Varför?

Klurar på lite saker och har förstått att flera (tjejer) klurar som mig...

Varför försvinner alltid hårnålar och lypsyl? De är spårlöst borta när man som bäst behöver dem.

Varför infaller alltid roliga saker på samma dag/kväll? Det kan gå dagar/veckor utan några festligheter. Sen från ingenstans ska allt plötsligt hända samtidigt.

Varför springer man alltid på den man absolut inte vill träffa just den dagen man har som sämst hårdag eller kläddag. Det slår aldrig fel!

Varför faller man alltid för de lite "svårare" killarna? Inte de som är villiga att göra allt för en utan de som spelar spel eller som inte vet vad de vill. Varför dras man dit, till det svåra istället för det enkla? Varför lägger man ner så mycket energi på att klura på spelet istället för att fråga rätt ut vad som händer?

Tacksam för svar från någon klok människa :) Kram och godnatt!




Kommentarer
Postat av: Lina

1. För att man aldrig lär sig att lägga dem på samma ställe....

2. För att man ska njuta av vardagen, det är det som är livet. När det händer saker utöver vardagen ska man känna i magen vad man vill mest och göra det. Sen inte ägna en tanke åt det man "missade". Det finns en mening med att man inte gick på den festen.

3. För att man ska lära sig att det inte är utsidan som räknas. Lära sig att vara sig själv (och vara nöjd med sig själv) oavsett kläder eller skitigt hår. Det är inte det det hänger på.

4. För att man inte är sann mot sig själv. För att man tror att man kan förändra någon annan. Börja titta inåt och ge dig själv det du behöver så ska du se att du kommer att få det du behöver även av andra. Det är ju sällan bara den andra personen som är knepig, man själv är ju precis lika delaktig i spelet. Att alltid vara ärlig mot både sig själv och andra tror jag är den enda vägen...



Kram på dig!

2011-01-25 @ 13:02:08
Postat av: Klok gubbe ;-) :-)

Tänkte svara, men Lina har satt fingret på det! så jag behöver bara hålla med henne! :-)

2011-01-27 @ 09:22:02
Postat av: Johanna

Kloka ni är då :)



Kan inte den kloka gubben skriva vem han är så slipper jag klura även om jag har mina misstankar...



Kram!

2011-01-29 @ 23:38:37
Postat av: Kloka gubben

Ja e en klok gubbe som heter Martin :-)

2011-01-30 @ 22:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback