömen i massor! Ha det gott allihopa!

Kommentarer
Postat av: Monkan

Låten e ju iaf väldigt kul att sjunga på Singstar & kareoke kom jag att tänka på när ja läste din rubrik.... :-)
Hoppas du inte har alltför ont i helgen så du kan njuta av den uppe i Norrland! Kram kram
PS. Vi får kolla våra kalendrar snart för en liten fikstund tillsammans!

2007-10-12 @ 13:50:18
Postat av: Linda R

Ha det så skönt i Norrland. Vila upp dig ordentligt. Jag ska mest vara i UV, idag ska jag träffa Frida och lilla bebisen Nellie. Kram!!

2007-10-12 @ 15:48:19
Postat av: Johanna

Tack ska ni ha! Ha en trevlig helg ni med! Det namnet finns med på minframtida lista med, fast Nelly! Gillar den låten med Mauro Scocco om någon känner till den? Suck, bara 7 omdömen kvar nu!

Kram!

Postat av: lillebror

Vill man göra mål så ska man inte tänka på det, man ska bara låta det komma liksom ! Tänk på det så kanske det släpper. Puss, älskar dig

2007-10-12 @ 22:02:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback