Kortis inför helgen

Intensiva dagar men ändå med lite egen tid här och där. Träffar vänner, myser med Noah, är på öppna förskolan och går på babysim. Allt känns ganska bra nu! Det har varit en underbar dag med lunch i Sigtuna med Anka & Theo, finns bilder ifrån det på Noahs blogg. Synd bara att Ankas bil dog mitt i allt det roliga, vi som skulle till Odensala. Blev hemåt lite tidigare istället för att baka morotskaka och fika med gulliga Maria. Sen kom middagsinbjudan till numera grannarna Erika & Pontus, riktigt fredagsmys där. Hann med en tur till Centrum innan där vi träffade en massa kändisar.

Helgen består av match, träff med gamla Pagelle gänget och så en fika med Malin. Fars dag är det ju också och Noah har fixat och trixat lite till både sin far och min far, alltså morfar :) Idag har han ätit välling nu på kvällen för första gången så jag sitter här och önskar att det gör att han sover längre inatt. Tänker att magen står sig lite bättre då, hoppas! Om man bara finge sova lite längre än 3-4 timmar i sträck så skulle allt bli lite lättare tror jag. Han växer så det knakar och charmar de flesta. Rullar runt som en lycklig liten hund och skrattar allt som oftast. Gullungen!

Så skönt med besöket för ryggen igår, känns bättre. Ska dit igen och fick lite övningar att göra hemma. Viktigt att inte alltid bära på samma sida, så enkelt men ändå så lätt att inte tänka på. Tack snälla Katta igen!

Här kommer lite bilder, trevlig helg!

Charmtroll
Ingenjör kanske?
Ska bara fixa lite
Eller rivningsarbetare


Kommentarer
Postat av: Frida B

Hej Johanna,

han är supersöt din lilla Noah! Hoppas jag får träffa honom någon gång!

Du får gärna höra av dig nån dag om du har tid o lust!

Skulle hälsa från Miklos förresten! =)



KRAM FRIDA

2008-11-07 @ 23:34:33
Postat av: Anonym

Kul för morfar också,men skulle inte du själv vilja skicka en hälsning till pappa o inte bara Noah?

Tror att han skulle uppskatta det.

Lycka till på matchen o hoppas du gör många mål.Puss o kram M

2008-11-08 @ 03:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback