Tokigt

Är man för trött om man trycker på hissknappen och muttrar över att den aldrig kommer, fast den är där? Eller om man försöker öppna ytterdörren med bilnyckelns larmknapp (gammal favorit i repris jag vet), eller svarar i mobilen fast det är hemtelefonen som ringer. Herregud, vad jag är snurrig vissa dagar! Skulle vilja ha en dag snart då jag kan sova hela förmiddagen. På lördag är det ju dags för kalas och julavslutning med klubben så då får jag nog sova på söndag, men det är inte samma sak...

Många roliga saker som kommer nu i dagarna framöver. Kalas, spex och utgång med laget på lucia, hälsa på alla underbara vuxna och elever på jobbet, till gamla jobbet i Rosersberg och luncha och så annat som händer nästa vecka. Jag kan ju inte avslöja precis allt ju :)

Tack vare snälla vännerna Erika & Pontus så är en gran på väg hem till mig och lilleman också. Det blir en riktig, jag får nysa bäst jag vill och Noah får härja fritt. Vill ha en riktig gran trots allt! Hittar dock inte julgransfoten och lamporna, de måste ha försvunnit i flytten.


Nu ska jag och Noah snart åka till pappa och Marie och äta lite. Har jag tur blir det lite massage också, då ryggen värker igen. Ska bli mysigt!

Massor av grattiskramar till Sanna & Fellan som fyller år idag!

Noah fick fina tossor av Frida häromdagen, tack snälla! De låter du man rör på dem och Noah älskar dem.

Roliga tossor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback