Helg och en massa skoj!

Veckorna bara rusar iväg och det är helg igen! Myskväll igår och idag väntar heldag/kväll/natt i huvudstaden med fina vännerna. Vi ska till Cirkus och lyssna på kör, Sara och Martin Stenmarck, sen blir det middag på Vapiano och strawberry daiquiris på OCH HIMLEN DÄRTILL. Resten blir som det blir :) Vaknade ovanligt tidigt imorse och har nu gott om tid att välja kläder och riva ut HELA garderoben som sig bör. Någon som känner igen sig? :) Lyssnar på Mello bidragen och gillar verkligen Ungerns bidrag, lägger min röst på den helt klart! Imorgon fyller man 31 då, helt galet vad detta år gått fort. Minns alla förberedelser för 30-års festen och känslor och tankar kring mycket då. Jag mår så sjukt mycket bättre nu och är så glad för att ha hittat tillbaka till glädje, balans och fjärilar i magen. På tisdag blir det Korfu med familjen i en vecka och snart är det sommarlov! Herregud vad det måste firas ikväll :) Här är en favoritbild från Noahs och min senaste resa i Spanien. Puss och kram på er!

Spanien i höstas


Kommentarer
Postat av: Monkan

Jag undrade just hur d kom sig att du inte skulle ha kalas men du ska ju bort.... :)

Låter som ni kommer få en underbar kväll i stan! Vi skulle ätit på Vapiano i torsdags men stannade kvar på Odenplan istället & tog en annan italienare.

Ha det underbart nu & på resan om vi inte hörs!!!

Stor kram!!!

Postat av: Faster

I Love this pictures Kram

2011-05-14 @ 20:28:01
Postat av: Monkan

Ja just ja... Det var nog Sandras kör ni lyssnade på när ni var på Circus! Hon sjunger i Carolines kör & hade Martin bredvid sig... :)

2011-05-17 @ 08:00:10
URL: http://mrsevans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback