Hipp hipp Hurra

Idag fyller lilla älsklingen 1 månad, tänka sig! På sin bemärkelsedag firade vi med lite seriös amning och jag måste säga att den känslan av samhörighet är obeskrivlig. Noah har blivit så himla duktig och jag tror inte det dröjer länge innan han ammar på riktigt, trots sin ringa ålder :) Han är ju egentligen i vecka 33 + 4, tänk att han egentligen fortfarande skulle vara i magen.

Idag blev det flytt igen, till ett större rum men tyvärr i samma tysta korridor. Här kommer vi få bo tills vi får flytta ihop med Noah. Idag fick jag en liten hint om att det kanske kan ske om en vecka. Då fick jag lite fjärilar i magen och blev varm i själen. Tänk att få ha honom nära hela tiden, mysigt!

Då det närmar sig "riktigt" bebisliv så försöker jag vara hemma så mycket jag kan, fixa med praktiska saker som försäkringar, personnummer, försäkringskassan osv, röja lite hemma och vila. Har även hittat på lite mysiga och roliga saker senaste dagarna. Jag var ju med Sanna och såg finalen i innebandy i Globen i lördags. Helt slutsålt och rätt spännande match. Såg en del välkända ansikten men inte alls så många som jag trodde. Igår var jag och Micke i stan för att äta lunch och så överraska min klass som skulle på visning på ett museum. Så himla kul att se dem alla. Kom en liten lyckotår, saknar dem faktiskt. Mysig dag med sol, glass och promenad vid slottet.

Puss & Kram

Noah 1 månad
Final i Globen

Kommentarer
Postat av: Josse

Grattis älskade systerson....kom hem snart så jag får pussa och kramas med dig!

Puss Moster Josse

2008-04-23 @ 14:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback