080808

Läser i tidningen att det är stockholmarnas dag och att de bebisar som föds idag för alltid har gratis inträdde på Gröna Lund. Festligt eller larvigt? Jag kan inte riktigt bestämma mig... Jag vet dock att morgondagens datum betyder något speciellt för mig. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig... På gott och ont förstås!

Hittade lite gamla foton på godingen. Se så liten han var då vi var med Erika & Pontus i Hagparken i maj.

Lilleman
Sötnosen

Kommentarer
Postat av: Jenny W

måst bara få säga att ni är så otroligt starka,både du och lillkillen. Kan bara inbilla mig hur ur balans jag skulle vara om ja skulle hamna vara med om de ni kämpat er egenom, idag när man ser bilder på lilla Noah så ha man redan glömt hur liten å skör han var! Men ni har iallafall en stark liten grabb som kommer att komma långt i livet! en bamse kram till er, de värmer i hjärtat att se hur ni myser :)

2008-08-10 @ 08:44:18
Postat av: Faster

Hej det var längesen jag var in på bloggen. Men vilka fina bilder på dig däruppe i bloggen Johanna. Kramar från mig till er.

2008-08-10 @ 11:26:10
Postat av: Johanna

Tack Jenny, dina ord värmer. Vore så himla kul att träffa er verkligen. Blir inget Finland i augusti men hörde att ni kommer till Sverige i höst. Kul att du kikar in här då och då.



Kramar till er alla!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback